![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.12.2007 10:47:00
|
|
|
|
sasa78
|
Ste pa pridne!!!! Čestitke vsem novopečenim . vsem ostalim pa pošiljam in želim VAM da čim prej rata!!!! Jaz kr ne morem pričakat da se bom borila z vami. Zdej pa malo za hec: neža 7 : pravijo da ti da fantek lepoto, punčka pa ti jo vzame. Prav tako da če si razigran in vesel - kot da ti ni nič je fantek, če težiš je punčka - stare govorice. (pri meni v drugo ni nič držalo)! Pa še neki: sva kupila nov jogi da ne bo več samo fantov delel, ampak tud punce . Prodajalka ima namreč tak jogi k midva zdej pa ima dvojčici . Upam da bi tud pri nas vplivalo. Se sam heccccaaammmm!!!! Lepo se imejte v tem turobnem dnevu!!! K bi padal sneg bi bilo boljš!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.12.2007 10:51:02
|
|
|
|
pikica36
|
Pikica36, ti ne boš nikol zvedla po čem je men zadnje cajte dišal pr tebi, ko pa mi čist moje vonjave drmaš... včeri zagrebška...dons kofe.... čaki čaki luna, boš ti že še prišla v moje gnezdo srat da nisi ti nosečka, ko maš tako izostren voh, neža- ali čist vseeno, je pa res da so bolj muhasti pobožaj svojga bušija vse ostale, ki je te dni ne pričakujete hitro poročat vesele novičke
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.12.2007 10:51:12
|
|
|
|
jazzz27
|
za vse nosečke !!! Za vse, ki ste jo dobile pa ... drgač pa punce raportiranje!! Ajde rozike, me navijamo za vas
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.12.2007 10:51:19
|
|
|
|
emina83
|
morning! neža7 čestitke še od mene!!! da se boš počutila kot v , in da od danes naprej ne bo več teh slabosti . marjana84 za tebe pa en kup pa saj bo v naslednji rundi bolje! ne vem zakaj, ampak jaz mam en tak čudn občutek da jo bom dobila konec meseca, mogoče sem pa mal preveč napsihirana no, trenutno pa mislim da mam ravno O, tak da ko ljubi pride domov pa veselo na delo . držim pesti, da tiste, ki jo pričakujete, jo ne zagledate!!!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.12.2007 11:01:16
|
|
|
|
jazzz27
|
šcccccccccccc s slabimi mislimi!!!!!1 Nobena jo ne bo več dobila!! vse moje sotrpinke pa vas vabim, da mal na januar potegnete in začnete znova, akcija !! Emina ti pa sploh, ker danes je tvoj dan!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.12.2007 11:13:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 1 Nobena jo ne bo več dobila!! Najprej sem mislila, da misliš mene, ker jo res ne bo več dobila. No, res tudi jaz upam, da bo decembra čimveč nosečk, januarja bomo itak vse.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.12.2007 11:15:55
|
|
|
|
Detece
|
Adijo december......se vidimo v januarju !
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.12.2007 11:50:40
|
|
|
|
emina83
|
ah, detece, drži se punca!!!! pa veselo novim zmagam naproti!!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.12.2007 11:55:22
|
|
|
|
oktavija
|
Emina83, a si me že kaj pogrešala!!! Veš on moj posel je uspel sam ga ne bom sprejela ker je premala plača... Kako si ti? Kaj dela Ajša? No vidim, da je mami pridna in napada atija , tako da ji bo priskrbela kako družbo braca ali sestrice...
