Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mož, noseča žena in kup stvari za opraviti 24.10.2007 14:29:33
|
|
|
|
Gina
|
raho, pri nas je bilo enako. Čakal in mečkal in mečkal....jaz vsa tečna in živčna....valjda je medtem, ko sem bila v porodnišnici zrihtal vse v nulo. Še danes dela reči takrat, ko dobi "motivacijo". In ta motivacija ni nujno v skladu z mojimi željami in potrebami. Samo itak vem, da bo slej ko prej vse poštimal, tako da...če sem tečna, grem rajši mal po internetu surfat, pa ne mislim na tisto, kar ni narejeno. Prisilit se dece ne da, samo še malce bolj zavreš njihovo motivacijo...če jim pa zaupaš, bodo pa slej ko prej premaknili svojo rit...tudi tvoj menda.
|
|
|
|
RE: Mož, noseča žena in kup stvari za opraviti 24.10.2007 14:30:53
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina In ta motivacija ni nujno v skladu z mojimi željami in potrebami. Predobro mi je znano.
|
|
RE: Mož, noseča žena in kup stvari za opraviti 24.10.2007 15:42:22
|
|
|
|
Magi*
|
v prvi N smo renovirali stanovanje. sem bila sitna kot hudič. smo šli renovirati vse od ometov, instalacij, podov...kot bi na novo gradili. in to naj bi naredili v 2. mesecih. jaz pa na ležanju vsake kvatre me je pripeljal pogledat stanovanje pa me je vsakič skor kap zadela. na koncu smo se preselili v "skoraj zrihtano" stanovanje - pa saj večini je itak jasno kako to gre, a ne? čakali smo še vhodna vrata...in jih nekje konec novembra končno pridejo montirat...naredili so tak kaos, da so bile okoli vrat luknje in so vsi sosedje not vidli. "dober dan soseda, kako kaj danes" - pri zaprtih vratih obljubljal mi je 14 dni, da bo zadenfal vrata...da bo pripeljal mojstra...pa nič. pol se mi je pa odpelalo in sem vzela v roke špohtel in kit in se sama lotila zadeve. sem zakitala, pa potem z izravnalno maso poglihala, pošmirglala in prefarbala. voila! in potem sem šla čez par dni rodit (18 dni pred PDP). majster je menda prišel naokoli, ko je bila tamala stara že kak mesec. in je pohvalil moža kako dobro je naredil sem mislila, da bom oba čez okno zabrisala. PS: pa vse sem delala brez piva
|
|
RE: Mož, noseča žena in kup stvari za opraviti 24.10.2007 15:50:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* sem bila sitna kot hudič. Zdej pa prva ki napise in dokaze, da ni bla sitna.. ko so renovirali stanovanje.. dobi nagrado.. Sicer ne vem kaksno nagrado, ker itak mi je verjeten ne bo treba dat..
|
|
|
|
RE: Mož, noseča žena in kup stvari za opraviti 24.10.2007 15:53:27
|
|
|
|
pety78
|
Evo, jaz nisem sitna....smo v fazi renoviranja.... No, edino zmotlo me je par stvari, pa pri par stvareh se nisva strinjala, pa parkrat se je moj pustil nasrat, sem ga skurcala, .....drugače pa nič. Ne, nisem sitna!
|
RE: Mož, noseča žena in kup stvari za opraviti 24.10.2007 15:53:54
|
|
|
|
pety78
|
Itak, da nisem...
|
RE: Mož, noseča žena in kup stvari za opraviti 24.10.2007 16:08:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 sem ga skurcala, ..... Ne, nisem sitna! Konc... sej sem vedu,.. da ni to mozno..
|
|
|
|
RE: Mož, noseča žena in kup stvari za opraviti 24.10.2007 16:36:04
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: pety78 sem ga skurcala, ..... Ne, nisem sitna! Konc... sej sem vedu,.. da ni to mozno.. No, na forumu gradnja pa dokaz, da sem upravičeno sitna....
