|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo decembra!
12.12.2007 10:47:00   
sasa78
user posted image user posted image user posted image user posted image   Ste pa pridne!!!! Čestitke vsem novopečenim user posted image .user posted image user posted image user posted image
vsem ostalim pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image in želim VAM da čim prej rata!!!!

Jaz kr ne morem pričakat da se bom borila z vami.

Zdej pa malo za hec:
neža 7  : pravijo da ti da fantek lepoto, punčka pa ti jo vzame. Prav tako da če si razigran in vesel - kot da ti ni nič je fantek, če težiš je punčka  - stare govorice. (pri meni v drugo ni nič držalo)!

Pa še neki: sva kupila nov jogi da ne bo več samo fantov delel, ampak tud punce user posted image user posted image user posted image .  Prodajalka ima namreč tak jogi k midva zdej user posted image user posted image  pa ima dvojčiciuser posted image user posted image user posted image . Upam da bi tud pri nas vplivalo.  Se sam heccccaaammmm!!!!

Lepo se imejte v tem turobnem dnevu!!! K bi padal sneg bi bilo boljš!!!

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
12.12.2007 10:51:02   
pikica36
Pikica36, ti ne boš nikol zvedla po čem je men zadnje cajte dišal pr tebi, ko pa mi čist moje vonjave drmaš... včeri zagrebška...dons kofe....

čaki čaki luna, boš ti že še prišla v moje gnezdo sratuser posted image user posted image user posted image
da nisi ti nosečka, ko maš tako izostren voh, user posted image

neža- user posted image aliuser posted image  čist  vseeno, je pa res da so user posted image bolj muhastiuser posted image user posted image
pobožaj svojga bušijauser posted image

vse ostale, ki je te dni ne pričakujete hitro poročat vesele novičke

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
12.12.2007 10:51:12   
jazzz27
za vse nosečkeuser posted image user posted image user posted image !!!

Za vse, ki ste jo dobile pauser posted image user posted image user posted image ...

drgač pa punce raportiranje!! Ajde rozike, me navijamo za vas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
12.12.2007 10:51:19   
emina83
morning!

neža7user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke še od mene!!! da se boš počutila kot v user posted image , in da od danes naprej ne bo več teh slabostiuser posted image user posted image user posted image user posted image .

marjana84 za tebe pa en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa saj bo v naslednji rundi bolje!

ne vem zakaj, ampak jaz mam en tak čudn občutek da jo bom dobila konec meseca, mogoče sem pa mal preveč napsihiranauser posted image

no, trenutno pa mislim da mam ravno O, tak da ko ljubi pride domov pa veselo na delo user posted image user posted image .

držim pesti, da tiste, ki jo pričakujete, jo ne zagledate!!!!!!

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
12.12.2007 11:01:16   
jazzz27
šcccccccccccc s slabimi mislimi!!!!!1 Nobena jo ne bo več dobila!! user posted image user posted image

vse moje sotrpinke pa vas vabim, da mal na januar potegnete in začnete znova, akcijauser posted image !!
Emina ti pa sploh, ker danes je tvoj dan!!

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
12.12.2007 11:13:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

1 Nobena jo ne bo več dobila!!

Najprej sem mislila, da misliš mene, ker jo res ne bo več dobila.user posted image user posted image user posted image

No, res tudi jaz upam, da bo decembra čimveč nosečk, januarja bomo itak vse.user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1556
12.12.2007 11:15:55   
Detece
Adijo december......se vidimo v januarjuuser posted image !

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
12.12.2007 11:50:40   
emina83
ah, detece,  drži se punca!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa veselo novim zmagam naproti!!!!!

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
12.12.2007 11:51:11   
oktavija
Evo jaz nazaj od zobarjauser posted image user posted image , dobila sem malo zvezdico na zobek in zdaj ne smem do 13 ure jest, jaz pa sem lačna kot volkuser posted image , ker sem vstala ob 6.00 in še nič nisem papala.... joj kako me v trebuščku ščipa...user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
12.12.2007 11:55:22   
oktavija
user posted image Emina83, a si me že kaj pogrešala!!! user posted image user posted image
Veš on moj posel je uspel sam ga ne bom sprejela ker je premala plača...
Kako si ti? Kaj dela Ajša? No vidim, da je mami pridna in napada atija user posted image user posted image , tako da ji bo priskrbela kako družbo braca ali sestrice...user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
12.12.2007 11:55:32   
emina83
draga oktavija!

