|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice iz bežigrada
28.11.2007 23:06:45   
MiRaNi
Veš jst nisem glih talent za šport user posted image . Jaz bolj razmišljam v smeri plavanja z malo. Pa se še odločam. ti kar pejt pa sporoči kako je. Lepo miganje z boki ti želim!

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 51
1.12.2007 14:21:39   
oktoberka
Ja sej js tud razmišljam o plavanju, sam smo ma žalost še mal premajhni. ko bova pa 4mesece bova pa definitivno šli plavat. Za enkrat pa to ne preide v poštev.

Bova mogli neki čase pač mal več z boki migatuser posted image

Lp

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 52
3.12.2007 13:48:41   
MiRaNi
Kaj počnete danes, ko je tako kislo vremeuser posted image ? Moja trenutno spi, jaz pa gledam Oprah. Pospravlat se mi ne da - zgovarjam se na vremeuser posted image .

Oktoberka kdaj greš na trebušni ples? Sporoči kako je bilo, da vidm če te kej mišice bolijo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 53
4.12.2007 7:50:59   
oktoberka
user posted image user posted image user posted image Trebušni ples je super!!!user posted image user posted image user posted image Res priporočam.  Dons grem pa še na telovadbo pogledat- samo baje ni tok fino. Bomo vidl- vam javim kako je!

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 54
4.12.2007 9:43:16   
MiRaNi
Ti si pa zgodnjauser posted image .

Me veseli, da si uživala in se malo razgibala. A trebušni ples in telovadba sta v enem ''paketu''? Kok je pa kej cena? Jst zdej zbiram informacije kje se lahko ''plava'' z našimiuser posted image  v LJ. Upam ,da je ne bo strah. Ko sem že pri strahu. Stara je 4 mesece in se boji pametnega kužkauser posted image . Rada ga ma dokler je tiho, pol pa ga preveč stisne in začne kej pet pa takoj pade v jokuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 55
4.12.2007 20:02:16   
oktoberka
Ne, nista v paketu. No lahko pa ju vzameš v paketu. Stane pa 35eur mesečno- se pravi 4 vadbe. Če se včlaniš v Štorkljo pa pride letna članarina 20eur in potem vadba 30eur. Lahko pa vzameš ples in telovadbo in če si njihov član, mesečno plačuješ 50eur, če pa nisi pa 59eur. Dons sva bli na telovdbi in nama ni všeč. So sami starejši otroci ki se plazijo in Zarja je bla najmlajša in je ful jokala eno uro, tako da sva predčasno šli domov. Ni zanimivo, ker ni nobene glasbe... Dolgčas no...

Midve bova tud začeli plavat, samo da bomo tok stari da bomo dobr glavico držal. Se že ful veselim.

Lp

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 56
4.12.2007 23:01:23   
mony5
Plavanje za dojenčke je na DIF-u in se začne enkrat v mesecu januarju! Jaz bom z našo šla saj je to baje zelo dobro zanjihov razvoj!

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

Neposredna povezava do sporočila: 57
11.12.2007 22:30:17   
prolet
Evo še ena bežigrajčanka se javlja, sem pri Gasilski brigadi. Lana je stara tri mesece, hodiva pa k dr. Rusovi, pa tud same pohvale.user posted image Sem bila čist navdušena nad tem, da jo je sama cepila, marsikje jih sestre. Mene pa zanima kje ga kej kofetkate?user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 58
12.12.2007 10:39:33   
oktoberka
Nikjer ga ne kofetkamo, ker smo po domač povedane čist bedne in se nismo še niti enkrat dobile!!!user posted image

(odgovor članu prolet)
Neposredna povezava do sporočila: 59
12.12.2007 12:54:18   
prolet
Ojoj, to je treba pa hitr popravtuser posted image , no gremo s predlogi kje... npr. v Župančičevi, Svetilnik je dost ugodna lokacija? Kaj pravte?

Neposredna povezava do sporočila: 60
12.12.2007 13:10:59   
oktoberka
Kje je to? Js ne poznam tistga konca. Js bl tle obvladam Ruski car. Recimo en predlog je tud Horse pub pri Ruskem carju. Al pa pr men doma...user posted image

(odgovor članu prolet)
Neposredna povezava do sporočila: 61
12.12.2007 13:22:51   
prolet
Sicer ne vem kje je to ampak ni panike vem kje je ruski caruser posted image lahko bi se tud tam kje dobile, mi boš že razložila. Medve sva itak po tri ure zunaj pa še na flaški sva tko da sploh ni panike če greva malo dalj od doma

Neposredna povezava do sporočila: 62
12.12.2007 13:58:30   
oktoberka
Ja, midve sva sva tud kar veliko zunaj, čeprou zdej je ful bedn vreme...user posted image

(odgovor članu prolet)
Neposredna povezava do sporočila: 63
12.12.2007 14:08:39   
MiRaNi
ooooo lep pozdrav

Prolet - midve sa pa čist bliz domauser posted image

Ja točno tko je kokr prav oktoberka - ful smo bedne. Za kavo se menmo že cel mesec pa nč. Na konc se bomo dobile ko bo sneg do kolenuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 64
12.12.2007 15:10:01   
mony5
Prolet a si ti tud pr avgustovkah??? No jst sem doma pri Piazzi in se več ali manj potepam po bežigradu! Kje so gasilske brigade?

