|
RE: Mož, noseča žena in kup stvari za opraviti 24.10.2007 11:08:15
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: smigli30@email.si Potrpi malo, saj bo vse ok. Jaz bi dala ne vem kaj, da bi imela takega partnerja. Moj je mene celo nosečnost sekiral,zdraven je še pustil službo in skoraj celo leto bil doma za računalnikom jezen na cel svet, ker se njemu godi krivica. Vsak dan sproti me je opominjal, da me zihr sram, da hodim delat za tako nizko plačo, s katero sem vzdrževale še njega. V službo sem hodila delat v odpetih hlačah in čez majco, ker nisem imela denarja, da bi si kupla nosečniška oblačila, na rojstne dneve prijateljic nisem mogla, ker jim nisem mogla kupit niti najbolj skromnega darila, predvsem pa sem mogla bit doma njemu na razpolago, ker za nosečo žensko se ne spodobi, da hodi vn s prijateljicami. V službo me je klical po 10x na dan in mi težil, če se slučajno nisem javila, da me ni bilo v pisarni je namigoval, da ga varam itd. Doma se ni dotaknil niti pikice, dopoldan je spal, potem pa visel na netu. Za dojenčka nisem imela niti krpice, ker nisem imela denarja, da bi karkoli kupla, najnujnejše sem kupla en teden pred porodom. Sestra mi je ponudla, da mi posodi nekaj reči od njenega sinka, pa ni dovolil, ker njegov otrok ne bo imel rabljenih reči. Lahko bi naštevala še ine še,ampak hotela sem ti povedati, da so to malenkosti, bodi srečna da je delaven, da se trudi, čeprav je težko mu skušaj na diplomatski način povedat, da bi rada, da si priskrbi pomoč, ker je dela preveč, da samemu ne bo uspelo pravočasno vsega dokončat in kasneje ne bo časa. bai preveč ga/si ga razvaja-š/la!...in ja tudi jaz upam, da če je še tak, kot si ga opisala v postu, nista več skupaj
|