|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
28.11.2007 6:51:48   
vrtnica76
Dooobro jutro souser posted image !
Dons sem pa mal bolš.Upam,da bo tako tut preko dneva.Nekej slab se počutim zadnje čase.Tooolk semu trujena,da bi kr skos ajala...user posted image Pa še v Lj.na UZ morm dons.Uf,pa kolk časa bo treba še okol teh dohtarjev hodit.user posted image Pol naj pa počivam?user posted image Mam že poln kufer tega.Sem mal prečekerala vaše čvekanje od včeraj,pa še nisem prišla do konca.Sem pa že nekej ujela v zvezi z našim srečanjem.No, vas prečekeram še mal kasneje.
Mejte se!user posted image

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
28.11.2007 6:52:02   
sayuri
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAm toliko sem sposobna napisat. user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
28.11.2007 7:15:05   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitam...kar objela bi te...nepopisno je moje veselje. Velikokrat pomislimo na tebe in zelo smo držali pesti. Čez devet mesecev te čaka najlepše na svetu...čuvajta seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
28.11.2007 7:24:10   
Janey
Dobro jutro
pa ve niste normalne..user posted image user posted image user posted image user posted image  do februarja bomo meli najmanj 5 delovuser posted image

Trojane so nam štajercem zagotovo bolj všeč kot ljubljana. Pa še krofki so najbolšiuser posted image user posted image  Danes sem se začuda glede na moje počutje zbudila zelo dobre volje...in ta dobra volja še kar ostaja. Edino česa ni..je moj glas...zarad bolečega grla je čisto izginiluser posted image  Bom pač bol tiho danes.user posted image user posted image user posted image  če vrjameš..tudi  šepetanje je nekajuser posted image
Potem sem pa videla še novico od Sayuri in sem se še bolj vesela. Upam da bo cel dan tak, kot se je začel. Pa še lubek bubek me je celo jutro tak lepo cartal. Potem mi je pa malico nastavil in mi tako lepo sporočilne napisal. Sicer mu delam uslugo, ker sem vzela avto od njegove mami, da lahko gre on ribice lovit z najinim avtom in ne rabi vsega premetavat, ampak avto od njegove mami je prav finuser posted image  pa tut ni taki big dealuser posted image  tako da je bil zelo cuker danes zjutrajuser posted image

Kak je pa brrrr danes zjutraj..uuuš...kak je to grozno, nečloveško...ko prideš iz tople posteljice na ta mraz. Kdo si ga izmislil. Naj te vsaj božiček že pride al pa snegec pegec padeuser posted image

ooooo sem dobila neke čokoladne bonbone od tajnice, ker sem ji včeraj neke slike sprintala. njaaamiiii.. še komu??user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa na čaj, da pridem potem mogoče malo do glasa...

lep dan vam želim

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
28.11.2007 7:35:22   
Februarka08

ČESTITKE še iz moje strani!!!user posted image user posted image user posted image Pazi nase in na user posted image .user posted image user posted image

Dobro jutro drugače...
Danes sem malo bolj zgodna ker sem se mogla naročit na UZ - ga mam 7.12., uh to bo spet za čakat...user posted image No ja, bomo že, samo da bo potem vse v mejah normale...
Kako ste drugače ajale? Jaz še kar (presenetljivo). Danes bom bolj počivala... Že par dni nisem, učer sem opazila, da so mi noge začele zatekatuser posted image . Jih bom mogla bol u luft držat...
Zdej grem pa na user posted image pol pa upam na kej aleluje, ker to je za popuser posted image ...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
28.11.2007 7:38:35   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Kako ste drugače ajale? Jaz še kar (presenetljivo). Danes bom bolj počivala... Že par dni nisem, učer sem opazila, da so mi noge začele zatekatuser posted image . Jih bom mogla bol u luft držat...
Zdej grem pa na user posted image pol pa upam na kej aleluje, ker to je za popuser posted image ...

