|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Upanje po splavu-2.del
29.8.2008 16:03:51   
Sulfinija
Špelka,mislila sem nate.Bodi močna pošiljam ti en velik in močan user posted image .Kaj več pa na zs.

LP Mojca

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
29.8.2008 16:40:02   
Rakica_80
Špelkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
29.8.2008 18:02:51   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: medika 13

lana tudi jaz pogrešam andrejo2000, ali katera ve kako je z njo?

pozdravček!

e

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
29.8.2008 18:10:24   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

IZVIRNO SPOROČILO: medika 13

lana tudi jaz pogrešam andrejo2000, ali katera ve kako je z njo?

pozdravček!

se opravičujem,sem prehitro stisnila.....
no tukaj sem in kot je že Lana rekla,strela je bila glavni krivec mojega nejavljanja,če prav imam nasplošno bolj malo časa,saj je naša Eva tako aktivna punca,ki šiba že po celem stanovanju sem in tja,se vstaja,mi ugaša plin na štedilniku....no v glavnem ful jo je treba imeti na očeh,ker je res hitra in gibčna.
Medika,še vedno veliko mislim nate,ne bo več dolgo,ko boš tudi ti držala v rokah svojo tako težko pričakovano štruškouser posted image .Vse lepo ti želim še naprej!user posted image user posted image user posted image

krteekx bravo za pupouser posted image .

Vsem,ki pa še čakate na user posted image user posted image  pa vam iz srca želim,da se to zgodi čim prej!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
31.8.2008 11:27:31   
medika 13
andreja lepo, da si se javila ... kot pišeš s tvojo Evo nikoli ni dolgčasuser posted image ... večkrat mislim na vas, lepo bodite!

spelka bodi močna, razmišljaj pozitivno, da ti bo malce lažje ti pošiljam velikuser posted image držim pesti, da tudi ti kmalu sporočiš veselo novico!

sulfinija
kako si kaj ti?

pozdravček vsem!

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

Neposredna povezava do sporočila: 1330
31.8.2008 11:29:48   
Sulfinija
Medika13,hvala na vprašanju zaenkrat sem dobro.Čakam ali nam je ratalo ali ne potem pa začnemo klomifen akcija dva meseca.Hvala bogu so pa izvidi bili ok od obeh.

Včeraj sma praznovala 5.obletnico poroke in sma se imela prav fino.Sedaj pa težko čakam oktober ko začnema z renovacije najine sanjske kuhinje in jedilnice.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
31.8.2008 13:33:16   
Shuka
Spelka - pošiljam ti 1000 user posted image in user posted image

Sej se bo tudi to uredilo in ne krivi sebe za nekaj kar nisi kriva.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

Neposredna povezava do sporočila: 1332
1.9.2008 12:22:16   
Klarissa
Spelka, nisi ti kriva. zakaj bi bila ti kriva? meni so po 2ss pregledali kromosomsko drugega in so mi dejali, da bi bil zdrav fantek. samo je nehal rastit. zakaj potem?
lana38 to gin zelo hvalijo in jaz jo iimam od 18leta-ima pa ambulanto za neplodnost v mb-Gavričeva v UKC MB. ne upam si jo zamenjat, ker jo bom zgleda zelo potrebovala.
začeli so se namreč krči in bolečine, tako da M prihajauser posted image . pa sem res mislila, da je ta mesec ne bo.
pa ko dam izračunat današnji 30. dan ciklusa mi napiše termin v katerem sva res vsaki 2.danuser posted image   
joj

