|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
31.1.2008 21:20:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 4401
   Julijčice 08
31.1.2008 21:42:04   
dzanika
Blacky30 ti kar pridi na kašno sadno kupo ker js že cel dan tale sladoled natepavam in bom drugače vse sama pojedla. user posted image Drugač pa punce, men se zdi da so čist vsi teli moški isti oz. večina. Moj tut noče nobenga imena predlagat. In prav sej k bomo zvedl kaj je bom pa tuhtu. Pa še to sam če bo user posted image , ker za user posted image pa itak js zbiram. Joj no. In sem prou jezna na njega k noče nč povedat kaj mu je ušeč js pa skus tuhtam. user posted image Sam za Niko pa Kajo vem k je enkrat že prej omenu k še nisem bla user posted image . Tko da če bo punčka bo po mojem neki od tega. Vidm pa da je tale Patrik kr aktualen letos. Ja men je ful ušeč res.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
   RE: Julijčice 08
31.1.2008 21:48:00   
pika74
Ojla pupike user posted image

sem vas prišla mal pokukat... dolg vas že nisem brala in tud sedaj ne bom vsega uspela za nazaj prebrat... 18.12.07 je že zgodovina... ta dan sem namreč imela abrazijo...user posted image  in se poslovila od vas...

ampak vidim, da ostale kar pridno napredujete z bušiji user posted image user posted image user posted image le tako naprej.

no, pa vso srečo še naprej user posted image

držte se!

Lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
31.1.2008 22:16:18   
Inigo
flower - odlično! ful mi je všeč. in dragemu tut user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
   [Brisano sporočilo]
31.1.2008 22:25:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4405
   Julijčice 08
31.1.2008 22:39:31   
dzanika
Hruška, daš še men mal sladoleda k men ga bo kmalu zmankal user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4406
31.1.2008 22:42:04   
najsi
IZVIRNO SPOROČILO: Nasara88

ilatic vse najboljše za tvoj rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede imen pa je meni ful všeč Patrick za user posted image (vidim, da se je že kar nekajkrat pojavil tu goruser posted image ) za user posted image   pa Vanessa (imamo še od prvič). Glede imena za user posted image je to edino ime, ki je meni všeč, moj pa se ne more opredeliti in pravi, da raje počakava do morfe, ker bo itak user posted image in bo Vanessa, ki pa je všeč obemauser posted image .

Iiiiiiiiii moja najstarejša nečakinja je tud Vanessauser posted image user posted image
Ma pa še sestrico Larisso in bratca Klemna user posted image

naš čudež je privekal na svet 26.6.2008,ob 2:17 zjutraj. Na ta svet je prišel kot krepak fantek z imenom Oskar

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
   [Brisano sporočilo]
31.1.2008 22:50:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4408
31.1.2008 23:23:57   
Blacky30
Joj, jaz pa sem danes pozabila na moj sladoled. Sem s taščo maznila še en krožnik repe s fižolom, potem pa sem jedla gumijaste bonbone. Zdaj pa sem še poleg računalnika maznila 3 pomaranče. Zdaj pa lahko grem spat.user posted image

Nočko, punce, fajn spite.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4409
1.2.2008 0:22:02   
lex
No a si vidla mojga deda smotanega, kake butaste ma. V soboto vam dam sliko od torte gor. Je nuttelina, zdaj se mi ne da več, jutri mamo pa fešto, ker je neki prišo vmes. Ful je lepa.

Uživajte in lahko noč.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
1.2.2008 7:03:58   
Katy\o/
Hoj pika74, lepo da si nas prišla malo pogledat. In kako si ti? Kdaj moramo držat pesti, da spet zagledaš user posted image ? Le pridi še kaj. user posted image

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
1.2.2008 8:12:49   
Yasminka
Jutro user posted image

Kje ste čvekice. Jaz že kuham user posted image z veliiik mleka.

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
   Julijčice 08
1.2.2008 8:48:15   
dzanika

Dobro jutro!

Danes pa niste tko zgovorne. No sej vem, zgodi je še. user posted image Pol vs pa spet ne bom dohajala brati. user posted image In kako smo danes kaj? Bolezni so se že umirile?