Nisem spala, sem vsa zetečena in aleluje ni bilo že od sobote al nedelje...user posted image  ampak nič hudega...bo žeuser posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
28.11.2007 7:45:31   
Februarka08
Ubožica... No, če ti kaj pomaga user posted image in user posted image samo zate...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
28.11.2007 7:48:09   
Janey
Hvala Februarka ampak sej vse to spada zraven. To si želimo in marsikaj smo sposobne prebrodit zaradi malega hroščkauser posted image user posted image  na dan kot je današnji je vse to tako lepo, ker je del nosečnosti. Ne sprašuj tisti dan ko ni moj danuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2608
28.11.2007 7:48:31   
ella79

SAm toliko sem sposobna napisat.

Jeeeeeeeee men grejo kar kocine pokonci. Jaz ti tudi lahko le napišem
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
28.11.2007 7:58:40   
Februarka08
Evo, končno je blo mal user posted image ...user posted image
Se mi je kar trebuh zmanjšal...user posted image user posted image user posted image Pa še user posted image ni blo... Mi je moj oblubu, da pride domov na kavico med malico. No, vsaj neki.
A nism rekla, da grem počivat? Ja, itak. Spet bom gotov cel dopoldan na RR. Ne, sam se bom mogla mal za diplomo prplavlat, popoldne me spet ne bo doma...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
28.11.2007 8:01:11   
vrtnica76

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE IN EN VEEELLLLIKuser posted image !

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
28.11.2007 8:02:14   
Janey
Februarka user posted image user posted image user posted image  za alelujouser posted image user posted image

Kak lušno, da lahko pride tvoj k tebi na kavico vmes. Sem ti prou fouš. Kr idi počivat. Na RR bo čez kako uro še bolj pisano, ko pridejo taglavne čveke...pol pa ne folgaš sledituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2612
28.11.2007 8:07:20   
polonca78

Saj si povedala točno to, kar smo hoteli slišat!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke avgustovka!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
28.11.2007 8:19:36   
Lanchy
Sayuri, cestitke se z moje straniuser posted image user posted image user posted image  za user posted image . Zdaj pa lepo pazi na svojo pikico in seveda zelim ti carobnih user posted image  mesecevuser posted image

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
28.11.2007 8:37:05   
misar
SAYURI- vse čestitke, malček bo pa levček po horoskopu user posted image user posted image user posted image

punce, naj povem, da se neki vplivi polne lune še kar nadaljujejo. moj dragi je že tretji večer zapored likal, res, da mu gre počasi, ampak zagnan pa je user posted image user posted image user posted image  . Saj pravzaprav se mi bliska zakaj je tako priden,...da mu ni treba diplome pisat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
28.11.2007 8:38:59   
pina-1
user posted image user posted image
SAYURI SAMO ZATE...SEM TAKOOO VESELA, DA KAR KRIČIM....... ČIMLEPŠIH 9 MESECEV IN LE GLEJ DA ŠE VEDNO K NAM PRIDEŠ POROČAT O POČUTJU.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
28.11.2007 8:43:41   
pina-1
sedaj pa še vse ostale.

Dobro jutro.

Sem morala najprej sayuri pozdravit, ker sem full vesela zanjo...

Kako ste moje bodoče mamice? Vidim, da ste se včeri kar pridno pogovarjale o srečanju. Kar se predlaganih datumov tiče, se strinjam, samo punce dejmo se omejit na Ljubljano. Meni bo že to kar en kos poti... Do trojan se jaz 100 % ne bom vozila...

Ena je predlagala da se dobimo tam okoli BRda- LEsnina..Ideja je kar kulll..PA sej mi ne rabimo gostilne, ampak le en bar, kjer malo polno sotolov in miz, da se bomo lahko vsedle, spile eno kafe in pojedle dobrote, ki jih prinesemo s sabo.

Dolenjka mene ziher ne boš rabla lovit s tvojo črno strelco, ker jaz z mojo sivo pridem na srečanje... Jasno?! Kje si pa upam, zatajit februarke? Me pojeste na solato in to brez začimbuser posted image user posted image user posted image user posted image

Danes je en lep dan:
1. je ena sreda manj do dopusta
2. je bla včeri zvečer ena taka lepa JOTA
3. Je zjutri tudi aleluja pela
4. Grem na 3D videt našega škrata.

