|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo decembra!
5.12.2007 15:58:12   
naty13
Pozdravljene. Jest sem bla tudi včeraj in danes nekam slabe volje. Pa me je potem user posted image  potolažil, pa še moj pikec me spravlja v dobro voljo. Drugč sem bla pa čist obupana kot da se mi svet sesuva, matramo se za otroka, pa ga ni. Zdej je pa dobr. Dajmo rozike user posted image user posted image user posted image

Jest še vedno brez user posted image , test pa spet ne upam narest da ne bo spet minusek. Drugač me je pa dopoldne nekaj v jajčnikih špikal. user posted image

pa pa

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
5.12.2007 15:59:18   
emina83
ojoj!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
punce, men je tak hudo za vas, da vam sploh ne morem povedat! jst mam eno pupiko doma in si sploh ne morem predstavljat, da je ne bi bilo!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tko da, svaka vam čast, VE STE PRAVE BORKE!!! ne se pustit in se borite še naprej! vem da vam bo vsem ratalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!

jaz samo držim pesti da vam uspe čimprej, da bomo skupaj delile radosti user posted image in da bomo vse imele zdrave user posted image ! tko da punce, mislim na vas !!!

user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo in da bomo čimprej zagledale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lubčeka vsem!!!user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
5.12.2007 16:48:33   
miskula
Za vse nas enauser posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
5.12.2007 17:01:14   
pikica36
ojoj punce... ne tk žalostno no. se mi zdi da lahko kr padem v depresijo ko berem in gledam te solzice in kaj vse je treba prestajatuser posted image user posted image
saj sem sama tud taka ko se user posted image  pokaže, pa kaj čmo..... treba je iti dalje

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
5.12.2007 17:21:05   
Luna28
oj punce lepo pozdravljene :)
se mi zdi, kot da sem že del vas, čeprav vas le berem in nisem aktivna. Za take kot sem jaz (v službi ne morem sodelovat na forumu), ki dostopamo do forumov le v večernih urah, bi mogli odpret temo za bolj počasneuser posted image  Ker ni šans, da si tukaj z vsem na tekočem .... :)
Sicer tudi midva z mojim dragim že skoraj leto "delava" na user posted image . Oktobra sem zamenjala G, s katerim sva takoj naredila HSG, vse ok, ta mesec pa sem prvič jemala klomifen. Srčno upam, da.... Sem optimist, čeprav tudi mene dostikrat prevzame žalost in brezupnost.
Za vse nas MOČNO držim pesti in nam želim, da se nam želja čim prej uresniči. Ko bo prišel pravi trenutek, ga bomo zagledale....+!
Lep in prijeten večer vam želim

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
5.12.2007 17:30:22   
Fargesia
Luna28, dobrodošla!!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Luna28)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
5.12.2007 17:44:08   
Anonimen
Luna28... dobrodošla med nami!!!!!

(odgovor članu Luna28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1182
5.12.2007 18:36:18   
emina83
luna28,  WELCOME!!!

da boš vedla da nisi sama, sem tudi jaz ena izmed ta ¸¨počasnih¨¨user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
5.12.2007 18:49:58   
naty13
Luna28 dobrodošla med nami. Želim ti čimprejšni user posted image  in da ti čimprej user posted image user posted image user posted image user posted image .

pa pa

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
5.12.2007 18:50:53   
jazzz27
ohoj. Dobrodošla luna28...ja punce so ful pridne in sploh, če mal zamudiš, te čaka veliko domače naloge, da vse preberešuser posted image ...

a bo katera dobro nivičko povedala za Miklavža?????

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
5.12.2007 18:56:49   
LuNa73
Luna 28 še pozdravljena in velkom od ene stare Lune... očitn bom mogla it v penzion počas user posted image user posted image !

(odgovor članu Luna28)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
5.12.2007 18:57:10   
Anonimen
spet luna... ma hudiča user posted image user posted image user posted image   same fajne lune smo tu, tko da bodi pridna, pa čimprej user posted image  user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1187
5.12.2007 18:58:03   
LuNa73
Evo ravn sem hotla napisat..zdej se ps še lunica42 prfočka pa res lahk grem... user posted image
Kak si otrok moj noseči? Vse štima?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
5.12.2007 19:00:11   
Anonimen
opet ti user posted image  super sem mamica moja nenoseča, ki se bo hitro spravla slončkat, da bo čimprej noseča user posted image  ampak sva pa res trofli odgovor, kot bi se zmenli user posted image  kako si lunica?