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.12.2007 11:55:32
|
|
|
|
emina83
|
draga oktavija! dobr da si sploh preživela! mene je blo kr malo strah, še za tebe! namreč, jaz pa zobar si ravno nisva najboljša prijatelja!mene je kr groza, ko je treba k njemu na obisk, se mi kr kolena šibijo, res! raj grem še enkrat rodit, kot pa zobarju, pa čeprav mi nič ne bo delo!!! tko da z mojega stališča: bravo za pogum!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.12.2007 11:55:56
|
|
|
|
jazzz27
|
ah oktavija saj bo kmalu, še eno urco potrpi, pa bo želodček poln!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.12.2007 12:02:18
|
|
|
|
oktavija
|
raj grem še enkrat rodit, kot pa zobarju, pa čeprav mi nič ne bo delo!!! Veš imam tako super zobozdravnico, da sem se danes tako nasmejala pri njih v ordinaciji, da sploh nisem imela občutka da sem pri zobarju... Če pa ti dela kaj hudega pa ti takoj da inekcijo in nič ne čutiš ko ti dela.... Tako da Emina kar pogumno k zobarju!!
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.12.2007 13:11:26
|
|
|
|
Kate26
|
Zdravo punce! Zdaj se nekaj časa nisem javila, ker imam dosti dela z diplomo. Imam pa eno vprašanje, ki je bilo verjetno tudi že kdaj odgovorjeno, ampak res nimam časa prebrskat cel forum. Zanima me, če bi naj bila, v primeru zanositve, od ovulacije dalje, bazalna temperatura ves čas pribljižno enaka in nad 37°C, ali se naj bi višala? Meni se je namreč v tem tednu počasi zviševala od 36,5 na 37,2. Tudi prsi se mi zdi, da imam nekam bolj polne oz. bolj "gumijaste" na otip, vsake toliko me malo špikne v trebuhu in občasno me daje rahla slabost. Jaz samo upam, da nisem staknila kakšne viroze. Kakšne so vaše izkušnje s tem? Meni se namreč zdi zelo malo verjetno da bi zanosila, saj sva z mojim le enkrat, vendar pa sva res pribljižno v času ovulacije (točno na sredi cikla). Pa še takrat sem se takoj šla umit in uporabila Multigyn Gel (nazaj uravna kislost nožnice), saj sva z nameravala počakati še kakšno leto, da bi malo napredovala še z gradnjo hiše in da bi jaz prej dobila še službo. No, pa tudi če bi bila zdaj , ne bi bilo nič narobe - vse se da, le če se hoče. Vsem želim čim lepšo nosečnost, vsem, ki še nestrpno čakate, , in vsem ki vam tokrat ni uspelo .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.12.2007 15:11:27
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Za vsako od vas prav poseben objemček. Punce - bomo zdržale, mar ne? BOMO! Seveda bomo Se*. Predobro vem, kako to čakanje boli, kako iz meseca v mesec zamira nasmeh z obraza in kako se tisti drobcen košček upanja počasi spreminja v otopelost in praznino... Veš, ko pa pogledaš RR in vidiš, da je uspelo soborki, ki je še včeraj bila na popolnoma istem kot ti, ki je prav tako vsak mesec jokala, zapadala v depresije, dvomila v srečo kadarkoli v življenju postati mamica,... pa se ponovno pojavi tista drobcena iskrica upanja, da boš naslednja morda prav ti... Zato Se* seveda bomo. Vsem soborkam močan močan , našim bodočim mamicam pa še enkrat iskrene čestitke. Prijazno nočko vam želim in lepe sanje. To si pa tak lepo napisala... Mislim, da si ''brala'' misli, prav vsaki izmed nas. Neža7 - mogoče pa bo fantič, pa nagajiv kot mamica Eto, pupe - eno kofi san skuhala: pa nekaj sladkega: pa nekaj posebej ..mnjamiiii, še biiiiii.... Ma fajn radiatorčke, tak da če vas je mrzlo se lahko kar pocrkljate ob teh radiatorčkih, imam feeling, da so reeees vrooočiiiii! No, pa še nekaj za srečo:
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.12.2007 15:33:18
|
|
|
|
sonček33
|
O, draga moja Se* - glavo mi bo razneslo, če ne spijem kave. Hvala zanjo. In haval tudi za angelčka. Jaz sem si, no, dragi mi je, danes dal prvo inekcijo v bušija.... Jupi. Vzhičena sem. Kako si ti? Lepe misli hodijo po glavi?
