|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
28.11.2007 9:26:55   
dolenjka
Sayuri še tu en user posted image  in čestitke user posted image  user posted image  user posted image

Prepričana sem, da se bodo ostale strinjale: tudi ti si vabljena na naše decembersko srečanje in pojedino user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
28.11.2007 9:28:33   
lillchy123
jst vem za gostilno 13 km iz ljubljane, dost placa, mamo lohk svojo sobo in svojo hrano.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
28.11.2007 9:30:24   
dolenjka
Ja Pinči, tvoj dan je pa danes res en poseben dan user posted image
OK, prlet ti s svojo sivko do LJ, pol pa če bo treba, te jaz s hrano vred naložim v črnko in greva kamor bojo hotle! Sej veste, vse za en dober čvek in papico user posted image  user posted image  user posted image
Danes sem se odločila da bom pridna in bom velik čvekala. V službi bom dooolllgooo, ker sem se javila za dežuranje (1x mesečno je običajno), ker bi mi kaka urica plusa prav prišla, da bo na koncu lažje user posted image  Zato vas že v naprej ponižno prosim, da mi popoldan tudi delate družbo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
28.11.2007 9:33:14   
dolenjka
Lilchy, tole deluje zeloo zanimivo. A je na vašem koncu al se motim?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
28.11.2007 9:33:35   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

jst vem za gostilno 13 km iz ljubljane, dost placa, mamo lohk svojo sobo in svojo hrano.

LILČI, POVEEEEEJJJJ!!!!! Kam pelje pot?

SAYURI, zate pa en velik user posted image  in seveda čestitke, pa user posted image user posted image  za srečo!!!!!  Če sem zadnjič prav razumela, naj bi bili dve pikici user posted image  user posted image .

Ella, kljub vsem dobrotam, nam bi trojanski krofi pasali, se strinjam. Torej se najde kdo, ki jih spotoma prinese?????

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
28.11.2007 9:37:48   
MetiLu
jest vem kam pelje pot od Lillchy, na Dobeno user posted image user posted image user posted image  Lilč, a nimate vi te gostilne??

Jest sem za, pa se nekje v LJ dobimo,pa magari se nabašemo skupaj v dva, tri avtomobile, da ne bomo vsaka zase iskale. Jaz že približno vem kje to je - no vsaj do Gradu Jable znam pridt user posted image user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
28.11.2007 9:38:08   
dolenjka
Same dobre ideje, bravo Bamby in Ella user posted image  user posted image  user posted image
Glede na to, kolk bo hrane, se bomo verjetn res dobile v gostilni, ki jo ima Lilchy v mislih, ker drugje nas že ne bojo prenašal user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
28.11.2007 9:38:18   
Suzi*
Joj, babnce, bom danes spet rabla cel dopoldne da vas za nazaj preberem. Jao moji roti in kostem. user posted image user posted image

Najprej Sayuri oz. St. Ina, FUUUUUL SEM VESELA ZATE!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke in en ogromen user posted image  zate!!!!!! Zdaj pa le lepo uživaj do avgusta. user posted image user posted image user posted image

Pina super za jotico in tak lep dan!!!

Jaz sem bla pa včeraj v službi, sem delala. In sem bla potem tako boga. Še zmerom se nisem sestavla. Vse me boli spodaj. user posted image  Sem pa danes spančkala do devetih. user posted image user posted image  Zdej bo pa treba počas na zajtrk, ker je mali brcljavček očitno lačen. user posted image  

Vas preberem, pa še kaj pokomentiram....pa vidim, da ste nekaj o srečanju govorile, samo še nisem dost nazaj prebrala. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
28.11.2007 9:39:23   
dolenjka
Meti, 2 al 3 avtomobile? A nas bo spet sam 5? user posted image  user posted image  user posted image  Sej veš, mal širše smo zdej,pa še vsa hrana... ne vem no user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
28.11.2007 9:40:57   
MetiLu
Dolenjka, jest sem tle do pol petih, sej veš. Potem pa šibam na našo pošto, so mi končno tepihe za v spalnico iz Otto-ta poslali user posted image user posted image  No, pol se pa spet priklopim na net user posted image

