|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Upanje po splavu-2.del
4.8.2008 16:13:15   
Klarissa
mi2 se trudiva pravzaprav od julija 2005. od takrat sta bila 2ss, histero, LLetz, hormonske preiskave, dnk,...
ne vem, ne vem kaj se bo sedaj gin odločila. jaz sem čisto žalostna.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
5.8.2008 9:10:07   
lana38
Klarissa, saj bo... user posted image Vem, sa si že naveličana tega stavka, ampak ne obupaj. Mi2 sva se trudila od avgusta 2004, pa je ratalo aprila 2007. Tudi jaz sem mislia, da ne bo nič. Sploh po tisti nesrečni user posted image , ko sem bila na UPN. Takrat sem imela pa res zelo malo možnosti za zanosiitev. Pa sem namesto na HYSC postala user posted image . Pa saj tako poznaš mojo zgodbo.
LP

lana38

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
5.8.2008 15:41:52   
spelka12
Uf klarissa če je pa tako, pol te pa mora dat na umetno. Vztrajaj in še enkrat vztrajaj. Nč bit žalostna, bodi mal jezna (ampak samo malo) pa ji povej ta svoje.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
5.8.2008 15:45:06   
natasarobi
Ojla punce!

Vidim, da se kar dogaja tu gor. Žal mi je vse za nove, ki so se nam pridružile, ampak boste vidle, da bo s časoma bolje, potrebujete samo oporo, ki jo boste tu 100% dobile in pa čas. Tu je večina punc dokaz, da je vse možno - predvsem krtexx. 

Predvsem pa iskrene čestitke mediki za ok rezultate AC, sedaj pa lepo mirno naprej. Posebej pa user posted image user posted image user posted image  zate krtexx. Sprva mi sploh ni bilo jasno kako in kaj. Moram rečt, da sem ful vesela zate.

Evo, jaz prišla z morja - dopusta ne morem rečt, ker sem brez službe, ampak kot kaže to ne bo več dolgo trajalo - mogoče kakšen teden. Jutri moram poklicat, da vidim kako je sedaj to dokončno, da se zmenim za zdravniški pregled in ko bo potrjeno od dohtarjev, da sem ok, potem pa na delo veselo. Gre pa tudi za službo katero sem si želela že nekaj časa in upam, da bo res tako kot sem si jaz to zamislila.

Potem ustalitev v službi, potem pa bomo začela spet razmišljati o otročkih. Čakam tudi eno informacijo o nekih preiskavah, z mojim sva se tudi malo pogovarjala o posvojitvi, ampak zaenkrat dokončno nisva še nič dorekla. Prvo, da si jaz uredim vse za službo, potem malo releksacije, nato pa akcija in v nove boje.

Punce imejte se lepo kolikor se da, men je v tej sopari grozno. Sedaj letim po tuš, potem se grem pa malo pock+rkljat k frizerju, ker sem v glavo kot ne vem kaj.

Lp  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
6.8.2008 13:16:39   
medika 13
haj, jaz sem imela včeraj morfologijo, jn je vse ok ... prav tako pa sva odprla tudi kuverto .... spelka in kertexx sta prav ugotovili ... v mojem trbuščku plava punčkauser posted image

klarissa upam, da te je že zalost vsaj malo minila, jaz držim pesti zate .... tukaj pa še en stavek, ki mi ga je napisala dobra prijateljica, ko sem bila sama čisto na tleh: Everything is O.K. at the end. If it is not O.K. it's not the end yet. user posted image user posted image user posted image

natasarobi
lepo, da si se oglasila ... držim pesti, da se tudi pri tebi vse stvari uredijo kot se morajo, super za službouser posted image ... pa hvala za čestitke

Uživajte!