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
2.9.2008 20:19:19   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Pregled - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . A vam je že jasno? Na kratko: desni jajčnik močno povečan (dobro je to, da sta oba zenkrat še brez cist), levi bp., ker še ni user posted image  mi je dal tablete za sprožitev tečke. Ob vsem tem pa je našel še ogromen miom, v sp.delu maternice. Ta bi bil lahko tudi vzrok za splav. Čez 2 meseca kontrola in če se miom ne zmanjša SPET na operacijouser posted image . Če pa se zmanjša pa šele po 3 user posted image  zelena luč za baby making. user posted image  Sploh nisem vesela. Ne, ne in NE.
Pred 10min pa sem izvedela, da so rezultati od amniocinteze in obdukcije obeh user posted image user posted image  u redu. Pa ne vem, a naj bom vesela a žalostna. To pomeni, da bi bilo z njima vse ok, če bi preživela in da mi v naslednji user posted image  ni treba skrbet za kromosomske napake. Po drugi strani pa to pomeni, da sem jaz kriva za SS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

spelka12 komaj sedaj sem si vzela čas in prebrala.....žalostnouser posted image ,vendar bodi močna.Pošiljam ti user posted image user posted image user posted image in da se ti v prihodnosti vse dobro izteče.

Tudi jaz sem imela miome,enkrat sem bila operirana,3 krat sem ga imela v user posted image ,enkrat se jeuser posted image vredu iztekla,enkrat sem imela ss morda bi se  naslednja user posted image lahko kljub miomu vredu iztekla,,vendar se je user posted image  žal morala končati zaradi kromosomske napake,ki so jo ugotovili na amniocintezi.Rodila sem našo zvezdicoTino in takrat je čudežno izginil tudi mijom-upam,da za vedno!
Mislim nate!user posted image user posted image

Vsem ostalim lep pozdrav!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
3.9.2008 13:30:16   
spelka12
andreja2000 HVALA TI.user posted image user posted image  Upam, da tudi mene čaka zvezdica nekje.

Je že vse za mano, sedaj samo še čakam user posted image  in potem začneva spet delat na user posted image . Bo ravno takrat 3 mesece od SS. Tablete za spodbujanje user posted image  jem od petka in upam, da se v nedeljo ulije, pol naj pa teče kar 14 dni, da bo za ziher.user posted image  Miom naj pa kar bo tam kot je, jest se mu ne pustim. Sem še mlada in imam še čas, da pridem do svojega user posted image .
A je vas po SS tudi tako bolelo pri se.x..u? Mene je vse minilo, tako me boliuser posted image . Pa me drugače še skoz boli pri tem, ampak sedaj je pa nevzdržno.

Neposredna povezava do sporočila: 1335
3.9.2008 13:34:11   
Sulfinija
Špelka kaj če bi ti stopila do G in tole zadevico z bolečinami obrazložila.Mene po nobenem ss ne boli sex.Kaj če imaš kako vnetje?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
4.9.2008 10:29:54   
spelka12
Ne ni treba. Mene vedno boli pri spolnih odnosih. Sem se drugač že navadila. Sej bo boljš. 

Neposredna povezava do sporočila: 1337
4.9.2008 15:04:17   
lana38
Kaj te pa boli pri user posted image ? Mene je po vsakem porodu nekaj časa bolel vhod v nožnico, dokler se ni spet tam malo raztegnilo, kjer je bilo zašito.
LP

lana38

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
5.9.2008 13:11:12   
s@nny
Ojla punce,

Prosim za informacijo. Jaz sem imela  decembra 2007 splav v 12 tednu. Januarja pa odstranitev pregrade.
Zanima me ali ste dobile mogoče po kakšnem od teh posegov od ginikologinje predpisan klomifen?

Jaz ga nisem dobila, pa ne vem ali ti prepada ali ne? Ker se user posted image nikakor ne prime user posted image

Hvala za info.

lp,

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
5.9.2008 13:47:22   
lana38
Jaz sem jemala Klomifen pred vsemi posegi. Vsak G se pa sam odloči, kaj bo kateri pacientki predpisal. Klomifen spodbuja O. Ti pa verjetno imaš svoje O, če si imela ss. Problem je verjetno kje drugje.
LP

lana38

(odgovor članu s@nny)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
9.9.2008 8:26:10   
lana38
Skoraj smo padle na drugo stran.user posted image
Naš Tim ga pa nekaj kuha. Ponoči je imel 39 vročine in zdaj se odpravljava k P. Pišite kaj, kako ste.
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
9.9.2008 15:06:13   
spelka12
lana upam, da tvoj Tim kmalu neha kuhat. Pri user posted image  me boli vhod v nožnico, ker imam premalo sluzi. Sem se že zdravila zaradi tega pa nič ne pomaga. Pomaga samo to, da se moj čimbolj potrudi user posted image .

danes bo na pop tv-ju v viziti o posvojitvah pri nas.

