|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
28.11.2007 14:56:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1476
   RE: Julijčice 08
28.11.2007 14:57:20   
maja24
držimo, držimo... vse za ta pridne!!!
IZVIRNO SPOROČILO: Mojcej

držimo, držimo... vse za ta pridne!!!

Enakouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1477
   [Brisano sporočilo]
28.11.2007 14:59:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 1478
   [Brisano sporočilo]
28.11.2007 15:02:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1479
   [Brisano sporočilo]
28.11.2007 15:05:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1480
28.11.2007 15:27:33   
Nasara88
Joj Zvezdica, držim pesti da bo vse vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa punce, ne se obremenjevat po nepotrrebnem, če se le da. Vem, da je to včasih težko, vendar pozitivne misli definitivno pozitivno vplivajo.

Neposredna povezava do sporočila: 1481
28.11.2007 15:31:53   
netki
LEX.... zakaj so pri meni kar ene številke na seznamu pri PDP? Se ti malo zatipkalo ali jaz narobe vidim?

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
   [Brisano sporočilo]
28.11.2007 15:44:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1483
28.11.2007 15:49:43   
najsi
Tud jst sm mela krvav izcedek v 6 tednu, pa sm dobla Dabroston in mi je ginekologinja rekla, da moram vse pojest. Sm dobla pa 2 škatli.

Zvezdica js upam na najboljše user posted image

naš čudež je privekal na svet 26.6.2008,ob 2:17 zjutraj. Na ta svet je prišel kot krepak fantek z imenom Oskar

Neposredna povezava do sporočila: 1484
28.11.2007 16:00:58   
zarjica
Jaz sem v prvi nosečnosti jedla Dabraston zaradi izcedka od 5. tedna in ga nisem smela nehat jemat, ker je to umeten hormon in če potem na hitro prenehaš jemat, koncentracija tega hormona naglo pade in lahko pride do splava. Tako je meni rekel moj G. NO, jest bi ga mogla do 16. tedna, potem pa postopoma prenehat (manjšati dnevni odmerek). Ampak kljub vsemu sem imela v 15. tednu splav. Tako da...Dabraston čudežev ne dela, niti ne rešuje življenj...žal. Zdaj pa tudi mam izcedek, že od vsega začetka (zdaj pa sem v 8. t), Dabrastona pa nisem dobila. Lahko samo čakam kaj bo in upam in molim....pa jaz niti po 12. t ne bom popolnoma mirna, čeprav si takrat že kao varen...hm...slabe stvari se dogajajo, vsaj meni so se, tudi po 12. t.
Ampak čutim pa, da je vsak preživeti dan zame uspeh.
Jutri pa imam pregled in se bojim in veselim....pa seveda vam vse sporočim.
Držim pesti za vse zaskrbljene - razumem vašo stisko. Vse ostale pa - bravo srečnice!

(odgovor članu najsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
28.11.2007 16:05:07   
nima
Zarjica drži se in misli pozitivno. Tokrat mora in tokrat bo uspelo....samo pogumno pa bo....držim pesti zate in za vse ostale katere imate probleme z izcedki,jaz jih nimama...pa saj veste...ko pa pridejo problemi tako hudičevo hitro....samo ne smemo misliti na to in bo....verjeti moramo da bo vse vredu in da se bojo naše pikice lepo razvijale.

(odgovor članu zarjica)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
28.11.2007 16:49:36   
karamela6
zvezdica, vem, da bo vse ok. Javi se, takoj ko prideš domov.

zarjica, pazi nase, počivaj in skupaj bomo prišle do konca

Danes bi strelala vse po vrsti. Umaknite se!!! user posted image user posted image user posted image

Ej, bejbe, ne štekam, da nosite že nosečniške hlače. A to, da se že mal afnate,user posted image a vam resno že tko trebušček raste. Jst sm še normalno v kavbojkah.

