Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 13.12.2007 10:06:37
|
|
|
|
nf
|
sem vaša, ne skrbte Dammit pa vgnezditvena! Celo noč sem razmišljala, kako gnezdim , in potem zjutri valda čist taprava pravcata kri. No pa sej itak, valda da ne more iz ciste nastat nič dobrega. Sicer je bil pa itak čist prvotni plan A, da bi dobila septembrsko , tko da je zaenkrat vse po planu Skratka prosim Maša ali Oktavija, da me obarvate modro na seznamu, ker grem k svoji septembrski štručki naproti! Punce navijam za vse, ki še čakate, sploh pa zate Sonček!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 13.12.2007 10:15:05
|
|
|
|
~Biba~
|
nf in eno da bo res septembrski
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 13.12.2007 10:17:51
|
|
|
|
~Biba~
|
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 13.12.2007 10:17:57
|
|
|
|
jazzz27
|
oktavija, ni čist ratov SNEŽKA noče mimo!! Mislm, da boš mogla opisat
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 13.12.2007 10:24:55
|
|
|
|
nf
|
hehe dej pošlji link! mi bi se tudi zabaval
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 13.12.2007 10:28:47
|
|
|
|
Lea2007
|
Pozdravljene punce!!! Zopet se z novim vprašanjem obračam na vas... Upam, da mi bote pomagale... Pijem čaj krvomočnice, pa se mi zdi da je ovulacija prišla kar 5 dni prej kot ponavadi, pa vse me neki špika, sej ne da me boli, sam tko, skoz neki čutim tam spodaj okol jajčnikov. Špikalo me je pa včeri popoldan pa dans zjutri tudi. A lahk kera pove, če je to vse ok, al nej dans neham pit tale čajček... Ful vam bom hvaležna, ker me kar malo skrbi.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 13.12.2007 10:31:52
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity maša - z veseljem bom kdaj vskočila v pomoč hvala, hvala!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 13.12.2007 10:54:40
|
|
|
|
nf
|
dobila sodelavci me že malo čudno gledajo haahhaha
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 13.12.2007 10:58:24
|
|
|
|
spelka12
|
nf pa si že na poti proti septemberski pikici. No obljuba drži, pošiljam ti detece , sem ti rajši kar 2 , ziher je ziher .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 13.12.2007 10:58:42
|
|
|
|
Fargesia
|
Oktavija... kako ste kaj? vas že kej grabi decembrska mrzlica? mene še čisto nič!
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 13.12.2007 11:07:14
|
|
|
|
nf
|
Iiiiiii kaj sta luškana. OBA STA MOJA!!! Da se mi ne bo slučajno kira vrinla!!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 13.12.2007 11:08:10
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lea2007 Pijem čaj krvomočnice, pa se mi zdi da je ovulacija prišla kar 5 dni prej kot ponavadi, pa vse me neki špika, sej ne da me boli, sam tko, skoz neki čutim tam spodaj okol jajčnikov. Špikalo me je pa včeri popoldan pa dans zjutri tudi. A lahk kera pove, če je to vse ok, al nej dans neham pit tale čajček... krvomočnica (po teoriji) primore samo k odebelitvi sluznice, z ovulacijo nima zveze. na tvojem mestu se ne bi sekirala. Je pa možno, da imaš O prej, kaj pa pravi tvoja sluz? ko delaš na , se ti zna zgodit, da se telo neha obnašati tako, kot si navajena
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 13.12.2007 11:21:21
|
|
|
|
~Biba~
|
saj folna tudi odebeli sluznico, ali? maša82...lučke sem že obesila pa okna posprejala z eldenimi rožami...le daril se mi nekak ne ljubi it kupovat, za domače ustvarjanje pa nisem lih profi je pa res, da sve prehitro začneje s temi "norijami" , najbolj tak profitirajo trgovci, je njihov mesec, ta december edino kaj me zanima je vsako jutro enako..je kaka nova rozika tukaj
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 13.12.2007 11:24:42
|
|
|
|
Erin
|
oktavija sem ga jaz tudi imela na kompu pa sem ga poiskala... res je smešn ja...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 13.12.2007 11:34:37
|
|
|
|
~Biba~
|
moški pač še ena o snežaku?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 13.12.2007 11:34:38
|
|
|
|
Lea2007
|
Hvala ledenka, si me prav pomirila... Ja psiha ful vpilva na telo, ne morem vrjet... Glede sluzi, ful je je, lih zdej k me vse špika je prozorna ... vse kaže, da so ravno sedaj plodni dnevi. Pet dni prej kot ponavadi, ja zih je psiha. Pozdravček
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 13.12.2007 11:39:32
|
|
|
|
~Biba~
|
Lea2007 žal .... ti ne preostane drugega, kot in še enkrat hitro do tvojega in akcija
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 13.12.2007 11:58:35
|
|
|
|
Fargesia
|
...delala sem ovulacijski test in spet ni nič pokazal...praproti je pa ful!!! kaj zdaj to pomeni?
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 13.12.2007 11:59:51
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleja maša82...lučke sem že obesila pa okna posprejala z eldenimi rožami...le daril se mi nekak ne ljubi it kupovat, za domače ustvarjanje pa nisem lih profi je pa res, da sve prehitro začneje s temi "norijami" , najbolj tak profitirajo trgovci, je njihov mesec, ta december ja, men se tud tko zdi...preveč je vse skomercializirano...sploh ni več tistga tapravga filinga, ker je že novembra vse okrašeno...midva še nimava ničesar postavljenega al pa kupljenega...
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 13.12.2007 12:00:06
|
|
|
|
emina83
|
Erin, bravo za smeškota, res je za crknit joj, maša, z veseljem bi ti pomagala, pa žal nimam pojma o teh zadevah!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?