lex
|
domače zdravilo za kašelj: spražiš sladkor, brez vsega, da karamelizira in ko je rjav in se začne penit zaliješ z vodo (iz tega narediš čaj) in not daš timijan in žajbelj, lahko tud malo limone. Črno redkev izdolbeš in vanjo nasuješ malo sladkorja in pustiš čez noč, da se nabere sok in to potem uživaš. Pa še neka fora podobna je s čebulo, ampak sem pozabla Moja kolegica je na bolnški zaradi bleče trice in ji je G rekla, da pač nekatere boli, spet druge pa ne. Mene nikoli ni (že trkam!). Mi smo pa danes SPALI Mis je spala od 22.30 do 8 zjutraj. Misllim, da je podrla vse rekorde v naši bajti. Smo pa vsi 4-je bolani. Aleks je boljši in če dans in jutri ni vročine gre v torek v vrtec. Ati nam je zakuhal o je prišel iz smučarije oz. menda je bil že zjutraj čisto adijo, ampak ker je obljubil, da bo pomagal na tekmi mu ni prestalo nič drugega, Alin rahlo spet kuha, iz nosa ima pa polžjo avtocesto, tak ji teče , jaz kiham tak, da sem porabla že cel ta velik zavitek robčkov. Včeraj me je še glava bolela, pa sem zvečer vzela Lekadol se zavila v kovter in prespala, zdaj je pa bolje Še sreča, da mam kosilo še od včeraj. Juho in makaronovo meso. Sem samo jaz jedla, pa bomo dans do konca pojedli, ker je tako dober, da je za prste polizat. Uživajte v lepi nedelji.