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
6.8.2008 13:18:58   
Fargesia
medika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za punčko!!!!

un stavek je pa ful resničen in spodbuden!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
6.8.2008 14:58:49   
lana38
medika 13!user posted image user posted image user posted image  za punčko v trebuščku.

lana38

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
7.8.2008 6:57:06   
krtekxx
Punčka, je, je, je....moja bo tudi punčka, 100%, ali pa sem se 100% zmotila. No, glavno, da je 46 brez dodatkov.
Natasarobi, hvala za tako lepe besede.
Ne vem, če sem kdaj napisala, da sva pozimi zbrala vse papirjetudi za posvojitev iz Makedonije. Jih dala prevest in preko našega Ministrstva odposlala v Makedonije. In včeraj dobiva (po pol leta) iz Makedonije pismo, napisano v cirilici, kjer (se mi zdi) zahtevajo še ene dokumente. Tako, če bo katero kdaj zanimalo kaj vse se rabi, bom to zbrala. Midva zgleda nisva več kandidata za Makedonijo.
Včeraj sem šla na prvo resnejšo "hribovsko" turo - na Kriško goro, ne čisto od spodaj, pač pa le dobro polovico., Moj cilj je bil, da hodim tako hitro kot piše spodaj na tabli - 1,5h, pa mi je ratalo gor priti v 1h. No, res še nisem za v staro šaro.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
7.8.2008 10:44:21   
tinaaja
Medika user posted image user posted image user posted image go girl power user posted image

Krtekxx - take it easy user posted image no saj bos pa v bistvu ornk kondicijo rabla za 3 otroke krotit user posted image a ves, da imas posl se daljso porodnisko, ce imas doma 3 otroke mlajse od 8 let user posted image pa celo drzava ti da kaksen vec zraven user posted image za veliko druzino.. ufff kok sprememb v tok kratem casu.. svaka cast!

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
7.8.2008 12:01:30   
Klarissa
krtexx od kod pa bosta posvojila bratca? iz tujine?

hvala punce za podporo. zdaj samo še čakam pregled 22.8. in da slišim kaj se bo odločila gin. upam samo da ne bo rekla naj še malo poskušava, ker.. ne vem nekaj bo treba naredit.
čestitke za bebike.
danes ko sem šla po malco sem šla mimo 5 nosečnic. po eni strani nasmešek, po drugi pa al jaz sploh kdaj...
dio

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
7.8.2008 13:41:27   
Milamay
Medika - super!!!! Pupa bo!!!! user posted image  user posted image  user posted image  Ampak glavno je, da je ZDRAVA!!!!!!

Krtexx - boš pa zdaj res morala dati v nižjo prestavo. Ne naprezaj se preveč.

Klarissa - točno vem, kaj občutiš ob pogledu na nosečke. In to je čisto normalno. Ampak glavo pokonci in boš videla, da se bo sreča tudi tebi nasmehnila.

natasarobi - super za službo. Veliko delovne vneme v teh vročih dneh.

LP

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
7.8.2008 15:48:22   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: medika 13

haj, jaz sem imela včeraj morfologijo, jn je vse ok ... prav tako pa sva odprla tudi kuverto .... spelka in kertexx sta prav ugotovili ... v mojem trbuščku plava punčkauser posted image a si dvomla, da bom uganila? Sem mal šlogarceuser posted image
pa čestitke, za dober rezultat - tud to sem že prej vedelauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1287
7.8.2008 21:37:30   
medika 13
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Sem mal šlogarceuser posted image

dober da vemo user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
8.8.2008 8:49:58   
lana38
Super za lepe novičke, krtekxx!user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1289
10.8.2008 10:11:36   
kodrana
ojla punce.
se nisme nič javljala, ker sme full zasedena. mi mala pobere ves čas in energijo. pa še stanovanje si rihtava.
je mala neki sitna. evo..že kliče..se javim..

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
11.8.2008 7:07:47   
krtekxx
Hvala za vso skrb. Včasih me res še vedno zanese in mogoče je bila ta hiperstimulacija kar ena mala šola in poduk, da sem sedaj malo na off. Še ene pol leta, pa bom lahko spet poskušala priti v tako ali drugačno kondicijo, mož me zafrkava, da nikoli več v staro, ampak sem prepričana, da to govori samo zato, da bi me ujezil - ker ve, da če me bo ujezil, da bom dala vse od sebe, da mu pokažem, da nima prav.

