|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
2.12.2007 19:04:31   
Zvezdica
Punce pozdravljene.
Na kratko se javljam ker sem na pol mrtva. mojega dojenčka ni več.user posted image user posted image user posted image Je bil velik skoraj cm, kar je full čudno, ker več kot 6 tednov nisem mogla bit noseča.
V dveh dne sem bila 2x v narkozi. Enkrat zarad abrazije, enkrat zarad (beri spet) laparoskopije.
Odstranili so plodek, ker je zastal v jajcevodu (IMN). ŠE dobro, da so mi pustili jajcevod, ker itak imam samo tega  enega, levi je že tko zanič. Čez tri mesece imam spet laparo, da mi prevetrijo jajcevod, če bo šlo, če ne ga vzamejo ven in na IVF.

Sem potrta, žalostna, uničena in v bolečinah.
Zato prosim vse, ki vas kaj boli ali začnete krvavet takoj k zdarvniku. Tudi za malenkost. Ne pustite, da vas doleti to kar je mene. Sem se spraševala, če je narkoza v 24ih urah sploh mogoča.

Zdaj grem počivat, ker so me danes z obljubo da bom počivala spustili domov.

Se javim malo kasneje.

Hvala za suport. Pozdravček, žalostna zvezdica.

i belive i can fly....

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
2.12.2007 19:11:58   
tjaga
O Zvezdica, ne veš kako hudo mi je. Spremljala sem tvoje poste in držala pesti zate. Drži se, mislim nate user posted image user posted image user posted image

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
   [Brisano sporočilo]
2.12.2007 19:25:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu papir)
  Neposredna povezava do sporočila: 1728
2.12.2007 19:27:44   
liju
Ojla babike!
Sem se vam morala malo javit user posted image .
Zvezdica:tebi pa en velik user posted image user posted image user posted image , da se hitro postaviš na noge, ter čim mirno preživiš vse to. Vedi da nisi sama.
Rahelca:tebi pa še enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za kar user posted image user posted image !
Upam, da si se zdaj že navadila na misel, da vas bo pet.user posted image

Jutri bom šla k g. in bomo videli kako in kaj. Vam javim ko pridem domov, zato punce stiskajte pesti.

Nič, grem user posted image  kopat in pripravljat za spat.
lp

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
2.12.2007 19:48:53   
lex
Zvezdica ZELO MI JE ŽALuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in ti iz srca želim, da te spet srečam nekje na forumu nosečnostuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
2.12.2007 19:51:37   
Erin
Zvezdica, žal mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....če rabiš pogovor mi piši na ZS. Mislim nateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
2.12.2007 20:04:43   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Dober dan, se še jaz pokorno javljam tukaj gor!

Doma imamo enega mulca starega 3,5 let razlike bo točno 4 leta.

ZM je bila 6.10. in nekje okrog 13.7. imam rok, 14.7. pa RD!!!!
Sem si prav izračunala TP?

frutka iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

punce, mi že prav lušte delateuser posted image

vsemuser posted image želim lepo in mirno nosečnostuser posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
2.12.2007 20:05:19   
frutka_
Anonimna super, potem bom imela za svoj RD muko namesto žurke! Rekla sem, da bom do 30. leta rodila vse otroke kolikor jih mislim in očitno bom res ujela zadnji vlak!

Katera pa si anonimna? Se poznamo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
2.12.2007 20:06:24   
frutka_
Mika kar pogumno se nam lahko pridružiš!user posted image user posted image user posted image  Mala bo ziher vesela družbe!
Hvala za čestitke!

LPuser posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
2.12.2007 20:16:11   
ninica04
Zvezdica  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ful sem žalostna še za tebe. Sploh nimam besed za potolažit, ko itak najbolj sama veš kako si slabe volje in na tleh. Vedi pa da mislimo na tebe in te tolažimo.

Jaz pa jutri grem na čiščenje. Se že dva dni psihično pripravljam na to. Držite pesti da bo vse ok. Sicer mi je kar slabo ko se samo spomnem, da moram iti tja, samo kaj ko je treba je treba. Bo pač treba to nekako preživet. Pa čez tri mesece ponovno probavat. Držite pesti.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
2.12.2007 20:24:36   
Zvezdica
Joj ninica neeee.
Zakaj?

Nisem še brala ker težko sedim zaradi laparo, zakaj?

Punce hvala za objemčke.

i belive i can fly....

