|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
2.2.2008 11:03:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4476
   Julijčice 08
2.2.2008 11:21:30   
dzanika
Ja js rajš enkrat mesečno tist prebolim (na vagi) kokr pa vsak dan doma. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
   RE: Julijčice 08
2.2.2008 16:34:53   
alles
Pozdravljene!
Sem bodoči očka. Moja ima rok 2.7.2008, pričakujeva fantka.

Lp,A

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
2.2.2008 17:34:32   
netki
Bravoooooo očka!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Lepo da se oglasi tudi kakšen očka.

Čestitke tudi mamici (bodoči)user posted image

(odgovor članu alles)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
2.2.2008 17:46:10   
Inigo
dobrodošli očka!!!

zanimivo, nikol si nism misla, da bomo mele še kakšnega očkota tu user posted image ampak smo vesele! a ne punce?! user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
   [Brisano sporočilo]
2.2.2008 21:05:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4481
   Julijčice 08
2.2.2008 21:51:03   
dzanika
Dobrodošel očka!

A veste kaj? Dosegle smo 100! Jupi! Pa mislem da se bo še katera oz. kateri javil. Je zelo lepo vidit da se še kakšen očka spomni pogledati malo na forum. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4482
   [Brisano sporočilo]
3.2.2008 9:59:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4483
   Julijčice 08
3.2.2008 10:16:39   
dzanika
Mojcej čestitam za brcike! user posted image  user posted image
Js pa še čakam in čakam na njih. user posted image
Pa pozdravite se čimprej! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4484
3.2.2008 11:31:37   
24julij
cestitke za brcike,kako ste kaj punce?user posted image user posted image user posted image

ocka dobrodosel,se nam lahko pridruzis pri cvekanju,ce se še nisi ustrašiluser posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
3.2.2008 12:29:39   
bastian111
Alles dobrodošel med nami! bodoči mamici pa poklanjamuser posted image .

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
   [Brisano sporočilo]
3.2.2008 12:41:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bastian111)
  Neposredna povezava do sporočila: 4487
3.2.2008 16:14:56   
maja24
A se kira od vs spomne tega komada,men je tolk dobruser posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=7_uFkcSWkqQ

Neposredna povezava do sporočila: 4488
3.2.2008 17:18:24   
24julij
user posted image user posted image user posted image user posted image dobr je maja ga pa ze neki casa nisem slisala

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
3.2.2008 17:29:05   
Yasminka
Punce... drugorodke in tretjerodke, dajte mi malo povedat, kdaj ste zdaj začitile pikice. Mene so metuljčki presenetili že v 15. tednu... tako da sem kar presenečena. V prvi user posted image sem čutila malo pri 18. tednu, zdaj pa že tako hitro. Sem pa v tej nosečnosti takoooo utrujena, da me kar skrbi kako bom zmogla, ko bosta tukaj dva. Eh...saj vem, malce sem depresivna zaradi teh viroz. Ema ima čisto zabasan nos in je res, res sitna.

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
3.2.2008 18:58:37   
Anonimen
hruška debeluška to je pa lepo slišat, da me niste pozabile.

Ko smo se ravno na prejšnji strani pogovarjale o jokavosti, je mene zdajle maškarca popolnoma v jok spravila. Edina maškarca, ki je pozvonila na vrata danes (no, tisti dve urci ko sva bila doma) je bil en majhen fantek in midva sva bila edina, ki sva mu odprla v bloku in mu dala par evrčkov. Ostali pa sploh nočejo odpirat vrat in se čist potuhnejo. Saj ne rečem, če pride trop velikih maškar ki razgrajajo, ampak majhen fantiček....Tako se mi je zasmilil, pa še tak čist prestrašen glasek je imel, ko je vprašal če imamo kaj za pusta hrusta.
Sem se tako zjokala. Joj ti hormoni so me naredil še bolj občutljivo kot sem že itak.

(odgovor članu Yasminka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4491
3.2.2008 19:57:36   
karamela6
Angelina, nekaj podobnega se je meni zgodilo včeraj. Majhnemu fantku sta družbo delala dva večja, ki sta bila našemljena v prav grozni maškari - eden neka drakula, drugi hudič, ali kaj. Ampak mali fantek je bil pikapolonica. Zasidral se mi je v dno duše. Ko sem mu stisnila v roko nekaj evrčkov, sem začutila solze v očeh, saj je bila njegova rokica tako majhna, da so je kovanci za 2 in 1 € popolnoma prekrili, več ni šlo vanjo. Pobožala sem ga po laseh in mu rekla, da je najlepša pikapolonica kar sem jih kdaj videla. Na premraženem obrazku se je kar naenkrat prikazal velik nasmeh in iskreni "hvala, teta" je prišel iz njegovih ust. Dan je kar naenkrat postal poseben in čudovit! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
   Julijčice 08
3.2.2008 20:06:36   
dzanika
Ja tile hormončki so čist adijo. Men je šlo pa dones prov na jok k sem poslušala na radiu čestitko za mojo teto in k so na koncu rekli da vnukinja ji pa pošilja 50 poljubčkov. Pa sm kr solzna ratala. Pol sem se pa že sama seb smejala ja halo, kaj je pa tuki tazga za jokat? user posted image Grozni so teli hormončki. user posted image

