|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Toše - v spomin
25.10.2007 0:46:07   
sklobuc1
Lepo pozdravljene.No sem misla,da sem malo nora,ko že cel teden prebiram samo vesti o Tošu.Pol pa pridem sem in vidim,da nisem edina,ki kar ne more verjet,da je umrl. Resnično mi je hudo.Kakor da bi umrl kdo od mojih bližnjih.No po eni strani poddoživljam smrt svojega očeta,ki je ravno tako umrl v prometni nesreči.le da je bil on voznik tovornjaka,pa tudi ni bil nič kriv,samo umikal se je enemu norcu,ki mu je izsilil prednost. Kar se tiče tiste slike in obrazov na njej,najprej nisem mogla verjet,da katera kaj vidi.Pa sem pogledala na sliko,ki ni nič označena in sem ravno tako videla obraze,pa še več kot jih je obkroženih na prejšnji.Je tud mene kar spreletelo.Sicer Tošeta nisem nevem kako poslušala,oz se nisem poglabljala preveč v to.Ble so mi všeč njegove pesmi in on,nisem pa ga spremljala goreče.Zdej se pa že cel teden sprašujem,če sem nora,ko ob vsaki priliki letim na internet pogledat če je kaj novega zapisano o njem.Solze pa kar tečejo.Še otroka me malo čudno gledata,ko poslušam pesmi in jokam. Mi je pa od vseh zelo všeč Usni na usni.Me zanima,če ma katera link za ogled posnetka.Nek sem ga zasledila,pa ga ne najdem.Lpuser posted image user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 276
25.10.2007 1:22:33   
petra81
Bom še kar sem skopirala, ker se debata očitno nadaljuje na tej strani!!

Jaz se kar ne morem pobrat! Razmišljam same negativne, črne reči! Po glavi mi gredo njegove pesmi in podobe in besede, ki jih je izrekel!! Ne vem niti zakaj me je toliko prizadelo! Res sem ga slišala in videla v živo, ampak še to samo enkrat, res da sem rada poslušala njegove komade, pa nisem neka obsedena najstnica, ampak res ne vem zakaj mi je prišla njegova smrt tako do živega!! Čisto pod kožo mi je zlezel!!
Cel božji dan mi že zvenijo njegove besede v glavi, ki jih je zadnje izrekel svoji punci!! In na jok mi gre!

Ne vem več, kako naj si pomagam, da se malo dvignem!

Petra

(odgovor članu sklobuc1)
Neposredna povezava do sporočila: 277
25.10.2007 1:24:44   
petra81
Sem še pozabila povedat, da sem hvaležna vsem, ki lepite linke in novice o njemu, ker meni enostavno ne znese vsega naredit, in mi je fajn, ko je vse na enem mestu!!

Tako da hvala!

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 278
25.10.2007 2:12:26   
mojal
http://www.index.hr/vijesti/clanak/spomenik-tosi-radit-ce-hrvatski-kipar-a-skopski-aerodrom-nosit-ce-njegovo-ime/362765.aspx

Mojal

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 279
25.10.2007 7:33:08   
Anonimen
U Kruševu će biti podignut spomenik Proeskom, a u najužem izboru za kipara koji će ga izraditi su makedonski umjetnik Ilija Adžiovski i Boris Staparac iz Hrvatske. Uz to, među predloženim novim imenima za skopski aerodrom “ Aleksandar Veliki “, osim imena Goce Delčeva, Borisa Trajkovskog i Nikole Kareva, našlo se i ime poginulog pjevača.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojal)
  Neposredna povezava do sporočila: 280
25.10.2007 7:58:53   
Anonimen
zasluziuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 281
25.10.2007 8:12:23   
mojal
http://www.nacional.hr/articles/view/39067/

Mojal

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 282
25.10.2007 8:43:00   
katarina2004
Dobro jutro punce!

Sem videla, da ste bile zelo pridne. Od včeraj popoldan nisem bila nič gor in sedaj imam kar nekaj linkov za predelat. Hvala!

Kar se tiče pa spomenika si ga pa resnično zasluži!

