|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo decembra!
12.12.2007 16:20:56   
sonček33
A erin je že zdarva? Hodi v službo? Joj, če se ne merka, jo bom morala malo kregat, da bo pazila na svojo pikico

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
12.12.2007 16:29:10   
LuNa73
sonček, jaz sem kr o.k... razen slončakmo ne nič, ko mamo invalidauser posted image user posted image ...so se mojmu bezgavke zagnojileuser posted image  pod pazduho, pa ma zdej lukno in... zdaj moj ne more nič kej migat.... kot da s podpazduho kej delauser posted image . Se pa že veselim konc meseca, ker se delo pri nas malo umiri, pa še preselimo se v nove prostore v center mestauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... pa še pogodbo mi podaljšajouser posted image user posted image  - upam da kr za nedoločen čas, da si lahk kredit začnem rihtat za stanovanje in začet iskat stanovanja...user posted image
Najlepše pa bo to, da bojo spet mal prazniki, pa počitnice in bomo spet malo več na RR-ju skupaj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
12.12.2007 16:32:02   
sonček33
Joj Luna držim pesti za tvojega dragega.... ni prav, da tako zbolimo, da še slončkat ne mormo, a ne...
uf, služba za nedoločen čas - tega pa ni več veliko, upam, da ti uspe, pa boš na konju - pol pa ja, stanovanjce...kolk bo luštno....

tudi jaz se veselim prostih dni in klepetanja, kavic, sladkorčkov, želja, upanj...vsega, kar se tukaj gor dobi in to brez €

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
12.12.2007 16:44:20   
Kate26
Mene se tud kr ignorira user posted image  user posted image . No sej ni nič hudega, sej vem, da so vas čisto zmešale tiste sladkarije, ki jih je pripopala Serendipity user posted image , so mene tudi. Bi bila pa vseeno vesela, če si bo katera vzela malo časa in mi odgovorila: Ali naj bi bila BT, v primeru zanositve, ves čas od O naprej pribljižno enaka in ves čas nad 37°C, ali bi se naj do "nepričakovane" user posted image  ves čas višala (meni se je namreč zadnji teden počasi višala od 36,5 na 37,2)?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
12.12.2007 16:45:41   
sonček33
Kate - se ti opravičujem. Sem že prej prebrala tvoj post, žal ti ne znam odg., ker si nikoli nisem merila BT in žal ne vem, kako je s tem. Ti pa želim vso srečo.

(odgovor članu Kate26)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
12.12.2007 16:50:47   
Kate26
Hvala vseeno sonček33 user posted image . Tudi jaz tebi želim veliko sreče, čim manj bolečin in sploh ne dvomim v to, da bi ne bil postopek uspešen, ter da boš kmalu zagledala user posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
12.12.2007 16:50:59   
LuNa73
Kate, jst tud pojma nimam... ampak mogoč boš pa kej koristnega našla tukaj ! user posted image
Aja pa pod temo...zanimive internetne povezave boš verjetno tud kej našla tukaj

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
12.12.2007 16:59:56   
sonček33
Kate, pa morda ti Erin kaj pove, ko se priklopi, ona je ekspert za vse članke...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
12.12.2007 17:03:48   
Kate26
Joj, hvala LuNa73 da si se tako potrudila user posted image . Sem si pogledala - očitno bo treba počakat do testa (19.12.) user posted image , če me prej ne prehiti user posted image , ker glede na prebrano, naj bi bila BT od ovulacije dalje ves čas povišana, tik pred user posted image  pa naj bi na hitro padla na normalno T. Torej iz BT ne moreš nič razbrat vse do takrat, ko je user posted image  že tik pred vrati. Če pa naj bi zanosil, pa naj bi BT ostala povišana še naprej nekaj dni (takrat pa ti tudi že test lahko pove svoje).

