mausikaa -> RE: Upanje po splavu-2.del (21.5.2009 8:45:55)
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000 Ja,žal je pa res kar dosti žensk ,ki delajo splave...meni se je srce trgalo,ko sem ležala v bolnici in imela spontani splav,okoli mene pa so bile ženske,ki so prišle delat splav.Ja,tako je,kdo ve kakšen razlog ima taka ženska,zato ne morem sodit,tista ,ki pa to dela eden za drugim,pa ne vem...ne razumem. glede splavov je moje mnenje sledeče: če ga naredi ženska ki ima zato utemeljne razlog potem ok, razumem, da niso vse nosečnosti zaželjene, da obstajajo zdravstveni razlgo itd. če ga pa delajo kot po tekočem traku potem pa ne vem no... Andrejčka ti pa pogumno stopaj naprej po svoji poti , veš angeli in angelčki nas čuvajo in nam dajejo moč, da gremo naprej...jaz se vsak dan posebaj spomnim moje mami, pa mojih dveh angelčkov in so dnevi, ko se ob misli nanje lahko nasmehnem, ko mi je toplo pri srčku da so sploh bili v mojem življenju, so pa dnevi, ko težko prenesem misel nanje brez da bi stopile solze v oči [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image] za vse ki imamo angele in angelčke tam nekje
|
|
|
|