andreja2000 -> RE: Upanje po splavu-2.del (16.6.2009 13:03:23)
|
natasarobi te popolnoma razumem,saj sem tudi sama šla čez to,tisoč misli v glavi,nervoza,strah...potem pa sem se odločila,da bom poizkušala ignorirat temne misli,kar pa je sila težko...bolj ali manj mi je to kasneje uspevalo,a vstrajala sem pri odločitvi,da se ne bom pogrezala v slabe misli,ker si dejansko s tem škodujem in kadarkoli so prišle temne misli sem jih zavestno ustavila in jih zamenjala z pozitivnimi,to pa seveda ni bilo lahko,a večinoma mi je uspevalo.Najhuje je seveda spet bilo čakanje na izvid AC,a sem se skušala držati pozitivnosti,čeprav priznam,da mi včasih ni najbolje uspevalo,pa vendar sem se trudila...ja,ko imaš za sabo slabe izkušnje je izredno težko misli usmerit na pozitivnost,vendar z veliko truda se je dalo. Tudi tebi želim,da ti uspe vsaj v večini odstranit negativne misli,ker dejansko z strahom ne naredimo nič,kvečemu škodo,probaj se sama toliko zbrat,da ko pride slaba misel,reči stop in misli kako bo tokrat vse vredu,misli na pozitiven izid,kako boš srečna mamica zdravemu otročku.Držim pesti,da bo tokrat tudi tebi uspelo![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
|
|
|
|