|
RE: Mož, noseča žena in kup stvari za opraviti 24.10.2007 18:38:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho V glavnem on zna vse najboljše in on bo naredil... Saj je vse lepo in prav, ampak... V normalnih (ne kriznih) okoliščinah bi mu popolnoma vse dovolila, ampak sedaj pa nam že res teče voda v grlo. Jaz bi vseeno rada šla v miru rodit, rada bi imela vse pripravljeno za , rada bi porihtala od tavečjega sobo... Kaj naj naredim? Zaupaj . In štrikaj. V glavnem on zna vse najboljše in on bo naredil...
|
|
|
|
RE: Mož, noseča žena in kup stvari za opraviti 26.10.2007 16:08:55
|
|
|
|
ronja
|
Če vsaj dela na tem, potem je vse ok. Moj lubi se ni in ni spravil do 3 tedne pred terminom izolirat otroške sobe - itak da to lahko delaš poleti, ne pa ravno pozimi in nekak bi bilo boljše, da ne ropočeš z raznim razbijanjem, vrtanjem... preveč, ko se novorojenček prikaže... No, ni in ni se spravil, dokler nisem bila že čisto na koncu in sem mu to tudi tako povedala... POtem se je malo zamislil, vzel par dni dopusta in končal zadevo, ni bilo kaj velikega, samo dalo se mu ni Jaz pa tudi nisem mogla s tistim trebuhom... No, je bilo končano predno sem rodila (res pa sem šla čez rok ). Povej mu, da bi si to želela, da boš bolj mirna, da te je strah, da prideš v napol razsulo in da potem ne boš mela časa za nič razen za in si ne bi rada nekaj nakopala na glavo... Pač kar čutiš, to se mi zdi, da jim ni vseeno in se potem malo potrudijo .
|
|
|
|
RE: Mož, noseča žena in kup stvari za opraviti 26.10.2007 16:10:49
|
|
|
|
ronja
|
Tjazi, a če lubi sam reče, da sem bila ful potrpežljiva in nesitna, potem velja ali kake dokaze bi rabil? Tak da kar z nagrado na plan (čokoladni sladoled bo ok )
|
|
|
|
RE: Mož, noseča žena in kup stvari za opraviti 26.10.2007 16:18:04
|
|
|
|
Marogica
|
Kaj se sekiraš, Raho...mi smo že 2,5 leti preseljeni, pa imamo določene stvari v škatlah, en del ni pobeljen, ne funkcionira tu, pa tam.... Saj bo...če ne letos pa drugo leto...
|
|
RE: Mož, noseča žena in kup stvari za opraviti 26.10.2007 18:57:46
|
|
|
|
Raho
|
A propo: Danes sem ga peljala s sabo na UZ in ko je G. prijavila, da je lahko kar 2-3 tedne prej ga je skoraj kap. Vprašajte me, kako hitro smo začeli delati 200 na uro in spremenili plan, da najprej porihtamo vse spodaj, odselimo gor in potem lahko v miru delamo zgoraj naprej. Mi je uspelo
|
|
|
|
RE: Mož, noseča žena in kup stvari za opraviti 26.10.2007 21:28:10
|
|
|
|
Pia73
|
Vidim, da ima tema tri strani in se mi ne da vsega brati. Predvidevam pa, da si sigurno dobila kakšen pameten nasvet. Jaz nisem tip, ki bi to prenašala. Jaz bi želela imeti prej urejeno,... ti pa verjetno svojega poznaš in veš ali bo zmožen porihtati do takrat, ko bo potrebno. Sicer pač vzameš zadeve v svoje roke, no, tako bi storila jaz. Je pa res, da smo z leti veliko strpenjši ali pa se nam ne da več,... Mene zdaj tudi marsikaj neurejenega ne moti več tako zelo,....
|
|
RE: Mož, noseča žena in kup stvari za opraviti 26.10.2007 21:47:07
|
|
|
|
jade1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho A propo: Danes sem ga peljala s sabo na UZ in ko je G. prijavila, da je lahko kar 2-3 tedne prej ga je skoraj kap. Vprašajte me, kako hitro smo začeli delati 200 na uro in spremenili plan, da najprej porihtamo vse spodaj, odselimo gor in potem lahko v miru delamo zgoraj naprej. Mi je uspelo Kolk si pa G. plačala, da ga je tako prestrašila.
