|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
3.12.2007 9:28:53   
pika74
Žal mi je zvezdica in ninica user posted image user posted image user posted image user posted image

močno stiskam, da je teh slabih novičk konec... in da sedaj vse ostanemo do konca na tem vlaku user posted image .

Jaz sem zdaj 2. dan 7 tedna... joj kok se mi vleče... do 1. pregleda imam še točno 1 teden... se pravi še 7x grem spat... joj... pa kr panika me že mal grabi, da je kej narobe spodi, ker mi ni več tok slabo. V 5. tednu mi je blo še najbolj, zdaj pa vedno manj. Al sem se pa mogoče navadla na to. No, spim pa mogoče mal več, kot prej. Čeprav se še vedno vsako noč zbudim točno ob pol dveh user posted image . Ma brez budilke user posted image . Pa utrujena sem tudi še vedno... če nardim dva koraka mal bolj hitro, se kar zadiham user posted image . Aja, pa še vedno imam ponoči čist suha usta in imam kar flaško vode vsako noč ob postelji, da potešim žejo. Sem kot pjanc user posted image .
Drgač si pa še kar ne upam verjet, da sem user posted image ... se še kar na stran mal držim...

Rubin. a ti si bla tud na IVF... in zdej praviš, da je pa naravno uspelo user posted image user posted image  - a ni to neki najlepšga.

Vsem ostalim en velik user posted image user posted image user posted image .

Lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
3.12.2007 9:29:42   
Nasara88
Heeeeeeeeeeeeeeej Mikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj pa je zdaj to user posted image user posted image user posted image user posted image
Kje si se skrivala user posted image Ja to o štorkljah bo očitno držalo. Kaj si bila anonimna ali kajuser posted image Daj no povej kaj več user posted image Kdaj bo user posted image in tako naprej.

Sem ful vesela veš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To bo pestro drugo leto, joj saj ne morem k sebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa zdja pa se morava definitivno dobiti na user posted image , ker me bo razgnalo od radovednosti. Tudi K. že pogreša L. Veš smo v soboto bili na zlati poroki, pa še tašča in tast sta prišla. Grejo danes zjutraj nazajuser posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
3.12.2007 10:07:06   
netki
Jutro!

Malo se javljam, da povem kako grozno mi je slabo in da  nič ne morem jest, ker mi vse smrdi.
A ima mogoče katera vsaj kako idejo kako to premagati????user posted image user posted image
Kaj naj naredim da mi bo manj slabo, s čim si ve pomagate?

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
   [Brisano sporočilo]
3.12.2007 10:09:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1754
3.12.2007 10:27:20   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: netki

Jutro!

Malo se javljam, da povem kako grozno mi je slabo in da  nič ne morem jest, ker mi vse smrdi.
A ima mogoče katera vsaj kako idejo kako to premagati????user posted image user posted image
Kaj naj naredim da mi bo manj slabo, s čim si ve pomagate?

Coca cola pomaga. user posted image Sicer ni najbolj zdrava, ampak j... ga. user posted image Sem pa to omenila svoji ginekologinji, pa je rekla, da ni panike, da ji je to tudi že več žensk povedalo.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
   [Brisano sporočilo]
3.12.2007 10:28:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1756
3.12.2007 10:42:13   
pika74
Tiste, ki vam je slabo - kr men pošljte slabosti... jest jih z veseljem vzamem...ker bom pol bolj mirna, da je vse ok user posted image ... Sm čudna ane user posted image . Ampak rajš bruham, kokr da študiram, a je vse tko, kt mora bit al neuser posted image .

Lp

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

Neposredna povezava do sporočila: 1757
3.12.2007 10:55:43   
pety78
O, pika, ne klič hudiča. user posted image Pa sploh bruham ne, ko bi se vsaj zbruhala, bi bilo bolje, tako pa je slabost skozi cel dan. Cel dan sem zanič.

Saj je vse ok, brez skrbi.

Pa ne pozabi na pregledu omenit leetza. Mogoče boš tudi morala prej na bolniško.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
3.12.2007 11:10:27   
netki
ok, bom poskusla s coca-colo.

Kaj pa kaj od hrane kar preprečuje slabost?

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
3.12.2007 11:13:45   
Inigo
netki, probaj s krekerji in grisini. ampak čisto navadnimi. jst sm to pred tedni, ko me je pravatko mučila grozna slabost, cel dan čvekala in mi je kar pomagalo. skosm sm mogla bit sita pa je blo ok. in sm se tko navadla, da zdj jem tut po 6 obrokov na dan. kar menda tko priporočajo user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
3.12.2007 11:15:01   
mika
Heeeeeeeeeeeeeeej Mika Kaj pa je zdaj to
Kje si se skrivala Ja to o štorkljah bo očitno držalo. Kaj si bila anonimna ali kaj Daj no povej kaj več Kdaj bo in tako naprej.

