|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
28.11.2007 12:26:49   
Zvezdica
Punce hvala. Ampak ta rjava zadeva še kar kaplja. probam bit user posted image pa gre malo bolj težko.
Drugače pa objem za vse.

Tinky, morfologija je tam okoli 20. tedna. user posted image Ne moreš jo imet takrat kot nuhalno, ker ni pravi čas. Ali sem pa jast narobe podučena, sam kokr vem iz 1. nosečnost sem imela morfologijo tam okoli 20. T.

i belive i can fly....

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
28.11.2007 12:29:29   
Tinky
Zvezdica, na napotnici, ki mi jo je že na prvem pregledu dala moja ginekologinja piše 24.12 - morfologija 12 t.
Itak sem še zelena kar se teh zadev tiče, tko da ne vem.

Kok izdedka pa imaš? Imaš sluzasto?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
   [Brisano sporočilo]
28.11.2007 12:34:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 1428
28.11.2007 12:47:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Tko je ne. Mojcej res ti hvala za odgovor. Očitno sva samo ti in jaz do zdaj imele 1. pregled.
Se bom  obrnila na kakšen drug forum, mogoče mi bodo tam lahko kaj več svetovali.
Vseeno hvala.

Ilatic, pri meni v prvi nosečnosti je pregled izgledal tako, da kot sem že rekla, ne naroča pred 8. tednom, da se vse lepo vidi. Najprej mi je sestra izmerila pritisk, stehtala me je, vodo sem dala, jo sestra kar sama pregleda in takoj pove rezultat, izdala mi je materinsko knjižico (ki se plača, takrat nekje 1500 sit). Vzela mi je kri iz žile, ker na prvem pregledu dela teste za toksoplazmozo. To pri nas naredi tudi kar sestra, potem pa kri pošlje na analizo in na naslednjem pregledu sem izvedela, kakšni so izvidi. Potem sem šla h g., ki me je najprej vse izprašal, potem pregledal in nato naredil še vaginalni UZ. Mi pokazal pikico in srček in to je bilo to. Na koncu je prišel lahko še moj mož noter pogledat pikico na ekranu, ker naš g. pri vaginalnem UZ ne dovoli partnerja zraven.
Tako izgleda prvi pregled pri meni. Fajn je, da vse opravim takoj, kri, vodo, pregled in UZ, nikamor ne hodim posebej čakat in v noben laboratorij me ne pošiljajo. Predvidevam, da bo tokrat enako, bom pa več poročala 4.12.

anonimna user posted image

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1429
28.11.2007 12:48:10   
karamela6
netki, tudi jaz imam NS 3.1.2008 v Domžalah pri Strahovi. user posted image Ob kateri uri pa imaš? Jaz imam ob 16h. Se morda še vidiva.

Bejbe, točno tako je, kot jih je že več pred mano povedalo. Preveč se obremenjujete in s tem še bolj škodite same sebi. Pa dajte, uživajte v nosečnosti, noooo. Preberite še kaj v drugih virih. Surfajte po netu in se učite. Boste videle, da vas večina od vas doživlja povsem normlane simptome za vaše stanje. Ne vem, kaj vas tako skrbi? Bolj razmišljate o tem, da je nekaj narobe, prej se bo to zgodilo. Smejte se, bodite vesele, ker boste mamice. Ne pa skoz: kaj pa to, kaj pa uno, kaj pe če to.... Tako ne boste nikamor prišle. Samo znervirane boste. Z vsmi bo vse uredu. Čedalje lepše bomo s trebuščki in nobenih se ne bo zgodilo nič slabega. Eni je pač slabo, drugi ne. Še noben G mi ni rekel, da je slabost znak, da je vse uredu z dojenčkom. Ali obratno. Ne vem, kje ste to pobrale. Ene smo bolj dovzetne za telesne spremembe, druge manj. Enim prej zraste trebuh, drugim kasneje. Enim več, drugim manj. In tako naprej. Vsaka ima nekaj svojega. Dajte nooo, uživajte v blaženem stanju in nehajte misliti na najslabše. NE smete ob vsakem špiku v trebuhu pomislit, da je pa zdaj nekaj narobe. Drage moj, itak da se nam dogaja v njem vse mogoče, tko pač je. To pa ne pomeni, da je kaj slabega. Ajde, nasmeh na lica, lepo vn na sonček, uživajte (dokler se še lahko premikate normalnouser posted image ) in pozabite na srkbi ... ker jih sploh ni!!!! Samo domišljate si jih. Jasno?!?user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
28.11.2007 12:52:14   
karamela6
Ilatic, sem pozabila nate.user posted image Tudi moj 1. pregled je potekal približno tako kot tvoj.
Vse kar so mi naredili je bil vaginalni UZ, potem stehtali in izmerili pritisk. Ostalo me čaka pri naslednjem pregledu, ko bom že v 12. tednu. Ampak me sploh ne skrbi. Takrat se bo vse videlo. NS bom imela mimo in to je to. Ne skrbi, saj vejo, kaj delajo. Nimajo vsi G enakega načina dela. Mi je po eni strani všeč, da ne delajo pred 7t UZ, ker potem res pride do panike in nepotrebnega strahu pri nosečkah. Po 12.t je pa itak taglavno baje mimo. Največ težav se pojavi do takrat, če sploh se.

