tinaaja
|
Anderja, jaz sem B tehtala ene 2 tedna. Paje bilo tko, da po 3 dni ni slo nikamor, pol pa na enkrat 200g gor. Tko da tole tehtanje je bilo zame psihicno ubijajoce. Ce ne bi imela mleka, bi mala morda kak dan slucajno tok spala, verjetno pa ne vsako noc. Ali dobi dovolj, povedo tudi polulane in pokakane plenice, njeno odzivanje oz zadovoljstvo, reakcije, ko je budna, napetost koze,... Brina se je ful slabo redila na zacetku, prvi mesec 650g.. zaupaj vase, na pregledu pa bos videla dejansko kako napreduje (minimum je 450g na mesec) in pol ukrepala, CE bo potrebno. Lusa, ne se sekirat zaradi dojenja. V sebi ves, da si naredila vse, pa se pac ni izslo. Jaz sem imela ornk krizo prva dva meseca, solze, dojenje po 8-10 ur na dan, vsak podoj trajal po uro, uro in pol, slabo napredovanje v tezi, nastavki,... skratka ornk psihicen napor... po 2 m je zvecer dobila flaso, ker enostavno ni hotela pit na dojki.. jaz v jok, da mi bo zdaj mleka zmanjkalo.. pol sem si pa rekla.. naredila sem vse (hrana, pijaca, tablete, pristavljanje,..) in da ce mi pac ni dano, da pa bo pac na adaptiranem mleku gor zrasla.. in pol se je vse uredilo hocem povedat da do neke meje pac lahko sam poskusas narest vse, da bi dojil, ampak ce ne gre ne gre ali pa stece. Ti si super mamica in to je vazno in najpomembneje za otrocka.