Rubin.
|
Sicer pa jaz komaj čakam, da mine ta december in 12 tednov, da minejo slabosti in da začnem uživat. Se spomnim iz prve nosečnosti, da je bilo tako fajn, da bi jaz kar bila noseča, še dlje kot 9 mesecev. Res tolk sem bila srečna, da nama je uspelo, da sem ponosno kazala trebušček vsem naokol, pa še mala mis je bila tisti čas samo moja in prav uživala sem, ko se je preobračala, ba brcala, pa kolcalo se ji je tudi kar veliko, no sej boste videle. Neopisljivi so občutki, ko tam okoli 18 tedna občutiš prve metuljčke, joj sem se kar raznežila. Sicer pa imam datum za NS: 4.1.2008. Upam, da se bo že videlo kaj bomo cartali. Sem bila sama presenečena, ko so se punce pogovarjale, da so že po NS vedele kaj bo. Jaz sem prvič delala NS v bolnici in mi dr. ni nič omenila, sem šele potem na morfologiji zvedela. Bil pa je en smešen dogodek: ker je bila pikica čist pri miru, mi je rekla naj zakašljam, da se bo obrnila. In jaz zakašljam, pikica je v trenutku naredila salto, res je bilo zanimivo. No, sedaj grem privat, pa CD nesem zraven, tako da bo dokumentirano. Aja, pa še mala mis lahko gre zraven, tako da bo že kar hitro spoznala sestrico ali bratca, ql a, ne? Lex, a Vuzenica ima svojga župana ali imate Radeljškega? Če je to Radeljški, je moj stariiiii kolega iz otroških dni in je res fajn človek, pa še mamin sosed je sedaj, ko se je preselila na vaš konec. Kaj naj vam rečem, mal sem vam fauš tiste, ki lahko veliko spite, jaz si tega pri 2,4 letnici ne morem privoščit, zaenkrat jo imam še doma in tisti čas, ko spi jaz kuham, pospravljam, peglam, no pa sej same poznate gospodinjska opravila. Pa še to Lex: kolikšna je razlika v letih med Aleksom in Alino. Mene malce skrbi, kako bo naša sprejela novega člana. A ima katera 3 leta razlike? Kar se tiče morja, mi drugo leto ne bomo hodili, se mi zdi dojenček premajhen za na tako dolgo pot in potem tisto vročino, mi je res malce žal, zaradi tamale, ker je letos res ful uživala. Kolegica je lani junija rodila, pa so šli septembra na morje, ji je pa pediatrinja močno odsvetovala, zakaj je nisem spraševala, jo pa lahko, če katero zanima, tako da so potem šli inkognito .
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 10.12.2007 21:33:28 >
|