|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
28.11.2007 8:55:24   
Tinky
Zvezdica, jaz sem naredila včeraj celo paniko zaradi rjavega izcedka. Moja g pravi, da dokler ni krvi, se nimaš česa bat, oz. če te ne spremljajo krči in močne slabosti.
Danes zjutraj sem spet imela rjav izcedek, sedaj ga nimam več.
Brez panike!!!!!!!

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
28.11.2007 8:57:36   
maja24
Zvezdica dej lepo se pomir počivej te čist razumem sam men vrjem da bo čez dva dni že zginlo al pa še prej.Popoldan pejt s svojim user posted image  na sprehod v naravo pa bo bolš pa čim manj razmišlej pa je.Na samo zateuser posted image ampak za nasmeh pa boljšo voljo.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
28.11.2007 9:17:49   
netki
Vse ste tolk zaskrbljene, da je zdej še mene prijel.

Sej vas razumem, sem včasih v podobni situaciji. Me je že močno špikalo, zvijalo, pri srcu stiskalo da sem komaj dihala....pa sem vedno stisnila zobe in počala na bolje......poskušala sem imeti pozitivne misli. Pa saj to je nosečnost, sprememba v nas, ker nekaj raste in se razvija.....zato so pa tudi posledice.
Tako jaz razmišljam.
Saj ne rečem, tudi jaz komaj čakam UZ, da vidim če je vse ok. Vsak znak mi je čuden in sumljiv.
Kar se pa tiče raznih krvavitev, to pa razumem, da ni kar tako in je nekaj bolj resnega.

Upam, da nisem s tem katero užalila. Pa saj same veste, da se na koncu vse uredi in so vse skrbi odveč.....in potem bo prišel julij in naše user posted image .

Lepo nosečnost vam želim, brez skrbi ..... in naj bo 9 mesecev nekaj posebnega.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
28.11.2007 9:19:41   
ilatic
Tko je ne. Mojcej res ti hvala za odgovor. Očitno sva samo ti in jaz do zdaj imele 1. pregled.
Se bom  obrnila na kakšen drug forum, mogoče mi bodo tam lahko kaj več svetovali.
Vseeno hvala.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
28.11.2007 9:20:57   
maja24
Hvala Netki,tut jest ti želim naj naj naj naj 9 mesecev,pa da čimprej zagledaš svojouser posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
28.11.2007 9:21:43   
maja24
Ilatac tut jest sm mela že dva pregleda.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
28.11.2007 9:23:14   
netki
Ja hvala. Do takrat pa mi zadostuje da jo vidim na UZ in slišim srček. To je bilo včeraj in seveda zdaj komaj čakam 18.12. na ponovni pregled.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
   [Brisano sporočilo]
28.11.2007 9:36:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1408
28.11.2007 9:42:12   
maja24
Aja Rebeca na Miklavža maš pregled jest sm pa mislna da ga maš na isti dan ko jest pa sm bla vesela da se spozava.Škoda  res škoda.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
28.11.2007 9:53:44   
Motoristka
Zdravo!

Kako ste?Jaz sem se prijavila ža na nuhalno-zdaj čakam na datum...upam, da bo še pred novim letom,da bom vsem povedala novico.user posted image

Drugače pa razen slabosti ni nič novega...edin hitro moram spacati diplomo.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
28.11.2007 9:55:10   
netki
A gre katera na NS v Domžale k dr. Strah?
Mogoče katera ve številko?

hvala

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
   [Brisano sporočilo]
28.11.2007 9:57:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1412
28.11.2007 10:02:27   
karmi25
hej čvekice,

samo toliko da se oglasim, danes sem imela pregled in je zaenkrat vse vreduuser posted image , samo PDP imam po novem 24.7. kar ustreza  mojim nerednim menstruacijam, naslednji pregled imam 12.12.
Zanimivo, da sem nekje med 5 in 6 tednom pa imam že takšen velik trebuh, z kilami grem pa dol.

nič lepo mi čvekajte, jaz pa moram it ker mam enega malega odrenčka zraven sebe ki je že koma zaspan.

29.11.2007 bo moj mali sonček Omen Gabriel pihnil svojo prvo svečko, julija 2008 pa bo že postal starejši bratec.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
   [Brisano sporočilo]
28.11.2007 10:25:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu karmi25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1414
28.11.2007 10:34:44   
maja24
Flower tudi men ni nč slabo pa to ne vzemi kot slabo stran ampak kot dobro.Lej kaj bi nekatere dale da jim ne bi blo slabo,res se nimaš ke za sekirat,počak sej bojo znaki pršli pa ni nujno da ti bo slabo,bojo pa kšni drugi.

