|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Upanje po splavu-2.del
14.2.2008 12:59:17   
lana38
Milamay, ko bo pravi trenutek za user posted image , boš že vedela in takrat se boš pravilno odločila. Dobro, da zdaj vedo, kako in kaj. Endometrioza res ni neka huda bolezen, proti temu kaj vse so ti napovedovali po UPN.
Jaz sem pa danes Timu dala Aptamil 1 in je revček vseh 90 ml pojedel in zdaj spi. Par dni je že samo jokal in hotel kar naprej jesti. Izgleda, da je bil prav pošteno lačen. Čudno, da je ponoči spal kar 5 ur skupaj. Res pa je, da podnevi čisto nič. Morda je bil že pošteno utrujen. To je bilo skoraj isto kot pri tvoji Evi, andreja2000. Bomo videli, koliko se je sploh zredil v tem enem mesecu. Jutri greva na tehtanje.
LP

lana38

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 701
14.2.2008 18:49:18   
Milamay
Hvala vsem za dobre misli. Ja, čas bo priensel svoje. Sicer mislim, da nimam kaj dolgo čakati in razmišljati ...user posted image  Bomo videli, kako bo. Vprašanje je tudi, kako se bi lahko zdaj sploh kaj prijelo ob tej diagnozi. Kaj pa vem?!
No, danes sem dala kri in imam zdaj še virozo. Na angino, ki sem jo komaj prebolela, sem zdaj fasala še virozo. Res sem čisto na psu z imunskim sistemom. Mi je pa rekla zdravnica, da je letos ogromno nekih angin, ki se ponavljajo in viroz, ki napadajo naša telesa po neki bolezni. Še samo jutri sem v službi, potem pa končno malo fraj, da pridem k sebi.

Pozdravček vsem. Mislim na vse vas.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 702
14.2.2008 21:51:54   
andreja2000
Lana38 uuu,pa res pašeta skupaj Tim in Evauser posted image ,oba sta že revčka izkusila sestradanost.
No,dobro da si fsaj pogruntala,jaz sem bila pa toliko prepričana,da imam dovolj mleka,da sploh nisem šla in ji probala dati dodatkauser posted image ,si kar ne morem oprostit,no pa samo da se je stvar rešila.Imamo pa drug teden kontrolo teže in me res zanima kako napredujemo sedaj z dodatkom.

milamay Tudi jaz sem danes čist povožena in si komaj folgam brisat nos.

medika13 hvala za user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 703
14.2.2008 21:56:59   
stunfek
Punce. Nam je spet uspelo zagledat plusek :) danes na valentinovo sem (pravzaprav pred kakšno urco) testirala s ClearBlujem in ugledala plusek. Zdaj me seveda ful skrbi, da ne bo kaj narobe kot pred 5imi meseci. Držite pesti za mojo novo pikico, da sfuramo do konca.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 704
14.2.2008 22:02:05   
andreja2000
stunfek user posted image user posted image user posted image    ma joj,kako lepo,sem tako zelo vesela zate in si mi res polepšala ta večer.
Ja,skrbi pa res po slabi iskušnji nekako nočejo stran,vendar upaj na srečen konec in tudi vse me tukaj upamo s tabo.user posted image user posted image user posted image user posted image
Resnično ti želim lepo in zdravo user posted image  in zdravega user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 705
14.2.2008 22:30:31   
Milamay
Stunfek - bravo, bravo user posted image user posted image user posted image . Fuuuuul lepa novica za valentinovo! Tako sem vesela zate. Skrbi pa zdaj stran. Zdaj je na vrsti tvoje zdravo dete! Super, res!

Neposredna povezava do sporočila: 706
14.2.2008 22:35:12   
Milamay
Tako dolgo nas že ni katera razveselila s tako lepo novico.

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 707
15.2.2008 8:01:08   
Špela100
Stunfek bravo user posted image user posted image user posted image le pogumno naprej, vse bo ok, tukaj nas preveč drži pesti zate, da bi šlo kaj narobe.

Mislim nate in ti pošiljam user posted image .

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 708
15.2.2008 9:45:52   
lana38
stunfekuser posted image user posted image user posted image , bravo!
To pa si imela lepo Valentinovo darilo. Vse bo OK.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 709
15.2.2008 11:16:07   
Lusa
Tody-žal mi je ,da si tud ti šla skozi touser posted image

medika-user posted image zarad tvoje user posted image .

andreja-tako hudo mi je za tvojo mamouser posted image

stunfek-user posted image user posted image user posted image

Lana-samo ,da sta tim in eva sedaj po dodatku zadovoljna.Spanje pa nikoli ni merilo za otrokovo lakoto.Tud Luša je bila tako kot eva in tim,jedla premalo spala pa po ves dan in noč.

