|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.12.2007 21:21:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Rubin.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2126
   RE: Julijčice 08
10.12.2007 21:32:27   
Rubin.
Sicer pa jaz komaj čakam, da mine ta december in 12 tednov, da minejo slabosti in da začnem uživat. Se spomnim iz prve nosečnosti, da je bilo tako fajn, da bi jaz kar bila noseča, še dlje kot 9 mesecev. Res tolk sem bila srečna, da nama je uspelo, da sem ponosno kazala trebušček vsem naokol, pa še mala mis je bila tisti čas samo moja in prav uživala sem, ko se je preobračala, ba brcala, pa kolcalo se ji je tudi kar veliko, no sej boste videle. Neopisljivi so občutki, ko tam okoli 18 tedna občutiš prve metuljčke, joj sem se kar raznežila.

Sicer pa imam datum za NS: 4.1.2008. Upam, da se bo že videlo kaj bomo cartali. Sem bila sama presenečena, ko so se punce pogovarjale, da so že po NS vedele kaj bo. Jaz sem prvič delala NS v bolnici in mi dr. ni nič omenila, sem šele potem na morfologiji zvedela. Bil pa je en smešen dogodek: ker je bila pikica čist pri miru, mi je rekla naj zakašljam, da se bo obrnila. In jaz zakašljam, pikica je v trenutku naredila salto, res je bilo zanimivo.
No, sedaj grem privat, pa CD nesem zraven, tako da bo dokumentirano. Aja, pa še mala mis lahko gre zraven, tako da bo že kar hitro spoznala sestrico ali bratca, ql a, ne?

Lex, a Vuzenica ima svojga župana ali imate Radeljškega? Če je to Radeljški, je moj stariiiii kolega iz otroških dni in je res fajn človek, pa še mamin sosed je sedaj, ko se je preselila na vaš konec.

Kaj naj vam rečem, mal sem vam fauš tiste, ki lahko veliko spite, jaz si tega pri 2,4 letnici ne morem privoščit, zaenkrat jo imam še doma in tisti čas, ko spi jaz kuham, pospravljam, peglam, no pa sej same poznate gospodinjska opravila.

Pa še to Lex: kolikšna je razlika v letih med Aleksom in Alino. Mene malce skrbi, kako bo naša sprejela novega člana.
A ima katera 3 leta razlike?

Kar se tiče morja, mi drugo leto ne bomo hodili, se mi zdi dojenček premajhen za na tako dolgo pot in potem tisto vročino, mi je res malce žal, zaradi tamale, ker je letos res ful uživala.
Kolegica je lani junija rodila, pa so šli septembra na morje, ji je pa pediatrinja močno odsvetovala, zakaj je nisem spraševala, jo pa lahko, če katero zanima, tako da so potem šli inkognito user posted image .

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 10.12.2007 21:33:28 >

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
10.12.2007 21:44:42   
lex
Rubin. mi imamo svojega župana, je pa Radeljši poba tud ureduuser posted image , sam da manj dnarja za otrokeuser posted image .

