|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
29.11.2007 15:12:04   
pina-1
dolenjka, sej sploh nebi šla k tvojmu dohtarju...kdo ve kje bi pol končala,....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
29.11.2007 15:13:47   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

dolenjka, sej sploh nebi šla k tvojmu dohtarju...kdo ve kje bi pol končala,....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A morš met ti vedno zadnjo besedo, al je sam na RR tko, k doma nimaš prava glasanja user posted image  user posted image  user posted image

Moj je tak, da ima vedno zadnjo besedo: "Da draga, razumem draga!" user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
29.11.2007 15:15:33   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

A morš met ti vedno zadnjo besedo, al je sam na RR tko, k doma nimaš prava glasanja user posted image  user posted image  user posted image

Moj je tak, da ima vedno zadnjo besedo: "Da draga, razumem draga!" user posted image  user posted image  user posted image

ja KDO PAuser posted image  
A misliš da meni kdo sploh do živega pride??  Razen tebe se še nobeden ni tolko dolgo vztrajaluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
29.11.2007 15:16:49   
dolenjka

ja KDO PAuser posted image  
A misliš da meni kdo sploh do živega pride??  Razen tebe se še nobeden ni tolko dolgo vztrajaluser posted image user posted image user posted image user posted image

Mama so mi rekli, da je vztrajnost lepa čednost  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
29.11.2007 15:20:13   
pina-1

meni tudi..zato pa VZTRAJAMuser posted image user posted image user posted image

sam me bo ura kmalu pregnlala, pa da nebi mislila da si zato ti zmagalauser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
29.11.2007 15:22:45   
dolenjka

meni tudi..zato pa VZTRAJAMuser posted image user posted image user posted image

sam me bo ura kmalu pregnlala, pa da nebi mislila da si zato ti zmagalauser posted image user posted image

Vsak izgovor je dober, pa tut če je slab user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
29.11.2007 15:23:04   
Februarka08
user posted image user posted image Jao, sem se nasmejala zadnjim dvem stranem... Vidim da mata kar dvogovor...user posted image user posted image

Jest sem tudi ravno po kosilu, komaj diham zarad tegauser posted image ...
Hvala za inf. o vezavi... Sem že prej klicala na FOV in naute verjele - moja šola je tko preklet zakomplicirana, da so mel že slabe izkušnje glede robov al kaj žeuser posted image in če bi mi delal, bi mogl delat na sitotisk, kar pa pride 1 vezava 40€!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa sej niso normalni. V Karunu je pa mislim da 19 € - morm še poklicat in mal povprašat... Groza, mi je kar apetit vzel. Najprej dam za mentorja bivših 55.000 SIT, zdej pa še za vezavo celo premoženje, da ne govorim koliko sta me 2 letnika stalauser posted image user posted image user posted image . Ok, dost jamranja... Grem mal počit, potem pa spet MŠ. user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
29.11.2007 15:23:29   
MetiLu

Ok, bom kar zorganizirala en avtobus, a prov? Se bo ziher še kakšna priskledila zraven

Sorči bejbi, nič ne vem, d aimaš izpit za avtobus user posted image  Ga ima mogoče tvoj? Ker v pasata še dam Taro, v bus, ki bi ga blondinka brez izpita vozila pa res ne user posted image  user posted image

user posted image

Vidve se kar zezita, samo moj ma res izpit za avtobus user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  pa glede na to kolk kojne v tistih prikolcah okol preveža, ste lahko brez skrbi da je super šofer.

P.S.: Sem klicala na LPP pa za tolk daleč v naprej ne delajo rezevacij user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
29.11.2007 15:27:57   
dolenjka
Jaz se sicer smejim, sam sem točn vedla, da boš napisala da ma tvoj izpit za bus. Tut prov, bosta pa še Mio pa Ano peljala, sam brez konjev user posted image  user posted image  user posted image
Pa glej da se bosta spodobno obnašala user posted image

Aja, za bus pa ni nujno da LPP pokličeš, poklič kakega privat prevoznika, je ziher manj zaseden, pa še novejše buse ima, da bo gor več kant za smeti, k jih bosta mogla vse 4 previt user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
29.11.2007 15:29:53   
Suzi*

