|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
1.2.2008 19:15:34   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24
mah ne vem. naj nosim al ne... lepo so mi no... sam za ven?

Ja, obleči hlačeuser posted image user posted image user posted image user posted image pol pa si nariš risbico z naravo... pa jo glej in si misli, da si vunih... Lepo te prosim, ne delaj mi sramote!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  No, za nočno toaleto, pa so kot naročene...user posted image user posted image user posted image  ne vem, če ti jih ne bom jaz vzela... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
1.2.2008 19:18:17   
Anonimen
ma daj luna, ti si tak vedn za štose... user posted image user posted image user posted image   ma jst resno sprašujem.... ok ok ne bom mela za ven... sam za doma bom pa mela, ker nimam dnarja da kupujem tolk hlač.

(odgovor članu LuNa73)
  Neposredna povezava do sporočila: 4452
1.2.2008 19:22:51   
Tinky
Lunči, za doma so več kot odlične, ven pa z njimi le ne hodi user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
1.2.2008 19:24:40   
Anonimen
ja vem. sej ne bom. pač tisto, ko so mi mama pa teta: jooooj kak ti paše pa to.. pa sm zdele res mal premislala, da za ven ravn ni no. sam za doma so pa fuuuul udobne! mene zdej itak vse tišči

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 4454
1.2.2008 19:25:21   
Blacky30
Jaz bi tudi imela take hlače, ampak res za doma. Ker izgledajo pa super udobne. Mene že vse trenirke tiščijo, razen ene xxl pa ene, ko imam nizki pas. Za kasneje pa si bom neke dolge majčke in oblekice za doma nabavila. Saj veste, one dolge majčke za na plažo.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
   Julijčice 08
1.2.2008 19:58:35   
dzanika
Joj punce, mene pa dons križ boli ko user posted image .  Že včeri me je mal, dons je pa obup. Cel dan mam že kosmodisk gor pa nič ne pomaga. Ma kira kakšno idejo kaj nardit da neha? user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
1.2.2008 20:01:04   
sasi13
dzanika mene že cel tedn boli in tud nevem ko nej nardim, nevem če bo sploh kej pomagalo! to mnde tud spada zraven user posted image lunica24 za doma so super, sam po celju pa ne hodit v njih user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
1.2.2008 20:18:28   
Inigo
svetovne so! mene spominjajo na pižamo user posted image

drgač pa mene tut kosti bolijo. trtica natančneje. ampak zdj vedn manj. pred parimi dnevi pa sm že misla, da mi jo bo utrgalo vn! user posted image no, sam da je minlo.

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
   Julijčice 08
1.2.2008 20:19:26   
dzanika
Sasi13 sej vem da to spada zraven sam že zdej??? Kaj šele bo. Joj joj user posted image

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
   Julijčice 08
1.2.2008 20:20:22   
dzanika
Inigo, trtico sm pa js že dala skozi. Sam je tut hitro minilo. user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
1.2.2008 20:36:24   
Anonimen
Dober večer. Še veste, da sem z vami ali ste me popolnoma pozabile?
Jaz sem bolj malo za racunalnikom zadnje case in se takoooo zalo sem non stop zaspana, da se mi ne da pretirano pisat. Vas pa preberem vsake toliko, da vidim kaj se dogaja.
Kolikor sem zasledila, imate vse že kar zaobljene trebuščke. Jaz pa še kar hodim v običajnih hlačah okoli. Prejšnji teden sem celo imela kilco manj kot 14 dni nazaj. Sploh pa sem pridobila 2 kili, pa je že peti mesec. Ce ne bi poslušala srcka vsak dan in imela zdravnika kmalu, bi me še malo panika pograbila ce je vse ok. Koliko kg ste pa ve pridobile do sedaj?

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4461
1.2.2008 20:49:49   
24julij
IZVIRNO SPOROČILO: tedy

II ja user posted image
Moj lubi me je odpelou na kraj zločina heheh
tja kamor sva hodila ko sva se spoznala - učeri zvečer...
Revež je meu tako tremo... Je reku da ma prstan že par mescecev
kuplen pa da ni pa ni najdu tistga trenutka, ki bi se mu zdel dost
lep, romantičen pa primeren da bi mi ga dau... No učeri me je
pa kr na lepem odpelou tja. Je reku da me ma ful rad, pa najino bebico tud...
Pa če bi se poročila z njim in postala njegova žena..... seveda je šeu tud na
kolenčka.... user posted image

joj kak lepo jst kr jokamuser posted image user posted image user posted image res cestitke tedy

lex mi bos dopsala naslednji pregled 28.2

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
1.2.2008 21:02:50   
sasula
Pa še jaz malo natipkam.

Tedy, jaz ti pa iz srca čestitam in mislim, da je tvoj na mestu. Jaz sem imela vedno se prvo željo poročiti in potem  zanositi. No pa sem noseča in sem full srečna. Je pa res, da , če bi se moj spomnil me zaprosit ... bi zadel terno. Tile hormoni mi tako nagajajo, da se mi zdi, da imem zdaj po eni strani še večjo željo, da bi se poročila. Če pa pomislim, da bi se noseča pa se v bistvu ne bi. Bi bla pa full vesela, če bi se spomnil in me zaročill. hehe. No dugače pa , sem 15 teden in se mi skoraj nič ne pozna. Oblečem vse in še kar imam komaj +1kg. Čakam, da mi kaj trebuh ven udari.