|
|
|
|
RE: Mož, noseča žena in kup stvari za opraviti 26.10.2007 21:49:29
|
|
|
|
piščanc
|
a se je mališan tud prestrašil, da bo joško spustil . če je možu delovalo, zakaj ne bi še na malemu
|
|
RE: Mož, noseča žena in kup stvari za opraviti 26.10.2007 21:50:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jade1 Kolk si pa G. plačala, da ga je tako prestrašila. Ženska solidarnost
|
|
|
|
RE: Mož, noseča žena in kup stvari za opraviti 26.10.2007 22:01:32
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: piščanc a se je mališan tud prestrašil, da bo joško spustil . če je možu delovalo, zakaj ne bi še na malemu Ah, to pa rihta splošna zdravnica. Naj samo povem, da hodim naokoli s flajstrom čez eno bradavico
|
|
|
|
RE: Mož, noseča žena in kup stvari za opraviti 27.10.2007 9:22:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho A propo: Danes sem ga peljala s sabo na UZ in ko je G. prijavila, da je lahko kar 2-3 tedne prej ga je skoraj kap. Vprašajte me, kako hitro smo začeli delati 200 na uro in spremenili plan, da najprej porihtamo vse spodaj, odselimo gor in potem lahko v miru delamo zgoraj naprej. Mi je uspelo No, končno je rit premaknil in se lahko tudi jaz v kratkem obetam prejema paketa
|
|
|
|
RE: Mož, noseča žena in kup stvari za opraviti 27.10.2007 21:12:09
|
|
|
|
Meggi
|
Kako znana zadeva. Raho, bravo da ti je uspelo. Še bolj ti želim da vam uspe popedenat stanvaje. Ta SELITVENI SINDROM je to, punce. Predporodna avforija, ko se ti zdi, da morš imet vse popedenano, pripravljeno. Jaz sem pred 2 porodom. še peglala s popodkim. Pa se mi ni zdel da je to to. no čez 2ure sn bla v na porodni postli. Je pa fajn, da so stvari pre pošlihtane. Jaz vem, da moj ne b popedenu, v takem stilu kot bi jaz rada. Oz, še tist min. ne. Tak da ne bi šla na zadnjo varianto. Si pa res misliš ko si v bolnici, kaj lepega te bo prčakal doma NIČ. Sam kupi posod, črepinj........ to je realnost. In pol si pozitivno presenečen če te čaka vsaj pospravljena miza,... vsaka čast ša vsem atekim ki jim rata kaj tako LEPEGA....uredit stanovanje po željah žensk- sploh bodočih mamic.
|
|
|
|
RE: Mož, noseča žena in kup stvari za opraviti 30.10.2007 17:50:16
|
|
|
|
kaya2007
|
Čez 7 tednov (zadnji termin) bom rodila, moj pa še vedno rihta mansardo, stanovanje imamo v razsulu, jaz imam celo svoje življenje v škatlah, za nimam še nič porihtano, moj pa me sprašuje, zakaj se razburjam, ker imamo streho nad glavo. pri nas je bilo isto in do poroda ni bilo nič zrihtano (smo mansardo popolnoma prenovili, imeli delavce itd. in je šlo 100 stvari narobe, nekateri so full mečkali )...in smo potem kakšen mesec živeli v dnevni sobi moževih staršev. ni bilo luštno, ampak je šlo. Po škatlah imam pa še zdaj vse, mi mizarji še niso upeli narediti omar (A KDO POZNA KAKŠNEGA DOBREGA?) pa je tamala stara 6 mesecev. Kaj naj ti rečem, vdaj se v usodo da ne gre vedno vse po planu in naredi rezervni načrt. itak so pa vsega krivi desci, ker ničesar ne začnejo pravočasno!
|
|
|
Otroci brez varstvakili kiliAli bi vozil-a otroka v varstvo v Kamnik ,če bi ga v prihodnosti kdaj odprli?Ja (
19%)
Ni pomembno kje je samo, da dobim varstvo (
4%)
Mogoče (
12%)
Nevem (
13%)
Ne (
38%)
Nikoli (
13%)
Število vseh glasov: 52Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!