Jao jao, če pri nas kej kontrolirajo, kolk kej po netu surfamo, mi bojo vsak čas zaklenili dostop, ker sem cel dan tle gor user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
28.11.2007 9:45:06   
bamby
anariya, čestitke za končano diplomo. Zdaj pa še čimprej zagovor, pa si na konju user posted image .

februarka, srečnica, da ti aleluja poje. Jaz še vedno čakam na angelski glas user posted image

pina, si ti sinoči kakšno posebno jotico skuhala, ker si tako dobre volje user posted image ???? Pa 3D imaš danes user posted image , čimprej kaj poročaj user posted image

Dobena user posted image user posted image user posted image , spet nimam pojma kje je to. Sej ni važno, boste že povedale.

Jaz sem pa včeraj kupila kombinezonček za našo user posted image  user posted image . Zdaj lahko samo upam, da bo res pupa in ne user posted image , ker drugače bo fant v rožnatem user posted image

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
28.11.2007 9:46:36   
torcica
Sayuri, čestitam user posted image user posted image user posted image .

Sicer pa ravno prihajam iz pregleda. Vse je OK, edino trebušček je za 2 tedna manjši od povprečja, ampak po mojem ni to nič takšnega, niti mi ginekologinja tega ni omenila. Teža: od zadnjega pregleda sem se zredila za 2 kg, torej skupaj 4 kg, tako da se bo verjetno sedaj začela teža kar povečevati user posted image .

Za evidenco: Naslednji pregled imam 05.12. ko dobim injekcijo IG-G (sem rhd negativna), potem pa spet 09.01 redni pregled.

Lep pozdravček vsem in lep dan

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
28.11.2007 9:47:40   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Meti, 2 al 3 avtomobile? A nas bo spet sam 5? user posted image  user posted image  user posted image  Sej veš, mal širše smo zdej,pa še vsa hrana... ne vem no user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jah no, sem računala 4 punce na en avto user posted image  sej tko velike pa spet nismo. Jest se javljam za eno izmed šoferjev.
Pa dejmo kakšno rečt, kdo vse namerava pridt, da se začne delat seznamček in da se zmenimo za datum.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
28.11.2007 9:50:02   
lillchy123
Ja, meti ima prav. Vse poti vodijo na Dobeno. Za tiste, ki ne veste, je to nad Trzinom. Sicer bi mogla še direktorja vprašat, ampak po moje bi se dal zment. user posted image  

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
28.11.2007 9:50:57   
bamby
torčica, user posted image  za pregled. A samo 4 kg si se do sedaj zredila user posted image . Madonca, ali sploh kaj ješ???

Jaz sem ravno zjutraj spet stopila na vago in mi je vsega skupaj pokazalo že +9.3 kg, jutri pa dopolnim 29 tednov. Glede na to jih bo do konca precej več kot le 14 kg, ki mi jih G napoveduje user posted image user posted image

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
28.11.2007 9:55:06   
Februarka08
Torcica user posted image user posted image user posted image za pregled!!! Pa samo 4 kg si pridelala do sedaj?????!!!!user posted image Svaka čast.
Bamby pri meni aleluja poje bolj poredko, tako da... Sem prav vesela ko je, bila bi pa še veliko bolj, če bi bla redno in ne na vsakih nekaj dni...user posted image
Srečanje - ko se boste zmenile točno za datum in vse, mogoče še jaz prikobacam... Odvisno, čeprav bi ful rada...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2641
28.11.2007 9:57:47   
ella79
bamby ravno to sem mela v mislih, da katera iz štajerskega konca prinese trojanske krofe user posted image user posted image user posted image
jaz se tudi javim za šoferko, sam vstopna in iztopna postaja je v KR user posted image vem kje je grad Jable, k se je prijateljica tam poročila user posted image gostilno bi pa potem tudi našle
lillchy ti sam najprej prever, če je varianta, da se tam dobimo user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
28.11.2007 10:01:44   
ella79
Srečanje - ko se boste zmenile točno za datum in vse, mogoče še jaz prikobacam... Odvisno, čeprav bi ful rada...

