natasaxy -> RE: Upanje po splavu-2.del (7.7.2009 9:40:42)
|
no pa sem vas našla,.... se vam tudi jaz prdiružujem (sem "bila" tudi januarka 2010). No Teni se me verjetno še spominja. Sem imela pa SS v osmem tednu. Sedaj je dobrih 14 dni od čiščenja. Čakam še na pregled pri G, ki ga imam 16-tega, da vidim kaj mi bo povedala. Za mene je bilo zadnjih nekaj tednih zelo težkih,......najprej SS, zdej pa še izguba službe,.....mi niso podaljšali pogodbe in delam samo še do konca meseca. Sicer imam še eno honorano popoldansko službo, tako da bomo videli kako naprej,........tako si želim še enega sončka. Doma imam že skoraj 4-letnika (bo čez en mesec) in bi resnično rada še enega sončka. Zelo različno svetujejo kdaj spet v akcijo po SS,......meni je G, ki mi je delal abrazijo rekel, da lahko takoj po prvi M,........komaj čakam da pride, potem bomo pa videli kdaj se bo prijelo,......iz izkušenj ponavadi ne zanosim takoj prvi mesec, ampak drugi. Me je pa včeraj tako špikalo spodaj, da sem morala popoldne iti počivat,.......pomoje je bila tako močna O, prav v medeničnih kosteh me je špikalo,.......se vam to kaj dogaja,.......tako da upam, da se mi M ciklus ne zameša preveč in da bo M kolikor toliko točno prišla:)
|
|
|
|