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.12.2007 15:48:07
|
|
|
|
Serendipity
|
Ooooo Je bolelo? Daj, povej mi (nekak me je strah iti take stvari gledat.. ker ne vem točno kateri postopek bo naju čakal) Koliko časa si moraš dat injekcije & kaj se bo dogajalo naprej? Mene že cel dan glava boli, mislim, da kot posledica tega čudnega vremena. Sem pa spila kavico, pa je res malo boljše....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.12.2007 15:53:28
|
|
|
|
sonček33
|
Ja tudi mene boli glava, bojda bo res od vremena. Ko bi vsaj padal sneg ... Veš, tudi jaz si nikoli prej nisem nič prebrala o tem IVF postopku - tudi zdaj si ne...vem, da me čaka zdaj 5 dni inekcij, 6. dan grem na UZ in dobim še eno novo zdravilo - inekcijo, potem pa počasi dalje...glede na to, kako bo zgledalo, me čaka potem punkcija (odvzem jajčeč), moj da spermo, čez nekaj dni pa sledi transfer ...potem pa mučnih 14 dni čakanja...a prepričana sem, da bo dobri dedek Mraz dobrohoten in darežljiv.
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.12.2007 15:59:37
|
|
|
|
Serendipity
|
Jupii! Joj! Kak sem vesela zate! BO!!!!!!!! BO in BOOOOOO! Še malo! Za srečo - Samo zate: Pa še enega božičkovega pomočnika ti posodim, da te bo ja obiskal:
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.12.2007 16:02:24
|
|
|
|
nf
|
o Sonček kako vama privoščim, da bi se kaj prijelo!!! Kok je to fino, ko si že tako blizu svoji Mene je pa danes že začelo ornk šraufati in tudi imam že malo rdeče, tako da se pomoje kr lahko poslovim od decembra Me je pa kr nekaj dni prehitela, se mi zdi da je danes šele kak 10. dan po O. No zdej se pa začenja doping s klomifenčkom
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.12.2007 16:11:35
|
|
|
|
sonček33
|
Hvala Se* in hvala Nf - obema želim prav toliko kot vedve meni - najboljše. nf - klomifenček ima čudežno moč - v to vrjemi, kar za nekaj ostotkov poveča možnost - torej naj svojo moč pokaže tudi pri vama. LuNa - ah kje pa, najini izmeni sta čisto kontra , res se ne moreva najdt skupej, no ti pa takole povem, da te pogrešam in mislim nate, pa da je bilo moje špikanje danes (prvič) - zelo zelo stresno, roke so se mi tresle, ampak je moj dragi naredil mirno klimo v koplanici in res strokovno zapičil iglo v moj trebuh, tako da ni bilo hudega... Se* - meni se pa zdi, da vama ne bo treba iti v postopek, ampak bosta že prej prijetno presenečena
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.12.2007 16:14:44
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 O sonček.... o nf . Čuj sonček, pa sva končno na isti smeni tu gor . Povej mi, kakšni so prvi občutki ob špikanju? Je bilo fejst hudo? Tak mene pa se kr ignorira ampak o.k... sem dobila želen odgovor.... zdej pa...sonček velik pikapok in deteljc-štiriperesnih, pa pujsev pa dimnikarjev, pa podkvic.... se*, a ti men lahk poveš kje se skrivaš? Sam tu pa tam se javiš... res da s samimi "sladkobami", da ne vem, če ne bom dobila sladkorne . Kako si? Kaj je novega? aha, zdej sva pa istočasno pisali sonček, tak da uno z ignoriranbjem kr ignoriraj
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.12.2007 16:16:52
|
|
|
|
sonček33
|
LuNa, sej te nisem ignorirala - lejo no...užaljenka mala kam pa to pelje
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.12.2007 16:17:59
|
|
|
|
sonček33
|
No, sploh nisem do konca prebrala tvoja posta in kar takoj že po prvem ostavku začela odgovrajat - na koncu pa vidim, da naj bi ignorirala - jah taka sem, kura a ne
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.12.2007 16:18:32
|
|
|
|
sonček33
|
Kako si Luna???? Povej kaj lepega.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.