ne kompliciraj, jaz peljem, lahko te tudi iskat pridem domov, sej nisva tok narazen

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
28.11.2007 10:09:32   
vrtnica76
Kolk ste zagnane!Sem vas na hitro mal prebrala,ker si grem zdele na hitrico en šmornček pripravt,da sr napokam, pol pa odrinem na pregled srčka mojega sončka,ki prav veselo akrobacije delauser posted image .
Za srečanje sam upam,da ne bo slučajno padu kakšen14.ali15.december,ker takrat žal ne morem prit.
Pridno čvekejte in mal pesti dršte, da bo vse OK!Pa,pa in uživajte v lepem dnevu.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
28.11.2007 10:10:43   
lillchy123
Ella, sej sploh ne dvomim.. Za dobre sosedske odnose bo sigurno zamižu na eno oko. Sploh pa ne vem, če si upa razburjat user posted image , k se lohk zgodi, da me more pol v porodnišnico peljat. pa ne verjamem, da bo tvegu..user posted image user posted image  
Če  se zmenimo tam, potem vas tudi pot ne rabi skrbet. Bomo postavili smerokaze z napisi RR. user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
28.11.2007 10:13:02   
pina-1
SUZIKA končno si prišla na čvek.. Si mi prov manjkala...

KATKA tudi nekam štrajka....

BAMBY, jotica včeri je bla tako fina... Je bil mojuser posted image  kar takoj za akcijo..samo malo sem ga pobožala na pravo mestouser posted image .

DOLENJKA, glede srečanja sem jaz vseeno za eno varianto v ljubljani. Jaz verjetno ne bom bila sama, ampak bo moja navihanka Mia z mano. PRi meni je vprašanje varstva velik problem. No kakorkoli.

Še neki sem vam pozabla povedat: včerja sem izvedla cel projekt, da sem si spodaj uredila frizuro.user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
28.11.2007 10:17:47   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

Srečanje - ko se boste zmenile točno za datum in vse, mogoče še jaz prikobacam... Odvisno, čeprav bi ful rada...

ne kompliciraj, jaz peljem, lahko te tudi iskat pridem domov, sej nisva tok narazen

Ne, ne, saj ne gre za to... Bolniška in to... Ah, upam da me ne bojo glih takrat preverjaluser posted image na domu. Se bom že kaj zmislila.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
28.11.2007 10:19:27   
Janey
Joj punce...z pou ure mi naložijo dela pa več ne sledim.
Glede srečanja...jaz če pridem tut krofe prinesem...ampak sama se ne bom vozila, ker se ne čutim več sposobna s tem trebuhom daleč vozit. Tak da če gre katera iz mb ali mimo se priporočamuser posted image .

Pina kako ti je ratalo(frizurca)? Jaz že cel tedn mojga žicam, pa ga je malo strahuser posted image user posted image user posted image
Če se nebo spravil, se bom mogla sama...ampak bodo to take akrobacijeuser posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
28.11.2007 10:22:41   
MetiLu
ok, jest sem za to da se dobimo enkrat konec decembra, ker prej bom jest težko prišla dopoldan, ker sem seveda v službi. Tako da če se dobimo nekje med 26.12. in 2.1. bi mi zlo prav prišlo, ker sem takrat na dopustu user posted image user posted image

Kaj pa ostale?

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
28.11.2007 10:28:23   
ella79
dej mi naj ena pove, kako tele smajle dodajaš, k niso že tukaj na predlogi user posted image
Iz MSN-ja jih ne morm kopirat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
RESNIČNO: Najbolj nori komentarji na noseč...
Zbrali smo povsem resnične (pa četudi kdaj povsem neverjetne!) komentarje, ki jih nosečnice prejemajo od nevljudnih in n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?