Drugače sem pa že tretji dan cmera in ko preberem  tako romantiko, da se kdo zaroči... jaz kr cmerim. Sej ni , da bi govoril. Upam, da je še katera na tem:)

Drugače pa nimam pojma ..kaj bi s priimki. Po eni strani bi rada, da ima kr oba, če nisva poročena, po drugi naj ima očetovega, potem bi spet, da ima oba:)user posted image Ni, da bi govoril.

lp, S

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
1.2.2008 21:08:03   
TODI
Tedy čestitke tudi z moje strani  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , meni je bilo na moji poroki tolk dobro, da bi se še kar enkrat poročila, edino take vročine kot je pa bila na tisti dan pa nebi več imela!!!

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
1.2.2008 21:32:27   
Blacky30
Midva sva poročena 5 let in pol. Sem imela sanjsko poroko, kot sem si jo želela. Sem pa vse sama organizirala, priprave so tekle eno leto. Sem pa vesela, da sva se poročila, preden so prišli otroci, ker se kasneje verjetno ne bi. Vsaj veliko parov poznam, ki so se želeli poročiti, pa jim potem poroka naenkrat ni več nič pomenila, ko so prišli otroci.

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
   [Brisano sporočilo]
1.2.2008 21:32:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4466
1.2.2008 21:33:09   
Anonimen
Drugače pa nimam pojma ..kaj bi s priimki. Po eni strani bi rada, da ima kr oba, če nisva poročena, po drugi naj ima očetovega, potem bi spet, da ima oba:) Ni, da bi govoril.

He he, najin bo verjetno imel oba priimka.

Kar se pa tiče cmeravosti, pa jaz že celo nosečnost ob vsaki malenkosti jokam, tko da nisi edina, ne skrbi.

(odgovor članu TODI)
  Neposredna povezava do sporočila: 4467
1.2.2008 21:51:33   
sasula
Mi je kr malce lažje,.Se mi zdi, da bo najin otrok tudi dobil oba priimka:)Pa mi be zaprosil, pa bi imel le njegovega:) hehe. No potem upam, da se poroči in da dobi tretjega:)

Pred leti nisem razumela prijateljice, ki je bila noseča in jo je tako metalo, da bi se poročila. Njen pa se ni zganil. Takrat sem jo tolažila, da saj živita skupaj in imela bosta otročka... kaj bi več. Sej ni razlike. No in danes me razganja ob vsaki romantiki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
   [Brisano sporočilo]
1.2.2008 22:14:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasula)
  Neposredna povezava do sporočila: 4469
1.2.2008 23:56:36   
Blacky30
Evo, kot obljubljeno, tukaj je slikica naše tortice z motivom Franček za 3. RD:

user posted image

Torta je bila pol čokoladna in pol višnjeva.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
2.2.2008 7:11:10   
Yasminka
Tedy - Čestitke za zaroko user posted image user posted image user posted image . Res romantičnouser posted image .
Jaz sem poročena 4 leta, skupaj sva že 9 let, pa se imava še vedno noro rada kot dva najstnika user posted image
Blacky - Kako lepa tortica. A ste Frančkovi navdušenci? Pri nas je še vedno popularen Nodi

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
2.2.2008 8:41:00   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Midva sva poročena 5 let in pol. Sem imela sanjsko poroko, kot sem si jo želela. Sem pa vse sama organizirala, priprave so tekle eno leto. Sem pa vesela, da sva se poročila, preden so prišli otroci, ker se kasneje verjetno ne bi. Vsaj veliko parov poznam, ki so se želeli poročiti, pa jim potem poroka naenkrat ni več nič pomenila, ko so prišli otroci.

Se podpišem pod tole.

Najina poroka je bila tudi sanjska, prav tako kot potovanje. Če bi imela prej otroke, vsekakor poroke ne bi mogla izpeljat kot sem si želela.
Pa še full dobro postavo sem imela user posted image , o taki postavi bom verjetno po porodu in še dosti potem, le sanjala user posted image user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
   [Brisano sporočilo]
2.2.2008 8:45:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Yasminka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4473
2.2.2008 8:52:00   
Yasminka
Populis - Ne morem spat. Mali me žgečka po trebuščku, starejša se začne premetavat že ob 5.00. Grem na WC...potem pa ne morem zaspat

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
   Julijčice 08
2.2.2008 9:16:28   
dzanika
Lepo je tele vaše poročne oz. zaročne zgodbice brat. user posted image Pri meni pa še nič. user posted image Ne, itak sva se odločila da imava še čas sam zdej k pa tkole mal berem je pa še mene začel razganjat. user posted image
Joj Yasminka kok luštno da te mali žgečka po trebuščku. user posted image Zdej je še super dokler ne preide v hude brce. user posted image

Blacky30, zeeelo lepa tortica. user posted image

mm, kaj bi pa jedla js zdle? user posted image Men se je pa doma na srečo vaga pokvarla tko da me je kr strah v pondeljek ko grem na pregled kolk bo pokazal. user posted image

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?