liju
|
Alo babike! Da se vam malo javim. Da ne boste mislile, da me ni . Jutri grem spet k zdravniku, ker me tak kašelj matra že cel teden, da popiz . Samo me naj razkuri, da ona spet ne bo vedla kaj lahko jemljem. Tako idejo je imela prejšnji teden, ko sem hodla na prevez rane , ko sem bila že tam pa sem jo vprašala, pa one ne ve, nekaj zeliščnega, tisto pa bi menda lahko, mislim. Jaz pa bom crknila od kašlja, me je v soboto šefica domov poslala, ker ne morem taka delat, logično. Jutri bom sicer šla zjutraj, pa da vidimo, kako dolgo zdržim. Sem pa probala menda vse domače "žaube", pa nič ne pomaga. za novega očkota, sem vesela, da se nam je ati pridružil, sicer pa mami tudi naj kaj pošpega sem in kaj napiše Glede kg, ko ste se pogovarjale, jaz sem zdaj ob tem slabem počutju zgubila 1 kg, če pa sploh nimam apetita, če se prisilim, pa žvečim kot da imam drek v ustih .Tako da imam isto kg, kot na štartu. Sem pa tudi v prvi v prvih 3 mes. zgubila 1,5 kg, pol pa kar drastično gor in pridelala +20 kg. Na srečo sem pa pol dobila po letu dni vse dol. Malo bolj dolgo je trajalo, sem premalo časa dojila. V torek pa imam G, tak da že komaj čakam. Nič, grem pod tuš in aji. Zjutraj bom šla probat delat, pa da vidimo kako bo. lahko noč.