Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 29.8.2008 16:03:51
|
|
|
|
Sulfinija
|
Špelka,mislila sem nate.Bodi močna pošiljam ti en velik in močan .Kaj več pa na zs. LP Mojca
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 29.8.2008 16:40:02
|
|
|
|
Rakica_80
|
Špelka
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 29.8.2008 18:02:51
|
|
|
|
andreja2000
|
IZVIRNO SPOROČILO: medika 13 lana tudi jaz pogrešam andrejo2000, ali katera ve kako je z njo? pozdravček! e
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 29.8.2008 18:10:24
|
|
|
|
andreja2000
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000 IZVIRNO SPOROČILO: medika 13 lana tudi jaz pogrešam andrejo2000, ali katera ve kako je z njo? pozdravček! se opravičujem,sem prehitro stisnila..... no tukaj sem in kot je že Lana rekla,strela je bila glavni krivec mojega nejavljanja,če prav imam nasplošno bolj malo časa,saj je naša Eva tako aktivna punca,ki šiba že po celem stanovanju sem in tja,se vstaja,mi ugaša plin na štedilniku....no v glavnem ful jo je treba imeti na očeh,ker je res hitra in gibčna. Medika,še vedno veliko mislim nate,ne bo več dolgo,ko boš tudi ti držala v rokah svojo tako težko pričakovano štruško .Vse lepo ti želim še naprej! krteekx bravo za pupo . Vsem,ki pa še čakate na pa vam iz srca želim,da se to zgodi čim prej!
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 31.8.2008 11:27:31
|
|
|
|
medika 13
|
andreja lepo, da si se javila ... kot pišeš s tvojo Evo nikoli ni dolgčas ... večkrat mislim na vas, lepo bodite! spelka bodi močna, razmišljaj pozitivno, da ti bo malce lažje ti pošiljam velik držim pesti, da tudi ti kmalu sporočiš veselo novico! sulfinija kako si kaj ti? pozdravček vsem!
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 31.8.2008 11:29:48
|
|
|
|
Sulfinija
|
Medika13,hvala na vprašanju zaenkrat sem dobro.Čakam ali nam je ratalo ali ne potem pa začnemo klomifen akcija dva meseca.Hvala bogu so pa izvidi bili ok od obeh. Včeraj sma praznovala 5.obletnico poroke in sma se imela prav fino.Sedaj pa težko čakam oktober ko začnema z renovacije najine sanjske kuhinje in jedilnice. LP Mojca
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 31.8.2008 13:33:16
|
|
|
|
Shuka
|
Spelka - pošiljam ti 1000 in Sej se bo tudi to uredilo in ne krivi sebe za nekaj kar nisi kriva.
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 1.9.2008 12:22:16
|
|
|
|
Klarissa
|
Spelka, nisi ti kriva. zakaj bi bila ti kriva? meni so po 2ss pregledali kromosomsko drugega in so mi dejali, da bi bil zdrav fantek. samo je nehal rastit. zakaj potem? lana38 to gin zelo hvalijo in jaz jo iimam od 18leta-ima pa ambulanto za neplodnost v mb-Gavričeva v UKC MB. ne upam si jo zamenjat, ker jo bom zgleda zelo potrebovala. začeli so se namreč krči in bolečine, tako da M prihaja . pa sem res mislila, da je ta mesec ne bo. pa ko dam izračunat današnji 30. dan ciklusa mi napiše termin v katerem sva res vsaki 2.dan joj
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 2.9.2008 20:19:19
|
|
|
|
andreja2000
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Pregled - . A vam je že jasno? Na kratko: desni jajčnik močno povečan (dobro je to, da sta oba zenkrat še brez cist), levi bp., ker še ni mi je dal tablete za sprožitev tečke. Ob vsem tem pa je našel še ogromen miom, v sp.delu maternice. Ta bi bil lahko tudi vzrok za splav. Čez 2 meseca kontrola in če se miom ne zmanjša SPET na operacijo . Če pa se zmanjša pa šele po 3 zelena luč za baby making. Sploh nisem vesela. Ne, ne in NE. Pred 10min pa sem izvedela, da so rezultati od amniocinteze in obdukcije obeh u redu. Pa ne vem, a naj bom vesela a žalostna. To pomeni, da bi bilo z njima vse ok, če bi preživela in da mi v naslednji ni treba skrbet za kromosomske napake. Po drugi strani pa to pomeni, da sem jaz kriva za SS . spelka12 komaj sedaj sem si vzela čas in prebrala.....žalostno ,vendar bodi močna.Pošiljam ti in da se ti v prihodnosti vse dobro izteče. Tudi jaz sem imela miome,enkrat sem bila operirana,3 krat sem ga imela v ,enkrat se je vredu iztekla,enkrat sem imela ss morda bi se naslednja lahko kljub miomu vredu iztekla,,vendar se je žal morala končati zaradi kromosomske napake,ki so jo ugotovili na amniocintezi.Rodila sem našo zvezdicoTino in takrat je čudežno izginil tudi mijom-upam,da za vedno! Mislim nate! Vsem ostalim lep pozdrav!