Neposredna povezava do sporočila: 710
15.2.2008 14:21:26   
ronja1a
IZVIRNO SPOROČILO: Joob

Ker je ze 3 mesece od UPN, in ker se vedno ni izvidov iz gen.,bi prosila, vse tiste, ki ste bile v isti situaciji, da mi prosim posredujete kako telefonsko, da poklicem tja in vprasam kaj tenstajo z izvidi. Lepoi prosim.
Hvalauser posted image

Telefonsko vidim si že dobila, tko da ne vem, če ti ta odgovor kej pomaga. Vendar če te še kej skrbi, ti povem, kako je bilo pri meni. Jaz sem dobila izvide natanko 2 meseca po upn. Sem pa prej večkrat klicala, tko da sem dobila občutek, da so me bili malo siti in me zato naročili na genetski posvet. Mislim, da bi sicer lahko dalj časa trajalo, ker se jim ne mudi, tko kot če gre za ugotavljanje napak še med nosečnostjo. Klicala sem večkrat, povedali so mi, da je zadeva še v postopku, da nimajo kartoteke in podobno, tko da sem bila na koncu panična, ker mi izvidov niso hoteli povedati po telefonu, ampak so me naročili na genetski posvet čez en teden. Ne vem, ali si imela izvide že pred upn (amniocenteza), v tem primeru pol izvidi po upn itak niso toliko pomembni. Jaz sem za kromosomsko napako izvedela po upn.

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 711
15.2.2008 14:25:32   
ronja1a
Tody, žal mi je, da si se znašla na tem forumu. Sama nisem niti v sanjah mislila, da bo šlo kej narobe, pa sem potem imela upn. Je zdej že skoraj tri mesece od upn in na pikico ne mislim več toliko, čeprav se mi še vedno skoraj vsak dan prikrade v misli. Me pa tolaži dejstvo, da je tukaj velik punc, ki jim v prvo ni ratalo, pa imajo zdaj zdrave bejbice. Držim pesti zate!

(odgovor članu TODY78)
Neposredna povezava do sporočila: 712
15.2.2008 14:26:59   
ronja1a
Stunfek, čestitke user posted image !

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 713
15.2.2008 15:11:21   
lana38
Naš Tim je pa kar napredoval. Zrastel je 3 cm in meri 57,5 cm, tehta pa 5470 g. V enem mesecu je pridobil 1250 g. Torej je bil res lačen samo zadnje dni, ko sem to jaz tudi opazila. Zdaj vsakič poje okrog 40-50 ml dodatka.user posted image  Bilo pa je tam še vse polno bolnih, ker sva imela uro 12.15. Ob 12h pa šele začne za zdrave delati, pa še onih bolnih ni obdelala vseh. No, nisva dolgo čakala, samo 10 min. Upam, da se v tem kratkem času ni česa nalezel.
LP

lana38

(odgovor članu ronja1a)
Neposredna povezava do sporočila: 714
15.2.2008 20:39:39   
andreja2000
Lana38 user posted image  super,da je Tim tako napredoval in res fajn,da si pomanjkanje opazila tako hitro,jaz žal nisem user posted image .
To je res nerodno ja,da so zraven tudi bolani otroci,tudi jaz se vedno bojim,da se Eva ne bi kaj nalezla kadar greva v ZD.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 715
15.2.2008 23:00:14   
polaris
user posted image user posted image user posted image Stunfek, še tukaj iskrene čestitke. Uživaj maksimalno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 716
16.2.2008 11:06:20   
medika 13
štunfek že MOČNO, MOČNO, MOČNO stiskam pestke za tvojo novo pikico user posted image user posted image user posted image ne skrbi tokrat bo vse ok!!!

Punce tudi jaz vam moram sporočiti dobro novico ... končno sem dobila službo iz svojega področja ... sem ful vesela ... zdaj me pa čaka en kup dela user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 717
16.2.2008 11:11:27   
TODY78
Punce zlate ste! ko prebiram mi je lažje...v bistvu ste polne optimizma....
No jaz sem že kar vredu (tudi psihičnosem že skoraj tista kot prej). Danes je že 30 dan, tako da počasi počasi
že čakam user posted image ...dva dni me že ščipa, malo dela slabo, jedla bi samo sladko, tako da mislim
se bliža...
Stunfek user posted image čestitam!!! vesela sem zate res!!!zdaj pa kar veselo in korajžno pa bo vse vredu...
Ronja 1a...ko sem prebirala tvoje besede ti moram povedat, da tudi jaz nisem niti pomislila,
da se lahko to prav meni zgodi...počutila sem se vredu, na prvem UZ je bilo vse OK-ginekologinja
mi je rekla, da mi da 90%, da bo vse Ok....ma kaj ko je še tisti 10%..... Ronja 1a kdaj pa si ti dobila prvo user posted image ?
Jaz ko dobim user posted image  moram poklicat gin., da mi pregreda maternico (tudi, če je mogoče kje kaka pregrada)..  A j tebi
tudi pregredala maternico?
Upam, da nimam pregrade in, da mi bo rekla da lahko začnem delat na user posted image ... vse okrog meni so noseče,
sodelavke, prijateljice, sosede....
V prvo je takoj ratalo....vprašanje pa kako bo sedaj!!

