|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Upanje po splavu-2.del
18.8.2008 14:15:37   
Fargesia
ojla! jaz iz dopusta...s prvo M po abraziji!!! še dve! pol pa na IUI...sicer še ni pokazala vseh svojih zob tale M, ampak to še pride.

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
19.8.2008 6:54:42   
krtekxx
Klarissa, le kdo tu ne bi razumel tvojih občutkov ob prijateljičini sreči? Mislim, da je ni med nami, ki ne bi občutila zavisti, jeze in še česa, ko so se znancem in prijateljem rojevali otroci, me pa smo le upale. Rada bi ti napisala - saj boš ti tudi dobila svojega otročka; pa ni nobene garancije za to in niti ne verjamem, da te bi ta stavek potolažil. Sama (in tvoj dragi) se morata soočiti s tem; jaz pa močno upam, da bo tudi pri tebi čimprej vse tako, kot si želiš.
Medika, jaz imam rok 3.1. Proti krčem v trebuhu lahko vzameš tudi Boscupan; vendar pa mislim, da ti ga mora predpisati ginekolog.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
19.8.2008 7:41:24   
tinaaja
Krtekxx - super, da vam takole lepo vse tece. No z rekreacijo pa jaz vseeno ne bi pretiravala, ne glede na to, kaj ti telo govori. Ok, hrib ampak 2000 user posted image Nosecnost je sicer normalno stanje, a vseeno ni enako kot nenosec. Moje mnenje. Se bos imela dovolj casa za vse svoje vzpone in pri treh otrockih bos itak fit mama user posted image Drugace pa pa tudi jaz cakam tvoje rezultate user posted image Kok tednov si zdaj?

Fergesija - user posted image za M. No mi2 nisva cakala 3, ampak je ze po drugi ratalo in rezultat mi zdajle skace po dnevni user posted image

Klarissa - vem, kako se pocutis. In normalno je user posted image Pac zelje imas ti tudi svoje in tezko je cakati tako želen +. Upam, da ti pregled v petek da kaksen odgovor oz se bolj ti zelim, da zagledas user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
19.8.2008 10:54:45   
lana38
Valbumu Poletje sta Tim in Eva od andreje2000 v toplicah. Tim v vozičku pa je v Izoli.
lp

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
19.8.2008 12:46:47   
Klarissa
hvala krtexx in tinaaja
zdaj res samo še čakam petek in upam, da se bo ta mesec prijelo. bi kar naprej skakala po mojem. pa glih se sekiram, ker greva čez vikend k njegovim, pa ne bi rada petka in sobote izpustila. v kino in v avtu?user posted image  mater sem smotanauser posted image
lep dan punce 

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
21.8.2008 6:53:18   
krtekxx
Oo, včeraj sem bila na Viševniku. Hrib, pardon - gora, je sicer 2000+50m, vendar pa vseskupaj ravno za slabi 2 Šmarni gori.
Rezultate sem pa dobila in .... It's a girl, it's a girl (če pa slučajno ne bi bila, bi šla kar uni biologinji, ki je zarodke izbirala reklamirat - že tako bomo 3:2 po spolih, če bi bili 4:1, bi pa kar odpoved dala - doma, ne v službi).

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
21.8.2008 7:41:19   
tinaaja
user posted image user posted image user posted image user posted image Juhuhu Krtekxx za pupouser posted image user posted image user posted image user posted image Sklepam, da je tudi 46 user posted image user posted image user posted image user posted image
ZELOOO sem vesela za vas!

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
21.8.2008 13:12:51   
medika 13
krtekxx bravo za pupo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
21.8.2008 17:04:03   
lana38
krtekxxuser posted image user posted image user posted image , mi smo 3:1, pa ni nič narobe.user posted image  Sem jaz najstarejša pri hiši in to pač omenim, ko je treba.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
21.8.2008 21:12:53   
Milamay
Krtexx - super!!!!! Enkratno!!!! user posted image  Ja, bi bilo res malo hudo biti v taki manjšini. NO, vidiš, pa bosta vsaj dve babi. Ful sem vesela zate.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
21.8.2008 23:05:35   
natasarobi
Krtexx  - SSUUPPPERRR!!! user posted image user posted image user posted image  čESTITKE!

NO, jaz sem sva dni oddelala, če temu lahko tako rečem, ampak važno, da imam službo in še to tako kot sem želela. Imejte se lepo in uživajte.

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
25.8.2008 6:54:53   
krtekxx
Ja hvala za vse navdušenje. Lana, mimogrede, jaz sem tudi najstarejša, problem je le, ker nisem največja. Vikend sem preživela v direndaju in živžavu. Trenutno se ubadam s problemom, ki še ni nastopil: to je kako čez leto in pol skoordinirati varstvo za malčka, pa vrtec za večja malčka, pa potem šolo...in še vedno hoditi v službo, si vzeti kdaj kako urico zase...Je to sploh mogoče? Moj predlaga, da pričnem delati za 4 ure. Sem mu enkrat rekla, naj se kar on posluži te možnosti. Res ne vem, kako bomo tole uredili.

