Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 28.11.2007 23:06:45
|
|
|
|
MiRaNi
|
Veš jst nisem glih talent za šport . Jaz bolj razmišljam v smeri plavanja z malo. Pa se še odločam. ti kar pejt pa sporoči kako je. Lepo miganje z boki ti želim!
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 1.12.2007 14:21:39
|
|
|
|
oktoberka
|
Ja sej js tud razmišljam o plavanju, sam smo ma žalost še mal premajhni. ko bova pa 4mesece bova pa definitivno šli plavat. Za enkrat pa to ne preide v poštev. Bova mogli neki čase pač mal več z boki migat Lp
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 3.12.2007 13:48:41
|
|
|
|
MiRaNi
|
Kaj počnete danes, ko je tako kislo vreme ? Moja trenutno spi, jaz pa gledam Oprah. Pospravlat se mi ne da - zgovarjam se na vreme . Oktoberka kdaj greš na trebušni ples? Sporoči kako je bilo, da vidm če te kej mišice bolijo.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 4.12.2007 7:50:59
|
|
|
|
oktoberka
|
Trebušni ples je super!!! Res priporočam. Dons grem pa še na telovadbo pogledat- samo baje ni tok fino. Bomo vidl- vam javim kako je!
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 4.12.2007 9:43:16
|
|
|
|
MiRaNi
|
Ti si pa zgodnja . Me veseli, da si uživala in se malo razgibala. A trebušni ples in telovadba sta v enem ''paketu''? Kok je pa kej cena? Jst zdej zbiram informacije kje se lahko ''plava'' z našimi v LJ. Upam ,da je ne bo strah. Ko sem že pri strahu. Stara je 4 mesece in se boji pametnega kužka . Rada ga ma dokler je tiho, pol pa ga preveč stisne in začne kej pet pa takoj pade v jok .
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 4.12.2007 20:02:16
|
|
|
|
oktoberka
|
Ne, nista v paketu. No lahko pa ju vzameš v paketu. Stane pa 35eur mesečno- se pravi 4 vadbe. Če se včlaniš v Štorkljo pa pride letna članarina 20eur in potem vadba 30eur. Lahko pa vzameš ples in telovadbo in če si njihov član, mesečno plačuješ 50eur, če pa nisi pa 59eur. Dons sva bli na telovdbi in nama ni všeč. So sami starejši otroci ki se plazijo in Zarja je bla najmlajša in je ful jokala eno uro, tako da sva predčasno šli domov. Ni zanimivo, ker ni nobene glasbe... Dolgčas no... Midve bova tud začeli plavat, samo da bomo tok stari da bomo dobr glavico držal. Se že ful veselim. Lp
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 4.12.2007 23:01:23
|
|
|
|
mony5
|
Plavanje za dojenčke je na DIF-u in se začne enkrat v mesecu januarju! Jaz bom z našo šla saj je to baje zelo dobro zanjihov razvoj!
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 11.12.2007 22:30:17
|
|
|
|
prolet
|
Evo še ena bežigrajčanka se javlja, sem pri Gasilski brigadi. Lana je stara tri mesece, hodiva pa k dr. Rusovi, pa tud same pohvale. Sem bila čist navdušena nad tem, da jo je sama cepila, marsikje jih sestre. Mene pa zanima kje ga kej kofetkate?
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.12.2007 10:39:33
|
|
|
|
oktoberka
|
Nikjer ga ne kofetkamo, ker smo po domač povedane čist bedne in se nismo še niti enkrat dobile!!!
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.12.2007 12:54:18
|
|
|
|
prolet
|
Ojoj, to je treba pa hitr popravt , no gremo s predlogi kje... npr. v Župančičevi, Svetilnik je dost ugodna lokacija? Kaj pravte?
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.12.2007 13:10:59
|
|
|
|
oktoberka
|
Kje je to? Js ne poznam tistga konca. Js bl tle obvladam Ruski car. Recimo en predlog je tud Horse pub pri Ruskem carju. Al pa pr men doma...
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.12.2007 13:22:51
|
|
|
|
prolet
|
Sicer ne vem kje je to ampak ni panike vem kje je ruski car lahko bi se tud tam kje dobile, mi boš že razložila. Medve sva itak po tri ure zunaj pa še na flaški sva tko da sploh ni panike če greva malo dalj od doma
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.12.2007 13:58:30
|
|
|
|
oktoberka
|
Ja, midve sva sva tud kar veliko zunaj, čeprou zdej je ful bedn vreme...
