|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
27.11.2007 13:48:11   
p@tricij@
hoj,
jaz sem že s pregleda. pikica je v redu, se je med UZ tako premikala, da mi je komaj kaj pokazala, kje je kaj. naslednjič pa imam še en UZ, kjer bo zmerila in zvagala navihančka.user posted image

komaj čakam, naslednji pregled pa imam 18.12.

uživajte na sončku, čeprav je kar mrzlo zunaj.

papa

Urh, Anastazija, Žan - moji trije sončki

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
27.11.2007 13:51:43   
mlavla
evo mene nazaj..sploh nisem mogla dolg ležat..pol mi je pa še po želodcu začelo krulit, tko da sem si še neki na hitrco naredila za papcat (polnozrnati makarončki s tuno) user posted image

zdej pa spet iščem motivacijo za učenje,saj me naslednji teden čaka en izpit (stari grehi) 

glede daril pa je pri nama takole:obdarujemo se samo za miklavža..majhne pozornosti za približno 20eur na familijo (obdarujeva pa taščo in tasta+dva mlajša svaka, familijo moževe sestrične, ki ima tri otročke; ter familijo starejšega svaka, ki ima enega otročka, ter mojo mami)drug drugemu pa kupiva stvari, ki jih res potrebujeva in se ponavadi kar dogovoriva...letos sva si kupila ABC kartico za cestnino in pa leseni šah...
potem pa kakšno leto, dodava še svoja izvirna darila npr. razni kuponi: masaža, sprehodi, kino....)

Aja glede novoletnih daril oz. ko hodiva na obiske pa ponavadi podarjava kaj domačega, lani sem npr. spekla domače medenjake jih malo bolj smešno okrasila (gor sem narisala:), sončke itd.)potem pa jih zavila v celofan z božično dekoracijo+mašnica...moram reči, da so bili vsi veseli...
Za letos pa še nimam ideje...najbrž bo kaj podobnega.
Moj komaj čaka na sneg... user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
27.11.2007 13:54:46   
pina-1
februarka in patricija user posted image user posted image user posted image  za dobro opravljene preglede.

Februarka, skrajšan in zmehčan maternični vrat, ne pomeni da greš lahko kar rodit.. Bo treba malo bolj počivat in to je to.. Jaz sem isto mela pri Mii.. Sam so me bolj kontrolirali in UZ-je sem mela kar pogosto, kjer so merili MV. Ti kar pridno počivaj in čaki februar. Se nikamor ne mudiuser posted image

mateja glede nakupov, pa jaz nebi glih vse na razprodaje čakala. Takrat zna biti velika gužva, pa tudi stvariza dojenčke hitro zmanjkajo.. Sploh pa z velikimi trebuhi okoli hodit ne bo glih priejtno. Jaz nekaj malega bom šla pogledat v UDine na razprodaje, samo pri nas bom kupila prej kar rabim.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu p@tricij@)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
27.11.2007 13:55:57   
misar
Pozdravljene babnice...vas že cel dan berem, pa nikakor, da se spravim kaj napisat. danes ful živahen dan v službi.

ej punce ne boste verjele, moj je včeraj spet likal, pa posodo v pomivalca zložil, pa pol še ven. danes je reku, da bo kopalnico spucal...me že skrbi, če je vse v redu. aja še to pa zvečer sva SPET joto kuhala na njegovo pobudo. že tri dni zapored user posted image user posted image user posted image  Po moje me vara user posted image user posted image user posted image  kar nej, so same prednosti v tem user posted image user posted image user posted image

kar se tiče dela, jaz bom delala do konc decembra, če bo le vse v redu...sama tko hočem, men je v službi načeloma fajn. pa me ginekologinja vsakič vpraša, če še lahko delam, pa osebna zdravnica tud. sam kaj naj delam doma. saj bom mela januarja dovolj časa za gnezdenjeuser posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
27.11.2007 13:59:05   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: misar

Pozdravljene babnice...vas že cel dan berem, pa nikakor, da se spravim kaj napisat. danes ful živahen dan v službi.

ej punce ne boste verjele, moj je včeraj spet likal, pa posodo v pomivalca zložil, pa pol še ven. danes je reku, da bo kopalnico spucal...me že skrbi, če je vse v redu. aja še to pa zvečer sva SPET joto kuhala na njegovo pobudo. že tri dni zapored user posted image user posted image user posted image  Po moje me vara user posted image user posted image user posted image  kar nej, so same prednosti v tem user posted image user posted image user posted image

a ti kej posojaš tvojga na dom?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
27.11.2007 13:59:24   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: anandrej