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
25.8.2008 12:42:49   
lana38
krtekxx, jaz sem med manjšimi. Že Blaž me je skoraj prerastel. Manjka mu samo še par cm. Potem bo pa samo Tim manjši od mene. Ne razmišljaj zdaj, kaj bo drugo leto. Uživaj v user posted image , potem boš pa s svojimi user posted image . Za vse ostalo pa boš že nekako poskrbela, ko bo čas za to.
LP

lana38

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
27.8.2008 10:54:37   
medika 13
haj, kje ste vse?

jaz se dolgočasim doma, moram veliko počivati zaradi zatrdevanja trebuha ... drugače sva s pupo ok ... do konca imam še 15 tednov user posted image

pozdravček vsem!!!

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
27.8.2008 14:51:51   
lana38
medika 13, naj ti čas hitro mineva. Teh 15 T bo šlo kot bi pihnil. Ti boš šla na porodniško, jaz pa delat.user posted image  Danes sva bila v službi na obisku s Timom. Oni bi najraje, da bi že kar začela delati, pa sem jim takoj povedala, da bi jaz imela še dopust. Pred istekom porodniške, pa nimam namena iti delat. Te 3 mesece bodo še že zdržali. Morda bi pristala, da delam nekaj časa 4 ure, 4 ure pa imam še dopust. Dopusta pa res ne mislim pustiti. Potem imam tako v letu 2009 že novega. Jaz bi tako bila najraje doma, če bi se dalo živeti z eno plačo.
Kaj pa je z našo andrejo2000? Na nobeni temi se več ne javlja od meseca julija.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1315
28.8.2008 11:26:51   
medika 13
lana tudi jaz pogrešam andrejo2000, ali katera ve kako je z njo?

pozdravček!

12.12.2008

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
28.8.2008 13:21:46   
krtekxx
A ve da bi ble kar doma??? Uf, to pa jaz ne bi. Ma obro, mogoče to sedaj govorim, ko sta fanta pri nama samo čez vikende in pupa varno v trebuhu. Sam kaj bi pa delala doma? Otroci rabijo tudi družbo otrok, ne pa samo nas odraslih tečnob.
Sem bila v službi samo v ponedeljek, potem me je pa zvila ena viroza z visoko vročino (38,7), pomagalo je 1,5 lekadola, vročine ni več, kosti pa še vedno malce bolijo. Se je pa spet pripetilo isto kot po AC: po dnevu ležanja mi je trebuh čisto uplahnel in tehtnica je pokazala 1,5kg manj.
Mogoče pa Andreji nagaja računalnik, se mi zdi da ji je že večkrat.

Neposredna povezava do sporočila: 1317
28.8.2008 16:46:31   
Špela100

Oo, včeraj sem bila na Viševniku. Hrib, pardon - gora, je sicer 2000+50m, vendar pa vseskupaj ravno za slabi 2 Šmarni gori.

Ja krtekxx ti si pa cel "norec" user posted image user posted image user posted image   ti pa kar plezaš s tvojim trebuščkom. Si prav zanimiva. Čuvaj tvojo piko poko.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
28.8.2008 16:54:19   
Špela100
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Rezultate sem pa dobila in .... It's a girl, it's a girl (če pa slučajno ne bi bila, bi šla kar uni biologinji, ki je zarodke izbirala reklamirat - že tako bomo 3:2 po spolih, če bi bili 4:1, bi pa kar odpoved dala - doma, ne v službi).

Bravoooo za punco...super, moja je tud prva punca.

IZVIRNO SPOROČILO: Klarissa

hvala krtexx in tinaaja
zdaj res samo še čakam petek in upam, da se bo ta mesec prijelo. bi kar naprej skakala po mojem. pa glih se sekiram, ker greva čez vikend k njegovim, pa ne bi rada petka in sobote izpustila. v kino in v avtu?  mater sem smotana
lep dan punce 

Ja klarissa res ti držim pesti, počasi bi bila pa res že ti na vrsti. Močno, močno stiskam pesti in upam s tabo.

IZVIRNO SPOROČILO: medika 13

haj, kje ste vse?

jaz se dolgočasim doma, moram veliko počivati zaradi zatrdevanja trebuha ... drugače sva s pupo ok ... do konca imam še 15 tednov

pozdravček vsem!!!

Medika 13 počivaj čim več, lepo pridna ubogaj in zdrži še teh 15 tednov, sliši se ful, sam kar letijo, kar naenkrat boš cartala svojo pikico. Zdaj pa uživaj dokler je še pri tebi in sam tvoja.