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 65
12.12.2007 15:32:13   
MiRaNi
Gasilske brigade so na Vojkovi - bolj na začetku Vojkove c. Če štartaš iz smeri občine je to par metrov po prvem semaforju. A mam prov prolet?

Jst sm polet in jeseni, ko je bilo še bolj toplo pila kavo v Ž. jami v enem lokalčku, ki ma spredaj eno hišico postavljeno za otročke. Mogoče je pa to Svetilnik??

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 66
12.12.2007 21:53:15   
prolet
Jst sm polet in jeseni, ko je bilo še bolj toplo pila kavo v Ž. jami v enem lokalčku, ki ma spredaj eno hišico postavljeno za otročke. Mogoče je pa to Svetilnik??
user posted image

jp to je svetilnik, pa jp pravilni napotki za GB pa jp Mony sem tud pri avgustovkahuser posted image

no kdaj se gre pol na kavo, za začetek je najbolš pomoje da se zmenmo za lokacijo ker ne vemo kakšno bo vreme zunaj, da ne bo res kakšen sneguser posted image

Mirani zihr sva se že kdaj srečale ker grem skoraj za vsakič mimo občine ko grem ta velik krog ali pa v dma ali pa lekarno v župo. V glavnem če si videla kje kdaj voziček natovorjen s plenicami in futrom sem bila verjetno jazuser posted image

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 67
12.12.2007 22:27:56   
MiRaNi
prolet : Jst grem v dm-a skor vsak danuser posted image  Ali rabim nekaj zase, ali za user posted image  ali pa zauser posted image . Tko da jst tut skoz neki tovormuser posted image . V lekarno pa hodim v ''sočo'', ker majo vrata , ki se odpirajo na senzor in ni problema za vstop z vozičkom. Včasih sem hodila v lekarno nasproti zdr. doma pa sem se vedno mal namatrala pri vstopu ali izhodu. Enkrat sem bla prov jezna, ker je bla lekarna čist polna in mi nihče ni odprl vratuser posted image .

V Svetilniku nisem bla še nikol notr tako, da ne vem koliko prostora imajo. Odvisno koliko nas bo na 1.sestankuuser posted image . Mislim, da potrebujemo kar prostoren lokalček.

(odgovor članu prolet)
Neposredna povezava do sporočila: 68
12.12.2007 22:55:20   
mony5
pol smo se pa res mogoče že kje vidli, ker se jaz tudi mimo obične sprehajam, pa mimo svetilnika (tja grem tudi na kavico), pa v lekarno, pa v DM,....
Res se lahko na kavici zmenimo!user posted image

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 69
12.12.2007 23:26:57   
zima07
Mony5, samo nekaj: da vem, ce si taprava: Kosarka??

In ja, lahko se zmenimo na kavici, ampak cimprej, ker bo drugace tukaj ze sluuuuuuuzba......

Lahko noc!

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 70
13.12.2007 7:20:00   
oktoberka
Ojoj Zima07 ti greš pa res kmal že v službo.. kdaj štartaš?
Ste za to da se dobimo 20.12. ob 11ih? Lokacije pa za enkrat še ne vem. Js sam vem da je tle blizu tale Horse pub in da ma recimo zadost placa za nas vozičkarce. Sploh pa dopoldne... Mislm da takrt še ni take gužve..
Drgač pa nej še katera predlaga kšno lokacijo.

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 71
13.12.2007 7:21:32   
oktoberka
user posted image user posted image Dons mamo pa 2 mesecauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 72
13.12.2007 9:15:18   
MiRaNi
Oktoberka vi ste pa še mladiuser posted image  

Jst pa pojma nimam kje je Horse. No sej če druge vejo pol ni panike bomo šle skupi, itak smo vse ful bliz. Bomo hodile ena za drugo po pločniku k na pohodu user posted image

Do 20. je še dolga. Če bo lepo vreme sem jaz za.

Neposredna povezava do sporočila: 73
13.12.2007 9:20:20   
MiRaNi
Zima a že v službo? Jst grem čez pol leta pa mi je že zdej slabo. Ah ja kaj čmo...

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 74
13.12.2007 12:02:22   
oktoberka
Ah sej vi pa tud niste ful stari,če greš čez pol leta šele v službo..user posted image

Mislm da je 2 mesca zavidljiva starost.user posted image user posted image user posted image

Horse je čist ob Dunajski. Če greš proti Črnučam.

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.