(odgovor članu LuNa73)
  Neposredna povezava do sporočila: 1189
5.12.2007 19:00:58   
Anonimen
ps , hvala za novo letnico ob nicku. morm hitr poklicat, da mi dajo nuhalno svetlino zastonj. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1190
5.12.2007 19:06:57   
Anonimen
Pozdravljene vse, ki ne pričakujete in vse, ki ste že 100%, da jeuser posted image user posted image . In obenem tudi čestitke, seveda!user posted image

Bi pa jaz imela eno vprašanje, če mi bo mogoče katera vedela odgovorit!? Namreč, tudi jaz je ne pričakujem v naslednjih dneh, vendar ne vem, katerega datuma, ker imam čisto neredne M. V zadnjem ciklusu pa sem jemala klomifen, tako da zdaj čakam, ali se bo vlila, ali pa ne. Je pa ena stvar. V času ovulacije in še par dni po njej sem ful čutla bolečine v jajčnikih in v maternici (to je blo pred pribl. enim tednom), ta teden se je pa stanje ful umirilo. V maternici me nič več ne zvija, ni ne znakov prihajajoče user posted image , niti kakih drugih. Kot da ni nič. Edino zizike me malček bolijo, kar lahko spet pomeni karkoli.

Zanima me, če ima katera kako mnenje glede tega? Čudno mi je, da ni nobenih bolečin, nobenih krčov, nobenih znakov za nič, ... NIČ! Niti nimam kakega belega (ali celo rjavega) toka! PRAV NIČ!

Please, help!!!

(odgovor članu LuNa73)
  Neposredna povezava do sporočila: 1191
5.12.2007 19:10:21   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

ps , hvala za novo letnico ob nicku. morm hitr poklicat, da mi dajo nuhalno svetlino zastonj. user posted image

sem zdejle vidla, kaj sem napisala user posted image ... se mi je mudil pisat, da mi ne bi pobegnala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O.k sem! Malo preveč delovno, ampak fajn... zdej se grem stuskat pol pa... vija moja topla postlca user posted image user posted image user posted image ... takle mamo mi zdej pr nas, vidiš? Kako slončkanje? O tem ni govora in cajta... vsaj do spomladi user posted image  

Maša al pa Oktavija...sprementa procente pr novembru... se je povečal za 1,2 % user posted image ... po moje se bojo še fočkale une zamudnice user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
5.12.2007 19:57:48   
Lea2007
Oj punce, dans ste kr žalostne, neeeeee bit, sej bo posijalo sončece za vsako od nas.

Da povem, zdele sm si skuhala tale čaj krvomočnice, o gad kok je tole zanič, okus.......ijak, se mi zdi k bi sempirje oprl, zdravn delam take face.ooojoooooj, moj sam gleda.

No če katero zanima kupila sem ga v Sanolaborju v Interšparu Vič

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
5.12.2007 20:00:20   
Anonimen
čaw, od navijačice.
mi prejšnji mesec nismo bli pridni. nismo delali domače naloge. moja user posted image  je ta mesec pršla po 22 dneh (prejšnji pa po 31.), tko da zdej sploh nisem več pametna.
kar se pa tiče vaših angelčkov. nej vam povem eno zgodbico. resnično. torej. konec februarja 2006 sem pričakovala svojega prvega user posted image . moja soseda in zelo dobra kolegica je imela rok en teden za mano. dva dni pred rokom mi mama pove, da jo je srečala v porodnišnici. jst sm bla vsa srečna, da gre ona rodit. dva dni čez moj rok sem se odpravla na sprejem v porodnišnico. ker sem bla v bolnici, sem si rekla, da grem obiskat svojo kolegico, ki je sigurno rodila. sem jo vmes parkrat klicala, pa je bla nedosegljiva. no, in tisti pondeljek jo dobim končno na telefon. ji lepo čestitam, da je rodila. in jo vprašam, če je že doma al še v bolnici. in ona meni reče, da je doma. in pol se malo pogovarjava. in kaj izvem? da je mogla it rodit mrtvega otročka. malo več kot teden pred rokom mu je odpovedal srček. jst sm se kr sesedla v bolnici. so me spraševali, če je vse ok. jst z velikim trebuhom, čakala, da se moj user posted image  rodi, ona božica pa mene tolaži... punce, počutla sm se kot največji drek na tem svetu. pa ne zato, ker ne bi vedla (ker sva s punco dobre kolegice in sosede, je moja mama vsem naokoli - njej, njenemu očetu, mojim kolegicam - zabičala, da mi ne smejo povedat, ker sem bla tik pred porodom) za to, ampak ker se ji je to zgodilo. deset dni pred rokom je božica mogla rodit mrtvega sinčka user posted image . eno leto po tem pa je že pestvala lepega fantka... kar hočem povedat, narava že ve, zakaj včasih grejo kaki user posted image  med angele že kmalu. raje kot tako kot pr moji kolegici... še zdej me strese, ko pomislim na to. in ona je imela dovolj moči, da je točno leto po tem rodila zdravega in lepega user posted image . zame je res prava herojka.
drugače pa navijam, da bo ta mesec res dosti rozik user posted image user posted image user posted image .

