|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pralne bombazne plenicke
22.1.2010 10:56:23   
malažabica
IZVIRNO SPOROČILO: dana80

skuštrana

s tem
http://www.tviga.si/index.php?page=shop.product_details&flypage=tviga_detail.tpl&product_id=141&category_id=30&option=com_virtuemart&Itemid=53

al pa s tem
http://ittibitti.com.au/index.php?main_page=product_info&cPath=128_131&products_id=1571

je prednost rjava barva - ker se drekec ne vidiuser posted image user posted image user posted image user posted image

pa ga končno imamo! čisto pravi forum o pralnih pleničkah namreč...
http://pepentke.forumotion.com/forum.htm

(odgovor članu dana80)
Neposredna povezava do sporočila: 351
22.1.2010 10:58:11   
malažabica
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Dobro ene pleničke so pisane. Samo - a ni plenica nemenjena vpijanju urina in drekca, zakaj mora biti pisana in fensi? Saj se je ne vidi. Jaz osebno potem rajši kaj lepega za oblečt kupim, plenica je pa itak vedno skrita.

se strinjam s teboj, ene pleničke so dizajnersko fantastične, a kaj, ko jih skriješ pod bodi. NO edino mogoče poleti, v vročini, da imaš otroka le vplenički. Ne vem, moja je stara komaj slaba 2 meseca, javim poleti kako in kaj....

pa ga končno imamo! čisto pravi forum o pralnih pleničkah namreč...
http://pepentke.forumotion.com/forum.htm

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 352
22.1.2010 11:01:38   
skuštrana
Ma, ja, meni je tudi plenica plenica - za drekeceuser posted image , zato pa mi je to da je 100% naravna bolj pomembno kot pa lepota...So pa luštne, ni kaj rečt, kar sline se pocedijo user posted image user posted image
Samo razum prevlada, ker jih imam že itak preveč, sem jih nekaj že oddala naprej...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu malažabica)
Neposredna povezava do sporočila: 353
22.1.2010 11:04:55   
dana80
skuštrana

poglej na njihovi strani modela "One Size - organic" in "One size - tencel" tam je omenjenna elastičnost.

šivilja

no... mi tiste "vidne" pisane plenice itti bitti AIO uporabljamo doma kjer imamo toplo brez dodatnih hlačk in dojenček se takrat počuti odlično, saj ga ne ovira kakšen pajacek....pravtako jih bomo uporabljali poleti, ko bomo zunaj oz. na morju brez dodatnih hlačk, da mu ne bo toplo. Haipa daiapa, ki jih pa uporabljamo večinoma časa pa so itak bele in so tako ali tako prekrite s prekrivnimi hlačkami.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 354
22.1.2010 11:07:21   
malamucka
čokoholik: pralne plenice so na splošno odlične za kolke v prvnih mesecih... kasneje je pa potreba izbrati čim bolj ožje pleničke, da ne ovirajo otroka v gibanju... ker je res kar razlika med plenico za enkratno uporabo in bombažno pleničko...
na drugo stran, naša generacija je vsa zrastla na tetra plenicah, ki so bile še bolj široke kot danajšne bombažne plenice, tako, da je konec koncev vseeno katero pleničko izbereš.... user posted image
meni osebno so bolj všeč tudi ožji plenice kot racmanke... imam tots bots, itti bitti, bum hugger... racmanke sem imela 2 kosa in sem jih že prodala...
sedaj sem pa naročila še par itti bitti, ker rabimo večjo številko, pa zraven še baby lucy in haipa daipa, da poskusimo nekaj novega user posted image

(odgovor članu čokoholik)
Neposredna povezava do sporočila: 355
22.1.2010 11:09:18   
skuštrana
Dana, tisto so pa  Popolinijeve plenice, ne Racmanke user posted image Jaz imam origigi Racman user posted image In za njih garantiram da so 100 posto bombaž. Popolinijeve pa ne vem, se nisem poglabljala. Jih nimam.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu dana80)
Neposredna povezava do sporočila: 356
22.1.2010 11:45:31   
dana80
malažabica

uporabi tole, pa boš tudi tu znala marsikateri jezik user posted image

http://translate.google.si/?hl=sl&tab=wT&q=google%20#

no, tiste tekste, ki sem ji prilepila v češčini bi najbrž znala tudi ti sama prevesti...je malo podobno....pa veš o čem se gre ....in je brž lažje user posted image .

(odgovor članu malažabica)
Neposredna povezava do sporočila: 357
22.1.2010 12:04:02   
čokoholik
Trenutno imam doma tri pralne plenice in sicer zeleni, dnevni in nočni racman ter ene prekrivne hlačke ki so iz mikroporja in to diha.
Odločila sem se da bom za probo naročila še haipa daipa. Katere pa priporočaš- klasik, bamboo, bum hugger ali itti bitti? Če prav razumem rabijo vse prekrivne hlačke razen zadnjih. Ali pri bum hugger plenički ki je iz flisa tudi uporabljaš še dodatno plenične podloge?
Naročiš jih pa kar preko spletne strani tviga.si??
Kar se tiče gibalnega razvoja sem na spletni strani plenice racman prebrala mnenje fizioterapevta in je napisano:

Na podlagi podatkov, dobljenih v raziskavi, lahko zaključimo, da uporaba plenic »Zeleni racman iz bombažne flanele« ni potrebna. S stališča pravilnega razvoja otroka jih odsvetujemo, saj njihova večja vpojnost ne odtehta tveganja gibalnih težav zaradi imobilizacije medenice.

