|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
28.1.2008 13:08:33   
Nasara88
Najprej da ti zaželim user posted image vse najboljše Mojcej user posted image user posted image user posted image user posted image

Lunica lepo, da si se vrnila med nas z dobrimi novičkami. Malo še potrpita z user posted image pa bosta lahko nemoteno uživala v pričakovanju vajinega user posted image .

Netki  raje se idi pokazati, če je treba na urgenco. Pri meni se 1. no dobro kočalo, čeprav je bilo čisto v začetku user posted image

Glede brcik pa bi rada povedala, da sem user posted image čutila nekje okrog 15 tedna in sedaj v 17. tednu (včeraj) sem začutila tiste ta prave težko pričakovane brcikeuser posted image Danes zjutraj v službi na sestanku pa je user posted image izvajal prave akrobacije. Sem se komaj zbrala in ostala resnauser posted image

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
28.1.2008 13:14:51   
netki
Nasara88.....čestitke za brcike.user posted image user posted image user posted image
Če bi jih jaz vsaj malo čutila, bi bila pomirjena.user posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
   [Brisano sporočilo]
28.1.2008 13:22:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4128
28.1.2008 13:45:22   
24julij
nasara cestitke za brcike jaz tudi komaj cakam da jih zacutim,neke metulcke ze sedaj ce se umirim,upam da je to to,mami pravi da je to se prehitro k sem 15t in pol dam jst ce imam roko na trebuhu pa da se sprostim cutim kako se premika in me zgackauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
28.1.2008 14:03:08   
Nasara88
Punce hvala user posted image Boste videle še malo, pa bomo vse čutile svoje user posted image . Pri meni je bilo tudi prej, kot sem mislila da bouser posted image

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
28.1.2008 14:09:51   
Anonimen
nasara hvala user posted image  glede brcik pa, a ni super fino fajn? me pa mal čudi, a je tudi pri tebi dobesedno vsak dan bolj? se mi zdi, da iz tedna v teden bolj čutim... še to punce, kdaj naj bi se šlo v materinsko šolo? verjetno smo še prehitre ane?

(odgovor članu Nasara88)
  Neposredna povezava do sporočila: 4131
28.1.2008 14:20:22   
24julij
lunica mi2 greva maja,tako sem se dogovorila z ginekologinjo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
28.1.2008 14:21:55   
Katy\o/
O punce, kok lepo je brat, ko že čutite brcike. user posted image Meni se je včeraj zdelo, da me je pobožal moj mali škratek, pa sem potem z AS poslušala in se mi je zdelo, kot da sem slišala prebavo, zdej pa nisem več prepričana. user posted image Dokler ne bo konkretno, ne bom vedla al je al ni. Tudi jaz komaj čakam tiste taprave brcike. user posted image A ma katera od vas kdaj občutek, kot da bi imela kamen v trebuhu? Na otip trebuh takrat ni trd. Mislite da gre za otrdevanje (lažne popadke)? Meni se zdi, da je to mal zgodaj kajne? user posted image

Lep dan vam želim.

Aja, tudi jaz sem razmišljala, da bi šla nekje aprila-maja v materinsko šolo. user posted image

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
28.1.2008 14:37:08   
Inigo
tut midva bova šla konec aprila ali maja v šolo za starše. 

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
   Julijčice 08
28.1.2008 14:37:34   
dzanika
Netki, ne bodi zaskrbljena, tudi jaz še ne čutim nobenih brcik. user posted image Ampak komaj čakam na to da bo kaj.
Vsem ostalim ki jih čutite pa čestitke. user posted image user posted image

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
28.1.2008 14:40:49   
Nasara88
midva o šoli za starše še ne razmišljava, morda niti ne bova šla, saj sva to že dala skozi user posted image

Lunica in ostale meni se res zdi, da se to stopnjujeuser posted image Včeraj, ko sem prvič začutila trikrat zapored, sem potem vedno, ko sem se usedla čakala in čakala pa ni bilo več nič. Danes zjutraj pa kar konkretno in kar nekaj časa skupaj, pa sedaj tekom dneva še večkrat. Joooooooj je to res lep občutek, tiste ki še čakate boste videle.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
28.1.2008 14:56:48   
Balonchy
Pozdravljene moje "JULIJE"... user posted image

Kako ste?
Vidim oz. berem, da že skoraj vse "brcate"... user posted image

Lunči... vidiš, da je blo vse OK in drug teden dobiš samo še potrditev!!! user posted image user posted image user posted image

Lex, kako je z vašimi prehladi? Ste ozdravili?

Tinky, kje se potikaš???

Mojcej, HAPPY BIRTHDAY!!! user posted image

Lep in sončen dan vam želim...

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
28.1.2008 15:03:37   
Anonimen
balonchy.. jaz tebe tak občudujem. sploh ne morem verjet kak si dobra oseba. takole nam želiš lepe stvari in nas vzpodbujaš, ma če bi blo več takšnih ljudi na svetu, bi blo čist drugače... jaz mislim, da si ti najbolj zaslužiš bit mamica in če je on zgoraj kolčkej pametn ti bo to čimprej uresničil. zlata si res.

