|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj bo danes
26.10.2007 9:59:46   
sonček33
na krožnikih?

_____________________________

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj bo danes
26.10.2007 10:00:25   
Anonimen
Pire, sojini zrezki in špinačauser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaj bo danes
26.10.2007 10:02:07   
Anonimen
Nič. Bom jedla pri sestri.user posted image  Moj pa ne vem, kaj bo jedel.user posted image user posted image  Najbrž v službi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kaj bo danes
26.10.2007 10:04:00   
Anonimen
Mlinci, svinjska ribica (naj mi kdo pove, kako narediti čimveč natur omake) ter radič.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kaj bo danes
26.10.2007 10:15:05   
muki1
Natur omako jaz naredim tak, da ful popečem zrezke, potem pa zalijem z precej vode in potem tista popečena skorja nekak v omako naredi user posted image

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kaj bo danes
26.10.2007 10:15:23   
mojsoncek
Jaz sem imela v planu narediti francosko solato in paniranega oslica. Pa sem se vceraj zvecer zasedela pred TV-jem, ker sem gledala Trenja, da sem pozabila, da moram narediti francosko user posted image user posted image . In tako danes spet studiram kaj user posted image .

_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kaj bo danes
26.10.2007 10:15:38   
muki1
Mi bomo piščanjčje ražnjiče in tenstan krompir zraven.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kaj bo danes
26.10.2007 10:19:37   
Tiamo
ričet

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kaj bo danes
26.10.2007 10:21:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Natur omako jaz naredim tak, da ful popečem zrezke, potem pa zalijem z precej vode in potem tista popečena skorja nekak v omako naredi user posted image


Saj jaz tudi nekako tako, ja. Pa še malo čebule dam not. Je pa mora biti toliko, da bo za mlince.

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kaj bo danes
26.10.2007 10:23:17   
muki1
En fini recept vam zaupa, mi smo včeraj to jedli. Rabiš pa:

sveže špinačne liste ( za 4 osebe 400g) ( jaz sem jih dobila v Mercatorju )
gorgonzolo( za 4 osebe 125 g) in riž. Ja, pa sol, poper, čebulo in česen.

predpriprava: na zelo vročem ognju razpustiš v posodi špinačne liste, da padejo skupaj. Potem jih vzameš dol in ohladiš, ohlajeno špinačo potem sesekljaš.

Na olju prepražiš ćebulo in česen, potem še malo riž pražiš, potem zaliješ z vodo in kuhaš. 10 minut pred koncem dodaš še špinačne liste in na koncu vmešaš razdrobljeno gorgonzolo. user posted image

Neverjetno hitro kosilo in okusno.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kaj bo danes
26.10.2007 10:24:27   
muki1
Za mlince omako bi jaz skoraj rajši naredila cigansko, je več omakce - ampak to pa ni več natur, je že moka zraven. Je pa bolj njami user posted image .


_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kaj bo danes
26.10.2007 10:26:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Za mlince omako bi jaz skoraj rajši naredila cigansko, je več omakce - ampak to pa ni več natur, je že moka zraven. Je pa bolj njami user posted image .



Pa naj bo moka, saj je vseeno. No, kako jo naj pa naredim?

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Kaj bo danes
26.10.2007 10:29:27   
pocka
telečji vrat, krompir v pečici z zelenjavo in solata z domačega vrta

_____________________________

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Kaj bo danes
26.10.2007 10:29:40   
Strawberrie Cherrie
Al bina, jaz ribico prej namažem z gorčico, in jo fajn podrgnem s česnom. Potem jo prepražim do skorjice, jo dam ven iz ponve, dodam čebulo in preostali česen, potem dam majčkeno moke in popra, ribico(svinjsko, da ne bo pomote) dam nazaj not, nato pa zalijem z vodo. Po okusu še solim user posted image

Drugače pa bomo mi imeli golaž & kruhuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Kaj bo danes
26.10.2007 10:35:24   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Al bina, jaz ribico prej namažem z gorčico, in jo fajn podrgnem s česnom. Potem jo prepražim do skorjice, jo dam ven iz ponve, dodam čebulo in preostali česen, potem dam majčkeno moke in popra, ribico(svinjsko, da ne bo pomote) dam nazaj not, nato pa zalijem z vodo. Po okusu še solim user posted image

Drugače pa bomo mi imeli golaž & kruhuser posted image



A nisi ti ravno včeraj rekla, da česna ne maraš user posted image ?

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Kaj bo danes
26.10.2007 10:37:48   
orhideja75
pire+špinača+kuhane hrenovke. ta teden mi ful ni do kuhanja.

_____________________________

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Kaj bo danes
26.10.2007 10:38:50   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Za mlince omako bi jaz skoraj rajši naredila cigansko, je več omakce - ampak to pa ni več natur, je že moka zraven. Je pa bolj njami user posted image .



