|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
27.11.2007 14:32:17   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

pina še enkrat same pohvale...iz česa pa so narejene bunkice na smrekci?ma sem firbčnauser posted image

mlavla napihneš vodne balončke, jih premažeš z lepilom ( moka +voda) in jih "zavijaš" z vrvico... Pustiš da se posuši. Ko so je vrvica suha, počiš balonček in to je to.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
27.11.2007 14:32:32   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

pina še enkrat same pohvale...iz česa pa so narejene bunkice na smrekci?ma sem firbčnauser posted image

Ja mene tud to zanima, pa kako jih narediš...na kaj jih naviješ...ful so luštneuser posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
27.11.2007 14:33:29   
misar
ups pina, malček sem pozna user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
27.11.2007 14:35:04   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

februarka takoj počivat, pa jutri kar doma ostani, nič na MŠ hodit user posted image user posted image user posted image Aja, ej kam to sploh pridemo user posted image

Nič ne bo, jutri vsekakor pridem.user posted image Pridt mormo pa u ZD na hodniku se baje dobimo - tam kjer je ginekolog. Pr men piše ura 18.15 - pa pri tebi? Tam se dobimo, potem nas pa nekam peljejo...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
27.11.2007 14:35:26   
mlavla
ja ful dobra finta..v kakšnem razmerju pa zmešaš moko in vodo?

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
27.11.2007 14:37:59   
pina-1
mah jaz tood oka naridm..Mora bit dovolj gosta ampak še lepo mazljiva...

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
27.11.2007 14:42:09   
ella79
Nič ne bo, jutri vsekakor pridem. Pridt mormo pa u ZD na hodniku se baje dobimo - tam kjer je ginekolog. Pr men piše ura 18.15 - pa pri tebi? Tam se dobimo, potem nas pa nekam peljejo...

sej vem da boš prišla jutri. user posted image pomoje maš že blok pripravljen... se prav tam kjer je čakalnica za G user posted image jaz nimam pojma kje je v KR kej, k ne hodim v KR v ZD

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
27.11.2007 14:45:09   
MetiLu
Pinči, res hudi okraski user posted image  sej če me zagrabi se jih bom pa še jest lotila. Vse ste neki home made izdelovalci, jest za to prov nobene volje nimam user posted image  Voščilnic pa tudi ne pošiljam, mogoče kakšno elektronsko user posted image

Letošnje praznike pa že prav komaj čakam user posted image  pa smrekico, pa potico user posted image user posted image user posted image  A bo kakšna za srečanje potico spekla??? Pa prosim brez rozin na en konc user posted image user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
27.11.2007 14:48:54   
mlavla
jst bi pa skoz neki ustvarjala, sam da se mi ne bi bilo treba učit...user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
27.11.2007 14:59:59   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Pinči, res hudi okraski user posted image  sej če me zagrabi se jih bom pa še jest lotila. Vse ste neki home made izdelovalci, jest za to prov nobene volje nimam user posted image  Voščilnic pa tudi ne pošiljam, mogoče kakšno elektronsko user posted image

Letošnje praznike pa že prav komaj čakam user posted image  pa smrekico, pa potico user posted image user posted image user posted image  A bo kakšna za srečanje potico spekla??? Pa prosim brez rozin na en konc user posted image user posted image

meti a ti bi še potico ali kaj????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
27.11.2007 15:06:09   
mlavla
jst tud rada pečem..a nevem če mi bo čas dopuščal...drugače se bom pa potrudila, da pridem...
in kdaj naj bi se dobile v decembru?

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
27.11.2007 15:31:58   
Februarka08

Nič ne bo, jutri vsekakor pridem. Pridt mormo pa u ZD na hodniku se baje dobimo - tam kjer je ginekolog. Pr men piše ura 18.15 - pa pri tebi? Tam se dobimo, potem nas pa nekam peljejo...

sej vem da boš prišla jutri. user posted image pomoje maš že blok pripravljen... se prav tam kjer je čakalnica za G user posted image jaz nimam pojma kje je v KR kej, k ne hodim v KR v ZD

Ja, greš skozi vhod v ZD (tam, kjer greš mimo otroškega dispanzerja), potem levo po hodniku, pred EKG-jem spet levo in boš vidla tam iformacije in za kartice potrjevat... Pol greš pa po stopnicah gor - na desni je laboratorij, ti greš pa še malo naprej in boš prišla na hodnik. Na levo je ginekologija na desno pa mislim, da dermatolog... No, na tistem hodniku se dobimo... Upam, da sem v redu razložila.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
27.11.2007 15:58:41   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

meti a ti bi še potico ali kaj????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  jap

Če katero zanima sem poskenirala slikce z UZ-jev in jih prilimala v album user posted image  so pa 3 slikce iz 12t in 1 iz 23t.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
27.11.2007 16:03:55   
Februarka08
Meti, kako lep jenči!!!user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
27.11.2007 16:18:15   
dolenjka
Evo, sem spet mal zabušavala, tko da ste med tem že vse dol ušle user posted image
Mlavla ne vem kdaj bi se dobile. Glede na to, da marsikatera še kar misli delat decembra, verjetno prej kot 27. al pa 28. ne bo šlo, ker čez praznike bomo vse za polnimi mizami verjetno user posted image
Bomo začele pravočasno z glasovanjem in upam, da nam rata v čim večjem številu, pa da ne bi kuharice, narezkarice in pekačice manjkale slučajno, ker mam jaz nov, hitr avto in se bomo ostale not nabasale (še pritljažnik je velik user posted image  ) in prišle osebno obračunat na dom če bo treba user posted image  user posted image  user posted image  