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
2.12.2007 20:26:04   
frutka_
Ninica sama sem pred 3-emi meseci bila v enaki situaciji kot ti zdaj...Plodku je nehal biti srček v 8tednu. Brez kakršnegakoli znaka. Ko sem v 10.tednu imela redni pregled so ugotovili, da mu ne bije več srček. Šla sem na abrazijo ker sem od ene setre dobila še očitek, da zakaj se vznemirjam in jočem.
Saj pa veste kaj splav pomeni je rekla...user posted image  

Ne obupaj, bolje bo, boš videla. Bodo dnevi, ko te bo potolklo in dnevi ko bo OK. Drži se in upam, da se beremo v kratkem da si user posted image .

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
2.12.2007 20:32:28   
ninica04
Sej vem da bo boljše, sčasoma, enkrat.... Samo skrbi me le to, oz. mi ne gre iz glave, da mi je test šele 22.11 pokazal +, noseča bi morala biti pa 8 tednov (če bi bilo vse ok), moje slikice ploda pa so za 4-5 tednov, pa še nepravilne oblike.... Pol je kao že 4 tedne mrtev, oz. se ni naprej razvijal, samo zakaj mi je potem test pokazal šele prejšnji teden? Sem čisto zmedena. 

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
2.12.2007 20:53:57   
Rubin.
Ojla, na to lepo nedeljo.
Sem si sedaj vzela malce več časa in prebrala nekaj zadnjih strani.

Pika 74 - iskreno ti čestitam za nosečnost. Delno vem kako ti je bilo, ko si šla skozi to kalvarijo, ker sem jo tudi sama občutila - delno. Sva se 5 let trudila pa nič, nato sem imela vse te -skopije in mučne preglede, sledil je IVF, prvič neuspešen, v drugo pa se nama je posrečilo in sedaj že skoraj dve leti in pol cartava malo mis. Sedaj sem se v drugo naročila na IVF (prišla naj bi na vrsto nekje drugo leto septembra), a glej ga zlomka, čudeži se dogajajo. Sva bila oba na začetku začudena in sva neverjetno zrla v test, ampak ginek. nama je razblinila vse dvome, ko mi je na UZ pokazala, kako bije user posted image . Res neverjeten občutek in z pleč nama je padlo veliko breme, ki ga prinaša IVF.

Frutka - tudi tebi iskrene čestitke, sem se resnično razveselila, ko sem videla, da si se javila med nas. Vem kaj si doživljala in ti iz srca privoščim. Sicer pa se vidiva 16. pri Marogici, ko bodo imeli naši tamaučki žurko.

Lex - tebi pa čestitke za pogum. Jaz včasih pri eni ne vem kje se me glava drži, in si sploh ne upam pomisliti, kako bo čez kakšno leto, da pa imaš tri takšne male nadebudneže doma, pa moraš biti resnično pogumen.

Vsem  julijam, ki imajo sedaj user posted image , pa pošiljam en velik objem:
user posted image .

Vsem ostalim (vključno z mano) pa želim, srečno nosečnost do grand finala.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
2.12.2007 21:09:55   
Nasara88
Draga Zvezdica, dobro vem kaj trenutno prezivljas iz lastne izkusnje in verjamem, da ne sedaj, ne se nekaj casa, ne bo prave besede oz. tolazbe, ki bi ti lahko kakorkoli olajsala bolecinouser posted image user posted image user posted image  Tudi meni so govorili, da cas celi vse rane, pa takrat nisem mogla verjeti kaj sele dojeti, sedaj po petih letih pa ti lahko povem, da je to res. Ceprav imam doma enega navihancka (po tej izkusnji, saj ves generacija 2003), se se vedno z zalostjo spominjam na naso malo pikico, ki ji ni bilo usojeno da ugleda luc tega svetauser posted image  Pa vendar moras ostati mocna prav zaradi navihancka, ki je ze doma in te prav tako potrebuje. Po drugi strani pa zaluj tako dolgo, kot cutis..... Vem ni besed......

Pa vseeno....... poskusu biti mocna  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
2.12.2007 21:54:30   
Anonimen
Zvezdica, zelo mi je hudo zate. Upala sem, da se bo vseeno srečno izteklo. Ampak tebe ni nič bolelo, ne? Ko pravijo, da IMN zelo boli, torej to ni nujno res. Si samo krvavela? user posted image  
Drži se in misli na lepo prihodnost, ki bo zagotovo prišla.user posted image user posted image

Frutka, ja, jaz te poznam še iz starih časov, sem že inventar tu gor, nisem pa sigurna, če se ti mene spomniš. Sicer pa, hitro minevajo dnevi in se bom kmalu razkrila, pa boš takrat videla. Zaenkrat bom še tiho, ker sem vraževerna in sem se, kot prvič, odločila, da do NS ne izve nihče, razen staršev in naj frendice. user posted image

Rubin., a si ti prej imela kak drugačen nick?

