Rubin.
|
Koliko tednov ste bile noseče oz. boste ko ste oz. boste imele NS. Jaz še ne bom 12t ampak 11t, pa me zanima a ni prezgodaj? Sicer pa sem jaz malo mis mislila vpisat v vrtec z tremi leti (meni je prav fino, da jo imam doma in jo bom grooooznoooo pogrešala, ko bo v vrtcu), ampak, ker bi uvajanje septembra bilo otežkočeno , sem jo vpisala sedaj. Zdaj pa čakam, če bo januarja prosto mesto, če ne bo potem pa ne vem kako bo. Jaz doma z njo nimam težav, je zelo razumevajoča, samo kadar jo popade trma, jo pustim da jo mine, sicer pa dobro vozima. Je zelo navezana na mene, ker sva res veliko skupaj, zato me malo skrbi. Glede vrtca pa bi mi mogoče lex na z.s. napisala res nekaj pozitivnih strani (da ne smetiva preveč teme), ker so moje izkušnje z vrtcem zelo slabe in jih ne bi rada prenesla na njo, zato vrjetno tudi odlaša z vpisom. Meni je tudi non-stop slabo, razen ponoči, ampak mi je vrjetno nekoliko lažje, ker je že drugič, kot tistim, ki so prvič noseče. Zato komaj čakam da mine december. Punce verjemte, da bodo slabosti in bruhanja minila, potem pa nebesa. Jaz se tako dobro, nisem počutila ne spomnim kdaj, ko sem bila prvič noseča. Polna energije, skoz dobre volje, pozitivne energije, so mi rekli, da kar žarim in verjamem da je bilo res. Recimo nekaj takega : Ko žarim in ko sem polna energije. Ha, ha, ha.....
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 11.12.2007 13:30:18 >
|