Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: Speedy07 a ma kdo besedilo pesmi moja? samo za tebe: Moja Moja, kot v pravljici sva se ljubila Moja, misel ista naju je vodila Da skupaj eno sva Moja, zdaj pogled beži stran, Ker bojim se, Moja, da bi vedel srečo tvojo z drugim le Z mano nikdar več ne. Daleč je nebo, ki nad mano zvezde šteje, Mislim, da si tu, da mineva čas hitrje Nisem se vdal, blizu tebe vedno bom ostal Daleč je nebo, hladni veter lomi veje, Mislim, da si tu, bije mi srce močneje, Nisem se vdal, blizu tebe vedno bom ostal Moja, drugi se prebuja s tabo, Nisi moja, se izgleda kot da lažni so bili, dnevi najini vsi Daleč je nebo, ki nad mano zvezde šteje, Mislim, da si tu, da mineva čas hitrje Nisem se vdal, blizu tebe vedno bom ostal Daleč je nebo, hladni veter lomi veje, Mislim, da si tu, bije mi srce močneje, Nisem se vdal, blizu tebe vedno bom ostal Kakor, da je vse Umrlo brez tebe Daj prebudi me, edina Reci, da je vse kot bilo je prej Daleč je nebo, ki nad mano zvezde šteje, Mislim, da si tu, da mineva čas hitrje Nisem se vdal, blizu tebe vedno bom ostal Daleč je nebo, hladni veter lomi veje, Mislim, da si tu, bije mi srce močneje, Nisem se vdal, blizu tebe vedno bom ostal