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 3.9.2008 13:30:16
|
|
|
|
spelka12
|
andreja2000 HVALA TI. Upam, da tudi mene čaka zvezdica nekje. Je že vse za mano, sedaj samo še čakam in potem začneva spet delat na . Bo ravno takrat 3 mesece od SS. Tablete za spodbujanje jem od petka in upam, da se v nedeljo ulije, pol naj pa teče kar 14 dni, da bo za ziher. Miom naj pa kar bo tam kot je, jest se mu ne pustim. Sem še mlada in imam še čas, da pridem do svojega . A je vas po SS tudi tako bolelo pri se.x..u? Mene je vse minilo, tako me boli . Pa me drugače še skoz boli pri tem, ampak sedaj je pa nevzdržno.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 3.9.2008 13:34:11
|
|
|
|
Sulfinija
|
Špelka kaj če bi ti stopila do G in tole zadevico z bolečinami obrazložila.Mene po nobenem ss ne boli sex.Kaj če imaš kako vnetje? LP Mojca
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 4.9.2008 10:29:54
|
|
|
|
spelka12
|
Ne ni treba. Mene vedno boli pri spolnih odnosih. Sem se drugač že navadila. Sej bo boljš.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 4.9.2008 15:04:17
|
|
|
|
lana38
|
Kaj te pa boli pri ? Mene je po vsakem porodu nekaj časa bolel vhod v nožnico, dokler se ni spet tam malo raztegnilo, kjer je bilo zašito. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 5.9.2008 13:11:12
|
|
|
|
s@nny
|
Ojla punce, Prosim za informacijo. Jaz sem imela decembra 2007 splav v 12 tednu. Januarja pa odstranitev pregrade. Zanima me ali ste dobile mogoče po kakšnem od teh posegov od ginikologinje predpisan klomifen? Jaz ga nisem dobila, pa ne vem ali ti prepada ali ne? Ker se nikakor ne prime Hvala za info. lp,
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 5.9.2008 13:47:22
|
|
|
|
lana38
|
Jaz sem jemala Klomifen pred vsemi posegi. Vsak G se pa sam odloči, kaj bo kateri pacientki predpisal. Klomifen spodbuja O. Ti pa verjetno imaš svoje O, če si imela ss. Problem je verjetno kje drugje. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 9.9.2008 8:26:10
|
|
|
|
lana38
|
Skoraj smo padle na drugo stran. Naš Tim ga pa nekaj kuha. Ponoči je imel 39 vročine in zdaj se odpravljava k P. Pišite kaj, kako ste. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 9.9.2008 15:06:13
|
|
|
|
spelka12
|
lana upam, da tvoj Tim kmalu neha kuhat. Pri me boli vhod v nožnico, ker imam premalo sluzi. Sem se že zdravila zaradi tega pa nič ne pomaga. Pomaga samo to, da se moj čimbolj potrudi . danes bo na pop tv-ju v viziti o posvojitvah pri nas. V nedeljo sem nehala jest tablete za spodbujanje tetke. Sicer je še ni ampak trebuh mi že raste, pa boli tudi. Upam, da pride kmalu. 18 greva z dragijem v Grčijo, greva danes dokončno plačat. Bova na morju samo "vadila" delanje otrok , da bova doma potem že vse znala .
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 9.9.2008 18:46:37
|
|
|
|
lana38
|
spelka12, morda pa kakšnega Grka uštimata in si ga domov prineseš v trebuščku. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 10.9.2008 12:06:02
|
|
|
|
spelka12
|
lana a misliš da je možno? Pol mi bo pa doma, ko bo zrastel tatziki pripravljal, pa me z uzotam razvajal . A tvoj Tim še kuha? Revček. A ste gledale včerej vizito in preverjeno o posvojitvah? Prasc.... 10let da čakaš na otroka. Kakšna država pa je to? Sem take sočne komentarje dajala, da je blo še mojga sram .
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 10.9.2008 12:11:45
|
|
|
|
poli*
|
10 let... kot bi se norčevali iz parov, ki želijo imeti otroke!!! Pa še to je mene zbodlo: makedonija oddaja drugim državam samo romske otroke, ukrajina (ali rusija) pa samo starejše od 10 let in otroke s posebnimi potrebami. Hmmm... Se mi zdi, da je že tako preveč sirot vsepovsod, pa tut tistih nočejo dati v lepše življenje...
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 11.9.2008 13:58:33
|
|
|
|
spelka12
|
tetka se je včeraj prikazala v vsej svoji veličini . Tako sem vesela.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 12.9.2008 14:49:34
|
|
|
|
tinaaja
|
spelka juhuhu Kam pa sta se oclocila, da gresta na rodosu? Mi2 tud mal gledava aranzmaje tam
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 14.9.2008 17:16:53
|
|
|
|
lana38
|
Mi2 s Timom sva pa v bolnici pristala v torek ob 19h, ker je dobil vročinske krče. Sploh mu nisem mogla zbiti TT. Še tam mu je injekcija držala samo 2 uri. Včeraj je pa vročina padla in je dobil izpuščaj. Ima 6. bolezen. Danes sva prišla domov iz bolnice. Država je pa za . Mi smo tudi po eno zdravilo, ki pomaga, da vročinski krč popusti, morali iti v Avtrijo, ker ga pri nas ni. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 14.9.2008 18:18:54
|
|
|
|
Sulfinija
|
Lana38.bogi Tim revček se mi kar smili.Pošiljam mu en velik in topel in naj čimprej okreva. LP Mojca
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 15.9.2008 14:03:03
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja spelka juhuhu Kam pa sta se oclocila, da gresta na rodosu? Mi2 tud mal gledava aranzmaje tam Ups malo pozno videla. Bom pogledala. Če gresta moraš nujno izbrat tisto stran otoka, ki ni vetrovna drugače boš morala vsak dan z avtomobilom na drugo stran otoka na plažo. Izbrala sva mesto, ki je bolj za mlade (ne preveč žurerska, pa ne premal). Plažo imava čez cesto, ob cesti so kafiči in gostilne, imava pa studio s kuhinjo namesto hotelske sobe, tako da si lahko še kaj sama skuhava, če slučajno želiva. tinaaja rodos res zelo hvalijo. Mogoče se srečamo lana evo samo za tvojega Tima . Joj kolk se mi smili pikec. sulfinija hellow.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.