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Joj, dolenjka, pina, ste prov smešne. user posted image user posted image user posted image  
a vama še jaz nekej povem??? Jaz sem pa že domaaaaaaa. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej Suzi, zdej bom pa še mal bl domača ratala in ti bom odgovorila: V rit se kavsni! user posted image  user posted image  user posted image

že, že, sam bo mal bolj težko zdele te akrobacije izvajat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
29.11.2007 15:31:40   
MetiLu

Jaz se sicer smejim, sam sem točn vedla, da boš napisala da ma tvoj izpit za bus. Tut prov, bosta pa še Mio pa Ano peljala, sam brez konjev user posted image  user posted image  user posted image
Pa glej da se bosta spodobno obnašala user posted image

Aja, za bus pa ni nujno da LPP pokličeš, poklič kakega privat prevoznika, je ziher manj zaseden, pa še novejše buse ima, da bo gor več kant za smeti, k jih bosta mogla vse 4 previt user posted image  user posted image  user posted image

I give up!!!!!

Da mi nikdar več ne delaš do polnoči, ker potem je pa tkole naslednji dan user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
29.11.2007 15:35:38   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Ok, bom kar zorganizirala en avtobus, a prov? Se bo ziher še kakšna priskledila zraven

Sorči bejbi, nič ne vem, d aimaš izpit za avtobus user posted image  Ga ima mogoče tvoj? Ker v pasata še dam Taro, v bus, ki bi ga blondinka brez izpita vozila pa res ne user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Vidve se kar zezita, samo moj ma res izpit za avtobus user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  pa glede na to kolk kojne v tistih prikolcah okol preveža, ste lahko brez skrbi da je super šofer.

P.S.: Sem klicala na LPP pa za tolk daleč v naprej ne delajo rezevacij user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
29.11.2007 15:39:53   
mlavla
ma ste me skor do solz nasmejale...user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
29.11.2007 15:58:16   
dolenjka
Mlavla lubica, pa ne jokat no! Že z bruhanjem se mi smiliš, zdej bom mela pa slabo vest, če boš zarad mene še jokala user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
29.11.2007 15:59:10   
MetiLu
Punce moje, še pol urce, pa letim na štrukeljčke user posted image  čeprav ne vem kam jih bom dala, sem tok napihjena zdele, da komaj za mizo sedim, diham pa že na škrge...

Pa križ me je začel bolet user posted image  Še malo pojambram, da se ne bomo sam smejale user posted image

Kam ste pa zdej vse odletele??

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
29.11.2007 16:01:30   
ARIANNA L.05
Joj, 120 strani je, jaz pa sem sele na 6 strani. Nisem zdrzala, da se prej ne oglasim, potem bom pa sla ponovno na 6.str. in brala do konca user posted image
Sicer sem ze nekaj casa prijavljena na ringaraji, malo brskam po razlicnih temah in moram reci, da mi nikoli ni dolgcas user posted image .
Na vasem forumu sem pa nova in upam, da lahko se samo dodam svoj piskeruser posted image .
Jaz imam rok 9.2.2008. Zelo sem utrujena, vcasih se mi zdi da me bo konec. Sem v sluzbi in nikakor da najdem pravi polozaj. Jaz nevem no. Imamo ze eno puncko, ki bo marca dopolnila 3 leta, pravi cukrcek in navihanka, a moje veselje user posted image .
Da ne pozabim:
dolenjka: kolikor sem razumela, delas v tujini. A sem prav razumela da je gre za Belgijo? No, jaz pa delam in zivim na Irskem, konec decembra pridem v slovenijo user posted image , oziroma ze 20.12. ker imamo rezerviran kmecki turizem (moz je tujec, iz J. Amerike, in se pravzaprav nikoli ni jedel prave slovenske hrane. Joto pa je ze jedeluser posted image , in jaz bi jo tudi, a tukaj ne dobim kislega zelja user posted image ) v Logarski dolini, teden kasneje smo pa doma user posted image user posted image user posted image . In celo porodnisko bom v sloveniji s ta malo, moz pa mora ostati tu in dinarcke sluziti. Se strinjam s tabo, dolenjka, jaz tudi niti v sanjah ne bi sla na center za soc.delo, pa nekega nadomestila hotela. Kristus, to ne. Zanima me pa nekaj, ali sem upravicena do paketa, ki naj bi ga dobila vsaka, ki rodi v Slo? Moja Laura je bila rojena v Slo, sicer sem tudi delala in porodnisko dobivala, a sedaj pa nevem kako je s tem.