(odgovor članu mojal)
Neposredna povezava do sporočila: 283
25.10.2007 8:44:51   
Anonimen
tale adrijana pa men nekako ne gre v glavo

(odgovor članu katarina2004)
  Neposredna povezava do sporočila: 284
25.10.2007 8:46:06   
Anonimen
ops lilijana,kva je bila ona njemu kao druga mama
IZVIRNO SPOROČILO: suyani

tale adrijana pa men nekako ne gre v glavo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 285
25.10.2007 9:01:12   
pikica69
user posted image Ja, to ona pravi, čeprav je enkrat on tudi v enem članku to rekel. Andrijana pa mislim, da Liljane ne mara, saj zaradi nje Toše ni smel v javnosti govoriti o njuni vezi. Brez veze!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 286
25.10.2007 9:08:08   
Anonimen
malo cudno je to ,ta lilijana se mi da se je le prevec vtikala v njegovo zivljenje ,zasebno mislim,skoda ker je ni zamenjal,v casu zivljenja

(odgovor članu pikica69)
  Neposredna povezava do sporočila: 287
25.10.2007 9:11:06   
Anonimen
vceraj je bilo tok pogovorov oz kreganja o teh slikah in duhovih ,da sm pol ponoci sanjala toseta,oz me je neki zbudilo ponoci,pa je kr na lepem padu kozarec z vodo na tla ,tok sm se presrala da je blo joj,in to sam od sebe ,nevem kva naj si mislim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 288
25.10.2007 9:22:05   
pikica69
user posted image Saj veš kaki človek je bil, verjetno se ji tudi ni hoto zamerit, saj je v bistu tudi od vsega začetka skrbela za njega, samo to še vseeno ne pomeni, da lahko odloča namesto njega kaj bo povedal o njegovem ljubezenskem življenju v intervjuju. On je tak bil kaj je bil, ne glede na to ali ima punco ali ne so ga vsi oboževali! Jaz pa enostavno tudi ne morem spat zvečer, ko pa zaspim, pa se čez 1 uro sigurno zbudim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 289
25.10.2007 9:26:54   
barakuda
jaz sem pa zdaj gledala to oddajo z Marleno (ker jo na tv nisem) in mi je kar žal, da sem sploh jo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica69)
Neposredna povezava do sporočila: 290
25.10.2007 9:28:22   
Anonimen
jest se vedno kako solzo potocim k poslusam komade ,ampak tole ponoci me je pa res vrglo iz tira

(odgovor članu pikica69)
  Neposredna povezava do sporočila: 291
25.10.2007 9:28:46   
Mešamdrek
IZVIRNO SPOROČILO: petra81

Bom še kar sem skopirala, ker se debata očitno nadaljuje na tej strani!!

Jaz se kar ne morem pobrat! Razmišljam same negativne, črne reči! Po glavi mi gredo njegove pesmi in podobe in besede, ki jih je izrekel!! Ne vem niti zakaj me je toliko prizadelo! Res sem ga slišala in videla v živo, ampak še to samo enkrat, res da sem rada poslušala njegove komade, pa nisem neka obsedena najstnica, ampak res ne vem zakaj mi je prišla njegova smrt tako do živega!! Čisto pod kožo mi je zlezel!!
Cel božji dan mi že zvenijo njegove besede v glavi, ki jih je zadnje izrekel svoji punci!! In na jok mi gre!

Ne vem več, kako naj si pomagam, da se malo dvignem!

Petra

Isto se dogaja z mano moja soimenjakinja.user posted image user posted image

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 292
25.10.2007 9:35:21   
pikica69
user posted image Še dobro da sem sama v pisarni, ker sem zdaj gledala Marleno, če ima človek vsaj malo mehko srce, enostavno ni variante, da se ne zjočeš, ko ga gledaš kak je bil poln življenja. Kar boli me v srcu! 

(odgovor članu Mešamdrek)
Neposredna povezava do sporočila: 293
25.10.2007 9:38:51   
barakuda
IZVIRNO SPOROČILO: pikica69

user posted image Še dobro da sem sama v pisarni, ker sem zdaj gledala Marleno, če ima človek vsaj malo mehko srce, enostavno ni variante, da se ne zjočeš, ko ga gledaš kak je bil poln življenja. Kar boli me v srcu! 

tako skromen, prijazen, vedno nasmejan in dobre volje, ...user posted image

(odgovor članu pikica69)
Neposredna povezava do sporočila: 294
25.10.2007 9:42:37   
pikica69
user posted image Ampak še vseeno se ne morem potolažit z ničemer, zakaj je moral tak hitro umret. Niti s tem, da bog jemlje k sebi najboljše, ali pa da mu je zdaj tam lepo, kjer koli že je, če pa ga tu ni, če pa ga nikoli več ne bo!!!! Joj kak boli, še vedno!

