|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
1.12.2007 13:46:36   
Anonimen
punce.. živjo... ninica04 user posted image user posted image  kako žalostno. user posted image  zdaj smo izgubili že tri naše nosečkice, a še ni dovolj, ti tam zgoraj? user posted image  drži se punca, lahko mi pišeš na zs, za malo tolažbe zvezdica, kako je s tabo? že dva dni mislim nate, pa vidim da se nisi javila, srčno upam, da so novice dobre.  nove nosečke welcome user posted image user posted image     jaz grem pa danes po angelsound, čeprav dvomim, da bi se že lahko kaj slišalo... sem začela 10 teden, ampak sem par dni zadaj glede dejanskega trajanja nosečnosti, pa maternico mam nazaj obrnjeno, pa debela sem... user posted image user posted image  no pa vseeno upam, da se bo kaj čulo user posted image  odštevam dneve do 24. še 22 dni pa zvem na nuhalni kako se drži moj pikecpokec. ful mam filing da bo fantič. fuuuulll... user posted image   slabosti se umirjajo. drugače pa nič novega. se beremo.

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1701
1.12.2007 14:11:28   
papir
nina tako hudo mi je zate.drži se.
ja glede zeleno rumene sluzi sem bila pri gin in že pred zanositvijo sem imela narobe bris in mi je dal klimicin gel.in ga nisem uporabila.Potem je bil test pozitiven pa tudi nisem.prejšnjič ko se bila pri G pa mi je hotel napisati isto klimicin gel in sem rekla da ga ne rabim kre ga mam doma.ampak.....v navodilih piše da ni priporočljivo v nosečnosti.
a je kera že uporabljala klimicin gel?????????v nosečnosti.
hvala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
1.12.2007 16:19:15   
Anonimen
ma kje ste vse danes nooooooo. punceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

(odgovor članu papir)
  Neposredna povezava do sporočila: 1703
1.12.2007 16:31:00   
pika74
evo mene na raport user posted image

sem prvič po dolgem času spala skoraj celo noč (ok... samo 3x vmes sem šla na wc ampak takoj nazaj zaspalauser posted image )

pa zdele po kosilu sem tud 2 kitice oddremala user posted image

frutka in Rubin. dobrodošli user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
   [Brisano sporočilo]
1.12.2007 16:55:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 1705
1.12.2007 22:24:30   
sasula
No še ena se vam pridružuje rok 31.7.2008. Nisem se ravno prebila še čez vse objave, ker je taga toliko  a vseeno. Po dveh konizacijah letos.. sem v enem tednu dobila dve lepi novici, prvo, da sem noseča in drugo, da imam po dveh letih končno zopet normalen pap. Upam, da ne bo komplikacij z donositvijo.

Znakov nisem imela, zdi se mi le, da imam napet trebuh in več hodim na wc in seveda boleče prsi. Ostalo zaenkrat bp.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
2.12.2007 10:29:04   
Balonchy
Hello čvekice...
...in dobrodošle nove souser posted image ...

A danes pa še vse smrčite? user posted image  Ja verjetn je krivo vreme!?
Men se tudi nič ne da user posted image
Kuham kosilo, potem pa nimam pojma kaj bomo počeli popoldan!?

Morda kakšen predlog??? Oz. povejte vaše plane...

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
2.12.2007 11:01:07   
Tinky
Jutroooo

To noč mi je uspelo spat celih 12 ur. Včeraj sva cel dan pohajala in se mi na kondicji že kar pozna, saj sem zadnje tedne sam počivala.
Kaj boste finega kuhale za kosilo?

Balonchy, ti povem kaj bova midva danes lepega delala popoldne?
Novoletno jelikico bova okrasila. Prideš pomagat?

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
2.12.2007 11:03:14   
Rahelca
Pozdravljene,
po nekaj dneh se vam zopet javljam. Če ste sploh seveda opazile, da se nisemuser posted image .
V sredo sem izvedela, da bosta DVA. Torej se pridružujem Rebeki. Naslednji pregled imam 20.12., PDP pa po novem 13.7., čeprav bo najbrž prej.

