|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
29.11.2007 11:32:55   
mlavla
Februarka...jst se moram tud učit...pa vidiš kako mi gre...user posted image  sej obljubim,da bom bolj pridna...ma mam 7.12. izpit..pa me še ful dela čaka..pa v nedeljo bova krstna botrčka..tko,da me zato čaka še tud nekaj priprav...
ej babe kar nažente me dol če bom preveč tle gor čepela..sam kaj ko je pa tako fajn v vaši družbiuser posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
29.11.2007 11:34:33   
*Naja
Mlavla- lep predalnik.

Jst sm tud ravno dala slikco od našega v album....Pa slikco od pajacka, ki ga bo imela naša beba, ko bo šla iz P domovuser posted image user posted image user posted image . Sem ga ravno danes kupila, pa mi je tolk cortkan. Sem ga šla parkrat gledat v trgovino, pol sem pa ugotovila, da jih bo počas zmanjkal, pa ga je blo treba kupituser posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

Neposredna povezava do sporočila: 2902
29.11.2007 11:37:34   
*Naja
Jst sem bla tud pridna danes. Sem ob 6tih vstala in napisala do konca seminarsko. Zdej jo še sam do konca uredim, sprintam, pa na faks pošljem. Pa če mi ne bo čist pokracane vrnu, se potem lahk prijavim za ozpit 19.12.user posted image .

Zdej se grem pa počas uštimat....mamo danes 3D UZ....me prav zanima, kolk težka je že kej naša bebikauser posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
29.11.2007 11:37:56   
mlavla
lara- a je tvoj predalnik iz Ikee? Zgleda zelo prostoren...user posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
29.11.2007 11:38:39   
Mateja81
Lp babuške klepetave,

jaz imam jutri se pravi 30.11. ob 11.30 uri zagovor dilomske. Mater me je strahuser posted image . Pa ponavadi nisem nek paničar, sam zdej sem pa že res mal zaskrbljena. Čeprav moj pravi da še ni slišal da kateri ne bi naredil zagovora....mogoče bom pa jaz prvauser posted image .

V glavnem mislite malo na mene jutri ob pol dvanajstih, da ne bom čisto sama. Pa držite pesti da komisija ne bo preveč neusmiljena (upam da so jim všeč nosečke-bom fuul trebuh ven porinlauser posted image  če bo le kaj pomagalo)

cao

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

Neposredna povezava do sporočila: 2905
29.11.2007 11:41:58   
pina-1
mlavla, jaz mam tudi predalnik iz Ikee, ki bo služilkot previjalna. Zgoraj bom samo dala delat še dodatno "desko" za previjanje. Sem ravno videla tvojo in mi je zgornji del všeč..Morem samo še mizarju naročit da mi to nardi.user posted image user posted image user posted image

lara greš na 3D?  Uživaj

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
29.11.2007 11:51:08   
mlavla
evo zdej pa res šibam med knjige... user posted image

papa

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
29.11.2007 12:01:21   
ella79
Zadnjič je blo nekaj govora o C&A tukaj pri nas?? A se je odprl kje v LJ ali v Kranju????

Ja v KR je sedaj C&A.

Čvekate pa tok, da komaj preberem sprot, pozabim pa itak vse.
Kar se obleke za zagovor ali podelitev tiče, jaz ne bio komplicirala. Že uni k niso noseči, ne pridejo ne vem kaj fensi oblečeni (no vsaj pri nas niso bili), od nosečk se pa potem še manj pričakuje. Je pa res, da boste deležne visoke pozornosti. user posted image
sam res dolenjka, tole je res kar mal preveč. No, jaz ta teden tudi kar neki garam v službi in nabiram nadure. Le kaj bomo z tok evrčki user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
29.11.2007 12:04:44   
Suzi*
hvala Ela, se mi je zdelo.

Kaj pa kuhate danes????

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
29.11.2007 12:14:54   
Februarka08
Jest še ne vem kaj bo za kosilouser posted image . Pomoje da bojo tortelini polnjeni s pršutom (mljask) zraven pa kitajsko zelje in zame malo pese... Upam, da bo mojmu všeč... No saj, kaj mu pa niuser posted image ... Pa še piškotke bom pekla - ampak take, kao za boljšo prebavo...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
29.11.2007 12:17:55   
Suzi*
Jaz sem torteline, polnjene s špinačo in sirom kuhala včeraj. Zraven je bila pa bela omaka in puranček in kumarična solata.
Danes se pa nagibam k joti. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2911
29.11.2007 12:25:53   
anariya
Ojla, mi bomo pa kar segedin danes, ne vem kaj mi je vendar bi ga kar vsak dan jedla,lp

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
29.11.2007 12:33:40   
ella79
jaz sem mela pa danes za malico sirov burek in jogurt. Pomoje prav velik več ne bo treba danes papcat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
29.11.2007 12:36:40   
torcica
Mi bomo pa danes papali sarme in pire krompir, mljask.

Patricija tetka, čestitke!

