Anonimen
|
čaw, od navijačice. mi prejšnji mesec nismo bli pridni. nismo delali domače naloge. moja je ta mesec pršla po 22 dneh (prejšnji pa po 31.), tko da zdej sploh nisem več pametna. kar se pa tiče vaših angelčkov. nej vam povem eno zgodbico. resnično. torej. konec februarja 2006 sem pričakovala svojega prvega . moja soseda in zelo dobra kolegica je imela rok en teden za mano. dva dni pred rokom mi mama pove, da jo je srečala v porodnišnici. jst sm bla vsa srečna, da gre ona rodit. dva dni čez moj rok sem se odpravla na sprejem v porodnišnico. ker sem bla v bolnici, sem si rekla, da grem obiskat svojo kolegico, ki je sigurno rodila. sem jo vmes parkrat klicala, pa je bla nedosegljiva. no, in tisti pondeljek jo dobim končno na telefon. ji lepo čestitam, da je rodila. in jo vprašam, če je že doma al še v bolnici. in ona meni reče, da je doma. in pol se malo pogovarjava. in kaj izvem? da je mogla it rodit mrtvega otročka. malo več kot teden pred rokom mu je odpovedal srček. jst sm se kr sesedla v bolnici. so me spraševali, če je vse ok. jst z velikim trebuhom, čakala, da se moj rodi, ona božica pa mene tolaži... punce, počutla sm se kot največji drek na tem svetu. pa ne zato, ker ne bi vedla (ker sva s punco dobre kolegice in sosede, je moja mama vsem naokoli - njej, njenemu očetu, mojim kolegicam - zabičala, da mi ne smejo povedat, ker sem bla tik pred porodom) za to, ampak ker se ji je to zgodilo. deset dni pred rokom je božica mogla rodit mrtvega sinčka . eno leto po tem pa je že pestvala lepega fantka... kar hočem povedat, narava že ve, zakaj včasih grejo kaki med angele že kmalu. raje kot tako kot pr moji kolegici... še zdej me strese, ko pomislim na to. in ona je imela dovolj moči, da je točno leto po tem rodila zdravega in lepega . zame je res prava herojka. drugače pa navijam, da bo ta mesec res dosti rozik .
|