|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mož, noseča žena in kup stvari za opraviti
24.10.2007 14:29:33   
Gina
raho, pri nas je bilo enako. Čakal in mečkal in mečkal....jaz vsa tečna in živčna....valjda je medtem, ko sem bila v porodnišnici zrihtal vse v nulo. Še danes dela reči takrat, ko dobi "motivacijo". In ta motivacija ni nujno v skladu z mojimi željami in potrebami. Samo itak vem, da bo slej ko prej vse poštimal, tako da...če sem tečna, grem rajši mal po internetu surfat, pa ne mislim na tisto, kar ni narejeno. Prisilit se dece ne da, samo še malce bolj zavreš njihovo motivacijo...če jim pa zaupaš, bodo pa slej ko prej premaknili svojo rit...tudi tvoj menda.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 51
24.10.2007 14:30:53   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

In ta motivacija ni nujno v skladu z mojimi željami in potrebami.

Predobro mi je znano. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 52
24.10.2007 15:42:22   
Magi*
v prvi N smo renovirali stanovanje. sem bila sitna kot hudič. smo šli renovirati vse od ometov, instalacij, podov...kot bi na novo gradili. in to naj bi naredili v 2. mesecih. jaz pa na ležanjuuser posted image

vsake kvatre me je pripeljal pogledat stanovanje pa me je vsakič skor kap zadela.

na koncu smo se preselili v "skoraj zrihtano" stanovanje - pa saj večini je itak jasno kako to gre, a ne? user posted image  

čakali smo še vhodna vrata...in jih nekje konec novembra končno pridejo montirat...naredili so tak kaos, da so bile okoli vrat luknje in so vsi sosedje not vidli. "dober dan soseda, kako kaj danes" - pri zaprtih vratih user posted image  obljubljal mi je 14 dni, da bo zadenfal vrata...da bo pripeljal mojstra...pa nič. pol se mi je pa odpelalo in sem vzela v roke špohtel in kit in se sama lotila zadeve. sem zakitala, pa potem z izravnalno maso poglihala, pošmirglala in prefarbala. voila! in potem sem šla čez par dni rodit (18 dni pred PDP).

majster je menda prišel naokoli, ko je bila tamala stara že kak mesec. in je pohvalil moža kako dobro je naredil user posted image  sem mislila, da bom oba čez okno zabrisala.

PS: pa vse sem delala brez piva user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 53
24.10.2007 15:50:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

sem bila sitna kot hudič. 

Zdej pa prva ki napise in dokaze, da ni bla sitna.. ko so renovirali stanovanje.. dobi nagrado.. user posted image user posted image

Sicer ne vem kaksno nagrado, ker itak mi je verjeten ne bo treba dat.. user posted image

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
24.10.2007 15:53:27   
pety78
Evo, jaz nisem sitna....smo v fazi renoviranja....

No, edino zmotlo me je par stvari, pa pri par stvareh se nisva strinjala, pa parkrat se je moj pustil nasrat, sem ga skurcala, .....drugače pa nič.

Ne, nisem sitna!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 55
24.10.2007 15:53:54   
pety78
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Itak, da nisem...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 56
24.10.2007 16:08:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

sem ga skurcala, .....
Ne, nisem sitna!

user posted image user posted image user posted image

Konc... sej sem vedu,.. da ni to mozno.. user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
24.10.2007 16:36:04   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

sem ga skurcala, .....
Ne, nisem sitna!

user posted image user posted image user posted image

Konc... sej sem vedu,.. da ni to mozno.. user posted image user posted image

No, na forumu gradnja pa dokaz, da sem upravičeno sitna....user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
24.10.2007 18:38:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Raho

V glavnem on zna vse najboljše in on bo naredil... Saj je vse lepo in prav, ampak... V normalnih (ne kriznih) okoliščinah bi mu popolnoma vse dovolila, ampak sedaj pa nam že res teče voda v grlo. Jaz bi vseeno rada šla v miru rodit, rada bi imela vse pripravljeno za user posted image , rada bi porihtala od tavečjega sobo...

Kaj naj naredim?

Zaupaj user posted image . In štrikaj.

V glavnem on zna vse najboljše in on bo naredil...

(odgovor članu Raho)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
26.10.2007 16:08:55   
ronja
Če vsaj dela na tem, potem je vse ok. Moj lubi se ni in ni spravil do 3 tedne pred terminom izolirat otroške sobe - itak da to lahko delaš poleti, ne pa ravno pozimi in nekak bi bilo boljše, da ne ropočeš z raznim razbijanjem, vrtanjem... preveč, ko se novorojenček prikaže... No, ni in ni se spravil, dokler nisem bila že čisto na koncu in sem mu to tudi tako povedala... POtem se je malo zamislil, vzel par dni dopusta in končal zadevo, ni bilo kaj velikega, samo dalo se mu niuser posted image Jaz pa tudi nisem mogla s tistim trebuhom... No, je bilo končano predno sem rodila (res pa sem šla čez rokuser posted image ). Povej mu, da bi si to želela, da boš bolj mirna, da te je strah, da prideš v napol razsulo in da potem ne boš mela časa za nič razen za user posted image in si ne bi rada nekaj nakopala na glavo... Pač kar čutiš, to se mi zdi, da jim ni vseeno in se potem malo potrudijouser posted image .