(odgovor članu barakuda)
Neposredna povezava do sporočila: 295
25.10.2007 9:49:12   
katarina2004
IZVIRNO SPOROČILO: suyani

vceraj je bilo tok pogovorov oz kreganja o teh slikah in duhovih ,da sm pol ponoci sanjala toseta,oz me je neki zbudilo ponoci,pa je kr na lepem padu kozarec z vodo na tla ,tok sm se presrala da je blo joj,in to sam od sebe ,nevem kva naj si mislim user posted image

Ojej! Sem vam ravno prej hotela napisat danes sem tako zanič spala oziroma skoraj nič nisem spala. Imela sem pravo nočno moro...očitno nisem edina...

Sam tole je pa res scary s kozarcem. Kok si se pa ustrašla? Bogica.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 296
25.10.2007 9:53:09   
Anonimen
ne bos verjela kr ornk,ampak vseeno me ni bilo tok strah kot takrat ko imam nocne more ,kaj jest vem cutila sem eno energijo,pa sem se k decu stisnila,roka me je kr pekla sm jo drzala na njegovem hrbtu ,pojma nimam

(odgovor članu katarina2004)
  Neposredna povezava do sporočila: 297
25.10.2007 10:01:21   
Anonimen
Punce, ne se bati. Bodimo raje vesele, da smo vsaj imele možnost Tošeta poslušati, da imamo to možnost še vedno, in da imamo njegove videoposnetke na razpolago. Mene je bilo strah zaspati, ampak sem si rekla, da Toše čuva Andrijano in starše, da niti pod razno ne bo kaj strašilo pri meni.
Se mi zdi, da smo malo preveč resno vzele to, to s slikami. Ok, priznam, obrazi so, ampak jaz tega nikoli več v življenju nočem videti. Niti njegovega obraza, želim, da mi ostane v spominu kakršen je bil, nasmejan, poln življenja, ne ta iznakažen obraz.

Priznam pa, da ne mine niti minuta brez njegove glasbe, če sin spi, jo poslušam preko slušalk, če pa ne, pa skupaj poslušava, mu zraven pojem in je dobre volje. Toše je resnično s svojim glasom navdihnil ljudi in jih spravljal v dobro voljo.

To glede njegove menedžerke, to je resnica, da ga je preveč gnala, včasih se mu ni dalo nastopati, a je moral. Ni bil takšen, da bi se nekomu uprl. Žal mi je le tega, da javnost ni smela vedeti za Andrijano, ker jaz osebno sem njega poslušala le zaradi njegove glasbe, ne zaradi tega, ker naj bi bil kao samski. Tudi če si samski, ali zaseden, si še vedno dober za ljudi. Mislim, da se je Lilijana ali kako ji je že ime, bala, da bo na izgubi za zaslužek, le za to se ji je šlo, in zato tudi takšne odločitve.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 298
25.10.2007 10:06:15   
KBM
U Kruševu će biti podignut spomenik Proeskom, a u najužem izboru za kipara koji će ga izraditi su makedonski umjetnik Ilija Adžiovski i Boris Staparac iz Hrvatske. Uz to, među predloženim novim imenima za skopski aerodrom “ Aleksandar Veliki “, osim imena Goce Delčeva, Borisa Trajkovskog i Nikole Kareva, našlo se i ime poginulog pjevača.

Lepo, saj si zasluži touser posted image user posted image user posted image user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 299
25.10.2007 10:10:38   
eva1
Blacky in ostale-neki mi pa ni jasno, sej duše naj se nebi videle, oz. so nevidne,ali ni takouser posted image in kaj naj bi pomenili lepi in grozno obrazi-sej če ga vsi opevajo kot angela(in glas in njegova dejanja) zakja bi potem kateri od "grdih"prišel ponj?user posted image pa resno sprašujemuser posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?