(odgovor članu Balonchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4138
28.1.2008 15:05:33   
24julij
ja lunica prav imas,ooo glede na to da drzimo pesti za baloncy verjamem da bo prav hitro mamica,pa bomo vsi veseliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
28.1.2008 17:33:25   
Tinky
Ciao punce

Ravnokar sem popapcala kremšnito, ki sem jo zjutraj kupila na Bledu. Z mojimi sem šla na "izlet" - kupovat notranja vrata. user posted image

Ufff, kako ste nekatere srečke, da že čutite metuljčke :) Jutri vstopam v 18. teden, pa ne čutim prav nič, sem že full nestrpna.

Midva greva v materinsko šolo v začetku aprila, traja pa en mesec - 2 x na teden.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
28.1.2008 18:25:48   
papir
kak fajn k čutite že brcika.jaz na moje prve še vedno nastrpno čakamuser posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
28.1.2008 20:07:32   
Balonchy
Lunči... ...saj ni take sile... Veš, da vas vzpodbujam - saj ste vse po vrsti moje "soborke".. Pač meni se je zalomilo in upam, da nikomur več... Ne privoščim nikomur teh tegob... Saj tudi mene še vedno zlomi, ampak se poberem in šibam dalje...

Čist tolk za info, da vam povem...
15.12. sem imela abrazijo... v roku treh tednov po abraziji naj bi imela g pregled... ker sem takrat še vedno imela izcedke, mi je moj g svetoval naj počakam do prve M in naj potem pridem. Ker se je M pojavila komaj prejšnji teden, bom počakala da čist "presahne" in 5.2. sem naročena na tale "prvi" pregled. Držite pesti, da se je stvarca fajn pocajtala - potem pa vam sporočim kako naprej...
Mislim, da se še kar nekaj časa ne bova z mojim user posted image  odločila delat na user posted image , ker morava stvar naprej fajn prebolet - potem pa veselo na delo. user posted image

Trenuten splet okoliščin mi pa tudi user posted image  ne dopušča, ker sem par stvari obrnila na glavo... (beri služba...)

Eh... sej bo...  user posted image user posted image user posted image

Držte se moje JULIJE! Vsak dan vas berem in mislim na vas!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
28.1.2008 20:46:15   
Inigo
Balonchy me pa nate! držimo pesti, da se je vse spravilo v red in da z dragim čimprej prebolita in nam kmalu poveš veselo novico.

vedi, da smo vedno s tabo! user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
28.1.2008 21:10:38   
lex
Naše zdravstveno stanje se je umirilouser posted image , Alina ima še zadelan nos, ampak vsaj kašlja ne več in tud vročine ni mela večuser posted image , jaz mam nos zaštofan ko bi v vsaki nosnici imela po tri tamponeuser posted image user posted image , ati je bil pa dan v šumi rezat rušt pa se je zašvical in je okuser posted image .

Balonchy ti si tud en tak sonček in nas res ne zapustišuser posted image user posted image  in ti želim, da se ti življenje čimprej obrne na dobro, tako kot si sama želiš.

Nič morem nehat, ko grem fotke iz šume dol vlečt, ker bi jih mojuser posted image  rad videl, preden gre spatuser posted image  dedi

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
   Julijčice 08
28.1.2008 21:44:57   
dzanika
Sam je res lepo videti takšne spodbudne besede od nekoga, ki prestaja še hujše stvari kot pa me ki včasih delamo probleme iz nepotrebnega. user posted image Balonchy, prepričana sem da bo tudi zate posijalo sonce le vztrajen je treba biti in poln optimizma. In srčno upam da se ti čimprej nasmehne sreča.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
28.1.2008 22:12:11   
mis
Dan!

Po doooooooooolgem času se vam spet javljam, sem še med živimi!user posted image

No, sem v 18. tednu in že kakih 14 dni nazaj sem prvič začutila nežne brcike, ta teden jih pa nekako vsak dan čutim. Ko sem bila prvič noseča jih tudi nisem tako hitro čutila.
Prejšnji ponedeljek sem imela pregled, sva poslušala srček. Vse je načeloma ok. 14.2. pa imam morfologijo, pa takrat več napišem.

Vsem čestitke za prve brce, upam da na koncu ne bodo preveč bolečeuser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
   [Brisano sporočilo]
28.1.2008 22:22:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 4147
28.1.2008 22:43:55   
lex
Joj sem pozabla napisat, sem taka kurauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz čutim bricike kakšne tri štiri dni in to potem ko se uležem v posteljo na hrbet, kaj več pa naš škratek še nočeuser posted image , se ne da.

Pa tito kar je napisano o otrocih - vsaj za februarske ful drži, tamala je še malo premala za čisto psihološko obravnavouser posted image : On je pa čisto tak, no ga še bolj poznam, ker sem tud sama februarska. Jutri mu morem naredit še kostum za pusta, pa njej tud - bo pikapolonica (mi drugo leto ne bo potrebno 2 kostumov delatuser posted image user posted image user posted image  - ta najmlajši bo pikapoka, Alina bo žabica - ji je letos še prevelika). V soboto imamo pa big fešto za 3 rojstni dan. Uh kako čas beži. To vidiš šele ko maš bebe, pol se greš pa barvat pa ti vsakič reče, da si bolj sivuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
   [Brisano sporočilo]
29.1.2008 8:07:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 4149
   [Brisano sporočilo]
29.1.2008 9:14:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?