karamela6
|
netki, tudi jaz imam NS 3.1.2008 v Domžalah pri Strahovi. Ob kateri uri pa imaš? Jaz imam ob 16h. Se morda še vidiva. Bejbe, točno tako je, kot jih je že več pred mano povedalo. Preveč se obremenjujete in s tem še bolj škodite same sebi. Pa dajte, uživajte v nosečnosti, noooo. Preberite še kaj v drugih virih. Surfajte po netu in se učite. Boste videle, da vas večina od vas doživlja povsem normlane simptome za vaše stanje. Ne vem, kaj vas tako skrbi? Bolj razmišljate o tem, da je nekaj narobe, prej se bo to zgodilo. Smejte se, bodite vesele, ker boste mamice. Ne pa skoz: kaj pa to, kaj pa uno, kaj pe če to.... Tako ne boste nikamor prišle. Samo znervirane boste. Z vsmi bo vse uredu. Čedalje lepše bomo s trebuščki in nobenih se ne bo zgodilo nič slabega. Eni je pač slabo, drugi ne. Še noben G mi ni rekel, da je slabost znak, da je vse uredu z dojenčkom. Ali obratno. Ne vem, kje ste to pobrale. Ene smo bolj dovzetne za telesne spremembe, druge manj. Enim prej zraste trebuh, drugim kasneje. Enim več, drugim manj. In tako naprej. Vsaka ima nekaj svojega. Dajte nooo, uživajte v blaženem stanju in nehajte misliti na najslabše. NE smete ob vsakem špiku v trebuhu pomislit, da je pa zdaj nekaj narobe. Drage moj, itak da se nam dogaja v njem vse mogoče, tko pač je. To pa ne pomeni, da je kaj slabega. Ajde, nasmeh na lica, lepo vn na sonček, uživajte (dokler se še lahko premikate normalno ) in pozabite na srkbi ... ker jih sploh ni!!!! Samo domišljate si jih. Jasno?!?
|