Lusa, Lana 38, Milamay, Medika 13, Špela 1000, Andreja 2000,.....in vse ostale ste zlate punce; po ss
splavu "pogovor" in tolažba od vseh nas punc, katere smo na lastni koži sprovale kako je izgubiti pikice,
pomaga oblažiti bolečino in odpreti pogled v jutri user posted image !!! 

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 718
16.2.2008 11:20:55   
lana38
TODY78, da bo vse OK in bosta čimprej začela delati na user posted image .user posted image

medika 13 tebi pa user posted image  za novo službo. Katero pa je tvoje področje, če ni skrivnost?
Pri nas je tako lepo vreme, ampak tako piha, da kar prah po zraku nosi. Nič ne bo danes s sprehodom. Kakšna škoda, pa tako sem bila vesela, ko sem končno zagledala sonček po 2 dneh sivine.user posted image
LP 

lana38

(odgovor članu TODY78)
Neposredna povezava do sporočila: 719
16.2.2008 11:33:42   
medika 13
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

medika 13 tebi pa user posted image  za novo službo. Katero pa je tvoje področje, če ni skrivnost?

ne, ni skrivnost ... šolstvo ... v ponedeljek grem pogodbo podpisat, v torek pa v razred user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 720
16.2.2008 11:57:31   
lana38
A, učiteljica si, medika 13. Super, da boš lahko delala to kar te veseli.user posted image  Potem pa samo še zdrav user posted image , pa bo.user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 721
16.2.2008 14:09:51   
Milamay
medika 13 - čestitam za službo! Ja, tudi v šolstvu je problem dobiti službo. Število otrok je v preteklih letih tako upadalo. Zadnja leta je pa malo bolje. Držim pesti, da bo še več otrok. Želim ti pridne otroke in dosti energije za vse.

tody - jaz sem dobila prvo M po UPN skoraj 2 meseca po posegu. Zdaj lani, po abraziji, pa sem dobila user posted image 32 ali 33. dan. Želim ti, da M hitro pride in da kmalu dobita zeleno luč za "nove boje". Je pa na tem forumu res mnogo lažje prestati vso to bolenčino ob izgubi.

lana - ja, zunaj je tako lepo, a izredno mrzlo, pa takoooo piha. Tudi jaz sem mislila, da bova šla s sinom kaj ven, a si enostavno ne upam. Komaj sem prebolela ti 2 angini, pa še virozo v zadnjih dneh. Danes se končno malo bolje počutim, pa me je zdaj res strah iti ven. V MB je zdaj komaj 2 stopinji.

Pozdravček vsem

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 722
16.2.2008 15:47:02   
lana38
Tudi pri nas ni več kot 2°, pa še severni veter piha. Jutri bo še mrzlo. V ponedeljek pa bi naj bilo spet okrog 10°. Bomo že še zdržali ta 2 dni. Bolje to, kot da zbolimo.
LP

lana38

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 723
16.2.2008 16:19:45   
andreja2000
TODY78 Tudi jaz ti želim,da bo vse o.k. in da vaju čim prej osreči user posted image .

medika13 čestitke za službouser posted image ,pa še naprej držimo pestke za user posted image .

Ja,vzunaj pa je res daleč od lepega vremena za sprehod kljub sončku,smo mi tudi ostali kar doma.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 724
16.2.2008 16:51:21   
tinaaja
Stunfek, ja fullllllll lepo!!! cestitke user posted image user posted image user posted image Le pogumno v naslednjih 8 mesecev user posted image

Medika - cestitke za sluzbo user posted image

Eva, Tim in Dasa user posted image user posted image user posted image za vse napredke, papanje, sprehode in preglede user posted image

Pocasi bomo rabili nove nosecke, se dobro, da je stunfek zdaj na vrsti. Tko da vse nenosecke - racunamo na vas user posted image Hja, jaz bi tud ze pocasi kaksnega novega clana narocila, pa je nasa prevelika zizomanka in se vedno ni user posted image ... hja, si ne bi mislila, da si jo bom celo zelela user posted image

Tody, cas res priense svoje in dovzame bolecino. Spomini ostajajo, a niso vec boleci kot na zacetku. Moja M je prisla tud nekje 34 dan po UPN.

Milamay, kako kaj zdravje? Morda se kak actimel spij user posted image

No danes je zadnji dan moje porodniske user posted image cas tece a ne.. no na sreco se bova se stiskali doma ene 3,5 meseca, ko se mi izetece se podaljsanje user posted image   B je prava frajerka, zadnja dva tedna debatira 100 na uro, cist po mamici. Bili smo pri nevrologu, vse bp, zdaj cakamo nove izvide njenga imunskega sistema. Upam, da bodo boljsi, ker pol bi jo probala dat v vrtec, drugace pa bom morala najt varusko kar pa je kot kaze mission impossible user posted image

Sonchek - seznaaammmm upadate user posted image

lepo bodite

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?