Rubin.
|
Ojla, na to lepo nedeljo. Sem si sedaj vzela malce več časa in prebrala nekaj zadnjih strani. Pika 74 - iskreno ti čestitam za nosečnost. Delno vem kako ti je bilo, ko si šla skozi to kalvarijo, ker sem jo tudi sama občutila - delno. Sva se 5 let trudila pa nič, nato sem imela vse te -skopije in mučne preglede, sledil je IVF, prvič neuspešen, v drugo pa se nama je posrečilo in sedaj že skoraj dve leti in pol cartava malo mis. Sedaj sem se v drugo naročila na IVF (prišla naj bi na vrsto nekje drugo leto septembra), a glej ga zlomka, čudeži se dogajajo. Sva bila oba na začetku začudena in sva neverjetno zrla v test, ampak ginek. nama je razblinila vse dvome, ko mi je na UZ pokazala, kako bije . Res neverjeten občutek in z pleč nama je padlo veliko breme, ki ga prinaša IVF. Frutka - tudi tebi iskrene čestitke, sem se resnično razveselila, ko sem videla, da si se javila med nas. Vem kaj si doživljala in ti iz srca privoščim. Sicer pa se vidiva 16. pri Marogici, ko bodo imeli naši tamaučki žurko. Lex - tebi pa čestitke za pogum. Jaz včasih pri eni ne vem kje se me glava drži, in si sploh ne upam pomisliti, kako bo čez kakšno leto, da pa imaš tri takšne male nadebudneže doma, pa moraš biti resnično pogumen. Vsem julijam, ki imajo sedaj , pa pošiljam en velik objem: . Vsem ostalim (vključno z mano) pa želim, srečno nosečnost do grand finala.
|