Neposredna povezava do sporočila: 1415
28.11.2007 11:10:04   
pety78
Lej kaj bi nekatere dale da jim ne bi blo slabo,

Ampak res. user posted image user posted image user posted image user posted image To je nekaj tako groznega, sploh, ker mi je slabo CEL DAN. user posted image

Do katerega tedna v povprečju traja slabost?

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
28.11.2007 11:21:55   
netki
evo jaz sem se že naročila za NS in to v Domžalah pri dr. Strah. In sicer imam datum 3.1.08.
Sem že v prvi nosečnosti bila v Domžalah na NS samo je bila ena druga, ki je opravljala pregled, tako da sem sedaj prav zahtevala dr.Strah da jo končno spoznam. Sicer tudi tista, ki jo je takrat nadomeščala ni bila slaba, sem bila zeloooooo zadovoljna.
Cena je 60 eur. Dobiš pa slikice in če prineseš cd ti posname tudi filmček.user posted image
SUPEEEEEERRRRR komaj čakam.

Bom pa takrat v 13 tednu + dva dni. Se vam to zdi še pravi čas?
To je merjeno po UZ, po ZM pa že 14 teden. Ampak je rekla da se upošteva dejanska velikost ploda, torej je računala datum poroda po UZ.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
28.11.2007 11:45:49   
SM10
Evo punce, jaz sem danes dala vodo in kri. Rezultati bodo čez 1 teden.

Kar se tiče pa pregleda, sem jaz imela samo enega prejšnji četrtek, naslednjega pa imam šele čez 6 tednov.-4.1.2008. Ker ne bom zdržala tako dolgo se bom naročila sampolačniško na uz tam okoli 20.12.07. Moram videt pikico.

Neposredna povezava do sporočila: 1418
28.11.2007 11:52:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

anonimna z rakecom. joj ne nič mi ni rekla. sva se po izcedku tko odločla da prenehava sama s sexom do nuhalne. hvala za skrb, se tut men zdi, da ni najboljš da se špilava. pri tebi je blo pol vse ok ane?

Ja, pri meni se je izkazalo, da sploh ni šlo za izcedek, pač pa je bila čista kri od poškodovanega zunanjega spolovila, ker sem si od praskanja poškodovala sluznico. Me je tako srbelo to vnetje, da sem skoraj znorela in sem v službi na stolu mencala in se s hlačami toliko zdrgnila, da je prišlo do krvavega madeža na hlačah. Grozno je bilo....

anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1419
28.11.2007 11:54:30   
suzugov
js sm danes sicer pomirjena, ampak še vedno zelo žalostna, ker včeraj še nisem videla pikice. komi (tudi s strahom) čakam na sredo, ko imam še en pregled...

danes sem klicala za moje izvide krvi... nisem sicer govorila z G, mi je pa sestra povedala, da je hormon v porastu - vrednost je 2988 - to naj bi bilo ok, ne?

flower tudi meni ni nič slabo, samo prsi me bolijo ko hudič, včasih se mi malo zvrti, glavo imam polno skrbi in večji apetit. aja, pa na zelo spremenljivo razpoloženje ne smem pozabit user posted image

Zdaj imam dva angelčka, ki pazita name...

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
28.11.2007 11:55:36   
Tinky
Zdej sem se naročila na NS v Postojno. Pregled imam 24.12 ob 8:15.
Koliko časa traja pregled?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
28.11.2007 12:00:00   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Jaz ga imam tudi 24.12 ampak ob 11. uri  v LJ v Dravljah. user posted image Traja nekaj minut, da ti z UZ fura po trebuhu. user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
   [Brisano sporočilo]
28.11.2007 12:03:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1423
28.11.2007 12:17:22   
maja24
Pety slabost lahko traja do 12t ali pa mn kokr odvisno od ženske.Začela naj bi se od 5t naprej.Upam da ti bo hitro minila.Bodi vesela da si srčka slišala mislm da to odšteje vso slabost.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
28.11.2007 12:18:15   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Jaz ga imam tudi 24.12 ampak ob 11. uri  v LJ v Dravljah. user posted image Traja nekaj minut, da ti z UZ fura po trebuhu. user posted image

A traja tako malo?

Isti dan imam pa še morfologijo pri moji ginekologinji. Bo pesto user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.