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 60
26.10.2007 16:10:49   
ronja
Tjazi, a če lubi sam reče, da sem bila ful potrpežljiva in nesitna, potem velja ali kake dokaze bi rabil?user posted image Tak da kar z nagrado na plan (čokoladni sladoled bo okuser posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
26.10.2007 16:18:04   
Marogica
Kaj se sekiraš, Raho...mi smo že 2,5 leti preseljeni, pa imamo določene stvari v škatlah, en del ni pobeljen, ne funkcionira tu, pa tam.... Saj bo...če ne letos pa drugo leto...user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 62
26.10.2007 18:57:46   
Raho
A propo:

Danes sem ga peljala s sabo na UZ in ko je G. prijavila, da je lahko kar 2-3 tedne prej ga je skoraj kap. user posted image

Vprašajte me, kako hitro smo začeli delati 200 na uro in spremenili plan, da najprej porihtamo vse spodaj, odselimo gor in potem lahko v miru delamo zgoraj naprej. Mi je uspelouser posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 63
26.10.2007 21:28:10   
Pia73
Vidim, da ima tema tri strani in se mi ne da vsega brati. Predvidevam pa, da si sigurno dobila kakšen pameten nasvet.

Jaz nisem tip, ki bi to prenašala. Jaz bi želela imeti prej urejeno,... ti pa verjetno svojega poznaš in veš ali bo zmožen porihtati do takrat, ko bo potrebno. Sicer pač vzameš zadeve v svoje roke, no, tako bi storila jaz.

Je pa res, da smo z leti veliko strpenjši ali pa se nam ne da več,... Mene zdaj tudi marsikaj neurejenega ne moti več tako zelo,....

Ja, ja,...

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 64
26.10.2007 21:47:07   
jade1

A propo:

Danes sem ga peljala s sabo na UZ in ko je G. prijavila, da je lahko kar 2-3 tedne prej ga je skoraj kap. user posted image

Vprašajte me, kako hitro smo začeli delati 200 na uro in spremenili plan, da najprej porihtamo vse spodaj, odselimo gor in potem lahko v miru delamo zgoraj naprej. Mi je uspelouser posted image

Kolk si pa G. plačala, da ga je tako prestrašila. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 65
26.10.2007 21:49:29   
piščanc
a se je mališan tud prestrašil, da bo joško spustil user posted image . če je možu delovalo, zakaj ne bi še na malemuuser posted image

iz malega zraste veliko

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 66
26.10.2007 21:50:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jade1

Kolk si pa G. plačala, da ga je tako prestrašila. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ženska solidarnost user posted image  user posted image

(odgovor članu jade1)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
26.10.2007 22:01:32   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: piščanc

a se je mališan tud prestrašil, da bo joško spustil user posted image . če je možu delovalo, zakaj ne bi še na malemuuser posted image

Ah, to pa rihta splošna zdravnica. Naj samo povem, da hodim naokoli s flajstrom čez eno bradavicouser posted image

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 68
27.10.2007 9:22:10   
Anonimen

A propo:

No, končno je rit premaknil in se lahko tudi jaz v kratkem obetam prejema paketauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Raho)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
27.10.2007 21:12:09   
Meggi
Kako znana zadeva. Raho, bravo da ti je uspelo. Še bolj ti želim da vam uspe popedenat stanvaje.

Ta SELITVENI SINDROM  je to, punce. Predporodna avforija, ko se ti zdi, da morš imet vse popedenano, pripravljeno.

Jaz sem pred 2 porodom. še peglala s popodkim. Pa se mi ni zdel da je to to. no čez 2ure sn bla v na porodni postli.

Je pa fajn, da so stvari pre pošlihtane. Jaz vem, da moj ne b popedenu, v takem stilu kot bi jaz rada. Oz, še tist min. ne. Tak da ne bi šla na zadnjo varianto. Si pa res misliš ko si v bolnici, kaj lepega te bo prčakal doma NIČ. Sam kupi posod, črepinj........ to je realnost. In pol si pozitivno presenečen če te čaka vsaj pospravljena miza,...

vsaka čast ša vsem atekim ki jim rata kaj tako LEPEGA....uredit stanovanje po željah žensk- sploh bodočih mamic.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 70
30.10.2007 17:50:16   
kaya2007
Čez 7 tednov (zadnji termin) bom rodila, moj pa še vedno rihta mansardo, stanovanje imamo v razsulu, jaz imam celo svoje življenje v škatlah, za nimam še nič porihtano, moj pa me sprašuje, zakaj se razburjam, ker imamo streho nad glavo.

pri nas je bilo isto in do poroda ni bilo nič zrihtano (smo mansardo popolnoma prenovili, imeli delavce itd. in je šlo 100 stvari narobe, nekateri so full mečkali user posted image )...in smo potem kakšen mesec živeli v dnevni sobi moževih staršev. ni bilo luštno, ampak je šlo. Po škatlah imam pa še zdaj vse, mi mizarji še niso upeli narediti omar (A KDO POZNA KAKŠNEGA DOBREGA?) pa je tamala stara 6 mesecev. Kaj naj ti rečem, vdaj se v usodo da ne gre vedno vse po planu in naredi rezervni načrt. itak so pa vsega krivi desci, ker ničesar ne začnejo pravočasno! user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 71
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Otroci brez varstva
kili kili

Ali bi vozil-a otroka v varstvo v Kamnik ,če bi ga v prihodnosti kdaj odprli?

Ja (19%)

Ni pomembno kje je samo, da dobim varstvo (4%)

Mogoče (12%)

Nevem (13%)

Ne (38%)

Nikoli (13%)

Število vseh glasov: 52

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!