Tako pogresam slovenijo. Tako dalec ste, a v Lj. se dobivate? To je pa kar dalec, no, saj ce gres po avtocesti in imas avto, ni problem, a jaz ga ne bom imela, pa bi se zelo rada z vamni srecala. Tu sem tako osamljena, da mi kar slabo pride user posted image .

Mislim, da sploh ni slovencev na irskem, ce pa so , so v Dublinu. Sami poljaki, rusi in latvijci.

Grem sedaj se malo brat. V sluzbi bom itak se celo uro in pol (mi smo uro za vami), tu je sedaj 14.55h.

Veste, na irskem imas pravico le do 2 UZ v celi nosecnostiuser posted image user posted image . Se dobro, da sem imela enega julija in enega sept. ko sem bila na obisku doma in da grem naslednji mesec domov.

Upam, da je vse v redu. Sept. mi je moj G. zatrdil da boljse ne bi moglo bit, user posted image  lepo brca in jaz sem vsa srecna. Pa moj moz je tudi ves srecen.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
29.11.2007 16:02:26   
ARIANNA L.05
joj, pa saj ne morem verjet. kadarkoli pisem, se razpisem, pa zmeraj recem, da tokrat bom pa res napisala kratko in jedrnato user posted image

(odgovor članu ARIANNA L.05)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
29.11.2007 16:07:27   
dolenjka
Pozdravljena Arianna! user posted image  user posted image
No, če bi rada prišla na srečanje, si več kot dobrodošla, morda te lahko katera od štajerk spotoma pobere? user posted image  Punce???

Kar se tiče paketa pa se pozanimaj na CSD! Boš rodila v Sloveniji?

(odgovor članu ARIANNA L.05)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
29.11.2007 16:07:38   
mlavla

Mlavla lubica, pa ne jokat no! Že z bruhanjem se mi smiliš, zdej bom mela pa slabo vest, če boš zarad mene še jokala user posted image  user posted image  user posted image

komaj čakam, da vas spoznam...že zdej ste mi tako simpatične...user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
29.11.2007 16:08:40   
mlavla
ARIANNA L.05 pozdravljena med nami!!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
29.11.2007 16:09:39   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Punce moje, še pol urce, pa letim na štrukeljčke user posted image  čeprav ne vem kam jih bom dala, sem tok napihjena zdele, da komaj za mizo sedim, diham pa že na škrge...

Pa križ me je začel bolet user posted image  Še malo pojambram, da se ne bomo sam smejale user posted image

Kam ste pa zdej vse odletele??

Meti, moja metla je še kar parkirana tle na šihtu, nisem nikamor odletela user posted image

Pa ne jamri in ne zimšljuj in izgovarjaj se, itak jaz tebe vem punca: vse štruklje boš pojedla in spet bo šel vaš z lukno v trebuščku spat user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
29.11.2007 16:10:30   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

komaj čakam, da vas spoznam...že zdej ste mi tako simpatične...user posted image user posted image

Kontra bejbi! Da se bova lažje spoznali pa naj bo šifra PALOMA user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
29.11.2007 16:16:36   
mlavla

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

Kontra bejbi! Da se bova lažje spoznali pa naj bo šifra PALOMA user posted image  user posted image  user posted image

a robčki... user posted image   ok user posted image user posted image user posted image

kako dolgo pa bo  še parkirana ta tvoja metla dones ..na šihtu?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
29.11.2007 16:18:25   
dolenjka
U, danes imam luksuzno, sam do 17.30 user posted image  Bogatija a?

Sam 14.12. ob 16.30 pa dam na monitor velik list z napisom: ZARADI BOGATIJE DO NADALJENJEGA ZAPRTO!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
29.11.2007 16:20:15   
MetiLu
Arianna živjo user posted image user posted image

Punce, jest grem domov, men bo hrbtenica ven skočila, iz minute v minuto je slabš,pa sem mojga klicala, pa me ne more pridt iskat, ker s stricem še delata user posted image user posted image

Grem počivat,pa se beremo zvečer

papa

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?