bamby
|
Da se še jaz mal pofočkam . Vidim, da ste me nekater že pogrešale. No, to je pa zato, ker je bamby včeraj dobila delo . Moja mami me je namreč zaposlila s klekljanjem . Kot da bi o zdajle proti koncu nosečnosti najlažje počela . Imam pa slabe 3 tedne časa za sklekljat steklenico s kozarcem in še št. 60, ker gre za darilo sorodniku, ki bo 22. decembra praznoval 60 let in upokojitev , pa smo na to žurko povabljeni vsi iz naše familije. Saj bi klekljala mami, pa ima dela čez glavo prav tako s klekljanjem, pa še dvema je obljubila, da jima speče pecivo (piškote, potice...). Torej pred Božičem grem skozi Ivančno Gorico, dolenjka . Upam, da ne grem prej že rodit ,ali pa sploh kam v bolnico , pa da bom en tolko pri zdravju. Zdravje, ta tudi mene muči zadnjih nekaj tednov. Ta zgaga mi dela probleme. Prav zjutraj sem mogla en Rupurut pojest, pa mi ni nič pomagal. Potem sem pojedla nekaj kruha s pašteto, pa tudi ni bilo nič bolje. Povrhu sem spila še donat in očitno sem jo utišala, vendar le bežno . Še vedno čutim, da ni tako kot bi moralo biti. Tudi stopnice vse težje premagujem . Uf kaj bo še, ker me čakata še 2 in 1/2 meseca . Mojemu sem ravno včeraj rekla, da sem že zdaj vsega sita, da komaj čakam, kdaj bo konec . Malo me je čudno pogledal, komentiral ni nič. Pa trebuh mi tudi že otrdeva in imam kar bolečine. Prav včeraj zvečer sem imela s tem probleme. Malo sem začela razmišljat, ali mogoče na to vpliva tudi to, če si preveč pokonci . Ker sem doma imam večkrat na dan priložnost, da se na kavč malo vležem za kakih 15 minut,pa je takoj boljše, včeraj se pa nisem nič, ker smo bili pri starših na kosilu. Eh, očitno mi je že v navado prišlo, da samo jamram . Pa še jote ni bilo nič že cel prejšnji teden, pa čez vikend tudi ne . Očitno se mi vse slabše piše .
|