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
12.12.2007 17:05:57   
Kate26
Hvala punce, super ste!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kate26)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
12.12.2007 18:12:56   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Se* -
meni se pa zdi, da vama ne bo treba iti v postopek, ampak bosta že prej prijetno presenečena

Uh, kako si želim, da bi te besede postale realnost. Ampak, jaz sem se kar ''predala'' v idjo, da nama bo pač šlo z umetno pomočjo... Se manj mučim vsak mesec, ko je čas za sitnobo...
Ampak... veš... tvoj je res fajn, da ti je dal pikico... Moj se pa igle boji kot user posted image   user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

se*, a ti men lahk poveš kje se skrivaš?user posted image  Sam tu pa tam se javiš... res da s samimi "sladkobami", da ne vem, če ne bom dobila sladkorne user posted image . Kako si? Kaj je novega? user posted image

user posted image  No, nočem biti sebična, pa delim sladkobe z vami user posted image  Erin so pomagale do pikice (ja pa ja de), torej, mogoče bodo pa tudi ostalim. user posted image  Kje se skrivam? Odvajam se. Od RR. Sem ugotovila, da me RR redi. Raste buši - pa ne tam, kjer si želim. Ampak potem cel čas bulim v RR, jem sladkarije, čips (uh, se mi je spet zaluštalo) migam nič in se lepo redim... Te pa sem ugotovila - da je treba nekje začet. Torej, first step - odvajanje od RR. The second step - tega pa se še nisem domislila...
In kk si ti in asfalt in kamenčki in kuža? Gre?

A veste kaj? Jaz tudi nekaj naših stalnic pogrešam... Kje so punce? user posted image  Upam, da med nosečkami, le nam nočejo tega povedat.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
12.12.2007 18:13:48   
spelka12
oooo sonček33 a se že špikaš user posted image user posted image . Sem ti rekla, da ni tako hudo kot se sliši user posted image . Evo ti 2 pikapoki, da bosta ta 2 tedna čimbolj hitro minila.user posted image user posted image
nf končno nazaj, kje si se pa skrivala?
za vse, ki so dobile user posted image  pa en veeeliiiik user posted image

(odgovor članu Kate26)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
12.12.2007 18:15:21   
Serendipity
Joj, kate - se opravičujem, da sem zmamila punce vstran z mojo ponudbo sladkegauser posted image ... NO, vidim,da ti je LuNca že dala, linke. Držim pesti, da je to znak za user posted image !

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
12.12.2007 18:17:31   
pikica36
Q: I am seeing ferns all the time. Why is that?
A small percentage of women produce a high amount of estrogen all month long. One reason this could be is because these women are not producing enough progesterone. If you think this is true in your case, please consult your doctor or health care provider.

PROSIM PUNCE  če zna katera prevest?!

Neposredna povezava do sporočila: 1589
12.12.2007 18:18:31   
Serendipity

nf - pa reees Welcome Back! Pa da spet ne uideš za dlje časa! Rabimo tvojo podporo in optimizem user posted image

Kje so pa danes nove nosečke? user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1590
12.12.2007 18:19:52   
sonček33
spelka12 - jaaaaaaaaaaaa, prva pikica - kako so se mi tresle roke, jojmene, no pol je pa moj dragi to uredil...veselim se...vsega kar še pride, pa naj bo kakor hoče, če sem preživela ledvične kamne, bom vse tole tudi...za dojenčka

se* - jaz tudi najprej nisem hotla vrjet, da bo najbrž treba kar umetno vse skupaj narediti, ampak zdaj sem se že sprijaznila in sem vesela, da je že akcija, da delam nekaj na tem, da se premika vse skupaj...

Neposredna povezava do sporočila: 1591
12.12.2007 18:25:39   
varci
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

Q: I am seeing ferns all the time. Why is that?
A small percentage of women produce a high amount of estrogen all month long. One reason this could be is because these women are not producing enough progesterone. If you think this is true in your case, please consult your doctor or health care provider.