Zelo mi je slabo, komaj se držim na nogah, zraven pa zabavam svojo Saro.
Držte se!

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
2.12.2007 11:04:19   
Tinky
Rahelca, čestitke za user posted image user posted image . Boste imeli pa res pestro. user posted image

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
   [Brisano sporočilo]
2.12.2007 11:14:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 1711
   [Brisano sporočilo]
2.12.2007 11:25:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1712
2.12.2007 11:28:36   
Inigo
jst sm pa danes za spremembo spala doma v Velenju in sm spala fuuuul slabo. sj je fajn it čez vikend "domov", samo spim pa vedno slabo tukaj...

kaj bomo počeli popoldan? hmm... ne bo ravno luštno. na pogreb grem. umrl je moj najboljši prijatelj. za rakom. 13 mesecev in že ga ni več... ne morem verjeti. user posted image upam, da sikerancija in potrtost ne vplivata tolko na našo češnjico. user posted image user posted image

malo da sem se razvedrila in pozabila na to, pa sva z mami spekli jabolčne mufine s krokantom. njami! user posted image pride ktera na mufine? jih mamo čez 50! VABLJENE!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
2.12.2007 11:31:18   
Inigo
Soncica - hvala za komentar. tega sem zelo vesela! saj sem si mislila da je Zapp na začetku neuporaben... hvala! glede Buzza pa ni problema, da bi kje zarila kam, saj smo doma v centru Maribora, če pa gremo k babicam, pa je ena v centru Ptuja, druga pa v Velenju. torej, sam beton user posted image user posted image user posted image sicer pa bomo šli tudi kaj v naravo. normalno!!! pohorje mamo blizu, v velenju pa je super peš pot okoli jezera. 

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
2.12.2007 12:22:06   
Anonimen
Vse nove dobrodošle, še posebej Frutka, stara sablja.user posted image user posted image user posted image

Frutka, po kartončku za izračuna PDP imaš PDP 14.7.2008, po RR pa 12.7.2008. user posted image user posted image  Morda pa bova obe rodili na svoj RD, jaz ga imam 15.7. in tudi PDP imam na isti dan.user posted image

Rahelca, čestitke za DVA. Vauu, to pa mora biti občutek, kaj?? Daj povej malo, kako si sprejela novičko, kako ti je g. povedal in predvsem, kaj je rekel dragi?user posted image
Že dve user posted image  z dvema user posted image user posted image , kako je to lepo!!!user posted image user posted image user posted image

Zvezdica, kje si???? Zakaj se ne javiš?? V skrbeh sem.user posted image

anonimna user posted image

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1715
2.12.2007 12:24:43   
Anonimen
Rahelca in _rebeca_, mene pa zanima, ali imata vajina partnerja kakšne dvojčke v družini? Ker baje samo po moški strani se prenašajo dvojčki, ne? Tak sem nekje prebrala.user posted image  
Pri nas tega ni, pa me zanima, če je pri vama bilo to ključnega pomena ali so naravni čudež.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1716
2.12.2007 12:42:40   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Jutroooo

To noč mi je uspelo spat celih 12 ur. Včeraj sva cel dan pohajala in se mi na kondicji že kar pozna, saj sem zadnje tedne sam počivala.
Kaj boste finega kuhale za kosilo?

Balonchy, ti povem kaj bova midva danes lepega delala popoldne?
Novoletno jelikico bova okrasila. Prideš pomagat?

Pozdravljena zaspanka! user posted image
Ej, kolk ti zavidam - jaz bi tut 12 ur! user posted image

Jelko boš že krasila???
Men je mal prezgodaj! Lahk ti pridem pa pomagat - ni panike! A maš umetno?
To samo domnevam, ker naravna ne vem če bi ti tolk zdržala!?

