Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.12.2007 16:20:56
|
|
|
|
sonček33
|
A erin je že zdarva? Hodi v službo? Joj, če se ne merka, jo bom morala malo kregat, da bo pazila na svojo pikico
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.12.2007 16:29:10
|
|
|
|
LuNa73
|
sonček, jaz sem kr o.k... razen slončakmo ne nič, ko mamo invalida ...so se mojmu bezgavke zagnojile pod pazduho, pa ma zdej lukno in... zdaj moj ne more nič kej migat.... kot da s podpazduho kej dela . Se pa že veselim konc meseca, ker se delo pri nas malo umiri, pa še preselimo se v nove prostore v center mesta .... pa še pogodbo mi podaljšajo - upam da kr za nedoločen čas, da si lahk kredit začnem rihtat za stanovanje in začet iskat stanovanja... Najlepše pa bo to, da bojo spet mal prazniki, pa počitnice in bomo spet malo več na RR-ju skupaj
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.12.2007 16:32:02
|
|
|
|
sonček33
|
Joj Luna držim pesti za tvojega dragega.... ni prav, da tako zbolimo, da še slončkat ne mormo, a ne... uf, služba za nedoločen čas - tega pa ni več veliko, upam, da ti uspe, pa boš na konju - pol pa ja, stanovanjce...kolk bo luštno.... tudi jaz se veselim prostih dni in klepetanja, kavic, sladkorčkov, želja, upanj...vsega, kar se tukaj gor dobi in to brez €
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.12.2007 16:44:20
|
|
|
|
Kate26
|
Mene se tud kr ignorira . No sej ni nič hudega, sej vem, da so vas čisto zmešale tiste sladkarije, ki jih je pripopala Serendipity , so mene tudi. Bi bila pa vseeno vesela, če si bo katera vzela malo časa in mi odgovorila: Ali naj bi bila BT, v primeru zanositve, ves čas od O naprej pribljižno enaka in ves čas nad 37°C, ali bi se naj do "nepričakovane" ves čas višala (meni se je namreč zadnji teden počasi višala od 36,5 na 37,2)?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.12.2007 16:45:41
|
|
|
|
sonček33
|
Kate - se ti opravičujem. Sem že prej prebrala tvoj post, žal ti ne znam odg., ker si nikoli nisem merila BT in žal ne vem, kako je s tem. Ti pa želim vso srečo.
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.12.2007 16:50:47
|
|
|
|
Kate26
|
Hvala vseeno sonček33 . Tudi jaz tebi želim veliko sreče, čim manj bolečin in sploh ne dvomim v to, da bi ne bil postopek uspešen, ter da boš kmalu zagledala .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.12.2007 16:50:59
|
|
|
|
LuNa73
|
Kate, jst tud pojma nimam... ampak mogoč boš pa kej koristnega našla tukaj ! Aja pa pod temo...zanimive internetne povezave boš verjetno tud kej našla tukaj
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.12.2007 16:59:56
|
|
|
|
sonček33
|
Kate, pa morda ti Erin kaj pove, ko se priklopi, ona je ekspert za vse članke...
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.12.2007 17:03:48
|
|
|
|
Kate26
|
Joj, hvala LuNa73 da si se tako potrudila . Sem si pogledala - očitno bo treba počakat do testa (19.12.) , če me prej ne prehiti , ker glede na prebrano, naj bi bila BT od ovulacije dalje ves čas povišana, tik pred pa naj bi na hitro padla na normalno T. Torej iz BT ne moreš nič razbrat vse do takrat, ko je že tik pred vrati. Če pa naj bi zanosil, pa naj bi BT ostala povišana še naprej nekaj dni (takrat pa ti tudi že test lahko pove svoje).
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.12.2007 17:05:57
|
|
|
|
Kate26
|
Hvala punce, super ste!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.12.2007 18:12:56
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Se* - meni se pa zdi, da vama ne bo treba iti v postopek, ampak bosta že prej prijetno presenečena Uh, kako si želim, da bi te besede postale realnost. Ampak, jaz sem se kar ''predala'' v idjo, da nama bo pač šlo z umetno pomočjo... Se manj mučim vsak mesec, ko je čas za sitnobo... Ampak... veš... tvoj je res fajn, da ti je dal pikico... Moj se pa igle boji kot IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 se*, a ti men lahk poveš kje se skrivaš? Sam tu pa tam se javiš... res da s samimi "sladkobami", da ne vem, če ne bom dobila sladkorne . Kako si? Kaj je novega? No, nočem biti sebična, pa delim sladkobe z vami Erin so pomagale do pikice (ja pa ja de), torej, mogoče bodo pa tudi ostalim. Kje se skrivam? Odvajam se. Od RR. Sem ugotovila, da me RR redi. Raste buši - pa ne tam, kjer si želim. Ampak potem cel čas bulim v RR, jem sladkarije, čips (uh, se mi je spet zaluštalo) migam nič in se lepo redim... Te pa sem ugotovila - da je treba nekje začet. Torej, first step - odvajanje od RR. The second step - tega pa se še nisem domislila... In kk si ti in asfalt in kamenčki in kuža? Gre? A veste kaj? Jaz tudi nekaj naših stalnic pogrešam... Kje so punce? Upam, da med nosečkami, le nam nočejo tega povedat.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.12.2007 18:13:48
|
|
|
|
spelka12
|
oooo sonček33 a se že špikaš . Sem ti rekla, da ni tako hudo kot se sliši . Evo ti 2 pikapoki, da bosta ta 2 tedna čimbolj hitro minila. nf končno nazaj, kje si se pa skrivala? za vse, ki so dobile pa en veeeliiiik
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.12.2007 18:15:21
|
|
|
|
Serendipity
|
Joj, kate - se opravičujem, da sem zmamila punce vstran z mojo ponudbo sladkega ... NO, vidim,da ti je LuNca že dala, linke. Držim pesti, da je to znak za !