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
   [Brisano sporočilo]
1.2.2008 8:54:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4414
1.2.2008 8:56:53   
Yasminka
Dzanika - Pri nas na žalost še kuhamo. Ob 6.00 je hči dobila 40 vročine. Tako, da sva jo ohlajala v kopeli in zraven panično čakala, kdaj bo zdravilo prijelo. Mislim... sem user posted image kot dež.
Zdajle pa vsa vesela gleda Telebajske in celo en senvič je pojedla. Kadar je bolna ima nenavadne želje. Jedla bi le sladoled, jogurte, krofe, jagode... tako da sem včeraj moža poslala po zaloge v trgovino. Ampak sem prav srečna, da vsaj nekaj poje...
Upam, da naslednji ne bo tako bolehen.
Prestavila sem pregled pri g. - tako da ga imam v torek

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
   [Brisano sporočilo]
1.2.2008 9:01:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Yasminka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4416
   [Brisano sporočilo]
1.2.2008 9:18:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4417
   [Brisano sporočilo]
1.2.2008 9:19:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4418
1.2.2008 10:05:16   
Yasminka
Hvala za skrb. Res upam, da bo s temi našimi virozami čimprej konec.
Drugače pa še mal o imenih. Sodelavka (slavistka) mi je posodila dve knjigi:
Janez Keber: Leksikon imen
Revija mama: Mamina knjigica imen
Všeč so mi pa še za user posted image : Špela, Zarja (tako je dala ime hčeri kolegica in ji res zelo paše), Mia, Ajda...ampak user posted image Lucija
user posted image : Aljaž, Anže, Andrej (tast user posted image ), Filip, Matija,Tilen, David, Juš v igri sta pa user posted image Matej in Peter

Neposredna povezava do sporočila: 4419
1.2.2008 10:07:41   
Yasminka
za user posted image pa še Natalija - samo tako je ime moji sestri
Zdaj pa res šibam. Ema me vabi na čajanko z namišljenim čajem... vsi medvedki že imajo svoje skodelice, ena pa čaka tudi mene. Cukr je tale moja punčka

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
   [Brisano sporočilo]
1.2.2008 10:26:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Yasminka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4421
1.2.2008 11:06:32   
Blacky30
Dobro jutro!

Oj, pika74, sem te vesela. Ne rabim te vprašat, kak se držiš, ker pri tebi se vidi že po pisanju, da kar izžarevaš pozitivno energijo. Ko bi le vsi to zmogli. Res, povej, kako zdaj pri tebi napredujejo stvari?

Lex, ja, daj objavi slikico od torte, to ful rada gledam. Sem nekoč bila tudi sama velika pekačiča tort, zdaj pa mi ni več. Imam pa celo zbirko v albumu, ker sem vsako slikala. No, mi smo Nejcu tokrat kar kupili torto, bom tudi jaz objavila slikico.

Yasminka, jaz pa ne pijem kave. Kaj imaš torej zame? Sem si pa danes po dolgem času naredila kapucino, pa mi ni bil dober, bljak. Pa še take ogabne krofe sem imela zraven za zajtrk, so mamo nagnili v trgovini in ji prodali krofe od Don-don, bljak. Še dobro, da bo kosilo mnjami. Danes kislo zelje. Pošiljam ti lepe želje, da se Ema čimprej pozdravi.user posted image

Dzanika, jaz sem ok, moj nahod je šel, mali pa pridno je antibiotike, ima pa še zamašen nosek in knedl v grlu. A bo tudi to minilo. Jutri praznuje rojstni dan (drugo rundo) in bomo hkrati imeli tudi pustno rajanje za otroke. Tak da bo pestro. Danes mu letim kupit še kostum. Mi je všeč tisti iz BC kataloga, muco oz. Tom iz risanke Tom&Jerry.

Hruška, koliko pa je stara tvoja sestrica?
Populis, čestitke za prve brcike bejbija. user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz jih tudi že komaj čakam. Res pa je, da sem veliko v gibanju, ko letam za malim po bajti, tak da niti nimam časa čutit, zvečer pa ko se uležem v posteljo, tudi spim v trenutku.user posted image

Mojcej, tudi tebi in malčku želim vse dobro, morda pa bo do torka že vse OK, malčki hitro pridejo k sebi.

Me tri sodelavke že imamo pustne kostume, bomo spet skupinska maska. Lani smo bile čarovnice, vam pokažem slikico kasneje. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4422
1.2.2008 11:36:27   
Anonimen
Punceeeeee!!!!

To pa morem tud vam povedat!!!!
Moj lubi me je učeri zaročil!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4423
   [Brisano sporočilo]
1.2.2008 11:43:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4424
   [Brisano sporočilo]
1.2.2008 11:48:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?