Ok-ej sej mogoče res kompliciram! stvar je v tem če se že grem to da sem ekološka do okolja bi rada da ima moj malček kar se da naravne materijale tudi na ritki. Če pleničke haipa daipa pustijo koži dihat kljub tistim 10% poliestra in če mi bo dizajn bolj odgovarjal od racmank...bom vidla kako se bom odločila!

Moj malček je star 4 mesece in v pamprskah veselo dviguje nogice navpično navzgor, medtem ko je v racmankah res nekoliko bolj okoren, z nogicam brca jih pa ne dviguje tako visoko in pogosto kot v pamprskah.

(odgovor članu dana80)
Neposredna povezava do sporočila: 358
22.1.2010 12:19:58   
šivilja
čokoholik - kot sem že napisala sem jaz plenice kupil apreko bolhe in dobila mešanico. Ti pa potrdim, da je zeleni racman okoren in ga ne bi še enkrat kupila. rumeni racman se mi zdi simpatičen - majhen , ne vem pa kako bo pri večjem otroku (naša je sedaj pol leta), bambus racman so pa fine, ker so mehke in večje od rumenega, zato ne bo problemov, ko otrok zraste.

Neposredna povezava do sporočila: 359
22.1.2010 12:21:01   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: čokoholik

Moj malček je star 4 mesece in v pamprskah veselo dviguje nogice navpično navzgor, medtem ko je v racmankah res nekoliko bolj okoren, z nogicam brca jih pa ne dviguje tako visoko in pogosto kot v pamprskah.

To je pa res, samo ne bo pustilo nobenih trajnih posledic.

Neposredna povezava do sporočila: 360
22.1.2010 12:34:53   
AnciM
Ti pa potrdim, da je zeleni racman okoren in ga ne bi še enkrat kupila. rumeni racman se mi zdi simpatičen - majhen , ne vem pa kako bo pri večjem otroku

Jaz sem zeleni racman oz. po novem imenovanju nočni racman (bombažne) uporabljala vedno samo ponoči. Mi nekako niso dobro delovale podnevi. Rumeni racman (dnevni po novem) pa po dnevi. Pa je mali pri 7t pogruntal kako se prekotalit s trebuha na hrbet in pri 5 mesecih, kako se puza v rikverc. Toliko o razvoju in omejevanju. So pa pralne plenice dobre tudi za razvoj kolkov, saj se štejejo za široko povijanje.

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 361
22.1.2010 12:47:19   
dana80
čokoholik

haipa daipa so samo te prve KLASIK, ostalo kar si naštela, so plenice drugih proizvajalcev. Pojdi na tviga.si in klikni na plenico in boš videla kdo je proizvajelc npr.

proizvajalec teh je Baby Lucy
http://www.tviga.si/index.php?page=shop.product_details&flypage=tviga_detail.tpl&product_id=136&category_id=30&option=com_virtuemart&Itemid=53

proizvajalec teh je Ella's house
http://www.tviga.si/index.php?page=shop.product_details&flypage=tviga_detail.tpl&product_id=147&category_id=30&option=com_virtuemart&Itemid=53

proizvajalec teh je itti bitti
http://www.tviga.si/index.php?page=shop.product_details&flypage=tviga_detail.tpl&product_id=141&category_id=30&option=com_virtuemart&Itemid=53

Mi imamo od teh haipa daipa klasik in itti bitti, prijateljica pa je ravnokar nabavila bamboo poppy in bum hugger.

Vse razen itti biti morajo imeti zraven prekrivne hlačke. Glede širine pa so sigurno najožje itti bitti, nato pa nekako Bum Hugger, haipa daipa in Bamboo.

Glede poliestra pa se ne obremenjuj, saj gre za res zanemarljiv delež. Naš uporablja haipa daipa že od samega začetka in ima popolnoma gladko in lepo ritko brez ene najmanjše pikice user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 362
22.1.2010 13:08:37   
malamucka
čokoholik, jaz ti lahko priporočam itti bitti, so luštkane, ozke pa vse v enem user posted image . bum hugger dajam ponoči in je res odlično vpojna. dodatni vložek daš samo po potrebi in to - pri bum hugger - med plenico in prekrivne hlačke! pri ostalih plenicah daš vložek med plenico in ritko user posted image

< Sporočilo je popravil malamucka -- 22.1.2010 13:16:47 >

Neposredna povezava do sporočila: 363
22.1.2010 14:06:08   
čokoholik
Katere prekrivne hlačke vam pa najbolj odgovarjajo?
Verjetno ima tudi tukaj vsaka svoje mnenje, glede na to da so kar 3 vrste na razpolago!