Sem ful vesela veš To bo pestro drugo leto, joj saj ne morem k sebi

nasara, neeeeeeeeeee, jaz zaenkrat še razmišljam in za vas navijam....lušte mi pa delaš, da je jojuser posted image ....prejšnji teden sem dobila tri nove škatle KT... ko prvo sfiniširam, drugi dve vstran vržemuser posted image ...potem bi lahko bilo drugo leto spet pestro, jauser posted image ...pa še štorklje so napovedale, neuser posted image

pety 78, iskrene čestitke, se pravi, da je ratalo TAKOJuser posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
3.12.2007 11:16:01   
Inigo
mojcej - vidiš, jst pa mam obraten problem - meni je v H&M blo vse preveliko. tudi hlače S so mi malo velike. dolge so ravno prav, malo so pa široke... user posted image ampak, saj bo kaka kila šla gor in bo ok. pa tudi majčke so mi S prevelike. v trebuh bo vse ok, samo rokavi in tukaj nad prsmi pa mi vse štrči stran... XS pa mislim, da nimajo. tako, da sem zadnjič na 60°C oprala cote in jih še v sušilnik dala, da so zdj ok. 

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
3.12.2007 11:33:03   
pety78
He, he, Mika, je blo kar hitro, ja, vidim pa, da sta se tudi vidva opogumla. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Saj je prav tako, da bodo naši škratki imeli družbo za pretepanje....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
3.12.2007 11:35:19   
Nasara88
Mika škodauser posted image Sem že mislila, da bova vozičke skupaj vozili user posted image Saj je fajn, da sem ti naredila lušte, a neuser posted image Bova pa imeli spet enako razliko. Samo zdaj se morajo samo še spoli obrniti user posted image

Dajmo gasa, da ne bo razlika prevelika. L. pa bo malo pri nas vadila, kako je imeti user posted image
Si me pa res šokirala veš, zdaj pa sem malo razočarana user posted image No boš pa imela eno navijačico več user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj pa ati B. pravi? user posted image user posted image user posted image Je tudi on lušte dobil?

Danes se vidimo na user posted image , ali imaš že kakšne načrte?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
3.12.2007 11:36:37   
pety78
O, Mika.....ti ti ti....user posted image user posted image user posted image user posted image Si nas zavedla. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
   [Brisano sporočilo]
3.12.2007 12:13:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nasara88)
  Neposredna povezava do sporočila: 1766
   [Brisano sporočilo]
3.12.2007 12:29:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1767
3.12.2007 13:01:54   
pety78
Rebeca, jaz sem si zadnjič v Celju v H&M kupila ene kavbojke, so ful dobre in lepe, pa raven kroj. user posted image Zraven pa tri daljše črtaste majčke. 

Neposredna povezava do sporočila: 1768
3.12.2007 13:08:27   
nima
Joj moram povedati...cel dan sem že živčna čeprav sem optimistka ampak strah naredi svoje...sedaj imam prvi pregled in prvič bom videla mojo pikico....no pa mi je takoj malo lažje ....

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
3.12.2007 13:29:05   
Balonchy
Tinky, bi bila prav vesela tvojih namigovanj glede pregleda - ampak ga imam komaj drugi ponedeljek!!!

Kar se pa nosečniških oblačil tiče - jaz sem si kupila kavbojke (niso na korenček) v Popku (Diamant LJ). Full so prijazni in zlo ustrežljivi. Men so kavbojke podaljšali in cena se mi ne zdi ravno pretirana (54€).
Imajo še kar izbire kavbojk + drugih oblačil. Videla sem pa tudi, da sami tiskajo majčke (pridem julija, 100% mami,... - cena cca. 24€).
Malo bolj "fine" hlače sem pa kupila v BC od La Vie (52 €).

(odgovor članu nima)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
3.12.2007 13:57:00   
Inigo
glede teh potiskanih majčk... ravno mi je je prijateljica naredila. sicer jih dela tudi drugače, tako da če katera želi več informacij mi naj piše na ZS in ji povem kaj več, da nebi slučajno zgledalo kot reklama ali kaj... so pa veliko bolj poceni kot 24€...

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
3.12.2007 14:59:45   
Balonchy
Indigo, eno vprašanje imam. Katere znamke pa so majčke, ki jih tiska tvoja kolegica? Lahk mi na ZS odgovoriš, da tu ne bo reklame... user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
3.12.2007 15:06:49   
pety78
Lepo prosim, NUJNO.... imam rjav izcedek. Sem v LJ, moja G je v Celju, se ne javi, KAM V LJ NAJ GREM? user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
3.12.2007 15:10:12   
ilatic
Pety po moje v porodnišnico.
Punce mene pa znima kako ste prišli do teh slikic ki jih imate zraven profila.
Upam ,da mi bo vsaj ena odgovorila.

LP

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
3.12.2007 15:30:37   
Inigo
ilatic - pejdi na stran lilypie.com. tam boš videla opcijo, napisano z modro: expecting baby. klikni na tisto in sledi navodilom. ko boš ustvarila trakec, pa bo spodaj pisalo HTML, psodaj v okvirčku pa bo dolga koda. tisto kopiraj. nato pojdi v svoj profil na ringaraja. tam spodaj nekje je opcija opis sebe ali nekaj podobnega. spodaj tudi piše kaj vse tam lahko prilepiš. in tja prilepi to kodo. nato potrdi in voila! to je to! če še kaj rabiš pa klik klik in ti bomo že pomagale! user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.