Mi2 sva dala prošnjo za posvojitev novembra 2006 na CSD, odobrena je bila lani novembra. Verjetno je to kar mali rekord, da sva dobila (no, nista še pri nama) otroka - bratca sta iz Slovenije. Prošnjo sva dala tudi v Makedonijo, jeseni lani sva bila pripravljena "obpluti" svet, samo da prideva do otroka. Meni se res zdi, da če se za nekaj trdno odločiš, potem je že zelo veliko narejenega, da to tudi dosežeš.

Še en teden, pa izvem ali bo punčka ali fantek. Sploh ne vem, zakaj me tokrat to tako zanima. O tistem 46 pa sploh ne dvomim.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
11.8.2008 14:24:40   
lana38
krtekxx, nekaj časa boš seveda porabila preden boš spet v stari formi, ampak sigurno boš. Če je meni uspelo, ki sem bila čisto zaležana lani, bo tudi tebi. Pa ni treba veliko truda. Telo kar samo uboga. Res pa je, da ko smo šli v toplice, sem komaj preplavala 50 m bazen. Zdaj po dopustu, sem pa že čisto taka, kot pred user posted image . Imam celo 4 kg manj kot takrat, ko sem zanosila. Dojenje očitno res naredi svoje, ker nisem nič načrtno hujšala, ravno zaradi dojenja, da bi mi čim dlje uspelo. Pa še zdaj dojim, Tim bo pa že 8 mesecev star. Skrbi me celo, da se ne bom mogla znebiti mleka, ker ga imam še vedno dosti, kljub temu, da Tim že je GH. Hoče pa še po vsakem obroku na zizo.user posted image  Mama pa pač da, ker jo mleko tako tišči...user posted image  Do takrat, ko grem v službo, mi bo menda uspelo.
LP

lana38

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
12.8.2008 6:51:23   
krtekxx
OOj, danes sem prvič oblekla nosečniške hlače. Res dober občutek, ker nič več ne tišči. Trebuh mam zelo velik, vsaj meni se zdi. Primerjam se lahko seveda samo s prejšnjo nosečnostjo, ki se je končala v 21. tednu in sem imela takrat res manjšega.
Lana, to je pa zelo razveseljivo, da imaš mleka čez glavo. Dojila boš pa najbrž do takrat, ko vama bo obema pasalo. Jaz poznam dve, ki sta dojili do 3.leta.
Jaz bom jutri namesto v službo zavila v hribe in upam, da osvojim 2000. Če pomislim, kako sem bila do aprila aktivna...mi je kar malo hudo, ker sedaj tako lenarim. Po drugi strani pa če pomislim, kako sem bila "boga" maja in junija, se sama sebi zdim ta trenutek prav hiperaktivna.

No, naj sedaj še katera kaj napiše, da ne bom o samih neumnostih razpredala.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
14.8.2008 18:34:52   
natasarobi
krtexx - treba bo dat v nižjo prestavo. Za kondicijo boš imela še čas, sploh če se boste povečali za tri člane. Verjetno imaš pa še vedno kondicijo od prej, kljub temu, da si prej veliko preležala.

No, jaz sem uspešno opravila zdravniški pregled, tako, da bom verjetno drug teden enkrat nastopila službo.  V bistvu že komaj čakam, da začnem in da ne bom več doma.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
16.8.2008 16:42:40   
medika 13
natasarobi veliko delovnih uspehov v novi službi ti želim user posted image

krtekxx  tebi pa kar malo zavidam tvoje izletke v naravo, moj nasvet samo poslušaj svoje telo kaj ti dovoli in kaj ne

jaz sem bila od ponedeljka do četrtka v bolnici, sedaj sem doma ampak v postelji ... prejšnji vikend mi je zeačel zatrdevat trebuh, pa me je g napotila kar v bolnico ... posteljico imam zelo nizko in sega do materničnega vratu, pa še nosim zelo nizko, tako da bom mogla veliko počivatuser posted image

kako pa kaj  ostale?

pozdravček vsem!!!