Med Aleksom in Alino je 2 leti in malo manj kot 4 mesece. Nekak tako kot je sedaj tvoja stara. Jaz ti povem izkušnjo iz naše strani. jaz sem ga 2x peljala zraven na Uz in je pol čisto hepi okol razlagal (pa še ni znal čist OK govorit), da dojenčeku srček dela bum bum, pa z pestmi je zraven tolkel. No na koncu se mu je e malo vleklo in je komaj čakl, da pride sestrica. Ji je naročil, da ji mora traktor prinest, on ji je pa ropotuljico. Do decembra je bila med njima velika ljubavi, sedaj ko pa je v hojici jo pa včasih odrine proč, ko mu je tečna in skoz za njim rine. Jaz imam Aleksa v vrtcu in mi ni žal, ker mu je bilo med počitnicami dolg čas, ko smo bili dopoldan sami 3. Počasi je moral hoditi na sprehodu, ko je bila tamala posračkana in lačna sva morala hitro domov,.... veliko je namesto spanja gledal TV. V vrtcu se mu pa skoz neki dogaja. In danes ko je prišel z mano domov ni hotel it spat (tako bi bilo vsak dan) in je bil cel neki tečen in zaspan, pa še obiske smo dobili, pa še k eni kolegici smo šli voščit za roj. dan in je bil čist adijo. V vrtcu pa brez pardona zaspi in spi 3 ure in je potem čist OK in je ful dobre volje. Mislim, da bo septembra tud Alina rajžala v vrtec, da bo vsak imel vsaj malo mene v dopoldanskem času med porodniško.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
   [Brisano sporočilo]
10.12.2007 22:08:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2129
10.12.2007 22:22:48   
lex
vrtec meni itak ni bav bav, pa še blizu jih imam čeprav niso v moji igralnici. Jih niti nočem met tam, ker sem drugačna kot doma (bolj stroga), pa še pol si jih bolj ževčen ko jih vidiš po neke času, ne pa da ti cel dan okoli skačejo in te izsiljjejo. Moja prejšnja sodelavka je imela v skupini svojo hčkerkico in je ta kar naprej neki hotela od nje nikor ni šlivila, tak da so na koncu tamalo dali v drugo skupino in pol je bil pa mir in sta obe normalno funkcionirali. Nekak te tvoj par v igralnici skoz postrani gleda, češ a ne misliš narediti reda pri svojem otroku. Njemu pa tud ni treba spoznat, da sem tam tovarišica in da moram pazit še na koga drugega. Ojoj že bluzim.user posted image
ja vrtec je res fajn

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
10.12.2007 22:33:54   
Anonimen
Drage julijke!

Jutri imam prvi pregled in sem fajn zivcna. Vas berem ze dolgo, od prve strani, ker ze od 22.11. vem, da sem user posted image . A kaj, ko to veva le midva z dragim in najina mala princeska, zato sem anonimna, pa se skrbi me, ce bo vse ok. V glavnem, ko potrdijo (ce bo vse prav) jutri in dolocijo rok, poveva domacim in se javim tudi tukaj s pravim imenom ok? user posted image

Mislite name, face ste, vsem posiljam en velik user posted image , tistim z angelcki pa velik sopek user posted image user posted image user posted image  v tolazbo.

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2131
11.12.2007 4:13:14   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Evo mene... sem bla na prvem pregledu in UZ ni bil nič kaj obetaven. Gestacijska vrečka je bila... velika sicer 18mm (najdaljši premer). Rumenjak se je tudi videl. Drugače pa prazno user posted image .

Obstajata 2 možni razlagi:
- do zanositve je prišlo kasneje in je plod zato še premajhen...
- vrečka je prazna, ker je plod odmrl

Čez 1 teden imam ponovno pregled. Takrat bomo videli, pri čem smo.

Lp
user posted image

Oglašam se z isto zgodbo...user posted image user posted image user posted image

Spreminjam le to, da imam ponovni pregled (UZ) v petek (14.12.2007).
Od razburjenja si niti nisem zapomnila velikosti GV.

Tinky - me veseli, da si spet tukaj. Bila močno pogrešana. user posted image

Lepo vas pozdravljam in v petek prosim - DRŽITE PESTI!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
11.12.2007 7:49:08   
gajka
Balonchy in pika74 - jaz ful držim pesti za vaju, da bo ob naslednjem pregledu že vse OK.

suzugov - zelo mi je žal zate. user posted image  

Srčno upam, da so se te žalostne zgodbice pri julijkah končale!

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
11.12.2007 7:56:27   
Nasara88
Dobro jutro punceuser posted image

Balonchy in Pika tudi jaz držim user posted image za vaju in srčno upam, da je vse tako kot mora biti!

