ARIANNA L.05
|
Joj, 120 strani je, jaz pa sem sele na 6 strani. Nisem zdrzala, da se prej ne oglasim, potem bom pa sla ponovno na 6.str. in brala do konca Sicer sem ze nekaj casa prijavljena na ringaraji, malo brskam po razlicnih temah in moram reci, da mi nikoli ni dolgcas . Na vasem forumu sem pa nova in upam, da lahko se samo dodam svoj pisker . Jaz imam rok 9.2.2008. Zelo sem utrujena, vcasih se mi zdi da me bo konec. Sem v sluzbi in nikakor da najdem pravi polozaj. Jaz nevem no. Imamo ze eno puncko, ki bo marca dopolnila 3 leta, pravi cukrcek in navihanka, a moje veselje . Da ne pozabim: dolenjka: kolikor sem razumela, delas v tujini. A sem prav razumela da je gre za Belgijo? No, jaz pa delam in zivim na Irskem, konec decembra pridem v slovenijo , oziroma ze 20.12. ker imamo rezerviran kmecki turizem (moz je tujec, iz J. Amerike, in se pravzaprav nikoli ni jedel prave slovenske hrane. Joto pa je ze jedel , in jaz bi jo tudi, a tukaj ne dobim kislega zelja ) v Logarski dolini, teden kasneje smo pa doma . In celo porodnisko bom v sloveniji s ta malo, moz pa mora ostati tu in dinarcke sluziti. Se strinjam s tabo, dolenjka, jaz tudi niti v sanjah ne bi sla na center za soc.delo, pa nekega nadomestila hotela. Kristus, to ne. Zanima me pa nekaj, ali sem upravicena do paketa, ki naj bi ga dobila vsaka, ki rodi v Slo? Moja Laura je bila rojena v Slo, sicer sem tudi delala in porodnisko dobivala, a sedaj pa nevem kako je s tem. Tako pogresam slovenijo. Tako dalec ste, a v Lj. se dobivate? To je pa kar dalec, no, saj ce gres po avtocesti in imas avto, ni problem, a jaz ga ne bom imela, pa bi se zelo rada z vamni srecala. Tu sem tako osamljena, da mi kar slabo pride . Mislim, da sploh ni slovencev na irskem, ce pa so , so v Dublinu. Sami poljaki, rusi in latvijci. Grem sedaj se malo brat. V sluzbi bom itak se celo uro in pol (mi smo uro za vami), tu je sedaj 14.55h. Veste, na irskem imas pravico le do 2 UZ v celi nosecnosti . Se dobro, da sem imela enega julija in enega sept. ko sem bila na obisku doma in da grem naslednji mesec domov. Upam, da je vse v redu. Sept. mi je moj G. zatrdil da boljse ne bi moglo bit, lepo brca in jaz sem vsa srecna. Pa moj moz je tudi ves srecen.
|