Špela100
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Rezultate sem pa dobila in .... It's a girl, it's a girl (če pa slučajno ne bi bila, bi šla kar uni biologinji, ki je zarodke izbirala reklamirat - že tako bomo 3:2 po spolih, če bi bili 4:1, bi pa kar odpoved dala - doma, ne v službi). Bravoooo za punco...super, moja je tud prva punca. IZVIRNO SPOROČILO: Klarissa hvala krtexx in tinaaja zdaj res samo še čakam petek in upam, da se bo ta mesec prijelo. bi kar naprej skakala po mojem. pa glih se sekiram, ker greva čez vikend k njegovim, pa ne bi rada petka in sobote izpustila. v kino in v avtu? mater sem smotana lep dan punce Ja klarissa res ti držim pesti, počasi bi bila pa res že ti na vrsti. Močno, močno stiskam pesti in upam s tabo. IZVIRNO SPOROČILO: medika 13 haj, kje ste vse? jaz se dolgočasim doma, moram veliko počivati zaradi zatrdevanja trebuha ... drugače sva s pupo ok ... do konca imam še 15 tednov pozdravček vsem!!! Medika 13 počivaj čim več, lepo pridna ubogaj in zdrži še teh 15 tednov, sliši se ful, sam kar letijo, kar naenkrat boš cartala svojo pikico. Zdaj pa uživaj dokler je še pri tebi in sam tvoja. No končno sem uspela pogruntat kako se lepo citira, danes mi je ratalo...joj sem res bjonda, že tolk časa na rr-ju, pa mi komaj danes uspe. Mah sam da je ratalo. Drugače mi smo ok, Maks lepo raste, imamo že 5,5 mesecev, 2 zobka in že počasi uvajamo gosto hrano, oz. mami tlači žlico s korenčkom v usta, Maks se pa pači in pljuva ven. Še vedno vas berem in se tukaj počutim najbolj domača. Držim pesti za vsako posebej. Pogrešam pa Pilotgirl. In mogoče katera ve kako je z Bety upa?? Nazadnje je javila, da je , sedaj pa nobenega glasu.
< Sporočilo je popravil Špela100 -- 28.8.2008 16:59:54 >
|