|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
24.1.2008 21:15:51   
24julij
lex zelo lepega sineka imas,
jaz sem pa zdele bla tolk hiperaktivna da ni res spravla sem se kruh pect pol pa se posesala celo stanovanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image s tem da sem bla prej pa mrtva pred tv-jem,haha kaj pa ve kej pocnete pri nas je zopet kosarka na programu

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
   [Brisano sporočilo]
24.1.2008 21:18:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sasula)
  Neposredna povezava do sporočila: 4002
24.1.2008 21:21:57   
Inigo
dobila sem 10tko!!! user posted image user posted image user posted image jeeeeeeeeeeeeej! jst sm tk vesela... user posted image user posted image user posted image

mi še sicer ne vem točno kaj bo, bojde bo punca... in če bo, bo Tinkara user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
24.1.2008 21:23:35   
lex
naš user posted image  je pa tak noge skup držal, da je mel celo prekrižane. evo una dva sta se takoj pokazala, tale naju bo pa že iz trebuha ven jezil in nama kazaluser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
24.1.2008 21:24:13   
Inigo
taglavno pa sm pozabla!!!

ko mi je profesor reku, da sm dobila 10, sem tako razburila, da je mali tak zbrcal... PRVE BRCE!!! user posted image user posted image in bile so prav močne...

24.1.2008 bo za vedno v mojem spominu...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
24.1.2008 21:27:02   
lex
Inigo ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no mi smo tud meli Tinkaro v mislih pri Alini, pa se Aleks ni strinjal z njo, mogoče bo pa zdaj

hvala za kompliment. mamo tako lepe otroke, da bi blo škoda če bi bla samo 2user posted image user posted image user posted image  (to je moj izjavil, ko je izvedel za 3)

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
24.1.2008 21:29:21   
Inigo
hvala lex user posted image

aha, pol bosta pa dve mali julijki Tinkari. luštno! user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
24.1.2008 21:34:58   
lex
24julij a prideš še k men? ti plačam, jaz sem do sedaj uspela samo pomivalca gor odpretuser posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
24.1.2008 21:41:01   
Blacky30
Inigo, čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Za izpit, predvsem pa za prve brcike, kar pa ti res ostane v večnem spominu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lex, SG mi je daleč, al ni? Kak dolgo se voziš do MB?

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
24.1.2008 21:43:20   
24julij
lex lahko se zmenimo,sej tud pr men je to momentalno,sej da pa vidis kaksen je danes tale moj kruhekuser posted image ekat manjsi ko zadnjic zgleda da dneva za pect pa danes nimam se mi se kruh ni hotu dvignituser posted image user posted image ma mojuser posted image pravi da za pojet bo zeuser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
24.1.2008 21:46:47   
Blacky30
Lex, meni pri spolu dodaj user posted image , prosim.

Imena pa boš verjetno dodala le tam, ko se spol ve, ne? Ali tudi pri presenečenjih, boš tu dodala oba imena?

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
24.1.2008 21:47:53   
lex
vuzenica - mb je 48 km + 25 km do SG = 73 km kar ti znese 1 uro in 15 - jaz sem se vsak dan vozla na fax vpo pa mi je bilo čist mimogrede, se pol že navadiš. ko sem mela svoj avto sem včasih bla tolk zamišljena al pa sem poslušala muziko, da sploh nisem vedela kdaj sem se doma ustavila, samo naenkrat ni blo več treba vozituser posted image
saj pravim meni je mb ful domač, ker naš konc ful hodi dol v trgovine, smo še vedno bogu za nogo

