Anonimen
|
Oktavija, Maša - prosim, če me na seznamu popravite iz Anonimna J v ta moj nov nick. Se mi zdi lažje, da ne bom kaj zaj... in pozabila klikniti Anonimna, pa bo šlo to po gobe, zato imam nov nick. Hvala. Sicer moja M naj danes ne bi prišla, delala sem test, ki pa ni pokazal kar bi si želela, ampak dobra novica je, da M še nimam, tako da še ni vse izgubljeno. Sicer pa je ponavadi tko, da bolj kot si želiš dojenčka, bolj je ciklus zmešan, več neznanih znakov imaš,... jah, kaj čmo. Psiha dela 100 na uro. Sem pa danes srečala mojo znanko, ki je noseča - že kobaca proti koncu. In sva se pogovarjale in vem, da so vedno govorili, da sta se tolk matrala zanosit in še en ss je imela... no, danes mi pove, da je imela ss 3 dni po tistem, o ji je test pokazal + in ni bila noseča tko veliko kot so drugi razlagali. In še bolj me je šokirala novica, kolk sta se onadva trudla imet otroka, da je v prvo šele v 4. poskusu ratalo, po ss pa šele v drugo. Ja, to pa je res ena doba. Sem se takoj spomnila na Piko74, ki je 7,5 let čakala na dve črtici... tale mi pa po 2 oziroma 4 mesecih govori kolk sta se matrala. Razen, če je seks ratal matranje... Mah, malo sem mogla dat iz sebe, ker sem bolj čudne volje, ker ni ne M, ne dveh črtic. Grem pojest uno velko čokolado, ki mi jo je med drugimi prinesel Miklavž. Tinka - žal mi je, da je ta packa prišla. Januarja bo bolje... Za vse ostale nečakajoče, pa čimveč lepih novic - dve črtici seveda. Lp
|