V nedeljo sem nehala jest tablete za spodbujanje tetke. Sicer je še ni ampak trebuh mi že raste, pa boli tudi. Upam, da pride kmalu. 18 greva z dragijem v Grčijo, greva danes dokončno plačat.user posted image  Bova na morju samo "vadila" delanje otrokuser posted image user posted image , da bova doma potem že vse znalauser posted image user posted image .

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
9.9.2008 18:46:37   
lana38
user posted image spelka12, morda pa kakšnega Grka uštimata in si ga domov prineseš v trebuščku.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
10.9.2008 12:06:02   
spelka12
lana a misliš da je možno? Pol mi bo pa doma, ko bo zrastel tatziki pripravljal, pa me z uzotam razvajaluser posted image user posted image . A tvoj Tim še kuha? Revček.

A ste gledale včerej vizito in preverjeno o posvojitvah? Prasc.... 10let da čakaš na otroka. Kakšna država pa je to? Sem take sočne komentarje dajala, da je blo še mojga sramuser posted image user posted image .

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
10.9.2008 12:11:45   
poli*
10 let... kot bi se norčevali iz parov, ki želijo imeti otroke!!!
Pa še to je mene zbodlo: makedonija oddaja drugim državam samo romske otroke, ukrajina (ali rusija) pa samo starejše od 10 let in otroke s posebnimi potrebami. Hmmm...

Se mi zdi, da je že tako preveč sirot vsepovsod, pa tut tistih nočejo dati v lepše življenje... user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
11.9.2008 13:58:33   
spelka12
tetka se je včeraj prikazala v vsej svoji veličini user posted image user posted image user posted image . Tako sem vesela.user posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
12.9.2008 14:49:34   
tinaaja
user posted image user posted image user posted image user posted image spelka juhuhu

Kam pa sta se oclocila, da gresta na rodosu? Mi2 tud mal gledava aranzmaje tam user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
14.9.2008 17:16:53   
lana38
Mi2 s Timom sva pa v bolnici pristala v torek ob 19h, ker je dobil vročinske krče. Sploh mu nisem mogla zbiti TT. Še tam mu je injekcija držala samo 2 uri. Včeraj je pa vročina padla in je dobil izpuščaj. Ima 6. bolezen. Danes sva prišla domov iz bolnice.
Država je pa za user posted image . Mi smo tudi po eno zdravilo, ki pomaga, da vročinski krč popusti, morali iti v Avtrijo, ker ga pri nas ni.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
14.9.2008 18:18:54   
Sulfinija
Lana38.bogi Tim revček se mi kar smili.Pošiljam mu en velik in topel user posted image in naj čimprej okreva.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
15.9.2008 14:03:03   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

user posted image user posted image user posted image user posted image spelka juhuhu

Kam pa sta se oclocila, da gresta na rodosu? Mi2 tud mal gledava aranzmaje tam user posted image

Ups malo pozno videla. Bom pogledala. Če gresta moraš nujno izbrat tisto stran otoka, ki ni vetrovna drugače boš morala vsak dan z avtomobilom na drugo stran otoka na plažo.
Izbrala sva mesto, ki je bolj za mlade (ne preveč žurerska, pa ne premal). Plažo imava čez cesto, ob cesti so kafiči in gostilne, imava pa studio s kuhinjo namesto hotelske sobe, tako da si lahko še kaj sama skuhava, če slučajno želiva.
tinaaja rodos res zelo hvalijo. Mogoče se srečamo user posted image   
lana evo samo za tvojega Tima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Joj kolk se mi smili pikec.user posted image
sulfinija hellow.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.