Rubin sem prebrala, da imaš NS 04.01. tako kot jaz. Lahko vprašam kje si se naročila? Jaz grem k Dr. Pelkič.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
11.12.2007 7:58:25   
Nasara88
Skoraj bi pozabila Anonimna in vse ostale z morebtinimi pregledi danes, držite se in pričakujemo same pozitivne novičke o vašihuser posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
11.12.2007 8:46:25   
SM10
Balonchy in Pika ne obupat.

Tudi jaz imam NS 4.1.2008 v Velenju. A dobiš kakšen posnetek za domov, ga posname na cd. Kako to izgleda?

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
11.12.2007 8:50:00   
maja24
Suzgovuser posted image ,drži se dones mislimo nateuser posted image user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
11.12.2007 8:52:44   
maja24
Pika in Balonchy držim pestke za vaju da na naslednem pregledu zagledata vajine user posted image user posted image .Ni še vse izgubljeno bosta videli da bo vse OK

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
11.12.2007 9:28:21   
Anonimen
user posted image Živjoooo

Tok da se vam mjčkn oglasm...
Joj ste pridne, komi vas dohajam...

Pika & Balonchy - vse bo OK!!

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2139
11.12.2007 9:59:51   
Tinky
Balonchy, Pika...vse bo ok.....držim pesti.

To noč sem spala kot dojenček, končno v svoji postelji. Noči v bolnici so bile grozne in upam, da bom naslednjič tam le, ko bom rodila.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
   [Brisano sporočilo]
11.12.2007 10:03:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2141
11.12.2007 10:05:50   
Inigo
Nasara88 - samo za informacijo; tut jst grem k dr. Pelkičevi in mi je zadnjič poslala mejl, naj nikar ne pozabim s seboj prinesti DVD-R (DVD minus R), da bo lahko posnela filmček. da tudi ti in ostale nosečke ne boste pozabile! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
11.12.2007 10:19:41   
Nasara88
Inigo kdaj pa imaš NS? Ni mi za nazaj listatuser posted image Daj povej mi prosim kaj pomeni tale DVD-Ruser posted image Meni je tudi na mail odgovorila in še, da je cena 60 EUR. 

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
11.12.2007 10:24:02   
netki
Neki ne razumem....a ko ste se naročile ste mail povedale????

A je važno ali prineseš CD-R ali more bit DVD-R?
Sicer pa verjetno nimajo povsod isto.

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
11.12.2007 10:26:23   
Katy\o/
IZVIRNO SPOROČILO: populis
Slabosti me skoraj minevajo imam pa skoraj črno blato ampak mislim da je to od elevit tablet ki jih jem, ker vsebujejo dosti železa.

A zato torej. user posted image Jaz pa razmišljam zakaj hudi*a mam tako temno blato. Tudi jaz jem Elevit.

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
11.12.2007 10:26:27   
pika74
O hvala punce... čeprav danes samo jokam in jokam...user posted image user posted image user posted image ... včeraj je bilo tako grozno na pregledu... tako dolgo sva čakala na ta prvi pregled... saj vem, da ene imajo še kasneje prvi pregled, ampak oba sva bila polna pričakovanj... in potem smo šli skupaj z ginekologom na UZ pogledat, kaj je not... in se je začelo... najprej je rekel, aha... vidim,da je se je plod ugnezdil v maternici. Pa sem takoj komentirala, u to je že dober znak (ful me je blo namreč strah, da se je ugnezdilo v jajcevodu, ker imam take čudne vrečkaste... sem to pričakovala). Potem je pa gledal ginekolog... in nič rekel... pa mi je blo takoj čudno... kaj zdaj nič ne reče... in je rekel, samo vrečka je, ploda pa ni noter... nič ne vidim noter...  no, poglejte še vi... in pogledam na tisti ekran... in... nič... in sesul se nama je svet...user posted image ... čist tiho sva bila... brez besed... Ginekolog pa je rekel, sedaj obstajata dve razlagi - ali je premajhen (ker ste zanosili kasneje) ali pa je odmrl. Poglejmo čez kak teden še enkrat.