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.12.2007 18:17:31
|
|
|
|
pikica36
|
Q: I am seeing ferns all the time. Why is that? A small percentage of women produce a high amount of estrogen all month long. One reason this could be is because these women are not producing enough progesterone. If you think this is true in your case, please consult your doctor or health care provider. PROSIM PUNCE če zna katera prevest?!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.12.2007 18:18:31
|
|
|
|
Serendipity
|
nf - pa reees Welcome Back! Pa da spet ne uideš za dlje časa! Rabimo tvojo podporo in optimizem Kje so pa danes nove nosečke?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.12.2007 18:19:52
|
|
|
|
sonček33
|
spelka12 - jaaaaaaaaaaaa, prva pikica - kako so se mi tresle roke, jojmene, no pol je pa moj dragi to uredil...veselim se...vsega kar še pride, pa naj bo kakor hoče, če sem preživela ledvične kamne, bom vse tole tudi...za dojenčka se* - jaz tudi najprej nisem hotla vrjet, da bo najbrž treba kar umetno vse skupaj narediti, ampak zdaj sem se že sprijaznila in sem vesela, da je že akcija, da delam nekaj na tem, da se premika vse skupaj...
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.12.2007 18:25:39
|
|
|
|
varci
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 Q: I am seeing ferns all the time. Why is that? A small percentage of women produce a high amount of estrogen all month long. One reason this could be is because these women are not producing enough progesterone. If you think this is true in your case, please consult your doctor or health care provider. Q: Vidim praprot ves čas? Zakaj je tako? - Pomoje govori o praproti, ki jo ženske vidijo v slini pod mikroskopom v času ovulacije. Majhen procent žensk proizvaja visko delež estrogena skozi ves mesec. En razlog je lahko ta, da ne proizvajajo zadostne količine progesterona. Če misliš, da je v tvojem primeru tako, se posvetuj s svojim zdravnikom oz. ginekologom. Upam, da sem pomagala. PROSIM PUNCE če zna katera prevest?!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.12.2007 18:27:28
|
|
|
|
varci
|
Joj mal čudno sem pripopala tale prevod, pa saj veš zakaj gre.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.12.2007 18:27:56
|
|
|
|
Serendipity
|
Prevedla pa mi 2 x ni poslalo. Jeeeznaaaaaaaa. Here we go again: Vprašanje: Zakaj vedno vidi praprot. Odgovor: Nekatere ženske imajo visok procent estrogena skozi ves cikel. Razlog je lahko v tem, da ne proizvajajo dovolj progesterona. Če misli, da je pri njej tako, naj se zglasi pri svojem zdravniku. Upam, da zdaj pošlje, če ne ....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.12.2007 18:31:10
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 spelka12 - jaaaaaaaaaaaa, prva pikica - kako so se mi tresle roke, jojmene, no pol je pa moj dragi to uredil...veselim se...vsega kar še pride, pa naj bo kakor hoče, če sem preživela ledvične kamne, bom vse tole tudi...za dojenčka se* - jaz tudi najprej nisem hotla vrjet, da bo najbrž treba kar umetno vse skupaj narediti, ampak zdaj sem se že sprijaznila in sem vesela, da je že akcija, da delam nekaj na tem, da se premika vse skupaj... Vse bom opreživeli, ker smo tako naštelani. Prva pikica je šla, bodo ostale hitro minile. Ja, meni je tudi nekaj časa vse dol padlo, mi je pa zdaj pač cool. Kar je je. Vem, da bom mamica drugo leto. To je moj plan B. (Plan A se na žalost ni realiziral ...še (ker man še čas, do konc tega leta))
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.12.2007 19:04:53
|
|
|
|
pikica36
|
varci- hvala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.12.2007 19:23:44
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 varci- hvala Ni zakaj No, ne bom omenjala mojega truda in jeze ob trikratnem pisanju enega in istega sporočila, zakaj že? Včasih se pa res počutim nevidno ... ... mogoče pa sem? ps: Samo se zezam. Imam zopet svoje notranje (ok, so zunanji - če se vidijo - berejo) monologe ...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.12.2007 19:25:28
|
|
|
|
sonček33
|
Se* daleč od tega - super si in nič nevidna.
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.12.2007 19:29:33
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Se* daleč od tega - super si in nič nevidna. Moj se strinja s tabo. Sicer si je ceeeloooo dovolil pripombo, da zadnje čase (glede na to koliko pojem) SPLOH nisem nevidna, se me kar opazi ps: Hvala
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 12.12.2007 19:30:59 >
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.12.2007 19:33:42
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7 Kleja, lea2007,pikica36,KAHLO, Soncek33, oktavija, Metulj1, jazzz27, spelka12, K_a_t_j_a, Erin, astrea, lučka25,Taly, varci, sapi, medika13, murkica, triniy22 in nf Najlepša hvala za čestitke. Nisem si nekoli toliko pričakuvala Ta je drugačna, ker sem ful muhasta Verjetno je fantek mene pa nisi opazila...sem bla med prvimi k smo ti čestitale...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.