user posted image

(odgovor članu LuNa73)
  Neposredna povezava do sporočila: 1194
5.12.2007 20:01:44   
Anonimen
ste ki jemljete klomifen. imate zaradi tega vec moznosti za dvojcke?

(odgovor članu Lea2007)
  Neposredna povezava do sporočila: 1195
5.12.2007 20:16:29   
nicnic
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ste ki jemljete klomifen. imate zaradi tega vec moznosti za dvojcke?

Pušenjak pravi; "vsekakor so dvojčki ob uporabi klomifena vedno opcija, na katero je treba biti pripravljen, ni pa obvezna niti, če je ovulacij več kot 2. Vsako jajčece ima namreč le 25% možnsoti, da pride do oploditve in nadaljevanja nosečnoti, če to kombiniramo je torej 1/16 (6 do 7%) možnosti, da pride do dvo plodne nosečnosti ob dveh ovulacijah."

Pameten si, če verjameš samo polovice tega, kar slišiš.
Genialen, če ugotoviš, katero polovico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
5.12.2007 20:28:42   
Erin
Pozdravljene punce?
Kako ste? Jaz sem imela danes prvi pregled ampak se ni še nič videlouser posted image očitno sem imela ovulacijo kasneje kot mi je BT kazala...vse je možno...
u glavnem, navijam za vas, da se mi pridružite, čakam vas zvesto in mislim na vas vsak dan.
Dajmo user posted image , en dva tri na testke pa brž!

Lep pozdravček!

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu nicnic)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
5.12.2007 20:34:35   
Erin
srečk nosečk user posted image v novembru je že 25.8%   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
5.12.2007 21:07:07   
Serendipity
Večerček ...

No, je že pozno za kavico, vendar v teh zimskih dneh čajček bolj prija - user posted image

Erin - Tvoja pikica je pa bolj sramežljiva user posted image . Se bo že pokazala, po moje prav lepo raste v maminem bušiju..

sonček33 - kako si? Kaj se dogaja pri tebi?

Punce, ki ste izgubile svoje pikice... user posted image  user posted image Globina vaše bolečine je neizmerna. Upam, da jo bo topel in iskren objem vsaj za sekundo umilil...

anonimna user posted image - ta zgodba je res srce parajoča ... user posted image

Lep pozdrav vsem borkam. Drugo leto, na Miklavževo bomo že vse veselo pestovale naše user posted image .

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
5.12.2007 21:07:49   
nicnic
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Pozdravljene punce?
Kako ste? Jaz sem imela danes prvi pregled ampak se ni še nič videlouser posted image očitno sem imela ovulacijo kasneje kot mi je BT kazala...vse je možno...

Sam neki me zanima. Kaj se ni videla niti GV?  BT pa tudi ni čist realna, ker maš lahko povišano temp. zarad sto dejavnikov, sam pa misliš da je takrat O.
Pogumno!

Pameten si, če verjameš samo polovice tega, kar slišiš.
Genialen, če ugotoviš, katero polovico.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Fantovsko ime
Evaa1

Katero ime za fantka bi izbrali?

Ernest (0%)

Jonatan (17%)

Nik (30%)

Leonard (13%)

Hugo (0%)

Nejc (39%)

Število vseh glasov: 23

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!