natasarobi -> RE: Upanje po splavu-2.del (9.8.2009 11:39:12)
|
Pozdravljene! Da se malo oglasim in da vas pozdravim. Vidim, da se je kar nekaj novih punc pridružilo, stare pa se 'rihtate' s svojimi mlajšimi. Moram priznat, da vsake toliko malo preberem kaj se dogaja, sploh kadar imam kaj več časa. Imam ogromno dela v službi (večinoma itak sedim zaračunalnikom) in ko sem doma sem zadnje čase redko na računalniku. Verjetno bom pa v prihodnosti kaj več napisala. Z mojim greva 3. v boj (sva začela). Želim si, da bi kmalu zagledala + in da tokrat pridemo do konca. Še sedaj se sprašujem ali nama bo ratalo tako hitro kot prej ali se bova morala še s tem trudit, pa potem kako bo vse sledilo,... Vem, da me boste edino tu razumele kakšni boji se bodo odvijali v meni. Tiste, ki ste imele različne težave s kromosomskimi nepravilnostmi in ki ste imele UPN, me zanima na katere preiskave ste šle v naslednji nosečnosti? Jaz razmišljam, da bi šla samo na amniocintezo, glede na to, da so določena tveganja in na to, da ne rada doživljala še enkrat UPN okoli 20t, me zanima katere možnosti imam že pred 16 tednom. Mislim,da je en test pregled hormonskis resis ali kako se mu že reče. lp
|
|
|
|