|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo decembra!
5.12.2007 12:24:07   
Anonimen
Hator - IVF je postopek umetne oploditve. Čisto natančno se pa tudi jaz ne spoznam.

Lea - Q10 ne more škodit, prav nasprotno lahko samo koristi.user posted image

Pa žal mi je za vse punce, ki ste se obarvale na modro.user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes me je tako dajalo, da naredim test, ampak ga nisem. Že par dni imam občutek, da bo M vsak čas prišla, pa hodim gledat na WC, pa jo ni. Upam, da tako tudi ostane. Joške me pa nič ne bolijo? Ah ja, čas bo prinesel vse.

Lp, Anonimna J

(odgovor članu Lea2007)
  Neposredna povezava do sporočila: 1151
5.12.2007 12:25:38   
nicnic
IZVIRNO SPOROČILO: maša82

Oktavija, nicnic moraš modro pofarbat (žal...user posted image ) , ne vijolično...je očitno res zmanjkalo modre barve! user posted image

Ne, ne... violična je znak, da se iz modre spreminja na roziko. Torej, prejšnji mesec sem bila modra, ta mesec violična, drug mesec pa rozika.user posted image user posted image user posted image

Pameten si, če verjameš samo polovice tega, kar slišiš.
Genialen, če ugotoviš, katero polovico.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
5.12.2007 13:03:20   
Anonimen
kaku... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nicnic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1153
5.12.2007 13:09:10   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: nicnic

IZVIRNO SPOROČILO: maša82

Oktavija, nicnic moraš modro pofarbat (žal...user posted image ) , ne vijolično...je očitno res zmanjkalo modre barve! user posted image

Ne, ne... violična je znak, da se iz modre spreminja na roziko. Torej, prejšnji mesec sem bila modra, ta mesec violična, drug mesec pa rozika.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu nicnic)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
5.12.2007 13:27:44   
bumbum
Danes spet ni rozik? Joooj!user posted image Žal mije za vse, ki vas je user posted image obiskala.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
5.12.2007 14:28:34   
murkica
bumbum- nič skrbet, še bodo prišle. Saj veš, ni več modre barve in M ne  preostane drugega, kot da se od vseh drugih poslovi in se vrne čez slabo leto. user posted image user posted image user posted image

Jaz res upam, da je ne bo.

Že včeraj sem padla v eno depresijo, ker so dejansko vse okoli mene noseče. No saj ne vem koliko so se kaj trudile ampak očitno ne kaj dosti oziroma nekatere sploh niso načrtovale. Pa da me ne bo katera razumela, da jim ne privoščim, privoščim jim iz vsega srca, ampak ob vseh teh pogovorih se vsakič spomnim na pikico, ki sva jo izgubila in bi bila sedaj noseča že 3 mesece, pa je postala angelček. No saj vem, tako je bilo pač namenjeno. Ampak težke so te preizkušnje, ki so nam namenjene v življenju.  user posted image user posted image user posted image

No ampak vseeno, jutri bo miklavž nosil darila in sem sigurna, da boste vse, ki v tem času ne pričakujete M dobile najlepše presenečenje. Potem pa pride še božiček in dedek mraz. No letos tudi jaz nestrpno pričakujem dedka mraza. Upam, da naju res ne pozabi, saj sva bila celo leto zelo pridna. user posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
5.12.2007 14:34:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

Že včeraj sem padla v eno depresijo, ker so dejansko vse okoli mene noseče. No saj ne vem koliko so se kaj trudile ampak očitno ne kaj dosti oziroma nekatere sploh niso načrtovale. Pa da me ne bo katera razumela, da jim ne privoščim, privoščim jim iz vsega srca, ampak ob vseh teh pogovorih se vsakič spomnim na pikico, ki sva jo izgubila in bi bila sedaj noseča že 3 mesece, pa je postala angelček. No saj vem, tako je bilo pač namenjeno. Ampak težke so te preizkušnje, ki so nam namenjene v življenju.  user posted image user posted image user posted image  

Mrkica... Saj ne vem, kaj naj ti napišem. Lahko ti samo to rečem, da sem jat tud danes ful neki depresivna. Pa se ful trudim, da nebi bila. Včeraj sm se imela ful fajn, danes pa user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , k tud mojega angelčka ni več. Zdaj bi mela že ful lepga bušeka jst. user posted image  user posted image  user posted image   user posted image

user posted image  user posted image  user posted image      

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1157
5.12.2007 14:34:54   
Anonimen
Sicer punce, pa vseeno navijam za naše borke. user posted image  user posted image  user posted image  dajmo rozike user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1158
5.12.2007 14:37:35   
miskula
user posted image user posted image user posted image  kuku

Mene tut  daje neka depresija. Že od včeraj, danes se je pa še povečala. Zdaj sem zvedla da je od mojga bratranc postal očka fantku  (Lovro ali Tjaš- se še niso odločil). Ampak to je moje ime (LOVRO), za najinga nerojenga fantka, sem jim mislna zavpit. Ampak sem raje modro molčala user posted image  .
Ta svet res ni pravičen, nekateri se matramo že leta, enim pa slučajno rata user posted image .