Mateja81, sigurno boš uspešno zagovarjala diplomo. Pa še s trebuščkom... user posted image . Jaz sem diplomirala v 38 tednu nosečnosti, pa se mi zdi, kot da se je komisiji ful mudilo, da ne bi slučajno user posted image  tudi sodeloval pri zagovoru user posted image user posted image user posted image . Bomo držale pesti!

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
29.11.2007 12:45:22   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: anariya

Ojla, mi bomo pa kar segedin danes, ne vem kaj mi je vendar bi ga kar vsak dan jedla,lp

njammm, segedin pa tud ni slaba ideja.
anariya, a mi lahko poveš termin tiste odaje o otročkih in porodih pa na katerem programu je, ker vedno zamudim, pa bi rada gledala. hvala.

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
29.11.2007 12:45:52   
Februarka08
Zdele čutim kolcanje user posted image čist spodaj... Kot da bi mi ˝ta mala˝ utripala... Upam da ni kaj prenizko... Verjetno je z glavico dol in je zato tak občutekuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
29.11.2007 12:47:19   
bamby
Mi smo pa včeraj joto, danes pa zelenjavno mineštro s knedeljčki (jajce, mleko, drobtine in moka). Moški del si je pa še klobaso privoščil user posted image . Kaj bo pa jutri, pa nimam pojma user posted image .

Kaj boste na diplomi oblekle ni treba preveč komplicirat. Nosečka je že sama po sebi lepa user posted image .
mateja, na zagovoru bo vse OK, boš videla. Bomo stiskale pesti zate user posted image .
lara, lušten predalnik in pajacek user posted image .
malvala, tvoj je tudi fajn. Pa koliko prostora boš imela user posted image .

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
29.11.2007 12:50:56   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Zdele čutim kolcanje user posted image čist spodaj... Kot da bi mi ˝ta mala˝ utripala... Upam da ni kaj prenizko... Verjetno je z glavico dol in je zato tak občutekuser posted image

Februarka, dobra si ti, da znaš ločiti kolcanje user posted image . Jaz moram priznati, da čeprav sem bila že enkrat noseča niti približno ne vem več, kako kolcanje izgleda user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2918
29.11.2007 12:52:16   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

user posted image user posted image user posted image user posted image   mlavla, oprosti, sem te mimogrede prkrstila user posted image user posted image user posted image ....   se je preveč črk nabralo user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
29.11.2007 12:52:39   
ŽogiMarogi
Pozdravljene!

Evo po 14 dneh se spet oglašam, sem bila na bolovanju in mi doma internet tako počasi dela, da ni imelo smisla vas brati. Zdaj me je pa skori kap, ko sem vidla kolk ste naklonfale, več kot 20 strani!!!
Tako da nisem nič več na tekočem user posted image , bom vsaj zadnji dve strani prebrala.

Drugače sem se imela prav fajn doma, tako hitro so šli dnevi, da ne morš verjet. Sploh nisem vedla keri dnevi so.

Sva pa  prebarvala otroško sobico in pol sem en par slikic narisala. Je prav lušno ratalo in sem  uživala do fulllla. user posted image  je pridno  brcal, prav smešno je videt, kako se buši premika. SAm dons pa nekaj štrajka, pa že ponoči ni blo nič. user posted image  Mogoče tudi njemu ni všeč, da sva nazaj v službi. user posted image

Včeraj sva imela v MŠ dihalne vaje, matr smo se nasmejali. Vse babe smo v krogu sedele in na veliko dihale, deci pa nas zraven opazovali in se skor dolgočasili.

Evo tolko zaenkrat, grem mal nazaj prebrat.

Neposredna povezava do sporočila: 2920
29.11.2007 12:56:47   
Februarka08

Februarka, dobra si ti, da znaš ločiti kolcanje user posted image . Jaz moram priznati, da čeprav sem bila že enkrat noseča niti približno ne vem več, kako kolcanje izgleda user posted image user posted image user posted image .

Čist enakomerno rahlo ˝trkanje˝ oz. utripanje. Vsaj tko si ga jest razlagam...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
29.11.2007 13:03:21   
bamby

Čist enakomerno rahlo ˝trkanje˝ oz. utripanje. Vsaj tko si ga jest razlagam...user posted image

To jaz čutim ves čas, vendar temu pripisujem "brcanje" (rahlo) user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2922
29.11.2007 13:05:15   
Suzi*
Kolcanje je res čist enakomirno in rahlo, kot bi kakšen živc utripal. Brce so precej močnejše že zdaj.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
29.11.2007 13:08:09   
mlavla

user posted image user posted image user posted image user posted image   mlavla, oprosti, sem te mimogrede prkrstila user posted image user posted image user posted image ....   se je preveč črk nabralo user posted image

nič hudega... user posted image

kot vidite ne zdržim dolgo brez vas..zdej pa že iščem idejo za današnje kosilo....bo treba nekaj dobrega user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
29.11.2007 13:10:32   
Februarka08
Marička, jest tud sam čvekam... Zdej morm pa res kuhatuser posted image , če ne ne bo nič za papat... user posted image Sm ravno mal klicala naokol za vezavo diplomske naloge pa ni nič kaj v okolici Kranjauser posted image . Groza, sploh ne vem kam naj dam... 

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?