Anonimen
|
Punce, ne se bati. Bodimo raje vesele, da smo vsaj imele možnost Tošeta poslušati, da imamo to možnost še vedno, in da imamo njegove videoposnetke na razpolago. Mene je bilo strah zaspati, ampak sem si rekla, da Toše čuva Andrijano in starše, da niti pod razno ne bo kaj strašilo pri meni. Se mi zdi, da smo malo preveč resno vzele to, to s slikami. Ok, priznam, obrazi so, ampak jaz tega nikoli več v življenju nočem videti. Niti njegovega obraza, želim, da mi ostane v spominu kakršen je bil, nasmejan, poln življenja, ne ta iznakažen obraz. Priznam pa, da ne mine niti minuta brez njegove glasbe, če sin spi, jo poslušam preko slušalk, če pa ne, pa skupaj poslušava, mu zraven pojem in je dobre volje. Toše je resnično s svojim glasom navdihnil ljudi in jih spravljal v dobro voljo. To glede njegove menedžerke, to je resnica, da ga je preveč gnala, včasih se mu ni dalo nastopati, a je moral. Ni bil takšen, da bi se nekomu uprl. Žal mi je le tega, da javnost ni smela vedeti za Andrijano, ker jaz osebno sem njega poslušala le zaradi njegove glasbe, ne zaradi tega, ker naj bi bil kao samski. Tudi če si samski, ali zaseden, si še vedno dober za ljudi. Mislim, da se je Lilijana ali kako ji je že ime, bala, da bo na izgubi za zaslužek, le za to se ji je šlo, in zato tudi takšne odločitve.
|