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
3.2.2008 20:10:06   
Anonimen
Joooooooj Karamela, zdaj pa še ob tvoji zgodbi jokam. user posted image
Najbolš da grem kar spatuser posted image , sicer se bom še izsušila danes. Očitno tud vreme mal vpliva name.user posted image

(odgovor članu karamela6)
  Neposredna povezava do sporočila: 4494
   [Brisano sporočilo]
3.2.2008 20:17:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4495
3.2.2008 21:52:28   
24julij
hruska,se ti cist pridruzujem..kr grem

Neposredna povezava do sporočila: 4496
3.2.2008 22:12:18   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: Yasminka

Punce... drugorodke in tretjerodke, dajte mi malo povedat, kdaj ste zdaj začitile pikice. Mene so metuljčki presenetili že v 15. tednu... tako da sem kar presenečena. V prvi user posted image sem čutila malo pri 18. tednu, zdaj pa že tako hitro. Sem pa v tej nosečnosti takoooo utrujena, da me kar skrbi kako bom zmogla, ko bosta tukaj dva. Eh...saj vem, malce sem depresivna zaradi teh viroz. Ema ima čisto zabasan nos in je res, res sitna.

Yasminka, jaz sem v prvi user posted image  začutila tiste prave brcike, da sem točno vedela, da je to to, v 19. tednu. Tokrat pa sem v 17. tednu in ne čutim še tistih pravih. Če se res osredotočim in ležim na hrbtu, se mi zdi, da se nekaj premakne vsake toliko ali pa vzvalovi, ampak ker nisem sigurna, še to ne štejem za prave. Bo že....jaz bom g. povedala datum prve brcike, ko bo res tista ta prava, kot da nekdo potrka gor po trebuščku.user posted image

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
   [Brisano sporočilo]
3.2.2008 22:18:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 24julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 4498
   Julijčice 08
3.2.2008 22:29:21   
dzanika
Ja js sm tut pričakovala dones mal več pisanja tuki gor. Pa nič in nič... Kaj delate cel dan ob takšnem vremenu? Jaz visim na internetu. user posted image Sej drugega se mi pa nič ne da. user posted image

Zimska, morfologijo ti naredi tvoj ginekolog saj je to malo bolj podroben ultrazvok. Dela pa se men se zdi okoli 20T.

Neposredna povezava do sporočila: 4499
3.2.2008 22:57:22   
liju
Alo babike!
Da se vam malo javim. Da ne boste mislile, da me niuser posted image . Jutri grem spet k zdravniku, ker me tak kašelj matra že cel teden, da popizuser posted image . Samo me naj razkuri, da ona spet ne bo vedla kaj lahko jemljem. Tako idejo je imela prejšnji teden, ko sem hodla na prevez raneuser posted image , ko sem bila že tam pa sem jo vprašala, pa one ne ve, nekaj zeliščnega, tisto pa bi menda lahko, mislim.user posted image user posted image user posted image
Jaz pa bom crknila od kašlja, me je v soboto šefica domov poslala, ker ne morem taka delat, logično. Jutri bom sicer šla zjutraj, pa da vidimo, kako dolgo zdržim. Sem pa probala menda vse domače "žaube", pa nič ne pomaga.user posted image

user posted image user posted image user posted image za novega očkota, sem vesela, da se nam je ati pridružil, sicer pa mami tudi naj kaj pošpega sem in kaj napišeuser posted image

Glede kg, ko ste se pogovarjale, jaz sem zdaj ob tem slabem počutju zgubila 1 kg, če pa sploh nimam apetita, če se prisilim, pa žvečim kot da imam drek v ustih user posted image user posted image .Tako da imam isto kg, kot na štartu. Sem pa tudi v prvi user posted image  v prvih 3 mes. zgubila 1,5 kg, pol pa kar drastično gor in pridelala +20 kg. Na srečo sem pa pol dobila po letu dni vse dol. Malo bolj dolgo je trajalo, sem premalo časa dojila.
V torek pa imam G, tak da že komaj čakam.user posted image user posted image user posted image

Nič, grem pod tuš in aji. Zjutraj bom šla probat delat, pa da vidimo kako bo.

lahko noč.

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?