IZVIRNO SPOROČILO: bamby
anandrej, kaj pa pomenijo tisti cukri v oklepajih user posted image

To so pregledi za kontrolo nivoja sladkorja v krvi - to je za tiste, ki se morajo bolj pazit pri hrani. Ni nobenega skritega pomena user posted image

Sem umetna inteligenca in mi ne potegne user posted image . Jaz sem pa samo na packarije mislila user posted image user posted image user posted image user posted image

februarka, nikar ne poslušaj kolegice user posted image  sicer pa pohvale za opravljen pregled.
patricija user posted image  za pregled. Pa sem ti pozabila zadnjič pohvalit, kako luštna sončka imaš user posted image user posted image user posted image .

pina, ko že ravno omenjaš Udine. Baje naj bi bila tam v bližini tudi Ikea. Morda kaj veš o tem???

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
27.11.2007 13:59:54   
vrtnica76
Februarka,ne obremenjuj se preveč,ker se bo na koncu vse dobro izteklo.Pa tut izjavo kolegice si ne jemlji preveč k srcu-rodit bomo šle februarja in pika!!!

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
27.11.2007 14:00:35   
misar
pina- NE DAM GA!!!! zdaj se je komaj ulaufal, ne verjamem, da bo ravno dolgo ta vnema trajala, tako, da dokler traja, držim user posted image user posted image  za roge user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
27.11.2007 14:03:14   
mlavla
Februarka in Patricija:user posted image user posted image čestitke za opravljen pregled!

Drugače pa me zanima a ima katera kakšen recept za kakšen biskvit al pa kaj podobnega (npr.pito) kjer bi lahko porabila skuto in jabolka,saj imam obojega veliko na zalogi..hvalauser posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
27.11.2007 14:04:20   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: misar

pina- NE DAM GA!!!! zdaj se je komaj ulaufal, ne verjamem, da bo ravno dolgo ta vnema trajala, tako, da dokler traja, držim user posted image user posted image  za roge user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa močno ga drži, da ne pobegne, ali pa da si ne premisli user posted image user posted image . Pri taki vnemi se pa človek res malo zamisli, do kdaj bo trajalo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
27.11.2007 14:04:53   
mlavla
 katera sama izdeluje voščilnice?je kakšna ideja že padla?

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
27.11.2007 14:05:16   
Februarka08
Oh punce, prav mateuser posted image . Rodit gremo februarja, a ne? NIČ PREJ! Sva se midva z user posted image že tko zmenila...user posted image
Ste me prav pomirile, sploh ne vem več kaj bi brez vasuser posted image ...
Saj bo vse ok, malo več počivanja pa bo. Glih na žurat za silvestrovanje nam šlauser posted image , bo pa doma tok bolj luštno.user posted image

Aja, še za evidenco: naslednji pregled 18.12.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
27.11.2007 14:07:02   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

meti samo, a ti res misliš do 18.01. delat???
to je malo too much..Pa nebi ti šla kaj na bolniško???? Vsaj po novem letu. Sej to te tvoj osebni zdravnik lahko da, glede na to da boš na bolniški manj kot 30 dni?

Ja tudi jaz računam na bolniško, sem glihar en vljuden mail poslala šefu, da mi pove kolk mi dopusta pripada v tem letu (po mojem izračunu 6 dni), pa sem lepo napisala, da bom delala predvidoma do 4.1. - za tiste dva dni grem še malo mizo pospravit, pa se poslovit user posted image  Ker bo pomojem kar kriza, že zjutraj vstat, se oblečt in v avto zbasat user posted image  Bi si pa rada prišparala dopust 2008, da bi si potem porodniško podaljšala za en mesec user posted image , pa je edina varianta da grem za tistih 9 dni v januarju na bolniško.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
27.11.2007 14:07:14   
vrtnica76
user posted image patricija za dobro opravljen pregled!
Misar,ti kar močno držuser posted image za roge!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
27.11.2007 14:08:26   
pina-1
bamby, Ikea je najbližja v Padovi. Midva sva bla dol popredalnike. Drugače pa naj bi se v prihodnjem letu zgradila nova v okolici Trsta, sam ne vem ne kdaj ne kje.
V Udinah je ogromno trgovin z oblačili in opremo sam ne Ikea....

Misar, sem se mi kar zdi da ne bo dolgo trajalo, samo pri meni sploh ne trajauser posted image . Moj še pomivalca ne zna odpretuser posted image

Mlavla jaz mam en full dober recept za pito z skuto in jabolki, sam ga mam doma. Bom jutri prinesla v službo in ti ga napišem, če ti ni prepozno

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
27.11.2007 14:11:08   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

midve z Mio vedno sami delava voščilnice...