No končno sem uspela pogruntat kako se lepo citira, danes mi je ratalo...joj sem res bjonda, že tolk časa na rr-ju, pa mi komaj danes uspe. Mah sam da je ratalo.

Drugače mi smo ok, Maks lepo raste, imamo že 5,5 mesecev, 2 zobka in že počasi uvajamo gosto hrano, oz. mami tlači žlico s korenčkom v usta, Maks se pa pači in pljuva ven.

Še vedno vas berem in se tukaj počutim najbolj domača. Držim pesti za vsako posebej.
Pogrešam pa Pilotgirl. In mogoče katera ve kako je z Bety upa?? Nazadnje je javila, da je , sedaj pa nobenega glasu.

< Sporočilo je popravil Špela100 -- 28.8.2008 16:59:54 >

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
28.8.2008 20:42:05   
lana38
andreji2000, je strela uničila računalnik. Včeraj se je javila pri decemberčkih 007.
Špela 100, tebe pa tudi dolgo ni bilo.
LP

lana38

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
29.8.2008 12:03:08   
Klarissa
hey,
moram napisat, da sem bila po petkovem pregledu tako razočarana, da sem bila cel vikend poklapana. ta teden pa zdaj študiram, da upam, da naslenji teden M ne bi prišla.
Na pregledu mi je gin rekla, da mi ne da klomifena, ker mi diagnoza neplodnosti še ne pripada.
začela sva delat na bebi poleti 05, 2ss, po drugem: poleti 06, pa sva šla na pavzo in spet začela leto januarja. to pomeni od poleti 05, leto in pol pavze, zdaj pa že 8 mes:3leta - 1,5
mi je rekla, da če nama do spomladi ne rata, pa naj prideva v amb za neplodnost.user posted image
ok, saj nič ne morem.
danes je 27. dan in upam, da M res ne pride ta mesec. če bom najbolj pozna bo naslednjo nedeljo. joj.
lep vikend punce
božajte buščije in otročke

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
29.8.2008 14:04:04   
lana38
Klarissauser posted image user posted image user posted image , tvoja G je pa malo čudna. Jaz sem dobila Klomifen po 6 mesecih poskušanja.user posted image  A je ne bi zamenjala, da ne boš brez veze izgubila enega leta?
lp

lana38

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
29.8.2008 14:45:26   
spelka12
Pregled - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . A vam je že jasno? Na kratko: desni jajčnik močno povečan (dobro je to, da sta oba zenkrat še brez cist), levi bp., ker še ni user posted image  mi je dal tablete za sprožitev tečke. Ob vsem tem pa je našel še ogromen miom, v sp.delu maternice. Ta bi bil lahko tudi vzrok za splav. Čez 2 meseca kontrola in če se miom ne zmanjša SPET na operacijouser posted image . Če pa se zmanjša pa šele po 3 user posted image  zelena luč za baby making. user posted image  Sploh nisem vesela. Ne, ne in NE.
Pred 10min pa sem izvedela, da so rezultati od amniocinteze in obdukcije obeh user posted image user posted image  u redu. Pa ne vem, a naj bom vesela a žalostna. To pomeni, da bi bilo z njima vse ok, če bi preživela in da mi v naslednji user posted image  ni treba skrbet za kromosomske napake. Po drugi strani pa to pomeni, da sem jaz kriva za SS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
29.8.2008 15:11:58   
lana38
spelka12, naj te tolaži, da sta bila user posted image user posted image  kromosomsko Ok. Pa tudi to, da je miom kriv za SS, je lažje kot da bi se morala zavestno odločiti za UPN, če bi bilo kromosomsko kaj narobe. Saj veš, da iz prve roke vem, kaj to pomeni. Vsekakor pa je tudi tvoja situacija user posted image .user posted image user posted image user posted image
Lahko pa se še vse samo uredi. Jaz sem zanosila kljub zarastlinam v maternici in tudi imam zdaj svojega sončka Tima ob sebi. Ko sem rodila, mi je G celo priznal, da je mislil, da nikoli ne bom user posted image , tudi če bi šla na HYSC operacijo. Kljub temu pa me je ves čas spodbujal in mi stal ob strani, v času ko sva se trudila, da postanem user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
29.8.2008 15:50:35   
spelka12
lana hvalauser posted image . Meni itak že od 17 leta dalje govorijo, da ne bom nikoli user posted image  oz., da imam zelo malo šans. Takrat so mi odkrili hudo obliko endometrioze in od takrat sem bila že 4x operirana zaradi: PCO jajčnikoc, žarišč endometrioze, zarastlin, polipov, miomov....ostalo že ne vem več. Zato mi je pa tolk hudo, ker sem mislila, da bo po rojstvu user posted image  bolje. Pa dobro, če sem šla tolkrat na op.grem pa še 1x, samo da bo bolje in rodim zdravega user posted image . Sem pa res vesela, da sta bila oba kromosomsko ok.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.