dobr da si sploh preživela! mene je blo kr malo strah, še za tebe!

namreč, jaz pa zobar si ravno nisva najboljša prijatelja!mene je kr groza, ko je treba k njemu na obisk, se mi kr kolena šibijo, res! raj grem še enkrat rodit, kot pa zobarju, pa čeprav mi nič ne bo delo!!!
tko da z mojega stališča: bravo za pogum!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
12.12.2007 11:55:56   
jazzz27
ah oktavija saj bo kmalu, še eno urco potrpi, pa bo želodček poln!!user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
12.12.2007 12:02:18   
oktavija
raj grem še enkrat rodit, kot pa zobarju, pa čeprav mi nič ne bo delo!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Veš imam tako super zobozdravnico, da sem se danes tako nasmejala pri njih v ordinaciji, da sploh nisem imela občutka da sem pri zobarju... Če pa ti dela kaj hudega pa ti takoj da inekcijo in nič ne čutiš ko ti dela....

Tako da Emina kar pogumno k zobarju!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
12.12.2007 13:11:26   
Kate26
Zdravo punce!

Zdaj se nekaj časa nisem javila, ker imam dosti dela z diplomo. Imam pa eno vprašanje, ki je bilo verjetno tudi že kdaj odgovorjeno, ampak res nimam časa prebrskat cel forum. Zanima me, če bi naj bila, v primeru zanositve, od ovulacije dalje, bazalna temperatura ves čas pribljižno enaka in nad 37°C, ali se naj bi višala? Meni se je namreč v tem tednu počasi zviševala od 36,5 na 37,2. Tudi prsi se mi zdi, da imam nekam bolj polne oz. bolj "gumijaste" na otip, vsake toliko me malo špikne v trebuhu in občasno me daje rahla slabost. Jaz samo upam, da nisem staknila kakšne viroze. Kakšne so vaše izkušnje s tem? Meni se namreč zdi zelo malo verjetno da bi zanosila, saj sva z mojim user posted image  le enkrat, vendar pa sva res user posted image  pribljižno v času ovulacije (točno na sredi cikla). Pa še takrat sem se takoj šla umit in uporabila Multigyn Gel (nazaj uravna kislost nožnice), saj sva z user posted image  nameravala počakati še kakšno leto, da bi malo napredovala še z gradnjo hiše in da bi jaz prej dobila še službo. No, pa tudi če bi bila zdaj user posted image , ne bi bilo nič narobe - vse se da, le če se hoče.
Vsem user posted image  želim čim lepšo nosečnost, vsem, ki še nestrpno čakate, user posted image , in vsem ki vam tokrat ni uspelo user posted image .

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
12.12.2007 15:11:27   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: polaris

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Za vsako od vas prav poseben objemček. Punce - bomo zdržale, mar ne? BOMO! user posted image

Seveda bomo Se*. Predobro vem, kako to čakanje boli, kako iz meseca v mesec zamira nasmeh z obraza in kako se tisti drobcen košček upanja počasi spreminja v  otopelost in praznino... Veš, ko pa pogledaš RR in vidiš, da je uspelo soborki, ki je še včeraj bila na popolnoma istem kot ti, ki je prav tako vsak mesec jokala, zapadala v depresije, dvomila v srečo kadarkoli v življenju postati mamica,... pa se ponovno pojavi tista drobcena iskrica upanja, da boš naslednja morda prav ti...

Zato Se* seveda bomo.

Vsem soborkam močan močan user posted image , našim bodočim mamicam pa še enkrat iskrene čestitke.

Prijazno nočko vam želim in lepe sanje.

To si pa tak lepo napisala... user posted image  Mislim, da si ''brala'' misli, prav vsaki izmed nas.

Neža7 - mogoče pa bo fantič, pa nagajiv kot mamica user posted image

Eto, pupe - eno kofi san skuhala:
user posted image
pa nekaj sladkega:
user posted image
pa nekaj posebej ..mnjamiiii, še biiiiii.... Ma fajn radiatorčke, tak da če vas je mrzlo se lahko kar pocrkljate ob teh radiatorčkih, imam feeling, da so reeees vrooočiiiii!
user posted image

No, pa še nekaj za srečo:
user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
12.12.2007 15:33:18   
sonček33
O, draga moja Se* - glavo mi bo razneslo, če ne spijem kave. Hvala zanjo. In haval tudi za angelčka. Jaz sem si, no, dragi mi je, danes dal prvo inekcijo v bušija.... Jupi. Vzhičena sem.
Kako si ti? Lepe misli hodijo po glavi?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
12.12.2007 15:48:07   
Serendipity
Ooooo user posted image  user posted image  user posted image
Je bolelo? Daj, povej mi (nekak me je strah iti take stvari gledat.. ker ne vem točno kateri postopek bo naju čakal) Koliko časa si moraš dat injekcije & kaj se bo dogajalo naprej?