(odgovor članu nima)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
28.11.2007 16:51:31   
Zvezdica
Tkole je,
sem nazaj z urgence. Na mojo veliko žalost mi 90% grozi SS. Dala sem kri, zdaj pa čakamo.
Če se ne ulije do petka imam še nekaj možnosti. Vendar se zaradi krvi skoraj nič ni vidlo. Zdravnik je bil konkreten in mi ni vzbujal lažnega upanja. Tako, da v petek grem na UR dam še enkrat kri, če bo dovolj hormona in se bo ultrazvoku kaj vidlo bo ok, če ne grem na čiščenje. Danes po šesti izvem kako je s hormonom.

Ma sem tako žalostna, šele v peto je ratalo, potem pa tole. user posted image user posted image user posted image

Pa glava me boli kot sam hudič.
Grem počivat.

i belive i can fly....

(odgovor članu nima)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
28.11.2007 16:54:10   
Inigo
zvezdica! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa kako to... jst še vedno verjamem da bo vse ok. mogoče je pa dohtar  malo pretiraval... user posted image

glavo pokonci!!! držimo pestke in upamo zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in zdj samo počivat, pozitivno mislit in malo pozabi na RR. misli samo nase in na pikico, me pa bomo na vaju.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
28.11.2007 16:56:07   
Inigo
karamela6 - ne boš verjela, ampak jst svojih hlač ne morm več zapet. pa bi jih rada... zdj pa nosim ene in iste, une nosečniške. sj so mi fuuuuuuuuuul všeč. res so fajne... sj so ble tut fajn drage!!! user posted image ampak se u njih edino fajn počutim. one stare pa me grozno tiščijo in mi je slabo od tega tiščanja. sicer pa mam fotkice v albumu pa si lahko pogledaš moj trebušček in boš videla zakaj starih ne morm več zapet user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
28.11.2007 16:56:42   
Tinky
Ma joj user posted image user posted image user posted image , upamo na to, da bo vse ok. Ti pa pridno počivaj.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
28.11.2007 17:00:01   
Tinky
karamela6, jaz pa še vedno nosim vse stare cunje, kavbojke še komot oblečem. Sem zadnjič mal gledala nosečniške hlače in ne morem verjet, kok so drage. Od 6o eur naprej. Grozaaa
Še dobro, da bomo najširše poleti, ko bomo lahko na pol nage hodile okoli user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
28.11.2007 17:08:20   
Anonimen
zvezdica... user posted image user posted image user posted image menda bo ja še vse vredu. kako mi je hudo zate user posted image  daj javi čimprej kako je s hormonom, jaz obljubim da bom močno stiskala pesti zate.

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 1493
28.11.2007 17:11:24   
karamela6
Haha, Tinky, a veš, da sem jaz tudi o tem razmišljala. Kapri in kikle s širooooooooko elastiko in pasom, zgor pa ena majčka, pa če mal trebuščka vn gleda, tud nč zato. Pozim bi mogle met čist vse ekstra large. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
28.11.2007 17:51:32   
Anonimen
zvezdica, a je že kaj novega? user posted image

(odgovor članu karamela6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1495
28.11.2007 17:54:55   
Anonimen
drgač sm pa jst danes kupla take lepe kuverte z vizitkami ( velikosti take , da grejo ravno uz slikce gor) in zraven tko dojenčkaste okraske in zdej morm to uredit, pa moj dojenček more "zdržat" do božička, pol pa bo vse čakalo pod smrekco. bom slikala ko končam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1496
28.11.2007 17:57:01   
Inigo
jst sm kupila kavbojke v H&M. in to najdražje. so ble 50€ oziroma 49,90€. pa so mi ble drage... 60... tolko je pa res tu mač. že 50 je fuuuuuuuuul dosti.

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
28.11.2007 17:59:15   
Nasara88
Zvezdica, kaj pa UZ ti niso naredli?

user posted image user posted image user posted image zate in tvojo pikico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
28.11.2007 18:01:00   
Nasara88
Zvezdica, sorry sem spregledala, da se zaradi krvi ni nic vidlouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
28.11.2007 18:01:33   
s@nny
A ste že povedale domačim in v službi, da ste noseče?
Pri men vsi vejo. Razen v službi jim še nisem nič povedala in jim ne bom dokler ne zvem, da je z mojim user posted image  vse O.K.

Zvezdica: Držim pesti, da bo vse O.K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.