12.12.2008

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
17.8.2008 11:10:50   
lana38
medika 13, ti kar počivaj in bodi pridna. Boš že nekako zdržala v postelji. tudi jaz sem lani morala, pa mi je zato letos tako lepo z mojim user posted image  Timom. Je pa težko, to pa vem iz prve roke, ampak na koncu vidiš, da se splača. Meni je pri otrdevanju trebuha zelop omagal Magnesol. Ker sem pa dobila neko alergijo in sem mislila, da je od Magnesola, sem potem pila kar Donat Mg. Vsak dan sem spila vsaj 2 dl in je bilo veliko bolje. Magnezij zelo pomaga pri tem. Verjetno so vam to tudi v LJ povedali po AC, da pijte Magnesol proti krčem maternice.
Lepo nedeljo vsem.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1296
18.8.2008 6:59:15   
krtekxx
Ojla, se spomnim, kako je bilo tu pred letom govora le o nosečnostih in se mi je vskič ko sem gor pogledala zdelo, da sem zgrešila forum. Zdajle pa sama to počnem - pišem o nosečnosti. V četrtek sem imela pregled pri Cerarju - kao na videz vse vse OK. Me je pa zelo presenetila zanj zelo topla izjava, da je treba biti zelo pogumen, ko se po tolikih splavih soočiš z nekoliko bolj perspektivno nosečnostjo. Čeprav, po pravici povedano, mi niti ni ne vem kako psihično obremenjujoča ta nosečnost. Skorajda že imava najina dva fantka in zagotovo je precej lažje, če veš, da boš kljub morebitni ponovni smoli otroke imel.
Vikend smo preživeli skupaj malo naokoli po Sloveniji, 2 dni na morju. Bilo je prima. Za ponovit.
Rezultatov AC še nimam.
Kar se tiče poslušanja telesa moje telo pravi, da je treba v akcijo. V sredo sem ga peljala na prehod - slabih 1000 višinskih v 1h35min je zmoglo. V tempu, ki dopušča razgovore po telefonu.
No, sedaj pa je nov delovni teden pred vrati, se pa že veselim vikenda, ko bomo spet vsi skupaj: mi2 in najini 2 sladki mucici.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
18.8.2008 7:02:10   
krtekxx
Aja Medika, maš pa smolo s tem nošenjem nizko. Meni v materinski knj.piše, da imam posteljico zadaj in zgoraj. Verjetno zato nimam zaenkrat kakih problemov. Lepo te prosim (ker sem mal lena za brskanje in ne vem več, kje je naš seznam), če mi poveš, kdaj imaš rok. 

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
18.8.2008 13:35:56   
medika 13
lana38 ja saj počivam, saj ni tako težko ko pa vem kakšen zakladek me čaka na koncu. Magnesol pa tudi pijem. Uživajta s Timom!

krtekxx
tako rada te preberem ko si tako aktivna in polna pozitivna ... jaz imam rok 13.12. kaj pa ti?
Držim pesti za rezultate!!! sporoči ko pridejo!!!

pozdravček vsem!

12.12.2008

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
18.8.2008 14:01:52   
Klarissa
hej, jaz pa danes tako žalostna.
mi je kolegica povedala, da sta prvič zagledalauser posted image  in po tem ko sta se malo en mesec trudila. najprej sem bila fuul veselauser posted image , res fuuul.
zdaj mi je pa vse dol padlo.
se mi zdi, da komaj čakam pregled pri gin v petek, da se mi prikaže kakšna zelena luč. je rekel moj, da gre poleg mene in me s tem ful osrečil.
no, mogoče nama pa ta mesec rata...
ne vem kako bo, če bo začela gin s kakšnim postopkom. ko imam gin v mb, jaz pa delam v lj in stanujeva v lj. ne bom pa menjala, ker greva upam, da kmalu nazaj v mb.
držite se punce in bodite boljše volje kot jaz.
aja, pa še v službi me jezijo s tem novim plačnim sistemom. so rekli, da bo bolje, pa ni nič bolje;(
dio

Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.