Sedaj sem v solzah... pa še danes me vsi nekaj kličejo in sprašujejo, kako je bilo... in pričakujejo, da bom vriskala od veselja... pa ne morem...user posted image user posted image user posted image

Se mi zdi, da od nosečnosti ni ostalo nič več, razen norih hormonov... Pa vse me boli... še najbolj pa srce....user posted image .

...in že zdaj me je strah te abrazije... spodaj pa kot zanalašč nobenega izcedka, nič krvi, nič rjavega... vse bp.

nič... nekak bova morala preživet ta teden, karkoli že bo čez en teden na UZ...

Balonchy v petek bom močno držala pesti zate in tvojo pikico user posted image user posted image user posted image

Lp

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
11.12.2007 10:37:50   
pety78
Joj, Pika, nič jokat, no. Glede na to, da da ni bilo nič krvavitev, bi po moje res bilo čudno, da bi plod odmrl. Ker nekje se ziher kaj pokaže. A si kdaj v teh letih spremljala, kdaj imaš ovlulacijo? Mogoče je pa res kasneje prišlo do zanositve. Ne se preveč sekirat in obremenjevat, dokler je še vse v zraku. Ker na koncu se bo tako vse lepo izteklo, boš videla. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
11.12.2007 11:09:10   
Inigo
Nasara88 - DVD minus R rabiš. ker obstaja tudi DVD plus R (DVD+R). to je odvisno kakšen "pekač" imajo. včasih se zgodi, predvsem pri starejših aparatih, da zapisujejo samo določeno vrsto zgoščenk. pri Pelkičevi očitno DVD - R. tako, da bodi pozorna pri nakupu.
drgač mam pa jst 27.12 nuhalno. čez 16 dni user posted image komaj čakam! škoda da je nimam pred prazniki, da bi sorodnikom pokazala našo pikico... user posted image user posted image

netki - to smo se za nuhalno svetlino naročele kar preko mejla k dr. Pelkičevi. ima to možnost. ni super?! user posted image zakon je! in ja je velika razlika med CD in DVD. na CD gre "samo"do 700MB ponavadi. na DVD pa veliko več. filmčki so najbrž precej težki in pretežki za CD in zato najbrž potrebujemo DVD.

balonchy
- ej, sploh ne morem verjet. jst sm tk žalostna ko punce pridejo s slabimi novicami sem gor... user posted image ampak a veš... upanje umre zadnje. verjemi vase in svoj mali čudež tam spodaj. vse bomo držale pesti za vaju in upamo na najboljše! user posted image in en pujsek za srečo!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
11.12.2007 11:12:28   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Joj, Pika, nič jokat, no. Glede na to, da da ni bilo nič krvavitev, bi po moje res bilo čudno, da bi plod odmrl. Ker nekje se ziher kaj pokaže. A si kdaj v teh letih spremljala, kdaj imaš ovlulacijo? Mogoče je pa res kasneje prišlo do zanositve. Ne se preveč sekirat in obremenjevat, dokler je še vse v zraku. Ker na koncu se bo tako vse lepo izteklo, boš videla. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bazalno temperaturo sem merila tam na začetku v prvih dveh letih, pa je blo normalno, pol pa nisem več merila...je pa možno...

Ma... ko mi vsaj ne bi blo več slabo... če že nič ni not v vrečki...user posted image .

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
11.12.2007 11:17:52   
Inigo
neeeeeeeeeeeee ej, mora ti bit slabo in to tako, da bo za umret!!! pol veš, da je nekaj notri in da so se zdravniki zmotili!!! daj no... glavo gor! to je dobra stvar! user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Sedem razlik med nosečnostjo in PMS
Simptome, kot so povečan apetit, občutljive dojke in razdražljivost pogosto povezujemo s PMS, a zelo podobni simptomi se...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?