Q: Vidim praprot ves čas? Zakaj je tako? - Pomoje govori o praproti, ki jo ženske vidijo v slini pod mikroskopom v času ovulacije.
Majhen procent žensk proizvaja visko delež estrogena skozi ves mesec. En razlog je lahko ta, da ne proizvajajo zadostne količine progesterona. Če misliš, da je v tvojem primeru tako, se posvetuj s svojim zdravnikom oz. ginekologom.

Upam, da sem pomagala.user posted image

PROSIM PUNCE  če zna katera prevest?!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
12.12.2007 18:27:28   
varci
Joj mal čudno sem pripopala tale prevod, pa saj veš zakaj gre.

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
12.12.2007 18:27:56   
Serendipity
user posted image  Prevedla pa mi 2 x ni poslalo. Jeeeznaaaaaaaa.

Here we go again:

Vprašanje: Zakaj vedno vidi praprot.

Odgovor: Nekatere ženske imajo visok procent estrogena skozi ves cikel. Razlog je lahko v tem, da ne proizvajajo dovolj progesterona. Če misli, da je pri njej tako, naj se zglasi pri svojem zdravniku.

Upam, da zdaj pošlje, če ne .... user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
12.12.2007 18:31:10   
Serendipity

spelka12 - jaaaaaaaaaaaa, prva pikica - kako so se mi tresle roke, jojmene, no pol je pa moj dragi to uredil...veselim se...vsega kar še pride, pa naj bo kakor hoče, če sem preživela ledvične kamne, bom vse tole tudi...za dojenčka

se* - jaz tudi najprej nisem hotla vrjet, da bo najbrž treba kar umetno vse skupaj narediti, ampak zdaj sem se že sprijaznila in sem vesela, da je že akcija, da delam nekaj na tem, da se premika vse skupaj...

Vse bom opreživeli, ker smo tako naštelani. user posted image

Prva pikica je šla, bodo ostale hitro minile.

Ja, meni je tudi nekaj časa vse dol padlo, mi je pa zdaj pač cool. Kar je je. Vem, da bom mamica drugo leto. To je moj plan B. (Plan A se na žalost ni realiziral user posted image ...še user posted image  (ker man še čas, do konc tega leta))

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
12.12.2007 19:04:53   
pikica36
varci- hvala user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1596
12.12.2007 19:23:44   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

varci- hvala user posted image user posted image

Ni zakaj user posted image

No, ne bom omenjala mojega truda in jeze ob trikratnem pisanju enega in istega sporočila, zakaj že? user posted image  user posted image  user posted image

Včasih se pa res počutim nevidno ... user posted image  ... mogoče pa sem? user posted image

ps: Samo se zezam. Imam zopet svoje notranje (ok, so zunanji - če se vidijo - berejo) monologe ...

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
12.12.2007 19:25:28   
sonček33
Se* daleč od tega - super si in nič nevidna.

Neposredna povezava do sporočila: 1598
12.12.2007 19:29:33   
Serendipity

Se* daleč od tega - super si in nič nevidna.

user posted image user posted image user posted image  Moj se strinja s tabo. Sicer si je ceeeloooo dovolil pripombo, da zadnje čase (glede na to koliko pojem) SPLOH nisem nevidna, se me kar opazi user posted image

ps: Hvala user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 12.12.2007 19:30:59 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
12.12.2007 19:33:42   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Kleja, lea2007,pikica36,KAHLO, Soncek33, oktavija, Metulj1, jazzz27, spelka12, K_a_t_j_a, Erin, astrea, lučka25,Taly, varci, sapi, medika13, murkica, triniy22 in nf

Najlepša hvala za čestitke. Nisem si nekoli toliko pričakuvala user posted image

Ta user posted image  je drugačna, ker sem ful muhasta user posted image  Verjetno je fantek user posted image

user posted image user posted image user posted image mene pa nisi opazila...sem bla med prvimi k smo ti čestitale...user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.