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 2565
27.11.2007 16:24:20   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

... pa da ne bi kuharice, narezkarice in pekačice manjkale slučajno, ker mam jaz nov, hitr avto in se bomo ostale not nabasale (še pritljažnik je velik user posted image  ) in prišle osebno obračunat na dom če bo treba user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image user posted image user posted image  Go Dolenjka, go Dolenjka ... Vse bomo polovile. Samo za tale piknik bo treba že lokacijo tapravo najdt user posted image

Evo, še malo tukaj povedrim in grem domov. Je šef sporoču, da mam ene 4 dni dopusta do novega leta, tako, da sem od 27.12. do 2.1. frej (en dan bo šel še za minus ure), pol še za dva dni malo podrekat na šiht, pol pa upam, da bolniška pade user posted image  

Na slikci iz 22t UZ ima pa mali glih rokice gor, da navte čudn gledale, kakšen hecen profil ima user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
27.11.2007 16:26:19   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Bomo začele pravočasno z glasovanjem in upam, da nam rata v čim večjem številu, pa da ne bi kuharice, narezkarice in pekačice manjkale slučajno, ker mam jaz nov, hitr avto in se bomo ostale not nabasale (še pritljažnik je velik user posted image  ) in prišle osebno obračunat na dom če bo treba user posted image  user posted image  user posted image  

ma si me nasmejala.... user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
27.11.2007 16:33:02   
ella79
Upam, da sem v redu razložila.

ja uredu razložila, se prav sploh ne grem že zunaj levo direkt v porodnišnico user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2568
27.11.2007 16:35:11   
dolenjka
Kr je res je res! Nobenga zabušavanja! user posted image
Jaz sem pristaš tega, da če se otroku nekaj obljubi, je treba obljubo držat. In mojmu še nerojenmu otroku ste obljubile različne štrudle, kruh, narezek pa ..... tko da le glejte, da vas otrokova mama ne bo lovila po Sloveniji user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
27.11.2007 16:52:15   
Februarka08

Upam, da sem v redu razložila.

ja uredu razložila, se prav sploh ne grem že zunaj levo direkt v porodnišnico user posted image

Ne, ne greš v porodnišnico ampak v ZD - vhod nasproti porodnišnice potem pa tako kot sem ti opisala...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
27.11.2007 17:46:24   
ella79
februarčica hvala, zdej bomo našli user posted image
dolenjka jaz nič ne obljubljam, zato mi upam ne bo potrebno pred tvojo strelo bežat user posted image
aja, jaz delam do 18.12
a, lahko en predlog glede srečanja user posted image sam ne kakšen nakupovalni center, prosim prosim user posted image
sej me ne skrbi, da bi me preveč zapravle, sam bo povsod taka gužva... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2571
27.11.2007 18:15:33   
dolenjka
Ne Ella, nič bat, ti ne boš med preganjanimi zaradi hrane, ti boš z mano, ko jih bomo lovile user posted image  Pa seveda Bamby, Lilchy in Meti. Me in naši user posted image  smo upravičeni do dobrot, ker smo pokazale slikice user posted image

Drugač je pa tvoj predlog čist dober, v nakupovalnih središčih bo ludo i nezaboravno user posted image , razen če se dobimo dopoldan. Še boljš bi pa bilo, da se dobimo nekje izven njih, čeprav mi še ni jasn kje bi to blo user posted image
Mogoče kar pri mani doma? Pa kar hrane ostane, lahko pol sama pojem user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
27.11.2007 18:32:56   
ella79
user posted image user posted image super dolenjka, jaz sem itak tok v formi, da ni problema okrog šibat pa februarčice lovit user posted image user posted image
pomoje najboljš kje na obrobje LJ, k do BTC-ja se pomoje niti prebiti ne bomo mogle, razen če bodo en pas sam za februarske user posted image pripravli, pa parkirišča in rdečo preprogo.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
27.11.2007 18:37:18   
Februarka08
Grrrrrrrrrr, ker tepec mi je Dorina čokolado kupuuser posted image ? Jah, sama, kdo pa druguser posted image . Sm jo mogla načet, ni šlo drugač...user posted image Sam zakaj me zdej zgaga pečeuser posted image ? Ja, božja kazen, nič drugega. Dost jo mam, če ne mi bo slabo...
Ella, dober predlog - samo za februarske user posted image rdeča preproga in pas na avtocesti...user posted image Jah seveda, potem se bomo pa zbudile...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
27.11.2007 18:43:40   
ella79
k bi vedl, kok me pridno zapravljamo, bi sigurno poskrbeli tudi za ekstra pas na avtocesti, parkirišča in seveda rdečo preprogo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?