Ninica04, si zaupala svoje dvome g.? Morda bi ti lahko kaj pojasnil. Tudi meni je čudno, da ti test ni prej pokazal +.user posted image

anonimna user posted image

(odgovor članu Nasara88)
  Neposredna povezava do sporočila: 1741
2.12.2007 23:12:01   
Balonchy
Zvezdica - žal mi je zate!!!
Drži se...

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
3.12.2007 6:26:50   
nanka
Ninica in zvezdicauser posted image user posted image user posted image user posted image  žal mi je.

Malo se oglašam, sem še vedno z vami. Komaj čakam NS konec meseca, plačala si bom pa tudi tht, tako da bom opravila ob testa.
Počutje je drugače še kar, slabo mi že skoraj ni več, bruhala do sedaj še nisem, spim pa ogromno. Samo da pogledam kavč, me že ni. Počasi bom morala v trgovino po nosečniške hlače in spodnje hlačke z nizkim robom. A je že katera gledala nosečniške stvari? Kam se splača iti?

Lep dan vsem...

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
3.12.2007 7:11:17   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Mika kar pogumno se nam lahko pridružiš!user posted image user posted image user posted image  Mala bo ziher vesela družbe!
Hvala za čestitke!

LPuser posted image

če bi L. vprašala, še lep čas ne bi bila user posted image , ker ne dovoli, da primem drugega dojenčkauser posted image .

mogoče pa bo kajuser posted image . poleti so okrog nas letale štorklje. najprej je sedela na strehi od nasare88, potem pa pri nas. glede nato, da je nasara88 že v veselem pričakovanju, se bo mogoče tud pri nas kaj zgodilouser posted image .

nasara88, kdaj bo padla enauser posted image . L. pogreša K. user posted image
frutka, ti tud pridi že enkraaaaaaaaaatuser posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
3.12.2007 8:35:48   
SM10
O kar tri nosečke smo izgubili user posted image user posted image user posted image user posted image .
Jaz sem si prejšnji teden vzela malo dopusta in nisem nič sledila in sem danes kar malo žalostna.
Slabosti me ubijajo,....

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
   [Brisano sporočilo]
3.12.2007 8:38:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1746
3.12.2007 8:39:53   
Tinky
Zvezdica, mi je full žaluser posted image user posted image
Sam pa ne razumem, kako ti ni ginekolog na prvem pregledu ugotovil, da je IMN?

Balonchy, jutri imaš pa ti pregled, ne? Tvoja pikica bo pa že full velika in se bo že kar lepo videlo.

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
3.12.2007 9:06:01   
Tinky
Sorry, Balonchy sem mal falila datum user posted image user posted image .

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
3.12.2007 9:19:19   
pety78
Dobro jutro,

Najprej en topel objemček za Zvezdico in Ninico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vemo, da je to res huda preizkušnja in ni besed, ki bi vaju in vse, ki ste kaj takšnega že doživele, lahko potolažile. Zato le vedita, da smo z vama v mislih in v želji, da se vama čimprej uresničijo sanje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sasula, jaz sem imela konizacijo letos 22. maja. Izrezali so do zdravega, bris mi je pa vzela pri pregledu prejšnji teden, kjer sem tudi videla moj 2 cm velik plodek. user posted image Upam, da bo vse ok, bom pa nekje po 16. tednu šla na bolniško.  Čez kak mesec dobim izvid.

Rahelca, čestitke za dvojno srečo. Ko bi ti vedela, kako je bilo mene do prejšnjega tedna strah, da bi bila dva, v prvi nosečnosti sem pa si po tihem to želela. Sploh zato, ker je bil moj oče dvojček in babica od mojega fanta tudi, tako da jih imamo v družini. No, upam, da ne bosta dva, ko bomo načrtovali tretjega. user posted image user posted image user posted image

Anonimna user posted image , kdaj se boš pa ti razkrila? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
3.12.2007 9:28:29   
Inigo
nanka - jst ti glede cot priporočam H&M. se mi zdi, da majo še najbolj poceni cote, ko berem tukaj po forumu... Kepica, La vie... to so tako drage stvari. jst sm pa zadnjič kupila fuuuuuul nore kavbojke za 50€ in 2 majčki - ena je bila 14€ druga pa je bila znižana, ker je imela na rokavu malo luknjico, ki sem jo zašila in se nič ne vidi - sem zanjo odštela cele 4€ user posted image user posted image mislim, da se ti tja kar splača it.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.