Ena super ideja je, da razrečiš barvo ( vodenke ali pa tempere) pol pa kapljico kapneš na papir in vanjo pihaš s slamico. Gor potresi še bleščice in vuala..
Lani sva midve z prstnimi barvami risali. No Mia je ustvarjala in kar jeprišlo je prišlo.. So ble full lepe in zanimive..
Pa tudi okraske za jelko sva lani sami delali... Poiščem sliko, pa če mi rata pripopam za vpogled

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
27.11.2007 14:12:24   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Mlavla jaz mam en full dober recept za pito z skuto in jabolki, sam ga mam doma. Bom jutri prinesla v službo in ti ga napišem, če ti ni prepozno

se priporočam!!!ne bo nič prepozno...hvala

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
27.11.2007 14:16:17   
mlavla
drugač pa sem na kulinariki zdele našla en recept...pina a je podoben tvojemu???

http://kulinarika.net/recept.asp?ID=10710

ma vidim, da si ti ena huda ustvarjala duša...lepo!!!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
27.11.2007 14:16:25   
pina-1
evo našo lansko jelko.. Letošnja bo čisto ista, samo kako mašnico več bomo dodali...

Aja mašnice sem kupila,kroglice pa sama delala.

user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
27.11.2007 14:17:52   
ella79
Mia je tudi pisala že božičku. Doma ji prinese dojenčka ki govori, pri noni pa voziček.

A vaš user posted image bo že kar govort znal user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi mamo tudi Miklavža za nečaka, potem pa božička, ko za domače damo pod smrekco darilca po cca 20 EUR. Kar se mojih prijateljev tiče, običajno tudi sama izdelam za njih darila (lani glinene jaslice, prejšnja leta obeske v zelo lepi škatlici, letos bodo pa mobile). Rada sama kej ustvarjam in so teh stvari najbolj veseli. user posted image
februarka takoj počivat, pa jutri kar doma ostani, nič na MŠ hodit user posted image user posted image user posted image Aja, ej kam to sploh pridemo user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
27.11.2007 14:17:57   
pina-1
ne znam manjše slikice nardituser posted image

mlavla, ne niti podoben ni temu. Je tudi testo iz skute, pa jabolka tenstaš... jutri dobiš

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
27.11.2007 14:19:44   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

Mia je tudi pisala že božičku. Doma ji prinese dojenčka ki govori, pri noni pa voziček.

A vaš user posted image bo že kar govort znal user posted image user posted image user posted image user posted image

pa sej naš dojenček ne pride za božičkauser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
27.11.2007 14:20:17   
vrtnica76
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

Jaz sem še v fazi odločanja.Verjetno bova izdelovali s Tamaro sami,ker je zelo navdušena nad striženjem snežink iz papirja.Mogoče bela snežinka na tem.modri podlagiuser posted image .Še ne vem. Zelo lepo pa pride tudi servetna tehnika-je pa malo bolj zamudna,ali pa razvaljano slano testo,odtisneš napr.zvezdico(z modelčkom za piškote),posušiš in posprejaš z zlatim ali srebrnim sprejem in okrasiš z bleščisami,npr.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
27.11.2007 14:21:24   
mlavla
pina še enkrat same pohvale...iz česa pa so narejene bunkice na smrekci?ma sem firbčnauser posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
27.11.2007 14:22:03   
Janey
Mi smo lani tudi delali voščilnice sami. Smo samo lepili barvi kolaž(v obliki jelk in božičkov in jelenov) je blo prav fino in še ceneje jeuser posted image user posted image

Obeske bom pa jaz letos sama delala, najbrž iz gipsa al pa česa...moram še malo v kako trgovinico skočit, pa še kake modelčke dobit. Sej obeski so lepi, ampak tako lušno je če je narejeno doma. Pa še lubi je rekel, da bo z mano delaluser posted image user posted image

Moj srček je tut zlat...redno posesa, pospravi iz stroja in v stroj kadarkoli jaz pripravim za jest, tudi skuha kaj (zadnjič je bila taka lazanja da sem ji prste lizala), še pobral bi perilo če bi ga prosila in tudi obesi, če je meni sila.
Likama pa zlo redko...se potrudim da lepo obesim in potem ne rabim likat. Hvala bogu nimama srajc in takih stvari. Za tamalega bom pa kr lepo vse zlikala ko bom oprala, ker se mi zdi prav.
No sej likam če se mi ne ljubi takoj zložit, pol je zmečkano

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?