|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ultrazvok
30.10.2007 22:55:14   
*lenc@*
ja, res je!

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu modanik)
Neposredna povezava do sporočila: 26
31.10.2007 6:41:45   
resnično srečna
Prvi UZ pri Juričeviču sem tudi jaz plačala, vseh ostalih pa ne...pa moram priznat, da jih imam vsakič, ko pridem na pregled...ampak sem kao "rizična"..

glede morfologije in drugega mnenja, je pa on zelo previden...mene je recimo poslal na Ac (samoplačniško), čeprav so bili rezultati po dht ok...ampak resnično želi samo dobro pacientki in nič ne prepušča naključju...

kot je bilo tukaj že napisano...če dvomite v svoje G, je bolje, da jih zamenjate...čeprav je to v teh časih težko...

žal pa ZZZS plača oz. prizna vedno manj, čeprav nam prav pridno trgajo od vsakega osebnega dohodka...pač vedno manj socialna država postajamo...zato je pač potrebno za ekstra želje kot so dodatni UZ kar lepo  plačati...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
31.10.2007 8:54:31   
Isabellabina
Jaz pa samo sporočam kar mi je včeraj G.rakla glede ultrazvokov.1 UZ ko se ugotavlja koliko je sploh noseča nosečnica je čisto avtomatski in spada k normalnemu prvemu pregledu,in se sploh ne šteje kot da ga plača zavarovalnica in je všteto k pregledu.2.UZ pa naredijo med 20-24 tednom --morfološki ,3.UZ pa med 30-34 tednom in tako sta ta dva UZ všteta v ceno zavarovalnice.
Upam da sem sedaj malo pomagala tako je pri moji G.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 28
31.10.2007 10:52:13   
Tanayya29
ja res je odvisno od posameznega G. jaz sem v celi nosečnosti imela 5 uz.prvi vaginalni,pri 12 NS(meni jo je naredil kar svoj G.,šla sem pa potem še samoplačniško),morfologijo(22t),ter kontrolo rasti v 34 tednu...
to pa je vse.

Lep dan!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 29
31.10.2007 13:35:20   
marpa
IZVIRNO SPOROČILO: modanik

pozdravljene!
sem v 34 tednu nosečnosti in sem do sedaj imela le dva ultrazvoka.Prvi je bil pri 5 tednih, drugi pa je bil morfologija. Vmes sem imela še merjenje nuhalne svetline, ki oa sem jo sama plačala. Ker sedaj že tri mesece nisem imela nobenega ultrazvoka, sem prosila ginekologinjo, če mi ga lahko opravi, ker me skrbi, če je z otročkom vse ok in pa če lepo napreduje, kar se rasti in teže tiče. zavrnila me je, ker baje zavarovalnica plača samo dva ultrazvoka in mi rekla, da lahko pridem samo če bom sama plačala. Zmenile sva se za drug teden in baje bo stalo okoli 50 evrov, kar se mi zdi kar veliko. Ali katera ve, če smo res upravičene samo do dveh uz, saj imam ko0legico iz Kranja, ki ima na vsakem pregledu uz, čeprav je z njeno nosečnostjo vse ok.Ali moramo samo v Lj. plačevati, če nas skrbi, kaj se z našimi sončki dogaja

Živjo Modanik

Veš mene tudi skrbi glede rasti otročka. Ko vprašam ginekologa pravi, da je vse v redu sama imam pa kar en občutek, da zaostaja v rasti in merah že od samega začetka. Ultrazvokov se pa res branijo. Prosila bi te, če bi mi lahko napisala mere od nuhalne svetline in morfologije. Ful bi mi ustregla.
Moje mere nuhalne so 13 2/7          Morfologija 21 2/7
CRL  72,1mm                                    BPD 52        
BPD  22,7mm                                    HC 187
FL 8,0 mm                                         AC  151
                                                        FL 34

(odgovor članu modanik)
Neposredna povezava do sporočila: 30
6.11.2007 13:21:04   
modanik
evo včeraj sem končno prišla do ultraz voka in smo odkrili zakaj me tako močno boli, naša pikica je namreč že lep čas vstavljena z ritko v medenici in se ne misli obrnit, vedla sem da neki ni ok, ker so bolečine prehude in vem, da tega v prvi nosečnosti ni bilo, čeprav mi je moja g govorila, da je vse to normalno, sedaj pa imam živčno vojno, pa še kosti so se mi spodaj že čisto premaknile, ker je že tako dolgo vstavljena

(odgovor članu marpa)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?