(odgovor članu malamucka)
Neposredna povezava do sporočila: 364
22.1.2010 14:08:20   
čokoholik
Joj, pa res so vsake od drugega proizvajalca, sploh nisem opazila!

(odgovor članu dana80)
Neposredna povezava do sporočila: 365
22.1.2010 14:13:30   
čokoholik
itii bitti so res simpatične, škoda da niso prilagodljive za vse velikosti, so kar drage, verjetno jih rabiš vsaj 10 če vsak dan pereš.

Neposredna povezava do sporočila: 366
22.1.2010 14:17:26   
malamucka
čokoholik: čisto vseeno je katere prekrivne hlačke vzameš, vse grejo na vse plenice. odvisno kateri material ti je bolj všeč. jaz sem imela najprej thirsties xs, ker imajo posebno obliko zaradi popka. sedaj pa imam za ponoči iz flisa, ker flis naj bi dodajal občutek suhosti... čez dan pa če vedno thirsties...

Neposredna povezava do sporočila: 367
22.1.2010 14:21:52   
malamucka
čoko, itti bitti priporočam vsaj 2-3 kose, za potovanja ali ko bo otrok v varstvu pri starih starših... user posted image . pa za poletje, ko boste kazali ritko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 368
22.1.2010 14:22:10   
dana80
Čokoholik

itti bitti so bolj za razkazovanje user posted image in potovanja...pa če daš otroka komu v varstvo, ki ne zna s pralnimi plenicami user posted image . Če kupuješ več plenic, bi ti jaz priporočila haipa daipa klasik....poceni in dobro.

Mi uporabljamo te prekrivne hlačke:
http://www.tviga.si/index.php?page=shop.product_details&flypage=tviga_detail.tpl&product_id=148&category_id=31&option=com_virtuemart&Itemid=53

< Sporočilo je popravil dana80 -- 22.1.2010 14:24:53 >

Neposredna povezava do sporočila: 369
22.1.2010 15:57:47   
lunka1

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Pa če smo pri dizajnu meni so tele še bolj luštne http://www.roda.hr/v2/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=6&Itemid=6

pa tele http://www.naturapelene.com/proizvodi.html#a

pa so 100% bombažne. Ni nujno trpet z estetiko, da bi dobil naravno user posted image

skuštrana, mogoče veš, če se te pleničke da naročiti v Slovenijo. meni so super luštkane in tudi cenovno precej ugodne..

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 370
22.1.2010 16:21:30   
malamucka
kot piše na njihovi strani ne...

Uvjeti poslovanja

Proizvode prodajemo isključivo na području Hrvatske, pravnim ili fizičkim osobama. Sve cijene izražene su u kunama, s uključenim PDV-om. Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu proizvoda. Plaćanje je u kunama.

Slike proizvoda na web stranicama mogu se malo razlikovati u nijansi boje i položaju dezena u odnosu na stvarne proizvode.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 371
22.1.2010 16:31:50   
lunka1
sem obojim poslala mail... upam, da so se že kaj premislili user posted image

(odgovor članu malamucka)
Neposredna povezava do sporočila: 372
23.1.2010 9:25:06   
skuštrana
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Pa če smo pri dizajnu meni so tele še bolj luštne http://www.roda.hr/v2/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=6&Itemid=6

pa tele http://www.naturapelene.com/proizvodi.html#a

pa so 100% bombažne. Ni nujno trpet z estetiko, da bi dobil naravno user posted image

skuštrana, mogoče veš, če se te pleničke da naročiti v Slovenijo. meni so super luštkane in tudi cenovno precej ugodne..

Vidim da si že poslala mail.user posted image Jaz imam 5 rodinih pus, nježne puse in so super.user posted image Ma, teh plenic je na Hr res veliko, tule najdete spisek web trgovinic http://www.pelene.info/gdje-nabaviti-pelene.html
Če ne pošiljajo v Slo, se mi javi na zs, če se boš odločila za njih, lahko ti jih jaz naročim.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 373
23.1.2010 9:28:38   
skuštrana
Prekrivne hlačke, jaz imam nekaj volnenih, pa Motherease, te so res super. Prej sem imela Racmanove, te so tudi ok, samo ne tiste, ki so od zunaj bombažne. Te so nam premočile. Aja, pa ene S sem imela od Rodinih pus, tudi super. 

Neposredna povezava do sporočila: 374
23.1.2010 9:58:47   
lunka1
skuštrana, se mi niso še nič javili na mail, bi kar tebe prosila, če bi mi naredila uslugo in mi jih poslala (bi jih naročila še do konca meseca, sem videla, da imajo do konca januarja še popust - 2€ na kos),... Mi lahko samo poveš, kaj je razlika med rodina pusa in nježna pusa, potem pa ti pišem zs. Hvala za pomoč!

Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?