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
   [Brisano sporočilo]
28.11.2007 12:53:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1432
   [Brisano sporočilo]
28.11.2007 12:54:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1433
28.11.2007 12:55:51   
karamela6
Ja, na NS mora biti obvezno zraven. To je nekaj najlepšega. Seveda, če ne bo padel skup. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1434
   [Brisano sporočilo]
28.11.2007 12:56:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1435
28.11.2007 13:05:11   
netki
karamela6....jaz imam pregled NS ob 11:15....user posted image

škoda, morda bi se res lahko videle....

Neposredna povezava do sporočila: 1436
28.11.2007 13:07:05   
Zvezdica
Tinky, pojma nimam. Sem šla gledat v staro materinsko in mi piše morfologija 21 Tuser posted image
Buu pojma nimam. Ti kar pojdi. Večkrat vidiš sončka - bolje je.
KAr se izcedka tiče ni več sluz, ampak tako kot pred M. Tekoče. In boli me jajčnik - desni. VErjamem, da bo tudi to minilo:)

Vidim, da ta rjava zadeva ni ne vem kak bau bau. Mene je bolj pretreslo tisto od včeraj. Ma bo že.

Rebeca - hvala. Sej veš, najprej je malo šok, ker že dav dni gre vse v napačno smer, potem se malo pucaš.
Katarzo sem doživela in sem zdaj 10x bolje. Še dobro, da sem na bolniški.

Sicer grem kmalu po svojega sinka, pa bo potem še lepše.

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 1437
28.11.2007 13:07:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karamela6

Ja, na NS mora biti obvezno zraven. To je nekaj najlepšega. Seveda, če ne bo padel skup. user posted image

EE, ni res. Pri meni g. ne dovoli prisotnosti partnerja, če gre za vaginalni UZ. Tak da ni povsod enako. Lahko pa po pregledu pride na ekran pogledat pikico.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1438
28.11.2007 13:10:34   
Anonimen
Ja, morfologija se dela v 20. tednu, zagotovo.

Tinky, tvoja g. je morda napisala tako, ker se pač tako izraža, je pa to mišljeno, da na UZ naredijo NS, pa čeprav brez licence, torej pregledajo, če ima otroček vse organe razvite, le izračuna ti ne bodo dali.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1439
28.11.2007 13:11:39   
maja24
Moj je biu tut zmano pa veste kaj je reku da je vidu sam en zmazek.

Karamela6 to si pa zlo lepo napisala in ti dam čist prou,ker vsak ma svoje če pa ena tega nima je pa vse narobe pa cela panika in na koncu je vse OK(to sm zase govorila).Karamela ti si balzm za moja ušesa oz, oči.Pa večkrat napiš kej tko spodbudnga,je zmer dobrodošlo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1440
28.11.2007 13:14:36   
Tinky
Ma ne vem.
Mi je sama rekla, da nima licence za NS in me napotila v Postojno.
Kot je že Zvezdica napisala, toliko boljše, me bojo pa večkrat pregledali.
Zakaj je na napotnici tako napisano, pa ve samo ona. user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
28.11.2007 13:18:04   
maja24
Tinky ne obreminjuj se zej stem boš pol vidla kaj bo.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
28.11.2007 13:19:16   
Tinky
Maja, sej se ne obremenjujem user posted image .

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
28.11.2007 13:26:27   
maja24
Pol je pa dobr,raj povejte kej lepga pa dejmo mal te znake za kratek čas na stran.user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
   [Brisano sporočilo]
28.11.2007 13:30:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1445
28.11.2007 13:34:03   
Tinky
Midva greva naslednjo sredo v prvi prednovoletni šoping, najverjetneje v Lj (predvsem zato, da bova pol zavila v Mcdonalds)user posted image
Pa jelikico bom naslednji vikend naredila. Komaj čakam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1446
   [Brisano sporočilo]
28.11.2007 13:35:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1447
28.11.2007 13:39:03   
maja24
A že,aja sej res to nedelo je pa že prva adventna nedelja.Midva sva jo pa lani naredla na božičen večer mela sva jo pa rekordno do marca(ja nobenmu se jo ni dal podret),drgač sva pa lučke nove kupla.Aja nesledn tedn ko je miklavž a ma kira idejo kaj nej jest mojmu kupm,nimam nobenih idej k mi itak skos prau da nč ne rab,sam še zmer morm eno malenkost dat.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
28.11.2007 13:41:40   
Inigo
meni se je pa danes pojavu ta izcedek... toraj naj počakam, da mine al naj vseeno jutri zjutraj obiščem G? user posted image to je moja prva user posted image in me malo vseeno skrbi, čeprav vse pravite, da je to normalno.

Neposredna povezava do sporočila: 1449
28.11.2007 13:42:49   
Tinky
Jaz bom mojemu kupila eno veliko čokolado, ki jo bom itak sama pojedla. Mi se za miklavža ne obdarujemo...šparamo dinarčke za božička user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.