Najprej popečeš ribico.
Potem vzameš zrezke ven in na tistem olju prepražiš strt česen, čisto na hitro, potem dodaš kakšno žlico moke, malo prepražiš in dodaš sladko rdečo papriko ( mleto ). Potem zaliješ z vodo premešaš in dodaš zrezke v to omako, da še malo vse skupaj povre na malem ognju in se omakca prekuha.
Lahko pa tudi zrezke preden jih popečeš, namažeš z gorčico, kot je rekla London. Ampak ne premočno, ker potem okus čisto prevlada.


Mater sem lačna user posted image .
Pa naj bo moka, saj je vseeno. No, kako jo naj pa naredim?


_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Kaj bo danes
26.10.2007 10:40:06   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Al bina, jaz ribico prej namažem z gorčico, in jo fajn podrgnem s česnom. Potem jo prepražim do skorjice, jo dam ven iz ponve, dodam čebulo in preostali česen, potem dam majčkeno moke in popra, ribico(svinjsko, da ne bo pomote) dam nazaj not, nato pa zalijem z vodo. Po okusu še solim user posted image

Drugače pa bomo mi imeli golaž & kruhuser posted image



A nisi ti ravno včeraj rekla, da česna ne maraš user posted image ?


Seveda - ampak da ne bo pomote, mislila sem tistega na solati, v katerega lahko zagrizeš user posted image Omaka je pa tko zmiksana, da ga ne morem začutiti na zobeh.user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Kaj bo danes
26.10.2007 10:59:23   
tanikaa
Al bina. Jaz ko pečem ribico jo najprej pustim, da porjavi. Potem jo polijem z vinom, počakam da izpari. Potem šaltam ogenj na največ in ko se meso že skoraj začne smoditi, dodam mrzlo vodo in hitro pokrijem s pokrovko. Ogenj dam na najmanj in tak pustim minuto dve, da prevre. Sanjska omaka.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Kaj bo danes
26.10.2007 11:00:31   
tanikaa
Aja, pa nikoli omak ne zgostim z moko.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Kaj bo danes
26.10.2007 11:06:33   
Anonimen
ma se mi zdi, da pri rbci ne boš ravno dosti omakce dobila. Jaz jo opčem na pol olivnega olja in pol masla in potem tik pred koncem zalijem še z vodo...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Kaj bo danes
26.10.2007 11:23:43   
CUKRČEK
lazanja

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Kaj bo danes
26.10.2007 11:38:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Al bina. Jaz ko pečem ribico jo najprej pustim, da porjavi. Potem jo polijem z vinom, počakam da izpari. Potem šaltam ogenj na največ in ko se meso že skoraj začne smoditi, dodam mrzlo vodo in hitro pokrijem s pokrovko. Ogenj dam na najmanj in tak pustim minuto dve, da prevre. Sanjska omaka.


pa nič začimb? Pa vino: malo na ribico, veliko v vampe al kako user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Kaj bo danes
26.10.2007 11:45:30   
tanikaa
Jaz dam vse začimbe na ribico. In ponavadi en dan prej, tak da se fajn prepoji. Pa tudi v pac dam malo vina. user posted image  Namažem z malo gorčice, dam gor česen v prahu, baziliko...kar ti pač paše. Zelo dobro je, če raztopiš zeliščno maslo (jaz kupujem tisto s česnom) in to poliješ čez ribico. In te začimbe se čez noč fantastično premešajo in prepojijo meso. Potem dam malo olivnega olja, ga segrejem in na vroče olje dam potem ribico, ki jo prepečem. Te začimbe potem porumenijo in ko so v celoti porumenele, potem dam gor vinčeka. Tu je fejst dobro, če potem zmanjšaš ogenj, pokriješ meso in denstaš, da se meso zmehča. Potem odkriješ, da viček izpari, naprej pa tak kak sem že napisala.

user posted image  Najbolj pomembno pri vsej tej pripravi pa je, da vino najprej probaš. In ne samo enkrat, ampak parkrat. user posted image  In pazi, da ti ga ne zmanjka za omako. No, edino če maš v rezervi še kako steklenico. Potem ni problema. user posted image

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Kaj bo danes
26.10.2007 11:50:17   
kalbo
Aja, pa nikoli omak ne zgostim z moko.


Ti si pa za ožentuser posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Praznične jedi, nad katerimi bo navdušen v...
photo
Da bodo letošnji prazniki zabavni tudi v kuhinji, boste v članku našli ideje, kako povsem navadne jedi spremenite v praz...
Praznično ustvarjanje v kuhinji
Naj bodo letošnji prazniki zabavni tudi v kuhinji smo za vas pripravili seznam receptov, s katerimi boste navdušili svoj...




Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?