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
24.1.2008 21:49:06   
lex
lahko dodam oba imena - po želji, nič ne bomo koplicirali ampak bom upoštevala vaše želje.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
24.1.2008 21:50:52   
Blacky30
Saj ti verjamem, da ni tak daleč, samo kaj pa, če imaš popadke in to take fajn boleče? Pa si zamisli, da rodim tam nekje na cesti bogu za leđima. user posted image  Sem prej v Feldbachu kot pri vas. Eh, mislim, da bo kar MB ostal. user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
24.1.2008 21:55:14   
lex
jaz sem tud o Feldbachu študirala pri Alini, pol sem se pa glih zardi tega premislila. zdaj pa ne pride v poštev, če bodo račune pošiljali, ker naši ne krijejo več

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
   [Brisano sporočilo]
24.1.2008 22:04:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 4016
24.1.2008 22:12:55   
lex
punce lahko noč, sem že čisto adijo

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
   Julijčice 08
24.1.2008 22:29:44   
dzanika
Ojla julijci!

Tut jaz se vam pridružujem v juliju in sicer imam rok 18.7.2008. Do sedaj še nisem uspela pisati po forumu ker smo bili polno zaposleni, zdej bo pa mal več časa k smo doma. ;)
In, kakšno je kaj počutje? Pri meni zelo super, se mi zdi da se bolje počutim kot pred nosečnostjo. user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
   [Brisano sporočilo]
24.1.2008 22:31:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 4019
24.1.2008 22:32:37   
Blacky30
Hruška, samo pri nas, ko bomo rodile drugič, moramo v bolnico štartati že, ko imamo redne popadke na 10 minut. Sploh ne vem, kak izgledajo naravni popadki in kak si to potem sledijo in to. Hudiča, saj sem še začetnik.user posted image user posted image user posted image

Nočko, nosečkice.user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
24.1.2008 22:33:55   
Blacky30
Dzanika, dobrodošla med nami. user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da si taka čvekica kot me, potem ti ne bo dolgčas.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
24.1.2008 23:18:57   
Nasara88
Dzanika dobrodoslauser posted image user posted image user posted image  Ocitno se se vedno julijke skrivajo in so zacele curljati na planuser posted image  To bo definitivno rekorduser posted image

Lex ce sem iskrena, jaz vakuuma sploh nisem vec cutila, ker so bile bolecine popadkov hujse (razlike med svojimi in umetnimi nisem sploh cutila). Da ne bo preplaha, bolecine zaradi tuscavnikov, ki pa porodijo otroka in so pri meni trajali 2,5 ure, kar pa drugace ni obicajno. Toliko, da ne prestrasim katereuser posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
24.1.2008 23:19:49   
Nasara88
Inigo cestitke za 10 user posted image user posted image user posted image  pa se enkrat user posted image user posted image user posted image  za prve brcike

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
25.1.2008 7:42:48   
Katy\o/
Čestitke Inigo! user posted image  Bravo, to pa je lep uspeh! user posted image

Pa dobrodošla Dzanika. user posted image

Kako ste kej danes punce? Mene tolk križ boli. Pa začela sm se zbujat z bolečo trebušno prepono kar redno. user posted image  Po moje zarad dihanja ponoči al kaj. Moram reč, da to niprvič in se mi je dogajalo tud pred nosečnostjo. Joj, se že vidim kakšne probleme bom mela z dihanjem (med porodom). user posted image  Jaz namreč zelo plitko diham. Kliuser posted image .

Kok je lušno ko sonček sije kajne? Prav lep dan je danes tle v NM. user posted image

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
25.1.2008 8:12:26   
Inigo
ja, punce, očitno ste res močno držale pesti, da je padla 10tka. hvala vsem za čestitke! user posted image user posted image

pri nas je pa danes neko kislo... ne kaže, da bi blo lepo vreme... sicer je še zgodaj... bomo videli! upam, da res ne bo lepo, ker se moram učit. mam jutr še en izpit. statistiko user posted image ta pa defenitivno ne bo 10, tko da bom še bolj rabla vaše pesti user posted image tukaj si želim samo 6... samo da gre skos in da bo mimo.

imate kako idejo kaj bi danes skuhala za kosilo?

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?