|
RE: Mož, noseča žena in kup stvari za opraviti 24.10.2007 9:51:24
|
|
|
|
crci06
|
Ja, moški pač. Imaš totalno isti primer kot jaz in tudi jaz sem se tukaj OH in SPLOH izkašljevala. Pomaga. Mi2 sva pa imela delavce, ki so obljubljali in obljubljali, prišli enkrat, pa potem par dni nič... Enga reveža za previjalno dokončat sem pol le tolk privila, da sem jo imela 14 dni pred PDP, malarjem sem na PDP povedala, kje imam ključ, da bodo vsaj lahko delali, da jih ne bo moja odsotnost motila (sama sem bila doma), štromarjev po letu in pol ŠE NI. Skratka - en mesec sem gledala frise: "kaj se razburjaš", saj ima rok čez 4 ali 3 ali 2 tedna... no, takrat, ko sem jim govorila,d a imam rok čez 2 dni, jih je pa malo stisnilo. Toliko o delavcih, da te potolažim, da to ne reši problema. Najboljša rešitev se mi zdi, da tvoj z vso njegovo natančnostjo malce pospeši in mogoče za pomoč vpraša še kakšnega kolega, ti se pa za mirne živce kar lepo tu izkašljuj, pa bo. Pomaga. Preverjeno . Je pa res, da si moški (sploh naš, ker je to najin porvi otrok) nekako ne predstavlajo, da bodoča mamica ne želi uspavat in previjat in dojit dojenčka, vmes pa še skuaht kšn kofe (malce itak ne) za delavce, pa k ti hodijo ven kadit, k pol cele štenge zasmradijo, doma pa ves lep, nežen, nedolžen otrok, ki bi ga rad zavaroval pred takimi smradi vsaj prve dni. Pa delavci v delavskih šuhih, jaz pa it postelje na kavč bosa ali v copatih... Ne, vsaj prve 3 tedne nimajo delavci kaj iskat v stanovanju, če res ni nujno. Pohitite! P.S. Zaključek moje zgodbe: Nejc nas je počakal, da smo mu dokončali sobico. 13 dni zamude. Pohištvo sta ati in dedek sestavljala tik preden sva prišla domov. Ja, tiste 3 dni se OGROMNO naredi. Štromarja Kundeta pa še zdaj ni, kljub temu, da je "dete" staro že 10m.
|
|
|