Moj preljubi je pa po dolgem času izustil dobro idejo o zapravljanju deževnih nedeljskih popoldnevov- greva namreč v Postojnsko jamo! Imam jo pred nosom in nisem bla noter enih 100 let menda! user posted image

Rahelca - dvojne čestitke zate! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Indigo - kdaj lahk pridem na mufine? user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
2.12.2007 12:47:26   
sasula
Pozdravljene,

zanima me, če je imela katera od vas predhodno opravljeno konizacijo in kaj to pomeni za nosečnost. Dne 18.12 imam prvo kontrolo pri ginekologu, rada bi delala vsaj do maja. Veliko sem prebirala po forumih in nisem ravno našla neke formule pri nosečnicah, ki so imele probleme s papom in konizacijami. Zanima me,,če je trenutno katera od vas noseča in je imela predhodno konizacijo, da se lahko malo posvetujem.
Včeraj sem se pohvalila, da mi ni slabo in očitno prehitro.Danes pa se je začelo.

lp

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
2.12.2007 12:47:51   
Rahelca
Anonimen: moja babica, po mamini strani, je imela sestri dvojčici. Moja sestra je pred leti imala tudi dvojčka, vendar je žal imela SS. Tako da trditev, da so dvojčki po moški strani ne drži najbolj. Sem pa zanosila po naravni poti. saro sva kar nekaj časa delal, dvojčka sta pa "ratala" v treh mesecih.

Sem se hecala, pa sem si rekla, upam, da ne bosta dva. In ko sta bila dva, so me oblile solze. Bila sem ful zmedena. Moram priznat, da sem razmišljala tudi o splavu. Ampak sva se z mojim odločila, da glede na moja leta in na željo, da bi imela še enega, oba obdrživa. Sta pa dvojajčna. Bom prilepila slikico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
2.12.2007 12:49:30   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Pozdravljena zaspanka! user posted image
Ej, kolk ti zavidam - jaz bi tut 12 ur! user posted image

Jelko boš že krasila???
Men je mal prezgodaj! Lahk ti pridem pa pomagat - ni panike! A maš umetno?
To samo domnevam, ker naravna ne vem če bi ti tolk zdržala!?

Ja, ja jelka je umetna, ma zgleda, da je danes ne bova naredila, ker je moj mož nekam len in se mu ne da it na podstrejše. Za kazen kuha kosilo user posted image .

Joj, jaz bi tudi šla v Postojnsko jamo, dobra ideja, bova mogoče šla naslednji vikend.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
2.12.2007 12:59:59   
Balonchy
Joj, jaz bi tudi šla v Postojnsko jamo, dobra ideja, bova mogoče šla naslednji vikend.

Ajde pridi! user posted image
Zadnji vlakec gre noter ob 16h...

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
2.12.2007 16:06:46   
Anonimen
Evo, rahelca, morda kot zanimivost nekaj o dvojčkih:

http://www.mojmalcek.si/revija-11-05/dvojcka.php

Nisem pa vedela, da ima ženska več možnosti za dvojčke, čim je starejša oz. se bliža 40. letu.user posted image

(odgovor članu Balonchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1722
   [Brisano sporočilo]
2.12.2007 16:08:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Rahelca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1723
2.12.2007 16:10:05   
Anonimen
Sasula, malo preberi nazaj. Konizacijo je imela pety78, ki ji je g. rekla, da ji bo odprla bolniško po 16. tednu, pa tudi pika74 jo je imela, ki še ni bila na prvem pregledu, tako da še ne ve, kako se bo g. odločil.

Moji kolegici pa je rekel, da jo bo dal na bolniško takoj, ko bo zanosila in bo imela celo nosečnost strogo mirovanje. Je imela pa agresivno obliko raka in ji je povedal, da bi v roku 2 let umrla, če je ne bi čisto slučajno jaz terala h g., da naj se gre pomenit, zakaj ne more zanosit.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1724
2.12.2007 18:32:04   
papir
flower a si dobila klimicin gel za v nožnico pa kolko tednov si noseča? sorry sem sitna ampak....imam le vasuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.