Mene že cel dan glava boli, mislim, da kot posledica tega čudnega vremena. Sem pa spila kavico, pa je res malo boljše....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
12.12.2007 15:53:28   
sonček33
Ja tudi mene boli glava, bojda bo res od vremena. Ko bi vsaj padal sneg ... Veš, tudi jaz si nikoli prej nisem nič prebrala o tem IVF postopku - tudi zdaj si ne...vem, da me čaka zdaj 5 dni inekcij, 6. dan grem na UZ in dobim še eno novo zdravilo - inekcijo, potem pa počasi dalje...glede na to, kako bo zgledalo, me čaka potem punkcija (odvzem jajčeč), moj da spermo, čez nekaj dni pa sledi transfer ...potem pa mučnih 14 dni čakanja...a prepričana sem, da bo dobri dedek Mraz dobrohoten in darežljiv.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
12.12.2007 15:59:37   
Serendipity
user posted image user posted image user posted image
Jupii! Joj! Kak sem vesela zate! BO!!!!!!!! BO in BOOOOOO! Še malo! user posted image

Za srečo - Samo zate: user posted image

Pa še enega božičkovega pomočnika ti posodim, da te bo ja obiskal: user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
12.12.2007 16:02:24   
nf
o Sonček kako vama privoščim, da bi se kaj prijelo!!! Kok je to fino, ko si že tako blizu svoji user posted image
Mene je pa danes že začelo ornk šraufati in tudi imam že malo rdeče, tako da se pomoje kr lahko poslovim od decembra user posted image  Me je pa kr nekaj dni prehitela, se mi zdi da je danes šele kak 10. dan po O. No zdej se pa začenja doping s klomifenčkom user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
12.12.2007 16:11:35   
sonček33
Hvala Se* in hvala Nf - obema želim prav toliko kot vedve meni - najboljše.

nf -  klomifenček ima čudežno moč - v to vrjemi, kar za nekaj ostotkov poveča možnost - torej naj svojo moč pokaže tudi pri vama.

LuNa - ah kje pa, najini izmeni sta čisto kontrauser posted image , res se ne moreva najdt skupej, no ti pa takole povem, da te pogrešam in mislim nate, pa da je bilo moje špikanje danes (prvič) - zelo zelo stresno, roke so se mi tresle, ampak je moj dragi naredil mirno klimo v koplanici in res strokovno zapičil iglo v moj trebuh, tako da ni bilo hudega...

Se* -
meni se pa zdi, da vama ne bo treba iti v postopek, ampak bosta že prej prijetno presenečena

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
12.12.2007 16:14:44   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

O sonček.... user posted image user posted image user posted image  o nf user posted image user posted image user posted image .
Čuj sonček, pa sva končno na isti smeni tu gor user posted image . Povej mi, kakšni so prvi občutki ob špikanju? Je bilo fejst hudo?

Tak mene pa se kr ignorirauser posted image user posted image user posted image  ampak o.k... sem dobila želen odgovor.... zdej pa...sonček velik pikapok in deteljc-štiriperesnih, pa pujsev pa dimnikarjev, pa podkvic.... user posted image

se*, a ti men lahk poveš kje se skrivaš?user posted image  Sam tu pa tam se javiš... res da s samimi "sladkobami", da ne vem, če ne bom dobila sladkorne user posted image . Kako si? Kaj je novega? user posted image

aha, zdej sva pa istočasno pisali sonček, tak da uno z ignoriranbjem kr ignoriraj user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
12.12.2007 16:16:52   
sonček33
LuNa, sej te nisem ignorirala - lejo no...užaljenka mala kam pa to pelje user posted image user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
12.12.2007 16:17:59   
sonček33
No, sploh nisem do konca prebrala tvoja posta in kar takoj že po prvem ostavku začela odgovrajat - na koncu pa vidim, da naj bi ignorirala - jah taka sem, kura a ne

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
12.12.2007 16:18:32   
sonček33
Kako si Luna???? Povej kaj lepega.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.