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.12.2007 14:08:39
|
|
|
|
MiRaNi
|
ooooo lep pozdrav Prolet - midve sa pa čist bliz doma Ja točno tko je kokr prav oktoberka - ful smo bedne. Za kavo se menmo že cel mesec pa nč. Na konc se bomo dobile ko bo sneg do kolen .
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.12.2007 15:10:01
|
|
|
|
mony5
|
Prolet a si ti tud pr avgustovkah??? No jst sem doma pri Piazzi in se več ali manj potepam po bežigradu! Kje so gasilske brigade?
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.12.2007 15:32:13
|
|
|
|
MiRaNi
|
Gasilske brigade so na Vojkovi - bolj na začetku Vojkove c. Če štartaš iz smeri občine je to par metrov po prvem semaforju. A mam prov prolet? Jst sm polet in jeseni, ko je bilo še bolj toplo pila kavo v Ž. jami v enem lokalčku, ki ma spredaj eno hišico postavljeno za otročke. Mogoče je pa to Svetilnik??
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.12.2007 21:53:15
|
|
|
|
prolet
|
Jst sm polet in jeseni, ko je bilo še bolj toplo pila kavo v Ž. jami v enem lokalčku, ki ma spredaj eno hišico postavljeno za otročke. Mogoče je pa to Svetilnik?? jp to je svetilnik, pa jp pravilni napotki za GB pa jp Mony sem tud pri avgustovkah no kdaj se gre pol na kavo, za začetek je najbolš pomoje da se zmenmo za lokacijo ker ne vemo kakšno bo vreme zunaj, da ne bo res kakšen sneg Mirani zihr sva se že kdaj srečale ker grem skoraj za vsakič mimo občine ko grem ta velik krog ali pa v dma ali pa lekarno v župo. V glavnem če si videla kje kdaj voziček natovorjen s plenicami in futrom sem bila verjetno jaz
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.12.2007 22:27:56
|
|
|
|
MiRaNi
|
prolet : Jst grem v dm-a skor vsak dan Ali rabim nekaj zase, ali za ali pa za . Tko da jst tut skoz neki tovorm . V lekarno pa hodim v ''sočo'', ker majo vrata , ki se odpirajo na senzor in ni problema za vstop z vozičkom. Včasih sem hodila v lekarno nasproti zdr. doma pa sem se vedno mal namatrala pri vstopu ali izhodu. Enkrat sem bla prov jezna, ker je bla lekarna čist polna in mi nihče ni odprl vrat . V Svetilniku nisem bla še nikol notr tako, da ne vem koliko prostora imajo. Odvisno koliko nas bo na 1.sestanku . Mislim, da potrebujemo kar prostoren lokalček.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.12.2007 22:55:20
|
|
|
|
mony5
|
pol smo se pa res mogoče že kje vidli, ker se jaz tudi mimo obične sprehajam, pa mimo svetilnika (tja grem tudi na kavico), pa v lekarno, pa v DM,.... Res se lahko na kavici zmenimo!
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.12.2007 23:26:57
|
|
|
|
zima07
|
Mony5, samo nekaj: da vem, ce si taprava: Kosarka?? In ja, lahko se zmenimo na kavici, ampak cimprej, ker bo drugace tukaj ze sluuuuuuuzba...... Lahko noc!
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 13.12.2007 7:20:00
|
|
|
|
oktoberka
|
Ojoj Zima07 ti greš pa res kmal že v službo.. kdaj štartaš? Ste za to da se dobimo 20.12. ob 11ih? Lokacije pa za enkrat še ne vem. Js sam vem da je tle blizu tale Horse pub in da ma recimo zadost placa za nas vozičkarce. Sploh pa dopoldne... Mislm da takrt še ni take gužve.. Drgač pa nej še katera predlaga kšno lokacijo.
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 13.12.2007 7:21:32
|
|
|
|
oktoberka
|
Dons mamo pa 2 meseca
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 13.12.2007 9:15:18
|
|
|
|
MiRaNi
|
Oktoberka vi ste pa še mladi Jst pa pojma nimam kje je Horse. No sej če druge vejo pol ni panike bomo šle skupi, itak smo vse ful bliz. Bomo hodile ena za drugo po pločniku k na pohodu Do 20. je še dolga. Če bo lepo vreme sem jaz za.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 13.12.2007 9:20:20
|
|
|
|
MiRaNi
|
Zima a že v službo? Jst grem čez pol leta pa mi je že zdej slabo. Ah ja kaj čmo...
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 13.12.2007 12:02:22
|
|
|
|
oktoberka
|
Ah sej vi pa tud niste ful stari,če greš čez pol leta šele v službo.. Mislm da je 2 mesca zavidljiva starost. Horse je čist ob Dunajski. Če greš proti Črnučam.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.