dana80
|
sunprincess in skuštrana lahko vzameta kakor hočeta, tudi, da prodajam plenice....ampak daleč od tega. Bom pa vseeno napisala kako gledam na stvar...upoštevajte pa to, da sem v življenju nekaj časa živela v tujini in na stvar mogoče gledam drugače ter, da so me ves čas in me še obkrožali ljudje, ki so uporabljali pralne plenice in ljudje, ki se s tem tudi ukvarjajo. Pralne plenice se v sloveniji ne uporabljajo toliko časa kot se v ostalem razvitem svetu. Pri nas se je vse skupaj začelo z Racmanki in slovenci avtomatsko pralno plenico imenujemo kar racmanke ... in se sprašujemo eden drugega ...ali uporabljaš ti racmanke ali plenice za enkratno uporabo . In to na vseh slovenskih forumih...povsod isto, ker ljudje enostavno ne poznajo drugega. Druga stvar, ki me moti je to, da večina ljudji hvali racmanke ob tem, da se jim o drugih plenicah niti sanja ne, saj na naš trg le počasi prihajajo. Če bi bile racmanke res dobre plenice, bi se jih dobilo povsod po svetu....ampak jih ne dobiš nikjer, medtem ko lahko kupiš priznane znamke plenic kot so Wonderoos, Lotties, Haipa daipa, itti bitti, tots bots, ella's house, popolini itd. praktično kjerkoli po svetu. Najbolj pa me želosti to, da smo slovenci taki ljudje, da začnemo takoj "udrihati" po ljudjeh, ki se ne držijo konzervativnih, dolgočasnih stvari in se hočejo pogovarjato o nečem novem, ter z ljudmi deliti svoje izkušnje o tem "novem" češ, da delajo reklamo in celo prodajajo ... to v svetu bolj težko doživiš. OK, pa dost....bi lahko še dolgo pisala, pa nima pomena. No upam, da me bosta sedaj bolje razumeli....ne gre za reklamo ampak za vse kaj drugega. sunprincess Vpojnost haipa daipa je 350 ml.
|