Pa recte če ni to en super danuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
28.11.2007 8:48:38   
MetiLu
Sayuri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   želim ti res lepo 9-mesečno potovanje user posted image

Jutro tudi ostalim čvekam. Danes sem spala po pričakovanjih - bolj švoh. Grem zdele na WC preverit, če sem si sred noči prvo strijo pridelala. Sem se v enmu sunku tako hitro obrnila, da me je vse zašponal, pa sem že zjutraj neki gledala na levi strani, upam, da sem bila zamečkana od pižame user posted image  Ne  vem, kaj jest izvajam ponoč, samo kadar sanjam, me po celi pojstli meče user posted image user posted image user posted image

Aleluja je včeraj zapela user posted image user posted image , danes je niti ne pričakujem...

Anariyja user posted image user posted image user posted image  za diplomco, dej mi pošlji malo tvoje pisalne vneme. Nujno rabim user posted image

Misar, tvoj ima enak sindrom kot jaz, kadar se je blo treba učit, sem imela vse oprano, zlikano, pospravljeno stanovanje... user posted image user posted image user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
28.11.2007 8:49:06   
Janey
user posted image user posted image Pina
Najprej za jotico..a ne da da kar energije??
Potem za alelujo...

za 3d pa imaš da so slike takoj gor!! Da vidimo to lepoto malouser posted image user posted image

Zdaj si grem pa privoščit zajtrk, malico...kruhec, paštetko tunino in navadni jogurt. Pol pridem pa nazaj s polnim trebuškom.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
28.11.2007 8:50:50   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Danes je en lep dan:
1. je ena sreda manj do dopusta
2. je bla včeri zvečer ena taka lepa JOTA
3. Je zjutri tudi aleluja pela
4. Grem na 3D videt našega škrata.

Pa recte če ni to en super danuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja Pinči, to je pa res en super dan user posted image user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
28.11.2007 9:09:53   
pina-1
Janey slikce dobite, upam, da jutri...Sem doma še vedno brez prenosnika. Upam, dajih uspem pol v službi obdelat in vam jih prilimat na v vpogled.

Sedaj sem položnice plačala in sem user posted image user posted image user posted image  ampak sem vesela, ker je en lep danuser posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
28.11.2007 9:12:57   
Janey
Evo mene nazaj. Kak sem se napokala.
Naš mali pa danes dela prave akrobacije. Je začel že pred 6 zjutraj in kar ne neha. Upam da se počasi obrača. Bomo se veliko gibali, da se bo čimprej obrnil. Mu je prav fino da je z ritko zasidran med moje medenične kosti.

Kak mi je hecno ko vem da zadnjič sedim za to mizo tukaj. Jutri se pridem ampak gremo na en objekt in imamo izobraževanje in kosilo..taka prava poslovilna zame user posted image user posted image .
Zdaj grem pa tem mojim babam vsaki nekaj napisat...kaki verz ali kaj..popoldan še po kako bonbonierico in jim to jutri dam, ker so tako lepo in potrpežljivo skrbele zameuser posted image

Tiste ki pa morate diplomo pisat...če vam ni user posted image  dovolj močan zagon, potem pa res ne vem...do februarja je vedno manj časa. Pa vso srečo in čira hokus pokus v vaše prstke.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
28.11.2007 9:16:13   
ella79
pina-1 tole maš pa danes res en super dan user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
28.11.2007 9:16:38   
larisa
SAYURI, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ta dan bo že zaradi tvoje novice sigurno lep!

En dan me ni na RR, pa tud vsega ne morem prebrat. Ve pa ste nore user posted image
No se grem mal prebijat skoz vaše čvekanje.

A zdej nas bojo spet zaklenil, al to naredijo kasneje??

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
28.11.2007 9:25:59   
*Naja
Sayuriuser posted image user posted image user posted image user posted image ....pa le pridi nas še kaj pogledat in kakšno rečt.

Zdej pa šibam, ker grem z mojim, k gre drva k našim spravljat.

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?