Pa saj bo bolje, tut jaz bom srečka user posted image   in tud moj otrok bo dobil svoje ime (če mi jih ne bodo pobrali) user posted image

Punce sa vsakim dežjem (sedaj snegom) posije sonce!

user posted image user posted image user posted image  vsem nam. Me smo prave borke.
Ups, sedaj sem se pa že razpisala. user posted image  za srečo

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
5.12.2007 14:38:30   
KAHLO
murkica, gantar ..user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem tud včeraj večer solzico točila...za vse kar se je zgodilo....kaj naj vama rečem..........srčno upam da bomo kmalu spet skupaj srečke user posted image in to do konca user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
5.12.2007 14:55:21   
bumbum
Vsem, ki ste žalostne pošiljam user posted image user posted image user posted image . Naj že posije ta sonček tudi za vas/nas!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
5.12.2007 14:56:55   
Anonimen
Hvala KAHLO. Sam povej mi še recept, kako naj neham user posted image  user posted image  user posted image . Ker jih bom pset od moža poslušala, da sm ena jokica itd. Sam men je rs hudo. Sem vesela in navijam za borke. user posted image  user posted image  user posted image . Hudo pa mi je zaradi mene in mojega fantka user posted image  user posted image  user posted image .  

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 1162
5.12.2007 15:03:39   
KAHLO
Gantar......brž pogledat  ZSuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
5.12.2007 15:08:01   
Lea2007
Murkica, gantar, kahlo user posted image user posted image user posted image . Objemčki, ne bit žalostne punce, tudi za vas bo posijalo sonce in bote svojim sončkom, dale njihova imena. Ne bit žalostne.
Samo je pa res, ko zveš da je nekdo noseč, si ful vesel za njega, potem pa takoj pomisliš, kdaj bom pa jaz, jaz bi tudi imela rada, vse bi mu dala, kdaj pride ta mala pikica do mene.
Smo bo, bo, boste videle punce, za vse nas bodo prišlli mali pikeci, samo še malo počakamo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
5.12.2007 15:13:30   
Anonimen
KAHLO... HVALA!  (zs tudi zate)

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 1165
5.12.2007 15:17:12   
KAHLO
Lea2007..hvala za vzpodbudne besede...(drgač me smo že imele svoje pikice oz. smo bileuser posted image , pa smo zgubile oz. nam ni bilo usojeno)user posted image user posted image user posted image bo pa nam zdaj....tako kot ti pravišuser posted image

Gantaruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
5.12.2007 15:21:58   
oktavija
No takole Murkica in Gantar zdaj pa sta še mene spravl vuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , te dni mineva eno leto od kar je najina pikica odšla med angelčke... in ko še berem vas in grem prijateljicam na obisk, ki imajo user posted image  take starosti kot bi bil najin anglček danes mi je še bolj hudouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... tako da prosim stran s črnimi mislimi, ker se bomo drugač v utopile v lastnih solzahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Rada vas imamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
5.12.2007 15:26:32   
KAHLO
oktavijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in eno user posted image za tvojga user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
5.12.2007 15:29:37   
Anonimen
Bumbum, Lea2007... Hvala vama za user posted image user posted image user posted image

oktavija... ne še ti user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , sej je dost, če jst. Se mi zdi, da imam tud jst vse tle gor rada. Hvala Bogu, da sem vas našla. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu oktavija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1169
5.12.2007 15:37:44   
matt
PUPIKE NE MI BIT TOLK ŽALOSTNE NO.. saj bo posijal sonček za vse nas - obljubim....user posted image user posted image

Kako tortico al pa kar imate najraje si privoščite, da bo vsaj malo boljše....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
5.12.2007 15:43:07   
astrea
Drage moje user posted image user posted image user posted image  in sonek vam bo kmalu posijal.

(odgovor članu matt)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
5.12.2007 15:44:22   
bumbum
Joj, srčice moje! Tako hudo mi je za vse vas! Ne bom rekla, da vas razumem, ker sama take vrste izgube nisem doživela, rada bi pa rekla, da vas imam rada, vas občudujem in upam z vami, da boste kmalu spet srečne. Ti praznični dnevi še ojačajo bolečino, praznino.....a ne?
Tako, zdaj pa nasmeh na obraz! Tudi vaši user posted image bi vas radi videli srečne!

(odgovor članu matt)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
5.12.2007 15:45:22   
jazzz27
user posted image user posted image user posted image Joj, punce, pa ne tako...saj bo bolje! Mi je hudo z vami, ker ste vse to preživele in nobeni res nič kaj takega ne privoščim! Zato morate biti pozitivke in gledati naprej! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
5.12.2007 15:52:16   
nicnic
Punce moje, sej ni tko hudo. No, včasih se zdi, pa je drugo jutro čisto drug dan (matr je to en globokoumn stavek), drugo razpoloženje. Vse boste mamice, ene prej, druge malo kasneje.

Če boste pa š ekstra pridne vas bo Oktavija pobarvala na violično (tako kot mene - to je stopnja med modro in roziko).user posted image user posted image user posted image

Pameten si, če verjameš samo polovice tega, kar slišiš.
Genialen, če ugotoviš, katero polovico.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
5.12.2007 15:53:22   
varci
Zgleda, da je nekaj v zraku, saj sem jaz tudi včeraj spet user posted image  za mojim angelčkom, ki je odšel julija.
Sva z dragim gledala en film, k je bila ena user posted image  pa sploh ni hotla user posted image  in je celo nosečnost grdo o njem govorila, saj pol ko je rodila je blo valda vse Ok, ampak ful čustven film. Moj lubi je reku, da še dobr, da je bil z mano, ker bi se drugače lahko utopila.user posted image  saj danes sem OK, vsake toliko pa moram malo pojokcati.
Računam, da nama božiček prinese user posted image  ali user posted image .
Navijam pa seveda za vse ostale, punce roza baro v roke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Sex
urska*

Kako ste se počutili med sexom??

super (53%)

slabo (5%)

pasalo mi je (29%)

zanosila sem (14%)

Število vseh glasov: 87

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!