NiLe
|
Sem vesela, da nadaljujete debato naprej in se ne menite za tiste, ki jim je očitno dolgčas in pač ne razumejo, da nekatere pač doživljamo njegovo smrt malo drugače. V soboto sem gledala Marleno in ob gledanju me je spreletavalo in bilo mi je tako fino pri srcu, saj sem še enkrat spoznala, kako fejst in edinstven je bil Toše. Skromen, simpatičen, prijazen in iskren ... da o glasu ne govorim. Taprav cukrček ... in ta njegov nasmeh, ki je res nalezljiv. Doma imam revijo Extra, v kateri je intervju z Andrijano in občutek sem dobila, da sta se res imela rada in žal sta morala to ljubezen skrivati. Ko sta prišla zopet skupaj, ji je dejal: Bodi z menoj, naredil te bom za najsrečnejšo žensko na svetu. Kupil ji je tudi kužka zlatega prinašalca, da bi ji delal družbo in ji za nekaj časa odvrnil misli na otroka, katerega sta si oba želela. Bil je pa izreden romantik in pisal ji je take SMSe, da je čutiti, da je bila ona res njegova velika ljubezen. Potem je pa še članek o njemu, pogrebu, slike iz otroštva, iz družinskega albuma ... V glavnem, Toše je s svojimi pesmimi, koncerti, pojavo zaznamoval moje življenje in vedno ga bom imela v , saj je bil res nekaj posebnega in unikatnega. Toše, RIP